کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ارزش معاملات خیلی پایین است !!! امروز نمیشه مسیر بازار را تعیین کرد چون کلا این هفته نصف و نیمه تعطیل است !!! به نظر من خرید در مثبت ها ریسک دارد .
کمی منطقی باشیم
اینکه بین تعطیلات هست و نه میشه مسیر حرکت مثبت یا ریزش مجدد رو پیش بینی کرد واقعا نمیشه
ولی اینکه رو مثبت هم بخرن و ریسک داره بنظرم حرف درستی نیست . حتی اگر بازار قرار بر افت داشته باشه مطمئن باشید کسانی که امروز حتی 4 تا 5 مثبت هم میخرن در مدت خیلی کوتاهی سود خوبی میکنن
انگار قیمت ها رو شما نمیبینید . با همین ریزش کرک اسپرد باز پالایش ها پی بر ای های 3 تا 3.5 دارن . حتی معدنی ها . خیلی از کوچیکا
در سابقه بورس من یاد ندارم بیشتر از نهایت 2 یا 3 بار بازار چنین پی بر ای گرفته باشه . در طول 17 سال اخیر
شنبه خیلی ها نقد کردن
ولی کیه ک بگه
فقط بازار ک بالا میره همه میان میگن ما کف خریدم و سقف دادیم .
همیشه پیش خودم فکر میکنم پس کی داره ضضرر میده . اگر واقعا این همه در بورس سود میکنن ب قول معروف دنبشون کجاست
بازار مثبت شدن خودرا باور ندارد لذا سرجایش برمیگردد
دیشب هم یک نفر کشته شده.
هنوز اعتراضات تموم نشده و به نظر می رسه به این زودی ها هم تموم نمی شه.
تا وقتی اوضاع آروم نشده نمی شه توقع ورود پول های بزرگ رو داشت.
دیشب هم یک نفر کشته شده.
هنوز اعتراضات تموم نشده و به نظر می رسه به این زودی ها هم تموم نمی شه.
تا وقتی اوضاع آروم نشده نمی شه توقع ورود پول های بزرگ رو داشت.
به نظر نمیرسه اوضاع اروم مثل دفعات قبل و اعتراضات قبلی شود حتی اگر خاموش شود
اینجا جاش نیست بیشتر از این حرفی زده شود ولی نیک بنگریم این بار خیلی فرق داره با قبلی ها به دلایل متعدد
به نظر نمیرسه اوضاع اروم مثل دفعات قبل و اعتراضات قبلی شود حتی اگر خاموش شود
اینجا جاش نیست بیشتر از این حرفی زده شود ولی نیک بنگریم این بار خیلی فرق داره با قبلی ها به دلایل متعدد
من اول اعتراضات با خودم گفتم اینم میشه مثل قبلی ها ، اما پارامترهایی اینبار اضافه شده که نظیر نداشت ، چه پارامترهایی منفی از طرف حکومت و چه پارامترهایی مثبت از طرف مردم، که برآیند اونها به سمت تحقق اهداف مردمی پیش میره ، من دیگه به این اعتراضات به چشم اعتراض نگاه نمیکنم ، میدونم حکومت هم دیگه اینطور نگاه نمیکنه ، اینبار دیگه عقبگردی وجود نداره تا پایان و شروعی تازه ...
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر