جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : جــــو بــــازار

فعلا حقیقی ها رم کرده و در حال خروج هستند، هنوز این بیماری مسری حقوقی ها را درگیر نکرده.

به نظر میرسه مکانیزم خرید حمایتی حقوقی ها هم نسبت به گذشته تغییر کرده و به جای خرید صف فروش، با روش‌هایی مانع از تشکیل صف میشوند.

نظر

• سهامدارعمده
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1198

اخباری راجع به جابه جایی وحذف افرادی در سطوح بالای حکومتی به گوش میرسه فقط میدونم یه عده در همین قیمتا هم سنگین دارن خروج میزنن
      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4716

بازار چقدر بی رمق و کم جون است !!! جالبه که تو سایر بازارها التهاب بیداد می کنه .

نظر

• سهامدارعمده
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1198

خروج از خگستر
          کلا از سهام صفر شدم

نظر

• shadi
            کاربر فعال
            • Jul 2011
            • 914

خروج از خگستر
            کلا از سهام صفر شدم
            ببخشید خبر خاصی دارید که سهامتون را صفر کردید

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3746

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
              بازار چقدر بی رمق و کم جون است !!! جالبه که تو سایر بازارها التهاب بیداد می کنه .
              اون ۲۵تا گوساله ..احیانا نظری در مورد قیمت دلار و نرخ تورم ندارند؟؟

نظر

• شروع مجدد
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 910

تنها بازاري كه دولت زورش مي رسه سركوب كنه همين بورس هست.
                آنکه نامخت از گذشت روزگار
                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• سهامدارعمده
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1198

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                  ببخشید خبر خاصی دارید که سهامتون را صفر کردید
                  بنده ماه قبل تعداد زیادی ثفارس و مقداری توریل و ثشاهد داشتم که کلا خروج زدم و چند روز بعد اومدم گفتم بازار ریزش داره که چند نفر فرمودن اصلاح در حد ۵ الی ده درصدهس نه ریزش
                  امروزم صرفا به صرف نوسان گریزی به خگستر شد.
                  در شرایط عادی کشور و براساس انتظارات تورمی که دلار بالا میره میشه رشد بورس رو متصور بود.اگه بگم شرایط کشور جنگی هس تخیلی نگفتم .
                  فاتحه برجام خوندس بقیه خبرها تزریق اخبار مثبت برای چند صباحیه. به نظرم برجام مرد.و چند روز دیگه زمان تشیع جنازه اعلام رسمی میشه.
                  به نظرم تنش ها به شدت بالا میره و بازار رو شخصا رو همین قیمت ها هم ربزشی میبینم. بازار فرصت خروج داده و به خاطر ارزندگی طمع نکنیم.سهام همیشه فرصت خرید میده ولی فرصت خروج به سختی.
                  به نظرم دلائل سهم نداشتن ارجح تر و منطقی تره
                  از چند روز دیگه لفاظی های تندایران با غرب و آمریکا شروع میشه.

نظر

• naderi1
                    ستاره‌دار(26)
                    • Sep 2020
                    • 792

سهم های بنیادی و عمدتا بزرگ در این افت اخیر اصلاح انچنان زیادی نکردن و درحد ۵ درصد ۱۰ درصد بود و برخی هم درجا زدند و بودند نمادهایی که رشد هم کردند.
                    کسی که بقصد میان مدت و بلند مدت است دلیلی ندارد هی خروج کند مگر ان بخشی که برای نوسان است
                    مثلا شپنا از ۱اسفند تا الان با توجه به افزایش سرمایه اش حدود ۸۰ درصد رشد کرده و اگر با هر شل شدن بازار میخواستتد خارج شوند این بازدهی را نداشتن.

درمورد فلوله هم دیدم حرفش شد البته قصد اسم بردن از سهم خاصی نداشتم ولی چون مطرح شد میگویم
                    اینکه کسی ۲۴۰ میفروخت و الان یا پایینتر میخرید برنده بود شکی نیست،
                    اما اینها بعد از وقوع است که میگوییم
                    وگرنه اگر این دیدگاه را از اول رشد سهم داشتیم وقتی از ۸۰ امد ۹۰ میگفتیم بس است میفروختیم
                    ۱۰۰ که شد میگفتیم ۲۵ درصد رشد کرد چه خبر است
                    وقتی ۱۶۰ میگفتیم ۱۰۰درصد رشد کرده و فرار کنیم
                    و اصلا نوبت به ۲۴۰ نمیرسید
                    اگر کسی مانده باسهم و این رشد تصیبش شده بخاطر همین نفروختن ها بوذه
                    در صعود ها بازار هم اینست برخی میگویند به موقع نقد شدیم(مثلا سال۹۹)
                    اما نمیگویند که در رشد بازار هم رشد سبدشان کمتر بوده چون با هر شل شدنی فروختند.

منظورم کاربر خاصی نیست کلیه
                    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• am!n
                      Banned
                      • Jan 2022
                      • 236

در اصل توسط پاشا_ پست شده است View Post
                      این فروشندگان شاگرد اول کلاس وارن بافت هستند دقیقا هم گام با تورم حرکت و اموال را تبدیل به احسن از جنس ریال می کنند.
                      البته یک واقعیت تلخی این دوساله اتفاق افتاد که ریال از سهام بسیار قویتر عمل کرده،پس باید به همون وارن بافتها هم حق داد وقتی توی بازار همش شده p/e و حباب و زیان،یعنی بورس هیچ خاصیتی به عنوان سپر تورمی در این شرایط ندارد

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

در شرایط تورمی و تحریمی، هرچه بیشتر بر شرکت های تولیدی و بورسی فشار بیارن و هرچه بیشتر قیمت سهم ها را کنترل کنند، فرار سرمایه از تولید بیشتر میشه و اختلال و رشد قیمت ها در بازارهای دیگه هم بیشتر میشه و این پاسخ علم اقتصاد به جاهلان هست.

نظر

• Dexterous
                          ستاره‌دار(35)
                          • May 2012
                          • 694

تو تاب توبه نداری، به اشتباه مرو

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                          همه حرفهاتون کاملا درست هست و دقیقا به همین دلایل ذکر شده مدتهاست که شده دغدغه های فکری من ، مدتهاست به راهی که در اون هستم شک کردم ، مدتهاست به این فکر میکنم که این بازار از هیچ نظر منطقی و اخلاقی راه درست و سالمی برای کسب درآمد نمیتونه باشه ، این راه فریبنده ولی تاریکه ، روح آدم رو اصلا از راه به در و آلوده میکنه ، متاسفانه تا خرخره در باتلاق بورس فرو رفته ام و بیرون کشیدن خودم از این دام دشواره اما تمام تلاشم رو میکنم که بتونم از اینجا بیرون برم و درب رو پشت سرم برای همیشه ببندم.

شما بعیده منو بشناسین
                          اما
                          من از سالــــها پیش خوانندۀ مطالبتون بودم و بیراه نیست اگه بگم دل_بستۀ کیوانم!
                          نوشته تون منو یاد غزلی از سایه انداخت که برای محمدرضا لطفی سرود
                          و هرچند برخی ابیاتش تطابق نعل به نعلی با ما نحن فیه نداره اما روح کلی غزل به چشم من دست کم کاملا فیت ماجراست و تقدیمتون میکنم
                          امیدوارم ازین پیچ تند حادثه، ازین شبیخون بلای دو ساله به سلامت گذر کنیم و باز هم همون کیوان شاداب دهه 90 رو ببینیم@};-

خدای را که چو یاران نیمه راه مرو
                          تو نور دیدۀ مایی به هر نگاه مرو

تو را که چون جگر غنچه جان گل رنگ است
                          به جمع جامه سپیدان دل سیاه مرو

به زیر خرقۀ رنگین چه دام ها دارند
                          تو مرغ زیرکی ای جان به خانقاه مرو

مرید پیر دل خویش باش ای درویش
                          وز او به بندگی هیچ پادشاه مرو

مباد کز در میخانه روی برتابی
                          تو تاب توبه نداری به اشتباه مرو

چو راست کرد تو را گوشمال پنجه ی عشق
                          به زخمه ای که غمت می زند ز راه مرو

هنر به دست تو زد بوسه ، قدر خود بشناس

به دست بوسی این بندگان جاه مرو

گناه عقده ی اشکم به گردن غم توست
                          به خون گوشه نشینان بی گناه مرو

چراغ روشن شب های روزگار تویی
                          مرو ز آینه ی چشم سایه ، آه مرو

هوشنگ ابتهاج

Dexter is to kill killers
                          DEXTEROUS too
                          من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1709

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                            همه حرفهاتون کاملا درست هست و دقیقا به همین دلایل ذکر شده مدتهاست که شده دغدغه های فکری من ، مدتهاست به راهی که در اون هستم شک کردم ، مدتهاست به این فکر میکنم که این بازار از هیچ نظر منطقی و اخلاقی راه درست و سالمی برای کسب درآمد نمیتونه باشه ، این راه فریبنده ولی تاریکه ، روح آدم رو اصلا از راه به در و آلوده میکنه ، متاسفانه تا خرخره در باتلاق بورس فرو رفته ام و بیرون کشیدن خودم از این دام دشواره اما تمام تلاشم رو میکنم که بتونم از اینجا بیرون برم و درب رو پشت سرم برای همیشه ببندم.
                            عرض ادب
                            بنده نه کسی هستم توصیه ای داشته باشم نه در این حد خودمو میدونم نه اینو میخوام ولی برادرانه خواهش میکنم ازتون به جای فرار بیشتر و بیشتر وارد بحث تکنیکال صرف بشید و ۹۰ درصد تحلیل رو با چارت انجام بدید و ده درصد رو بزارید روی بنیاد ابتدایی مثلا شناوری یا پی بر ای یا موارد اینچنینی ...اولش سخته و میدونم حتما پا گذاشتید تو راه تکنیکال ولی مایوس نشید و ادامه بدید
                            من بعد از ۱۵ سال بورس بازی و ۸ سال تکنیکال که ۴ سالش روزی حداقل ۴-۵ساعت بوده تازه از امسال فکر میکنم به اون چیزی که میخواستم رسیدم و تازه اول راه موفقیته
                            کمی بیشتر تامل کنید .

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

پاسخ : تو تاب توبه نداری، به اشتباه مرو

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

شما بعیده منو بشناسین
                              اما
                              من از سالــــها پیش خوانندۀ مطالبتون بودم و بیراه نیست اگه بگم دل_بستۀ کیوانم!
                              نوشته تون منو یاد غزلی از سایه انداخت که برای محمدرضا لطفی سرود
                              و هرچند برخی ابیاتش تطابق نعل به نعلی با ما نحن فیه نداره اما روح کلی غزل به چشم من دست کم کاملا فیت ماجراست و تقدیمتون میکنم
                              امیدوارم ازین پیچ تند حادثه، ازین شبیخون بلای دو ساله به سلامت گذر کنیم و باز هم همون کیوان شاداب دهه 90 رو ببینیم@};-

خدای را که چو یاران نیمه راه مرو
                              تو نور دیدۀ مایی به هر نگاه مرو

تو را که چون جگر غنچه جان گل رنگ است
                              به جمع جامه سپیدان دل سیاه مرو

به زیر خرقۀ رنگین چه دام ها دارند
                              تو مرغ زیرکی ای جان به خانقاه مرو

مرید پیر دل خویش باش ای درویش
                              وز او به بندگی هیچ پادشاه مرو

مباد کز در میخانه روی برتابی
                              تو تاب توبه نداری به اشتباه مرو

چو راست کرد تو را گوشمال پنجه ی عشق
                              به زخمه ای که غمت می زند ز راه مرو

هنر به دست تو زد بوسه ، قدر خود بشناس

به دست بوسی این بندگان جاه مرو

گناه عقده ی اشکم به گردن غم توست
                              به خون گوشه نشینان بی گناه مرو

چراغ روشن شب های روزگار تویی
                              مرو ز آینه ی چشم سایه ، آه مرو

هوشنگ ابتهاج

بسیار ازتون ممنونم دوست بسیار عزیزم ،/:.wubsmiley.:/

لذت بردم /:.Heart.:/ ، گویی از عالم معنا برایم سخن گفتید ، خصوصا وقتی به جمله بولد شده رسیدم ، این همان کاریست که من در دل این طوفان سهمگین به ان پناه بردم ، به ظرفیتهای هنری ام ، دارم به جای سهام ، روی خودم سرمایه گذاری میکنم ، باید خیلی زودتر اینکار را میکردم ، شاید بهره ای که به من در آینده دهد آن شادابی فراموش شده را به من بازگرداند. /:.grlim:./
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                                عرض ادب
                                بنده نه کسی هستم توصیه ای داشته باشم نه در این حد خودمو میدونم نه اینو میخوام ولی برادرانه خواهش میکنم ازتون به جای فرار بیشتر و بیشتر وارد بحث تکنیکال صرف بشید و ۹۰ درصد تحلیل رو با چارت انجام بدید و ده درصد رو بزارید روی بنیاد ابتدایی مثلا شناوری یا پی بر ای یا موارد اینچنینی ...اولش سخته و میدونم حتما پا گذاشتید تو راه تکنیکال ولی مایوس نشید و ادامه بدید
                                من بعد از ۱۵ سال بورس بازی و ۸ سال تکنیکال که ۴ سالش روزی حداقل ۴-۵ساعت بوده تازه از امسال فکر میکنم به اون چیزی که میخواستم رسیدم و تازه اول راه موفقیته
                                کمی بیشتر تامل کنید .
                                درود ، نه این بحث فرار نیست ، بحث نجات هست ! /:.rolleyessmileyani
                                مساله من اصلا این نیست که از تکنیکال مایوس شدم و ان حرفها ، اتفاقا هنوز نمودارهایم برایم سخن میگویند ولی دیگر من حرفی برای گفتن با آنها ندارم، فقط گاهی نگاهی به آنها می اندازم بی هیچ شور و هیجانی. مساله من الان که نه ، از همان خیلی وقت پیش و بنا بر دلایل زیادی در پذیرش اصل و ماهیت برخی کارهای به ظاهر موجه با سوالاتی از خودم مواجه میشدم، یکی همین مقوله بورس که شده به مثابه یک بازی اعتیاد آور!
                                به طور طبیعی سن که افزایش پیدا میکند دیدگاهها و تفکر آدم نسبت به مقوله زندگی عمیقتر میشود، لااقل من اینطوری هستم و راجع به زندگی و در اصل درست زندگی کردن زیاد فکر میکنم ، نه فلسفی ام و نه مذهبی ، شاید بتوانم بگویم در معرفت خودشناسی در طول زندگی قدم میزنم و این خیلی برای من مهم هست که چرا و چگونه میخواهم به چه چیزهایی برسم!
                                ولی یک اصل برای خودم دارم ، من هیچ کاری که احساس شادی و رضایت به من ندهد را انجام نمیدهم و اگر به هر دلیلی در آن مسیر قرار گرفته باشم ، پس از انکه آنرا کافی دانستم تمامش میکنم، دقیقا کاری که تا الان چندین مرتبه در زندگی ام در تصمیماتی بزرگ و عجیب از منظر دیگران انجام دادم . @};-
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X