جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
    من جلسه ی استیضاح رو دیدم.
    اتفاقا یکی از ایراداتی که استیضاح کنندگان می گرفتن این بود که چرا جلوی افزایش قیمت ها رو نگرفتی و به عبارت دیگه ایشون رو به خاطر عدم قیمت گذاری دستوری مواخذه می کردن.
    ضمنا به صورت تلویحی مخالف عرضه ی خودرو در بورس کالا بودن و بورس رو عامل تورم و افزایش قیمت ها می دونستن.
    کلا نظرشون این بود که وزیر باید با سرکوب قیمت ها نمی ذاشت قیمت ها از زمان روحانی بیشتر بشن و از این موارد.
    به هر حال کار ایشون از این به بعد خیلی سخت تر می شه و سعی می کنه حتی الامکان قیمت ها رو سرکوب کنه.
    درود
    اره الان وقت کردم دارم گوش میدم انلاین از ارشیو رادیو

یکی از نماینده ها خودروییها را میکوبید بعد هم گفت قیمت سهام چرا نزول کرده!! برخی دیگه همزمان با پیشنهاد نرخ دستوری از بورس نیز دفاع میکردند که صعود کند!!! مجلس عجیبی هست

از خودت بگو بیخیال اینا کی خریدهات تکمیل میشود که دست از تخریب بورس و سهام برداری؟؟ بنظر میاد اگر خریدهاتون تکمیل شود از اون ایدیهایی هستی که پس از ان تارگتهای صعود ماورایی میدهد انشالله یه روز بیاد که شما نیز بیایید جزء سهامداران قطعا انروز زمان صعود شارپ بازار هست و اصلاح تمام است
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1589

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
      درود
      اره الان وقت کردم دارم گوش میدم انلاین از ارشیو رادیو

یکی از نماینده ها خودروییها را میکوبید بعد هم گفت قیمت سهام چرا نزول کرده!! برخی دیگه همزمان با پیشنهاد نرخ دستوری از بورس نیز دفاع میکردند که صعود کند!!! مجلس عجیبی هست

از خودت بگو بیخیال اینا کی خریدهات تکمیل میشود که دست از تخریب بورس و سهام برداری؟؟ بنظر میاد اگر خریدهاتون تکمیل شود از اون ایدیهایی هستی که پس از ان تارگتهای صعود ماورایی میدهد انشالله یه روز بیاد که شما نیز بیایید جزء سهامداران قطعا انروز زمان صعود شارپ بازار هست و اصلاح تمام است
      خاک بر سر بازاری که با نوشته های من تخریب بشه.

شم هم زیاد جو گیر نشو دوست من.

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

خاک بر سر بازاری که با نوشته های من تخریب بشه.

شم هم زیاد جو گیر نشو دوست من.
        در دو سطر هم حاضر نیستی بنویسی بدون تخریب بازار!!

الانم گفتی خاک بر سر بازار!!

حالا یه تاریخ میدادی بجایی نمیخورد اینجا همه از خود هستند

دقیقا نباید تخریب بشه با این حرفها اما وقتی در هر اپلیکیشنی صدها ایدی اینشکلی باشد و حتی این اینترنشنال بی وجدان نیز شروع به تخریب بورس کرده باشد قطعا موثر هست جالب هست بدانید چندماهه بدون وقفه بورس نزولی هست هیچی نگفته اینهفته دیده صعودی شده هر روز داره میگه نزول کرده و حقیقها دارند میروند و..!! و همه رو داره بطرف خرید دلار سوق میده

نظر

• abdolhossein
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 1589

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
          دقیقا نباید تخریب بشه با این حرفها اما وقتی در هر اپلیکیشنی صدها ایدی اینشکلی باشد و حتی این اینترنشنال بی وجدان نیز شروع به تخریب بورس کرده باشد قطعا موثر هست جالب هست بدانید چندماهه بدون وقفه بورس نزولی هست هیچی نگفته اینهفته دیده صعودی شده هر روز داره میگه نزول کرده و حقیقها دارند میروند و..!! و همه رو داره بطرف خرید دلار سوق میده

در دو سطر هم حاضر نیستی بنویسی بدون تخریب بازار!!

الانم گفتی خاک بر سر بازار!!

حالا یه تاریخ میدادی بجایی نمیخورد اینجا همه از خود هستند
          واقعا جو گیری.
          اصلا خاک بر سر من که دارم توی این تالار مطلب می ذارم و جای شما رو تنگ کردم.
          خوبه. ؟
          راضی شدی.؟

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

واقعا جو گیری.
            اصلا خاک بر سر من که دارم توی این تالار مطلب می ذارم و جای شما رو تنگ کردم.
            خوبه. ؟
            راضی شدی.؟
            استغفرالله به دل نگیر یه سوال کرده بودم فقط

من جوگیری خودم را قبول دارم در ضمن!!ا

نظر

• منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2440

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
              دلار 34
              واقعا بازار چرا اینطور شده !!!!
              الان سهام ها با دلار چندی معامله میشن ؟

صندوق توسعه ملی برای اولین بار سهام خرید
              سه شنبه ، ۱۰ آبان ۱۴۰۱-۱۹:۱۶

#

مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: صندوق توسعه ملی برای اولین بار با کد معاملاتی خود، در بورس تهران سهام خریداری کرد.

به گفته وی، با پیگیری‌های انجام شده، منابع جدیدی از صندوق توسعه ملی به بازار سهام وارد شد و برای نخستین بار این صندوق با کد معاملاتی خود اقدام به خرید سهام کرده است.

رئیس سازمان بورس خاطرنشان کرد: این اقدام خوبی برای دولت و بازار سهام محسوب می‌شود، چرا که دارایی‌های ریالی این صندوق به‌ نوعی تبدیل به دلار شده است. با توجه به افت قیمت سهام، می‌توان این موضوع را اینگونه تعبیر کرد که یک دارایی را در عوض اینکه با نرخ دلار در کانال ۳۰ هزار تومانی تهیه کنند، آن را با نرخ دلار ۱۵ هزار تومانی خریداری کرده‌اند.

عشقی این را هم گفت: به بیان دیگر صندوق توسعه ملی که یک منبع بین‌النسلی به حساب می‌آید، دارایی ارزنده‌ای را در قیمت‌های بسیار نازلی اندوخته کرده و این اقدام برای کشور و شرایط فعلی بازار سهام مناسب است؛ امیدواریم این اقدام در آینده نیز تداوم پیدا کند
              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• dornaa
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1469

بیخودنبود که بازارو به خاک وخون کشانده بودنند

.

مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: صندوق توسعه ملی برای اولین بار با کد معاملاتی خود، در بورس تهران سهام خریداری کرد.
                به گفته وی، با پیگیری‌های انجام شده، منابع جدیدی از صندوق توسعه ملی به بازار سهام وارد شد و برای نخستین بار این صندوق با کد معاملاتی خود اقدام به خرید سهام کرده است.
                رئیس سازمان بورس خاطرنشان کرد: این اقدام خوبی برای دولت و بازار سهام محسوب می‌شود، چرا که دارایی‌های ریالی این صندوق به‌ نوعی تبدیل به دلار شده است. با توجه به افت قیمت سهام، می‌توان این موضوع را اینگونه تعبیر کرد که یک دارایی را در عوض اینکه با نرخ دلار در کانال ۳۰ هزار تومانی تهیه کنند، آن را با نرخ دلار ۱۵ هزار تومانی خریداری کرده‌اند.
                عشقی این را هم گفت: به بیان دیگر صندوق توسعه ملی که یک منبع بین‌النسلی به حساب می‌آید، دارایی ارزنده‌ای را در قیمت‌های بسیار نازلی اندوخته کرده و این اقدام برای کشور و شرایط فعلی بازار سهام مناسب است؛ امیدواریم این اقدام در آینده نیز تداوم پیدا کند.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

حسین عبده‌ تبریزی با اشاره به ارزنده بودن قیمت سهام:

حقوقی‌های بزرگ از بورس حمایت کنند/حقیقی‌ها شتاب‌زده عمل نکنند

حسین عبده تبریزی پیشکسوت نام آشنای بازار سرمایه با بررسی شرایط این روزهای بازار سهام گفت: وظیفه شرکت‌های بزرگ، ناشران، سرمایه‌گذاری‌ها و صندوق‌های بزرگ در شرایطی که قیمت‌ بسیاری از سهام را منطقی می‌دانند، حمایت است؛ قیمت‌ها فارغ از هر تحولی در کشور ما، در میان مدت به متوسط‌های تاریخ خود برمی‌گردد. توصیه‌ام به سرمایه‌گذار خُرد این است که اگر نیاز فوری و عاجل به نقدینگی ندارد از هر نوع اقدام پرشتاب و عجولانه اجتناب کند.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) و به نقل از کالاخبر؛ حسین عبده تبریزی، اقتصاددان و پیشکسوت نام آشنای بازار سرمایه در خصوص شرایط این روزهای بازار سهام اظهار کرد: بدون شک، امروز قیمت عموم سهام بالا نیست، قیمت‌ها منطقی است و سهام زیادی حتی زیرقیمت معامله می‌شود. این در شرایطی است که در شروع سال ۱۴۰۱، پیش‌بینی آن بود که به دلیل نرخ بالای تورم، شاخص روبه بالا حرکت کند. اما در هفته‌های اخیر به دلیل تداوم نرخ بالای تورم (تورم نقطه به نقطه نزدیک به ۴۳ درصد شده) و قیمت بالای ارز، بازار توقع قیمت‌های بالاتر سهام را داشته است اما به چند دلیل، شاهد کاهش مجدد شاخص بوده‌ایم.
                  وی افزود: از فصل دوم سال میلادی ۲۰۲۲، قیمت عموم کالاهای اساسی (commodities) که بسیار بالا رفته بود و بعضاً به دو برابر متوسط‌های تاریخی خود رسیده بود، شروع به کاهش کرد. این به معنای کاهش درآمد برای شرکت‌های بورسیِ تولیدکننده کالاهای اساسی بود و بازار سرمایه نسبت به این تغییرات بی‌توجه نماند. کاهش رشد اقتصاد چین نیز روی همین بازار تأثیر گذاشت و به‌رغم رابطه کم اقتصاد ایران با اقتصاد دنیا، این تحول نیز از چشم تحلیلگران بازار سرمایه ایران دور نماند.عبده تبریزی ادامه داد: موقعیت جدید روسیه و فروش‌های زیرقیمت کالاهای اساسی توسط آن کشور نیز فشار مضاعفی بر موقعیت درآمدی شرکت‌های بزرگ بورسی ایرانی وارد آورد. نرخ‌های سود جذاب نظام بانکی و صندوق‌های بادرآمد ثابت نیز تا حدی عرصه را بر بازار سهام تنگ کرد. به دلیل کمبود اعتبارات، کسب‌وکارها ‌آماده پرداخت نرخ‌های بالاتر برای اعتبارات دریافتی هستند (نگاه کنید به نرخ‌های برخی صندوق‌های جمعی).

وی تاکید کرد: مجموعه این عوامل، به‌رغم نرخ تورم بالای کشور، اجازه رشد قیمت‌های سهام را نداد. در این ۵-۶ هفته اخیر نیز موج التهابات گسترده، اعتراض‌های دامنه‌دار و تحولات ناشی از آن‌ها به شدت بر همه کسب‌وکارها تأثیر گذاشت. بالا رفتن قیمت ارز به دلیل افزایش تقاضا برای خروج پول هم انگیزه برخی فروش‌ها و عرضه‌ها در بورس شده است.
                  این استاد اقتصاد در واکنش به این سوال که در این شرایط، سهامداران بورس (به‌ویژه سهامداران خرد) چه اقدامی باید انجام دهند؟ گفت: وظیفه شرکت‌های بزرگ، ناشران، سرمایه‌گذاری‌ها و صندوق‌های بزرگ در شرایطی که مردم تحت‌ تأثیر حوادث و رویدادها جاری به سختی متأثرند، آن است که از قیمت‌های سهامی که آن‌ها را منطقی می‌دانند، حمایت کنند و به حفظ سرمایه‌های کوچک مردم کمک کنند. در این شرایطِ کشور، مردم نباید از این مسیر نیز آسیب ببینید و نباید نگران و هراسانِ ذوب‌شدن پس‌اندازهای یک عمر کار و فعالیت خود باشند.

وی افزود: وقتی بازار دچار التهابات شدید است و گزینه بهتری هم برای سرمایه‌گذاری در دسترس نیست، می‌توان به حفظ دارایی موجود، اگر قیمت‌های آن را منطقی می‌دانیم و آن سهام را متعلق به شرکت‌های جاافتاده تلقی می‌کنیم، همت گمارد؛ یعنی باید صبر کرد. سرمایه‌گذار خُرد بازار نیز اگر نیاز فوری و عاجل به نقدینگی ندارد و اگر سهام موجود در سبد سرمایه‌گذاری خود را متعلق به شرکت‌های استوار و جاافتاده می‌داند، ناچار است موقتاً آنها را حفظ کرده و از هر نوع اقدام پرشتاب و عجولانه اجتناب کند.

عبده تبریزی در پایان تاکید کرد: قیمت‌ها فارغ از هر تحولی در کشور ما، در میان مدت به متوسط‌های تاریخ خود برمی‌گردد؛ یعنی به قیمت‌هایی که ذاتی سهام است و با درآمدزایی آن شرکت‌ها همخوان است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

?سوالات متداول در خصوص طرح جدید بیمه سهام

چگونه باید پرتفوی خود را بیمه کنم؟ آیا همه پرتفوی من بیمه میشود یا خیر؟ در صورتی که بازار بیش از ۲۰ درصد رشد داشت، چه کاری باید انجام دهم؟ اگر شما هم در خصوص طرح بیمه سهم سوالات و ابهامات مشابهی دارید، متن زیر را بخوانید:

?۱. مهمترین نکته این بسته چیست؟ اگر شما در انتهای روز معاملاتی ۴ آبان ۱۴۰۱، تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان پرتفو (سبد سهامی) از سهم های بازار بورس و فرابورس به جز بازار پایه داشته باشید و تا یکسال دیگر آن را نفروشید، دولت تضمین می‌کند که سال آینده اختلاف قیمت پرتفوی شما را با ۲۰ درصد بالاتر از ارزش روز ۴ آبان ۱۴۰۱ به صورت نقد پرداخت کند؛ حتی اگر ارزش سهام شما تا یکسال بعد کاهش پیدا کرده باشد.
                    مثلا اگر ۹۰ میلیون تومان سهام بورسی و فرابورس و ۲۰ میلیون تومان سهام بازار پایه داشته باشید، اگرچه ارزش پورتفوی شما ۱۱۰ میلیون تومان است، اما پورتفو بورسی و فرابورسی به جز پایه شما زیر ۱۰۰ میلیون تومان است و مشمول این طرح میشوید. پس باید ۱ عدد ورق اختیار تبعی (به قیمت ۱ ریال) خریداری کنید تا همان ۹۰ میلیون تومان انواع سهم برای شما تضمین میشود.

یعنی سال بعد می توانید اختلاف ارزش روز سهامتان تا عدد ۱۰۸ (۹۰+۹۰*(۰.۲)) میلیون تومان را به صورت نقدی از دولت دریافت کنید.

?آیا برای اینکه پرتفوی من شامل این طرح شود، باید کاری انجام دهم یا به جایی مراجعه حضوری یا الکترونیک داشته باشم؟ بله شما باید برای سهام خود، یک عدد اوراق اختیار تبعی بخرید؛ مثل همان شیوه‌ای که سهام میخرید.

?آیا سهم‌های جدیدی که از امروز در بورس میخرم، شامل این طرح میشود؟ خیر. اما اگر ارزش پورتفوی شما در ۴ آبان ۱۴۰۱ زیر ۱۰۰ میلیون تومان بوده و بعد از آن سهام جدید بخرید و فقط همان اندازه از سهم جدیدی که خریده‌اید را بفروشید، اشکالی ندارد و از شمولیت این طرح خارج نمیشوید.
                    مثلا اگر در تاریخ ۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۰۰۰ عدد نماد خودرو به همراه سهم های دیگری داشته‌اید و برگه اختیار تبعی را هم خریده‌اید، اگر در آینده ۵۰۰ عدد دیگر انواع سهام را بخرید، فقط همان ۱۰۰۰ عدد شامل بیمه سهام میشود ولی آن ۵۰۰ سهم شامل بیمه سهم نمیشود. توجه کنید که اگر میخواهید از این طرح استفاده کنید، به هیچ عنوان نباید ۱۰۰۰ سهمی که در تاریخ ۴ آبان ۱۴۰۱ داشته اید را بفروشید.

?من الان زیر ۱۰۰ میلیون تومان سهام دارم. اگر سهام جدید بخرم و ارزش پرتفوی من بیش از ۱۰۰ میلیون شود، از شمول این طرح خارج میشوم؟ نه از شمولیت طرح خارج نمیشوید. آنچه بیمه میشود، ارزش پرتفوی شما در روز ۴ آبان ۱۴۰۱ است؛ به ترکیب پرتفوی خود در آن تاریخ دست نزنید؛ البته اگر اوراق اختیار تبعی برای آن خریده‌اید و میخواهید از آن استفاده کنید.

?اگر تا قبل از سررسید، بخشی از سهامی که در تاریخ ۴ آبان ۱۴۰۱ داشته‌ام را بفروشم، تمام پرتفوی من از شمول این طرح خارج میشود؟ بله. اگر میخواهید اوراق اختیاری که برای پرتفوی خود خریده‌اید، کارآمد باشد و از فواید آن بهره‌مند شوید، نباید به ترکیب آن بخش از پرتفویی که در پایان روز ۴ آبان ۱۴۰۱ داشته اید دست بزنید. البته به راحتی میتوانید سهم های جدید خرید و فروش کنید و مشکلی هم برای بیمه سهم شما پیش نمی‌آید.

?آیا سهامی که با اعتبار کارگزاری خریده‌ام، شامل این طرح میشود؟ مثلا اگر پرتفوی من بدون احتساب اعتبار کارگزاری زیر ۱۰۰ میلیون تومان شود، شامل این طرح میشوم؟ در این طرح مهم نیست که سهامی که دارید از پول خودتان باشد یا اعتبار کارگزاری. یعنی این قید مهم نیست. ملاک ارزش تا ۱۰۰ میلیون تومان است

? اگر یکسال بعد، ارزش سهام من به جای ۲۰ درصد، ۳۰ درصد افزایش پیدا کند، با ورق اختیار تبعی که خریده‌ام چه کار باید بکنم؟ استفاده از امکان اوراق اختیار تبعی به عهده خودتان است. اگر ارزش سهام شما بیش از ۲۰ درصد رشد داشته، طبیعتا این اوراق دیگر ارزش استفاده ندارد چون شما سود بیشتری کردید.

?ضمنا اوراق اختیار را در این مدت نمیتوانید به دیگران منتقل کنید؛ فقط خودتان میتوانید در صورت تمایل در تاریخ سررسید از آن استفاده کنید.

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4719

در چنین شرایطی ایا می توان از بازار سهام انتظار رشد داشت ؟؟!!/.:blinksmiley.:/ادعای وال استریت ژورنال: ایران می‌خواهد به اهدافی در عربستان حمله کند / ارتش آمریکا در خاورمیانه به حالت آماده باش در آمده

نظر

• محمدرضا 87
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 1522

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                        دلار گویا باز به حدود ۳۲ هزار تومان رسیده و سهم های بنیادی دارن با دلار ۱۰ ۱۵ هزار تومان معامله میشن.

تا زمانی که سهمای بنیادی حرکت نکنن همینه اوضاع بازار ، سهم با p/e ۲ ۳ بعد ۲ ۳ ماه تا سر سوزنی مثبت میشه رنج منفی میکشن روش.

عشقی این را هم گفت: به بیان دیگر صندوق توسعه ملی که یک منبع بین‌النسلی به حساب می‌آید، دارایی ارزنده‌ای را در قیمت‌های بسیار نازلی اندوخته کرده و این اقدام برای کشور و شرایط فعلی بازار سهام مناسب است؛ امیدواریم این اقدام در آینده نیز تداوم پیدا کند .

------------------
                        سهما بنیادی فعلا هر چقدر رشد کنن تازه نزدیک میشن به چند قدمی رشد بقیه به نظرم بازار بورس بسیار بسیار عقب هست از بقیه بازار ها.

البته این نظر من هست شاید اشتباه باشه.

تصمیم با خود دوستان پر سود باشید.
                        آخرین ویرایش توسط محمدرضا 87؛ 2022/11/02, 02:23.

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post

عشقی این را هم گفت: به بیان دیگر صندوق توسعه ملی که یک منبع بین‌النسلی به حساب می‌آید، دارایی ارزنده‌ای را در قیمت‌های بسیار نازلی اندوخته کرده و این اقدام برای کشور و شرایط فعلی بازار سهام مناسب است؛ امیدواریم این اقدام در آینده نیز تداوم پیدا کند .

------------------
                          سهما بنیادی فعلا هر چقدر رشد کنن تازه نزدیک میشن به چند قدمی رشد بقیه به نظرم بازار بورس بسیار بسیار عقب هست از بقیه بازار ها.

البته این نظر من هست شاید اشتباه باشه.

تصمیم با خود دوستان پر سود باشید.
                          در این وانفسا انتظار واکنش بازار به خبر انتظار بجایی نیست

ولی بین همه شایعات و اخبار!

این یک قلم هم خبر خوبیه...هم درسته..هم خیلی موثر.

با این کسر بودجه ای که دولت داره! کل امیدشون خرج کردن همین پولهای صندوق توسعه هست...پول دیگه ای ندارن. حالا دولت باهاش یک نوسانگیری از بورس بکنه هم بد نیست! مثل حسن کلید!

بالاخره برای مفت خری هم(اگر بپذیریم دولت زده بود سر سهام) با این خبر دیگه دولت هم در این قیمتها خریداره!

منم از قبل گفته بودم رئیسی عین روحانی عمل میکنه با بورس.. منتهی اینا یک بزخری هم میکنن! که دوبله سود شه:D

البته اگر موندگار باشن!!!!
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

سه شنبه ، ۱۰ آبان ۱۴۰۱
                            خرید سهام در کف توسط دولت من را به یاد فروش سهام دولت در سقف در سال ۹۹ میندازه

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                              در این وانفسا انتظار واکنش بازار به خبر انتظار بجایی نیست

ولی بین همه شایعات و اخبار!

این یک قلم هم خبر خوبیه...هم درسته..هم خیلی موثر.

با این کسر بودجه ای که دولت داره! کل امیدشون خرج کردن همین پولهای صندوق توسعه هست...پول دیگه ای ندارن. حالا دولت باهاش یک نوسانگیری از بورس بکنه هم بد نیست! مثل حسن کلید!

بالاخره برای مفت خری هم(اگر بپذیریم دولت زده بود سر سهام) با این خبر دیگه دولت هم در این قیمتها خریداره!

منم از قبل گفته بودم رئیسی عین روحانی عمل میکنه با بورس.. منتهی اینا یک بزخری هم میکنن! که دوبله سود شه:D

البته اگر موندگار باشن!!!!
                              درود
                              خوب خبری هست اقا مهدی

بورس را اوردند پایین ما سهامدارای خرد زیان کردیم دولت که باورش نمیشد صندوقهای بازنشستگی تامین اجتماعی و بانکها و شبه دولتی ها زیان کردند باز باورش نشد حالا خودش بخرد دیگه اگر بیاد پایین خودشان هم ضرر میکنند شاید باورشان بشه زیان یعنی چه و مجبور شوند انرا صعودی کنند......

نظر

• جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4925

به نظر میاید بازار را از 11 به بعد جمع کنند

نظر

در حال کار...
                                X