کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
?طرفین مذاکره به نتایج مثبتی دست یافتند و احتمال بسیار بزودی مذاکرات آغاز خواهد شد و در کوتاه مدت به نتیجه خواهد رسید.
?احیا #برجام یک ضرورت برای همه اعضا برجام است. جمهوریاسلامیایران بعد از احیا برجام برای دسترسی به منابع مالی نیازمند انجام لوایج باقیمانده #FATF است.
بشمرید دقیقا چند ساله با همین توئیتهای تکراری کودکانه ملتی رو بازی دادند!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
با سلام و احترام خدمت کیوان خان عزیز و دوست داشتنی خودم
هر وقت تمام درها به بن بست رسید ، آنوقت وقت خوردن جام هست ....
همیشه همین بوده و هست ...
دیگه اوضاع کم کم داره غیر قابل کنترل میشه و ایران باید کوتاه بیاد
عرض ارادت خدمت بابک عزیز ،
این "باید" و ضروریاتی که بر پایه استدلال و منطق هست نتیجه گیری من و شما و آن توئیت زننده هاست ، اما واقعیت اینهست که سکان دست نااهلان و بی عقلانی هست که در سراشیبی سقوط پا را به جای ترمز روی پدال گاز فشار میدهند!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
عرض ارادت خدمت بابک عزیز ،
این "باید" و ضروریاتی که بر پایه استدلال و منطق هست نتیجه گیری من و شما و آن توئیت زننده هاست ، اما واقعیت اینهست که سکان دست نااهلان و بی عقلانی هست که در سراشیبی سقوط پا را به جای ترمز روی پدال گاز فشار میدهند!
در اینکه سکان دست چه افرادی هست ، شکی نیست ، من کاری به این توئئیت این طرف ندارم ، ولی هر سری وقتی تمام درها به بن بست رسید ، اینها جام را نوشیدند ... به غیر از این بوده ؟
دلار غیر قابل کنترل شده ...
گرانی در تمام کالاها بیداد می کنه ...
روسیه نفت و فولاد و ... را مفت میفروشه و ایران داره ضرر می کنه
اکثر شهرها شلوغ شده ...
دزدی ها به شدت زیاد شده چون مردم گشنه اند
آمریکا برای جبران گران دن نفت و گاز و گندم و .... یا باید با ایران کنار بیاد یا با روسیه ...
و به نظرم با ایران کنار آمدن یک بازی برد- برد برای هر دو طرف هست ....
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
درود
جسارت نباشه از این سوال شما کمی متعجب شدم . سهام که ماکارونی و مرغ و روغن و شکر نیست که قیمت داشته باشه یا براش مشخص کنند
بازار مالی است با هزار اما و اگر . در ایران اما و اگرها ده ها برابر بازارهای مالی دیگر جهان است . اما و اگرها به توان 10 است
سهم قیمت نداره . کی گفته سهم قیمت داره ؟ اینا یه سری بازی با اعداد است مگر مواردی خاص اونم در برخی بنیادی های بازار که حساب شده عمل شود
بازی با اعداد با انواع و اقسام ترفندها چه برای اعداد بالاتر در روندهای صعودی و چه اعداد پائین تر برای حالت برعکسش
سفته بازی و بازیگر بازی از انواع مختلفش ، از بازیگر حقیقی کله کوچک بگیر تا کله دیگی ( کله گنده /:.yead.:/ ) و بازیگر حقوقی با نام حقوقیش بگیر تا شخص حقیقی ولی به اسم حقوقی و برعکسش و و و و و خیلی پیچیده است این داستان . از صف خرید و فروش های ساختگی بگیر تا رنج کشی بالا و پائین و ....
همش بازی با اعداد است . قیمت کیلوئی چند ؟ /:.negaran.:/
حال و روز بخش بزرگیش اینه . بجز عرض کردم مواردی خاص
مثلا یه نگاهی به عرضه اولیه ها بندازید
بستگی داره بازار چطور باشد . بازی با اعداد اگر در روند رفتن به بالا باشد عرضه ها را تا بتونند میچپونند . یعنی قیمت این وسط چه معنی پیدا میکنه ؟ هیچی
▫️مذاکرهکننده ارشد جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که برای «پیشبرد موضوع لغو تحریمها» راهی نروژ شده است.
▫️علی باقری، معاون سیاسی وزیر خارجه ایران روز سهشنبه ۱۰ خرداد در توییتی نوشت: «در ادامه رایزنیهای اخیر منطقهای و بینالمللی، امروز عازم اسلو شدم. گفتوگوهای جدی و سازنده پیرامون موضوعات دوجانبه، منطقهای و بینالمللی در دستور کار این سفر است.»/یورو نیوز
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
داستان روسيه فقط داستان اوكراين نيست.
اين قصه سر ذراز دارد.
بنظر ميرسه اوكراين تازه ماجراهاي روسيه و چين و غرب است.
امروز خريد نفت را اروپا لغو كرد ولي قيمت نفت و بنزين تو بازار به نفع روسيه بالا ميره.
بنظر من با ايران وارد درگيري جديدي نمي شوند بخاطر تامين انرژي.
بالاخره توافق صورت ميگيره.به همه سروصداهاي منفي.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر