جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • irandarab
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 860

پاسخ : جــــو بــــازار

سلام عزیزان . سوال دارم؟:
    چرا شاخص کل در تایم فریم ماهانه نزدیک ترین مقاومت استاتیک خود را رد کرده نشان میدهد ولی در تایم فریم هفتگی روی مقاومت است ؟
    1550000عدد شاخص

نظر

• اسد-ص
      ستاره دار(5)
      • Feb 2011
      • 668

سلام نوری .... شاراک ..... کچاد ..... رانفور ..... صعودی بررسی بنیادی و پی برای پایین و سهام شناور آزاد پایین

نظر

• am!n
        Banned
        • Jan 2022
        • 236

با فرض امضا برجام و برقراری رابطه ای بهتر با دنیا ، میخام براتون بگم‌ که‌ برا آینده چه برنامه ای دارم . امضای برجام در این مقطع یه زلزله واقعیه و حباب های زیادی رو خالی میکنه و کسانی هم که‌‌ میخان‌ برای من جا بندازن که نه هیچی نیست و هیچ اتفاق مثبتی نمیفته ، احتمالا منافع خودشون درگیره . قبلا و پس از روی کار آمدن آقای رییسی نظرم بود که دلار امسال بالایی نداره . حالام‌ میگم دلار حداقل تا ۱۴۰۴ بالای خاصی نداره . وقتی رسیدیم به اون تاریخ ، اگه زنده بودم ، باز با هم صحبت میکنیم .

سراغ ملک و ماشین نمیرم مگه نیاز واجب و فوری داشته باشم ! بازار خودروهای وارداتی که با دلار ۴۵ هزار تومان پرایس شده بود با ریزش قیمت همراه میشه و بازار خودروهای داخلی که با دلار ۳۵ هزار تومان معامله و دچار افت قیمت میشن . با توافق و جهش تولید خودرو از ۹۰۰ هزار تا به ۱.۵ میلیون خودرو در سال و کاهش تورم انتظاری و عقب نشینی قیمت ها ، گپ قیمتی بین نرخ کارخانه و بازار آزاد به حداقل میرسه . مثلا یک پراید حدود ۵ هزار دلار قیمتش هست که با فرض دلار ۲۴ هزار تومان و هزینه شماره گذاری و مالیات بر ارزش افزوده و ...حدود ۱۴۰ میلیون تومان میشه . بازار مسکن که بزرگترین بازار پولشویی ایرانه ، با توافق به رکود بلندمدت میره . ملک با توجه به چسبندگی ظرف ۲ سال آینده ۲۵ درصد اصلاح و ماشین هم سریعتر ریزش خواهد کرد ! این ۲ قلم رو از لیست سبد سرمایه گذاریم خارج میکنم و حتی اگه ملک و ماشین اضافی دارم فروشنده ام که گزینه های بهتری برای سرمایه گذاری وجود داره .

بازار سرمایه با جهش قیمت کامودیتی ها ، حتی با دلار ۲۲ هم صنایع جذاب داره ، اما باید توجه کنیم که بازدهی رویایی دو سال پیش دیگه به این زودی تکرار نخواهد شد ! بازار سرمایه میتونه نسبت به تورم و دیگر بازارها بازدهی بهتری داشته باشه به شرط رعایت ریسک به ریوارد و مدیریت سبد و انتظارات معقولانه . اینم یادمون نره که افزایش سرمایه های سنگین و پول درشتی که خارج شده ،‌ باعث میشه زمان زیادی صرف بشه تا بازار به تعادل برسه و شاید تا ۳ سال آینده سالی یکبار و اونم در گروهی خاص حرکتی اتفاق بیفته که گرفتن این بازدهی هم کار راحتی نیست . بازار ما بخایم یا نخایم دلاریه و بنابراین فعلا چشم انداز رشد سنگینی نداره ، مگه اینکه فاکتورهای بنیادی سهم یا گروهی تغییر اساسی بکنه . امروز اگه بخام درصدی در بازار فعال باشم قطعا سمت گروهی میرم که سود نقدی خوبی بهم بدن . این بازار یک طرفه و با هزار محدودیت جایی نیست که خیلی براش وقت بزارم . با توافق بانک و‌ خودرو یک حرکت رو به بالا دارند ، اما باید گوش بزنگ باشم و بموقع سودم رو بگیرم و بکشم کنار !

دلار و‌ سکه جایی نمیرن و حتی ممکنه پایین بیان‌ . بهرحال ما با یه دولت اصولگرای پوپولیست طرفیم و میتونه دلار رو بیاره بزاره رو ۲۲ و نگهشم داره . از طرفی فعلا با نفت ۱۰۰ دلاری و رفع تحریمها ، این ۲ قلم محل سرمایه گذاری نیست ، مگه اینکه انس جهانی بخاطر گسترش جنگ اکراین بالای جدی بزنه . البته اینم بگم که اونس هر طرفی بره ، من همیشه ۱۰ درصدی طلا بعنوان پشتوانه روزهای سخت در سبد خواهم داشت .

تکنولوژی Blockchain و Distributed Ledger نوآوری‌هایی هستند که در آینده زندگی بشر کاربرد زیادی دارن ولی این کاربردها ربطی به قیمت بیت‌کوین و آلت‌کوین و شت‌کوین نداره . رمزارزها دوره رشد عجیب خودشون رو طی کردن و بالای درشتشون رو دادن و خیلیا رو پولدار کردن و منبعد فقط میشه بعنوان محلی برای یادگیری و ترید حرفه ای و سخت بهشون نگاه کنم ، نه جایی برای گرفتن سودهای رویایی و تاکید میکنم کار ساده ای برای من نیست . باید این رو‌ یاد بگیرم که هر بازاری یه دوره طلایی داره و وقتی تموم شد میشه توش کار کرد اما چندان راحت نیست و زمان زیادی میبره تا مجدد به تعادل برسه پس باید بدونم ، احتمال سوخت تو این بازی بالاست !

۳ سال آینده صبر و کسب سود تضمین شده میتونه گزینه خوبی برای من باشه و‌ بخشی از سبد رو به اخزا و‌ اوراق درآمد ثابت تبدیل میکنم و با وجود این سود تضمین شده ، فقط سراغ سهام با سود نقدی مناسب میرم و فریب نمیخورم ! دلیل نمیشه که چون سهمی ۷۰ ، ۸۰ درصد ریخته ، امروز باید برگرده . حواسم هست که تو این بازار با این ریسک و شرایط جنگی معامله کردن راحت نیست و اگه میخام چیزی هم بخرم ، حداقل سهمی باشه که ته سال یچی بزاره کف دستم . سهمی پر از زیان یا با ۲ زار سود ، میتونه از همینجا بره و بازم نصف شه !

اینا نظرات یه کانال دار تلگرامی با فرض امضای برجامه و در صورت عدم توافق باید شرایط جدید رو بررسی کرد . پس خیلی رو این متن حساب باز نکنید و خودتون قبل هر تصمیمی فکر کنید و سپس اقدام کنید !

موفق باشید ?

@salarsafaie

کسی این تحلیل را یادش هست؟دقت کردین این عصاطیغ وقتی تحلیلشون کلا غلط از آب درمیاد،هیچی نمیگن،میخاستم بگم اگر امروز یکی مثل بهرام یا من این حرف را زده بودیم همه میاوردن بالا و شروع به یادآوری اشتباه میکنن ولی برای امثال سالار و کاظم نادرعلی و ...کی جرات کوچکترین نقدی داشت
        این تحلیل از اول تا آخرش اشتباه در اومد،هم ماشین با دلار45 تومنی بیشتر رشد کرد هم سهمهای آشغالی 70-80%بهتر از سودده های نقدی رشد کرد هم برجام خبری نشد،فقط دلار و سکه در کمال تعجب از بقیه بازارها کمتر رشد کرد،خواستم بگم از این افراد به اصطلاح همه چیزدان هم نباید بت ساخت

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35706

امروز در گروه پالایشی و لاستیک و پلاستیک تقریبا تمام نمادها در دامنه مثبت قیمت !! بودن !

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3098

در اصل توسط am!n پست شده است View Post
            با فرض امضا برجام و برقراری رابطه ای بهتر با دنیا ، میخام براتون بگم‌ که‌ برا آینده چه برنامه ای دارم . امضای برجام در این مقطع یه زلزله واقعیه و حباب های زیادی رو خالی میکنه و کسانی هم که‌‌ میخان‌ برای من جا بندازن که نه هیچی نیست و هیچ اتفاق مثبتی نمیفته ، احتمالا منافع خودشون درگیره . قبلا و پس از روی کار آمدن آقای رییسی نظرم بود که دلار امسال بالایی نداره . حالام‌ میگم دلار حداقل تا ۱۴۰۴ بالای خاصی نداره . وقتی رسیدیم به اون تاریخ ، اگه زنده بودم ، باز با هم صحبت میکنیم .

@salarsafaie

کسی این تحلیل را یادش هست؟دقت کردین این عصاطیغ وقتی تحلیلشون کلا غلط از آب درمیاد،هیچی نمیگن،میخاستم بگم اگر امروز یکی مثل بهرام یا من این حرف را زده بودیم همه میاوردن بالا و شروع به یادآوری اشتباه میکنن ولی برای امثال سالار و کاظم نادرعلی و ...کی جرات کوچکترین نقدی داشت
            این تحلیل از اول تا آخرش اشتباه در اومد،هم ماشین با دلار45 تومنی بیشتر رشد کرد هم سهمهای آشغالی 70-80%بهتر از سودده های نقدی رشد کرد هم برجام خبری نشد،فقط دلار و سکه در کمال تعجب از بقیه بازارها کمتر رشد کرد،خواستم بگم از این افراد به اصطلاح همه چیزدان هم نباید بت ساخت
            20 اسفند این تحلیل رو زده و هنوز برجام امضاء نشده!!

صبر کن برجام امضاء بشه اگه تحلیل درست نبود بعد بیا ....

نظر

• am!n
              Banned
              • Jan 2022
              • 236

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

اگر برجام امضا نشده ولی عدم توافق هم اعلام نشده/:.sadsmiley.:/از اون تاریخ به بعد هم همه گزاره ها و فرضیاتش هم تقریبا فیل شده

نظر

• شروع مجدد
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 910

در اصل توسط am!n پست شده است View Post
                اگر برجام امضا نشده ولی عدم توافق هم اعلام نشده/:.sadsmiley.:/از اون تاریخ به بعد هم همه گزاره ها و فرضیاتش هم تقریبا فیل شده
                بنظر هنوز هم اين شانس وجود داره كه تحليل مذكور درست دربياد. مشكل اصلي موضوع بغرنج توافق هست كه وقوع يا عدم وقوعش هنوز كاملاً مبهم هست.
                آنکه نامخت از گذشت روزگار
                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3750

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

...درود....یعنی واقعا میشه امیدی به آینده این مملکت داشت ؟؟با این وضعیت محیط زیست ...این همه تنش و آتش زیر خاکستر قومی ..مذهبی ..این وضعیت معیشتی و طبقاتی کشور...رو چطور برجام ممکنه درست کنه ..شاید..بهترین راه ممکن ..مهاجرت ازین خراب شده باشه ...حتی امروز هم دیر شده ...

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2094

تحلیل در قالب بازه زمانی خودش معنی میده
                    تحلیل بدون زمان خیلی ارزش خاصی نداره
                    طرف 2 سال پیش سهم تحلیل کرده، فیل شده
                    بعد 2 سال که سهم یک تکونی خورده میاد میگه
                    دیدی گفتم ... دیدی گفتم !
                    تحلیلی که بگیم شاید بالاخره یک روزی درست در بیاد
                    خب در این فاصله، هزینه فرصت چی میشه ؟!
                    آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2022/05/08, 02:36.
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• سهامدار خرد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 2323

توافق برجام از رگ گردن به ما نزدیکتر است
                      استراتژی های معاملاتی باید تقاطع را دور بزنند

نظر

• bahramkhaliran
                        عضو جدید
                        • Sep 2020
                        • 812

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                        ...درود....یعنی واقعا میشه امیدی به آینده این مملکت داشت ؟؟با این وضعیت محیط زیست ...این همه تنش و آتش زیر خاکستر قومی ..مذهبی ..این وضعیت معیشتی و طبقاتی کشور...رو چطور برجام ممکنه درست کنه ..شاید..بهترین راه ممکن ..مهاجرت ازین خراب شده باشه ...حتی امروز هم دیر شده ...
                        سلام
                        يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا آمِنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَالْكِتَابِ الَّذِي نَزَّلَ عَلَىٰ رَسُولِهِ وَالْكِتَابِ الَّذِي أَنْزَلَ مِنْ قَبْلُ ۚ وَمَنْ يَكْفُرْ بِاللَّهِ وَمَلَائِكَتِهِ وَكُتُبِهِ وَرُسُلِهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا بَعِيدًا

نظر

• فرهنگ سازان
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2014
                          • 692

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                          توافق برجام از رگ گردن به ما نزدیکتر است
                          استراتژی های معاملاتی باید تقاطع را دور بزنند
                          درود

کاملا برعکس.

الان از هر زمان دیگه ای نسبت به چند سال اخیر از ما دور تر است.

نظر

• شروع مجدد
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 910

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                            درود

کاملا برعکس.

الان از هر زمان دیگه ای نسبت به چند سال اخیر از ما دور تر است.
                            ظاهراً همينطوره ولي كنترل قيمت ارز حاكي از اميدهاي پنهان به يك توافق حداقلي هست.
                            آنکه نامخت از گذشت روزگار
                            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                              ظاهراً همينطوره ولي كنترل قيمت ارز حاكي از اميدهاي پنهان به يك توافق حداقلي هست.
                              به نظر میرسه اینکه در این شرایط دولت جرات پیدا کرده ، تصمیم به هدفمندی یارانه گرفته و حتی میخواهد پیشاپیش به هشت دهک پایین تر پرداخت نقدی انجام دهد، شاید پشتش به جایی گرم هست و احتمال داره خبرهای سیاسی خاصی باشد که بتواند از این اقدام اقتصادی پشتیبانی کند

نظر

• سهامدار خرد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 2323

مطمئن باشید اولین روز از تموز با توافق خواهد رسید

نظر

در حال کار...
                                X