کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر میرسه چند ثانیه اول وقت، حقوقی سهام خودی ها را روی ماکزیمم قیمت امروز خرید زده
دیگه وای بحال کسیکه بخواد بر اساس خرید و فروش حقوقی معامله کند اگر برای هر معامله 5تا تایید معاملاتی لازم باشد خرید و فروش اینا یکیش هم نیست اما اگر 10تا تایید لازم باشد شاید یه تایید ضعیف هم بتوان از نحوه معاملات این مفت خورها گرفت
البته برخی هستند صرفا با یه تایید معاملاتی وارد پوزیشن میشوند که اینا باید دایره تحلیل و پیدا کردن تکنیکهای بیشتری را فرا بگیرند و همچنین باید بازار را بزرگ و پیچیده و هوشمند در نظر بگیرند و از نیت صاف و خوش قلبی ساده فکری دور شوند....
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
انشالله برای سال اینده برای پویایی در معاملات و بهتر شدن وضعیت استراتژی معاملاتی خودم را ویرایش میکنم و ارتقا میدهم
بازار داره روز بروز قویتر و باهوشتر و باسواد تر و حرفه ای تر میشود که با عدم مطالعه و عدم بروز بودن اطلاعات و عدم ویرایش حرفه ای استراتژی معاملاتی نمیتوان به جنگ اینا رفت
کنترل لحظه ای کلیه سهمهای بنیادی توسط رباتهای سازمان بورس
شب عیدی دستور دادند بازارگردانان دزد سازمان ،فروش را کم کنند تا مردم با حالت عصبی سال را تحویل نکرده باشند.
صف فروش و صف خرید در معاملات سهم یک بیماری هست در بورس که توسط اشخاص بیمار و سفته باز حمایت میشه.
نتیجه اینکه مسئولین سازمان بورس خودشون بیشتر سفته باز هستن تا مدیر و مسئول
در دو سال گذشته به خوبی دیدیم که صف های فروش نه تنها جلو سقوط و ریزش را نگرفت که تشدید هم کرد و صف های خرید نه تنها جلو حبابی شدن سهم ها را نگرفت که تشدید هم کرد. بازار سرمایه را با نانوایی اشتباه گرفتن، کجای دنیا برای خرید و فروش سهام میرن توی صف laughingsmiley
یک هیئت بریتانیایی برای مذاکره به تهران رفتهاند و احتمال آزادی نازنین زاغری، زندانی دوتابعیتی در ایران، قوت گرفته است.
به گفته یک نماینده مجلس عوام بریتانیا، مقامات جمهوری اسلامی گذرنامه بریتانیایی نازنین زاغری رتکلیف را به او بازگرداندهاند. وکیل این زندانی دوتابعیتی نیز درباره احتمال آزادی او ابراز امیدواری کرده است.
? برای اولین بار بازارسرمایه زیرچتر نظارت هوشمند قرار گرفت
سامانه جدید پایش و نظارت بازار سرمایه عصر امروز با حضور وزیر اقتصاد و دارایی، رییس بانکمرکزی، رییس سازمان بورس و سایر مسوولان راه اندازی شد.
سامانه های هوشمند نظارتی:
#بیدار : سامانه نظارتی برپایه پایگاه داده تحلیلی
#نهان : سامانه نظارتی جهت استخراج هشدارهای نظارتی ودسترسی به آمار لحظهای
#آرامیس : نرمافزاری جهت نظارت آنلاین وبررسی سطربه سطر معاملات
#سانا : سامانه نظارتی ثبت، رهگیری وگزارش تخلفات و یکپارچهسازی اطلاعات
? رنج کِشی، دستکاری قیمتی، فریب بازار در تیررس ناظر
✳️ شبکه های مجازی پایش لحظه ای
سامانه بیدار؛ سامانه هشدار نظارتی
پارچینی مدیر نظارت بر بورسهای سازمان بورس:
❇️ امکان ارسال هشدار تخلفات، گزارشگیری لحظهای، دسترسی به آرشیو معاملات و تراکنشهای کلیه اشخاص و نمادها بهصورت آنلاین و تاریخی و همچنین طراحی و پیادهسازی انواع گزارشها شامل گراف، نمودار و جداول مورد نیاز ناظرین بازار در راستای گسترش و به روزرسانی مستمر میسر شده.
✅قابلیت طراحی هشدارهای نظارتی پیچیده و پیشرفته، قابلیت طراحی داشبردهای نظارتی پیشرفته و متنوع، افزودن قابلیتهای جدید برنامهنویسی تحت python، بهبود زمان پاسخ اجرای هشدارهای پیشرفته به میزان ۱۰ برابر، افزایش کارایی در فرایندهای پیش پردازش و تجمیع اطلاعات به میزان چهار، افزایش ظرفیت سرویس دهی از ۶۰ کاربران همزمان به بیش از ۲۰۰ کاربر و زیرساخت تحلیل اطلاعات با استفاده از روشهای علوم داده مبتنی بر به روزترین فناوریها از دیگر مزایای سامانه یادشده بهشمار میروند.
✅هشدار خرید و فروش همراه با رنج قیمتی، هشدار حذف نامتعارف سفارشها، هشدار دستکاری قیمت بازگشایی، هشدار سفارشچینی گسترده، هشدار معاملات هماهنگ، هشدار پیشدستی در انجام معامله، هشدار فرار از معامله و هشدار نوسانات قیمتی نماد از جمله گزارشهایی است که برای این سامانه طراحی شده است.
✅ از دیگر گزارشها و هشدارهای نظارتی که توسط سامانه بیدار انجام میشود، میتوان به هشدار سود غیرعادی، هشدار فروش سنگین حقوقی، هشدار Pump & Dump، هشدار Poop & Scoop، هشدار معاملات چرخشی، هشدار کنترل قیمت، هشدار معاملات دو طرفه و ARAS اشاره کرد.
✅ از دیگر گزارشها و هشدارهای نظارتی که توسط سامانه بیدار انجام میشود، میتوان به هشدار سود غیرعادی، هشدار فروش سنگین حقوقی، هشدار Pump & Dump، هشدار Poop & Scoop، هشدار معاملات چرخشی، هشدار کنترل قیمت، هشدار معاملات دو طرفه و ARAS اشاره کرد.
این نظر را نقل و قول میکنم صرفا جهت بررسی خودتان اینکه چقدر درست گفته خواننده باید خودش نیز دستی در اخبار و تحلیل داشته باشد بنابراین تایید یا رد نمیشود:
با فرض امضا برجام و برقراری رابطه ای بهتر با دنیا ، میخام براتون بگم که برا آینده چه برنامه ای دارم . امضای برجام در این مقطع یه زلزله واقعیه و حباب های زیادی رو خالی میکنه و کسانی هم که میخان برای من جا بندازن که نه هیچی نیست و هیچ اتفاق مثبتی نمیفته ، احتمالا منافع خودشون درگیره . قبلا و پس از روی کار آمدن آقای رییسی نظرم بود که دلار امسال بالایی نداره . حالام میگم دلار حداقل تا ۱۴۰۴ بالای خاصی نداره . وقتی رسیدیم به اون تاریخ ، اگه زنده بودم ، باز با هم صحبت میکنیم .
سراغ ملک و ماشین نمیرم مگه نیاز واجب و فوری داشته باشم ! بازار خودروهای وارداتی که با دلار ۴۵ هزار تومان پرایس شده بود با ریزش قیمت همراه میشه و بازار خودروهای داخلی که با دلار ۳۵ هزار تومان معامله و دچار افت قیمت میشن . با توافق و جهش تولید خودرو از ۹۰۰ هزار تا به ۱.۵ میلیون خودرو در سال و کاهش تورم انتظاری و عقب نشینی قیمت ها ، گپ قیمتی بین نرخ کارخانه و بازار آزاد به حداقل میرسه . مثلا یک پراید حدود ۵ هزار دلار قیمتش هست که با فرض دلار ۲۴ هزار تومان و هزینه شماره گذاری و مالیات بر ارزش افزوده و ...حدود ۱۴۰ میلیون تومان میشه . بازار مسکن که بزرگترین بازار پولشویی ایرانه ، با توافق به رکود بلندمدت میره . ملک با توجه به چسبندگی ظرف ۲ سال آینده ۲۵ درصد اصلاح و ماشین هم سریعتر ریزش خواهد کرد ! این ۲ قلم رو از لیست سبد سرمایه گذاریم خارج میکنم و حتی اگه ملک و ماشین اضافی دارم فروشنده ام که گزینه های بهتری برای سرمایه گذاری وجود داره .
بازار سرمایه با جهش قیمت کامودیتی ها ، حتی با دلار ۲۲ هم صنایع جذاب داره ، اما باید توجه کنیم که بازدهی رویایی دو سال پیش دیگه به این زودی تکرار نخواهد شد ! بازار سرمایه میتونه نسبت به تورم و دیگر بازارها بازدهی بهتری داشته باشه به شرط رعایت ریسک به ریوارد و مدیریت سبد و انتظارات معقولانه . اینم یادمون نره که افزایش سرمایه های سنگین و پول درشتی که خارج شده ، باعث میشه زمان زیادی صرف بشه تا بازار به تعادل برسه و شاید تا ۳ سال آینده سالی یکبار و اونم در گروهی خاص حرکتی اتفاق بیفته که گرفتن این بازدهی هم کار راحتی نیست . بازار ما بخایم یا نخایم دلاریه و بنابراین فعلا چشم انداز رشد سنگینی نداره ، مگه اینکه فاکتورهای بنیادی سهم یا گروهی تغییر اساسی بکنه . امروز اگه بخام درصدی در بازار فعال باشم قطعا سمت گروهی میرم که سود نقدی خوبی بهم بدن . این بازار یک طرفه و با هزار محدودیت جایی نیست که خیلی براش وقت بزارم . با توافق بانک و خودرو یک حرکت رو به بالا دارند ، اما باید گوش بزنگ باشم و بموقع سودم رو بگیرم و بکشم کنار !
دلار و سکه جایی نمیرن و حتی ممکنه پایین بیان . بهرحال ما با یه دولت اصولگرای پوپولیست طرفیم و میتونه دلار رو بیاره بزاره رو ۲۲ و نگهشم داره . از طرفی فعلا با نفت ۱۰۰ دلاری و رفع تحریمها ، این ۲ قلم محل سرمایه گذاری نیست ، مگه اینکه انس جهانی بخاطر گسترش جنگ اکراین بالای جدی بزنه . البته اینم بگم که اونس هر طرفی بره ، من همیشه ۱۰ درصدی طلا بعنوان پشتوانه روزهای سخت در سبد خواهم داشت .
تکنولوژی Blockchain و Distributed Ledger نوآوریهایی هستند که در آینده زندگی بشر کاربرد زیادی دارن ولی این کاربردها ربطی به قیمت بیتکوین و آلتکوین و شتکوین نداره . رمزارزها دوره رشد عجیب خودشون رو طی کردن و بالای درشتشون رو دادن و خیلیا رو پولدار کردن و منبعد فقط میشه بعنوان محلی برای یادگیری و ترید حرفه ای و سخت بهشون نگاه کنم ، نه جایی برای گرفتن سودهای رویایی و تاکید میکنم کار ساده ای برای من نیست . باید این رو یاد بگیرم که هر بازاری یه دوره طلایی داره و وقتی تموم شد میشه توش کار کرد اما چندان راحت نیست و زمان زیادی میبره تا مجدد به تعادل برسه پس باید بدونم ، احتمال سوخت تو این بازی بالاست !
۳ سال آینده صبر و کسب سود تضمین شده میتونه گزینه خوبی برای من باشه و بخشی از سبد رو به اخزا و اوراق درآمد ثابت تبدیل میکنم و با وجود این سود تضمین شده ، فقط سراغ سهام با سود نقدی مناسب میرم و فریب نمیخورم ! دلیل نمیشه که چون سهمی ۷۰ ، ۸۰ درصد ریخته ، امروز باید برگرده . حواسم هست که تو این بازار با این ریسک و شرایط جنگی معامله کردن راحت نیست و اگه میخام چیزی هم بخرم ، حداقل سهمی باشه که ته سال یچی بزاره کف دستم . سهمی پر از زیان یا با ۲ زار سود ، میتونه از همینجا بره و بازم نصف شه !
اینا نظرات یه کانال دار تلگرامی با فرض امضای برجامه و در صورت عدم توافق باید شرایط جدید رو بررسی کرد . پس خیلی رو این متن حساب باز نکنید و خودتون قبل هر تصمیمی فکر کنید و سپس اقدام کنید !
این نظر را نقل و قول میکنم صرفا جهت بررسی خودتان اینکه چقدر درست گفته خواننده باید خودش نیز دستی در اخبار و تحلیل داشته باشد بنابراین تایید یا رد نمیشود:
با فرض امضا برجام و برقراری رابطه ای بهتر با دنیا ، میخام براتون بگم که برا آینده چه برنامه ای دارم . امضای برجام در این مقطع یه زلزله واقعیه و حباب های زیادی رو خالی میکنه و کسانی هم که میخان برای من جا بندازن که نه هیچی نیست و هیچ اتفاق مثبتی نمیفته ، احتمالا منافع خودشون درگیره . قبلا و پس از روی کار آمدن آقای رییسی نظرم بود که دلار امسال بالایی نداره . حالام میگم دلار حداقل تا ۱۴۰۴ بالای خاصی نداره . وقتی رسیدیم به اون تاریخ ، اگه زنده بودم ، باز با هم صحبت میکنیم .
سراغ ملک و ماشین نمیرم مگه نیاز واجب و فوری داشته باشم ! بازار خودروهای وارداتی که با دلار ۴۵ هزار تومان پرایس شده بود با ریزش قیمت همراه میشه و بازار خودروهای داخلی که با دلار ۳۵ هزار تومان معامله و دچار افت قیمت میشن . با توافق و جهش تولید خودرو از ۹۰۰ هزار تا به ۱.۵ میلیون خودرو در سال و کاهش تورم انتظاری و عقب نشینی قیمت ها ، گپ قیمتی بین نرخ کارخانه و بازار آزاد به حداقل میرسه . مثلا یک پراید حدود ۵ هزار دلار قیمتش هست که با فرض دلار ۲۴ هزار تومان و هزینه شماره گذاری و مالیات بر ارزش افزوده و ...حدود ۱۴۰ میلیون تومان میشه . بازار مسکن که بزرگترین بازار پولشویی ایرانه ، با توافق به رکود بلندمدت میره . ملک با توجه به چسبندگی ظرف ۲ سال آینده ۲۵ درصد اصلاح و ماشین هم سریعتر ریزش خواهد کرد ! این ۲ قلم رو از لیست سبد سرمایه گذاریم خارج میکنم و حتی اگه ملک و ماشین اضافی دارم فروشنده ام که گزینه های بهتری برای سرمایه گذاری وجود داره .
بازار سرمایه با جهش قیمت کامودیتی ها ، حتی با دلار ۲۲ هم صنایع جذاب داره ، اما باید توجه کنیم که بازدهی رویایی دو سال پیش دیگه به این زودی تکرار نخواهد شد ! بازار سرمایه میتونه نسبت به تورم و دیگر بازارها بازدهی بهتری داشته باشه به شرط رعایت ریسک به ریوارد و مدیریت سبد و انتظارات معقولانه . اینم یادمون نره که افزایش سرمایه های سنگین و پول درشتی که خارج شده ، باعث میشه زمان زیادی صرف بشه تا بازار به تعادل برسه و شاید تا ۳ سال آینده سالی یکبار و اونم در گروهی خاص حرکتی اتفاق بیفته که گرفتن این بازدهی هم کار راحتی نیست . بازار ما بخایم یا نخایم دلاریه و بنابراین فعلا چشم انداز رشد سنگینی نداره ، مگه اینکه فاکتورهای بنیادی سهم یا گروهی تغییر اساسی بکنه . امروز اگه بخام درصدی در بازار فعال باشم قطعا سمت گروهی میرم که سود نقدی خوبی بهم بدن . این بازار یک طرفه و با هزار محدودیت جایی نیست که خیلی براش وقت بزارم . با توافق بانک و خودرو یک حرکت رو به بالا دارند ، اما باید گوش بزنگ باشم و بموقع سودم رو بگیرم و بکشم کنار !
دلار و سکه جایی نمیرن و حتی ممکنه پایین بیان . بهرحال ما با یه دولت اصولگرای پوپولیست طرفیم و میتونه دلار رو بیاره بزاره رو ۲۲ و نگهشم داره . از طرفی فعلا با نفت ۱۰۰ دلاری و رفع تحریمها ، این ۲ قلم محل سرمایه گذاری نیست ، مگه اینکه انس جهانی بخاطر گسترش جنگ اکراین بالای جدی بزنه . البته اینم بگم که اونس هر طرفی بره ، من همیشه ۱۰ درصدی طلا بعنوان پشتوانه روزهای سخت در سبد خواهم داشت .
تکنولوژی Blockchain و Distributed Ledger نوآوریهایی هستند که در آینده زندگی بشر کاربرد زیادی دارن ولی این کاربردها ربطی به قیمت بیتکوین و آلتکوین و شتکوین نداره . رمزارزها دوره رشد عجیب خودشون رو طی کردن و بالای درشتشون رو دادن و خیلیا رو پولدار کردن و منبعد فقط میشه بعنوان محلی برای یادگیری و ترید حرفه ای و سخت بهشون نگاه کنم ، نه جایی برای گرفتن سودهای رویایی و تاکید میکنم کار ساده ای برای من نیست . باید این رو یاد بگیرم که هر بازاری یه دوره طلایی داره و وقتی تموم شد میشه توش کار کرد اما چندان راحت نیست و زمان زیادی میبره تا مجدد به تعادل برسه پس باید بدونم ، احتمال سوخت تو این بازی بالاست !
۳ سال آینده صبر و کسب سود تضمین شده میتونه گزینه خوبی برای من باشه و بخشی از سبد رو به اخزا و اوراق درآمد ثابت تبدیل میکنم و با وجود این سود تضمین شده ، فقط سراغ سهام با سود نقدی مناسب میرم و فریب نمیخورم ! دلیل نمیشه که چون سهمی ۷۰ ، ۸۰ درصد ریخته ، امروز باید برگرده . حواسم هست که تو این بازار با این ریسک و شرایط جنگی معامله کردن راحت نیست و اگه میخام چیزی هم بخرم ، حداقل سهمی باشه که ته سال یچی بزاره کف دستم . سهمی پر از زیان یا با ۲ زار سود ، میتونه از همینجا بره و بازم نصف شه !
اینا نظرات یه کانال دار تلگرامی با فرض امضای برجامه و در صورت عدم توافق باید شرایط جدید رو بررسی کرد . پس خیلی رو این متن حساب باز نکنید و خودتون قبل هر تصمیمی فکر کنید و سپس اقدام کنید !
این نقل قولی که کردی چقدر به دلنوشته های خودت شبیه است.عجیبه...
به هرحال به نظر من نویسنده این متن فردی مفلس و بدون سرمایه قابل حساب کردنی است که بدلیل حسرت و عقده از ناتوانی خرید ملک و خودرو،به حد عجیبی اینها رو سرکوب کرده است و جالب اینجاست که توهمات خود را به صورت واقعی میبیند و به آنها ایمان دارد.بورس را هم واقعاً دست کم گرفته و به سود ۱۵درصد سالیانه بانکی شبیه میداند.مسولین رو هم در حد بتمن و مردعنکبوتی و هالک میداند.خداوند به ایشان آرامش عطا فرماید.الهی آمین...
دقایقی قبل اسرائیل، تأسیسات موشکی جمهوری اسلامی را در پاوه، کامیاران و جوانرود با خاک یکسان کرد.
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر