جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : جــــو بــــازار

ما قطعا با سیاست تثبیت ارز مخالفیم اما فرزین یک نکته‌ای گفت که دغدغه اهالی بازار سرمایه رو مرتفع می‌کنه

گفت سیاست ۲۸۵۰۰ فقط برای کالاهای اساسی هست بقیه مصارف دلار مبادله‌ای یا همون رقابتی خواهد بود

هرچند که ما با همین ۲۸۵۰۰ هم مخالفیم
    نباید منابع کشور رو با سیاست‌های تجربه‌شده و پوپولیستی هدر داد
    @BehnamSamadi_ir

نظر

• shdoosti
      عضو فعال
      • Aug 2022
      • 351

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post

مشکلت همینجاست که بیخود قضاوت میکنی و عمدی میدانی.

تکنیکال و فاندمنتال توی این بازار کم میاورند.

من که هیچ حتی نیما آزادی و غیره هم کم آوردند.

نیما آزادی میگفت شهریور ماه بازار برمیگرده و مثبت میشود. ولی نشد.

هیچکس سردرنمیاورد اون بالا چه غلطی میکنند.

دیدی من چرنذ مینویسم . خوب مطالبم را دنبال نکن.

راستش خودم هم از این وضعیت ناراضیم.
      خودم هم در تصمیمگیری هام همانند همه کار کشته های دیگه دچار اختلال و یاس شدم در سالی که گذشت.

تمام دوستان حرفه ای من که میشناختمشان کما بیش ضرر کردند.

سراغ ندارم کسی را که 99 نقد کرده باشد و نشسته باشد کنار.

در هر صورت هیچ کس مطلق نیست .

این که سرنوشت بازار به دلار گره خورده را نیایید به کاربران عزیزمان نسبت دهید.
      همین بهرام.

چقدر در تایپیکش سعی و تلاش کرد برای شاخص
      کلی نمودار و تحلیل

چی شد؟

ایا اصولاً هیچ تحلیلی جواب داده در دو سال اخیر که بخواهد مال من نوعی یا کس دیگری جواب دهد و درست درآید.

تاکید میکنم: اینجا فوروم آزاد و عمومی است .

همه هم آماتور هستیم
      برخی سابقه کم برخی بیشتر.

از یکدیگر هم طلبکار نیستیم.

همه به عشق خودشان اینجا حضور دارند و بس.

این عشق را تبدیل به نفرت نفرمایید.

سپاس
      نیما ازادی خوب میدانست که وضعیت بورس چیست و خوب و به موقعه هم نقد کرد و به موقعه هم ورود کرد. تمام نوشته های ایشان عمدی و در جهت منافع بازیگران بزرگ بود. یکی از اقوام ما که در بانک سامان سمت بالایی دارد، میگفت نیما ازادی پول میلیاردی از بانک سامان گرفت و در اوج سیگنالش کرد. اگر خاطرتان باشد، تیر و مرداد و شهریور 99 شب و روز بانک سامان را سیگنال میکرد! نیما ازادی رو خوب میشناسم و تمام سیگنالهای معکوسش جهت منافع بازیگران بزرگ و البته شخص خودش بود. شما هم خوب میدانستید که شاخص زیر 1300 جایی برای فروش نیست. حتی کسانی که هیچ اعتقادی به بورس نداشتند، ان روزها میگفتند صبر کنید بعد که بالا زد بفروشید. من از پاسخ شما قانع نشدم ولی بحث هم فایده ای ندارد.
      موفق باشید

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3746

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
        ما قطعا با سیاست تثبیت ارز مخالفیم اما فرزین یک نکته‌ای گفت که دغدغه اهالی بازار سرمایه رو مرتفع می‌کنه

گفت سیاست ۲۸۵۰۰ فقط برای کالاهای اساسی هست بقیه مصارف دلار مبادله‌ای یا همون رقابتی خواهد بود

هرچند که ما با همین ۲۸۵۰۰ هم مخالفیم
        نباید منابع کشور رو با سیاست‌های تجربه‌شده و پوپولیستی هدر داد
        @BehnamSamadi_ir
        وقتی قرار هست ...این ارز به اصطلاح نیمایی از منابع حاصل از ارز صادرات غیرنفتی ودرواقع از محل درآمد شرکت های صادرکننده بورسی تامین بشه ...جای نگرانی نداره ؟؟؟

نظر

• shimaalovelygirl
          ستاره دار (1)
          • Jul 2022
          • 1071

توجه توجه
          قابل توجه کاربران محترم و همچنین روضه خوان های اعظم سایت من جمله کروکودیل،گالیور و ...و پامنبری هایشان:
          روند نزولی بورس از آبان‌ماه،تمام شده و در مسیر صعود هستیم.
          من امروز۰۹-۱۰-۱۴۰۱اینجا در تاپیک جو بازار،جهت درج در حافظه تاریخی تاپیک اعلام میکنم که شاخص هم‌وزن در روزهای آینده،پس از مدتی کوتاه بسرعت سقف مرداد۹۹ را شکسته و صعود بسیار پرقدرتی خواهد داشت و بسیاری از نوسانگیران و نقدیون را جا خواهد گذاشت.طبق اخبار رانتی بدست آمده از منابع معتبر پرنفوذ و پرقدرت و غیرقابل دسترس شما، که خودم بتازگی توانستم از آنها اطلاعات کسب کنم،شاخص کل به زودی سقف ۲۱۰۰۰۰۰واحد را شکسته و به سوی ۳میلیون واحد رهسپار خواهد شد.این نوشتار من، دقیقاً و صراحتا سیگنال خرید می باشد.
          فردا شنبه نیز شاخص علیرغم عرضه در ابتدای ساعات معاملاتی،مجددا سبز شده و مثبت بکار خود پایان خواهد داد.
          پس از این فرصت ها استفاده کنید و گوش به نصیحت های ترسوها و بزدلان و نوسانگیران سایت بورسی ندهید.ضمنا هرکس فردا سهامی بفروشد،مجبور است با نرخ بالاتر وارد شود.
          دلار نیمایی علیرغم تثبیت قیمت روی۲۸۵۰۰تومان برای کالاهای اساسی،در روزها و ماه های پیش رو به صورت ملایمی صعودی خواهد بود.
          با آرزوی سلامتی و موفقیت و جبران زیان بورسی طی۳۰ماه گذشته و رسیدن به بازدهی حلال بدون ربا برای همه عزیزان...
          آخرین ویرایش توسط shimaalovelygirl؛ 2022/12/30, 14:43.

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3746

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
            توجه توجه
            قابل توجه کاربران و همچنین روضه خوان های اعظم سایت من جمله کروکودیل،گالیور و ...و پامنبری هایشان:
            روند نزولی بورس از آبان‌ماه گذشته،تمام شده و در مسیر صعود هستیم.من امروز۰۹-۱۰-۱۴۰۱اینجا جهت درج در حافظه تاریخی تاپیک اعلام میکنم که شاخص هم‌وزن در روزهای آینده،پس از مدتی کوتاه به سرعت سقف مرداد۹۹ را شکسته و صعود بسیار پرقدرتی خواهد داشت و بسیاری از نوسانگیران و نقدیون را جا خواهد گذاشت.طبق اخبار رانتی بدست آمده از منابع معتبر پرقدرت و غیرقابل دسترس شما، که خودم بتازگی توانستم از آنها اطلاعات کسب کنم،شاخص کل به زودی سقف ۲۱۰۰۰۰۰واحد را شکسته و به سوی ۳میلیون واحد رهسپار خواهد شد.این نوشتار من دقیقاً و صراحتا سیگنال خرید می باشد.
            فردا شنبه نیز شاخص علیرغم عرضه در ابتدای ساعات معاملاتی،مجددا سبز شده و مثبت بکار خود پایان خواهد داد.
            پس از این فرصت ها استفاده کنید و گوش به نصیحت های ترسوها و بزدلان سایت ندهید.ضمنا هرکس فردا سهامی بفروشد،مجبور است با نرخ بالاتر وارد شود.
            دلار نیمایی علیرغم قیمت خوردن روی۲۸۵۰۰تومان برای کالاهای اساسی،در روزها و ماه های پیش رو صعودی خواهد بود.
            با آرزوی سلامتی و موفقیت و جبران زیان بورسی طی۳۰ماه گذشته و رسیدن به بازدهی حلال بدون ربا برای همه عزیزان...
            تکبیر !!

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8521

از مهناز صادقی چه خبر !!؟؟

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

نرخ ارز نیمایی ۲۸۵۰۰ تومانی که محمدرضا فرزین رئیس‌کل جدید بانک مرکزی وعده داده تفاوت ماهوی با ارز ۴۲۰۰ تومانی دارد:

?اولا منبع تامین ارز نیمایی ۲۸۵۰۰ تومانی ارزهای صادرات غیرنفتی است، نه ارز نفتی.

?ثانیا ارز نیمایی فقط برای کالاهای اساسی، مواد اولیه و ماشین‌آلات اختصاص می‌یابد، نه همچون ارز ۴۲۰۰ که برای همه مصارف ضروری و غیرضروری عرضه و به فساد منجر شد.

?ثالثا در سامانه نیما در ماه‌های اخیر همواره عرضه ارز بیش از تقاضا (حتی تا ۱۰ برابر) بوده است چراکه فقط واردکنندگان کالاهای اساسی، تجهیزات، ماشین‌آلات و مواد اولیه که از دستگاه‌های مربوطه مجوز ثبت سفارش دارند می‌توانند از این سامانه اقدام به تامین ارز واردات کنند. | ایرنا

/اخبار بورس

-------------
                برداشت من از صحبت های رئیس جدید بانک مرکزی

?نرخ جدیدی برای کالاهای اساسی، مواد اولیه و تجهیزات در نظر گرفته شده است که نرخ آن تثبیت شده و ۲۸۵۰۰ تومان خواهد بود

?بقیه کالاها با ارز مبادله ای تامین خواهد شد که نرخ آن احتمالا مشابه نیمای سابق از طریق رقابت تعیین خواهد شد

? سرریز نیازها مثل اسکناس احتیاطی که مردم می خرن یا خروج سرمایه هم با ارز آزاد صورت خواهد گرفت

به این ترتیب باید ببینیم کدام ۴۰ نیاز از طریق بازار مبادله ای تامین خواهد شد و چقدر از ارز صادراتی به نرخ تثبیتی و چقدر به نرخ مبادله ای برای شرکت ها قابل فروش خواهد بود.

fardaname
                ------------------------

منفی بافی نکنید دوستان

تازه خود نرخ نیما هم شناوره نه ثابت
                خود فرزین هم دقیقا اینو گفت

نظر

• دفتردار
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 854

آلودگی هوا .
                  تعطیلی مدارس تهران و کرج برای روز شنبه.

نظر

• hamid_brj
                    Banned
                    • Jul 2022
                    • 63

مهرعلی پور معاون وزارت رفاه:
                    لیست تمام کسانی که دلار خریداری کرده اند به طور کامل و روزانه دریافت و از این ماه یارانه این افراد قطع خواهد شد.
                    این اقدام بر اساس دستور العملهای بالا دستی صورت میگیردد.

در مورد خریداران سکه بیش از صد عدد همین اقدام از این ماه صورت خواهد گرفت.

در موارد ذکر شده تمام کسانی که کارت ملی خود را در اختیار سودجویان قرار داده اند متضرر خواهند شد.

نظر

• نیکا
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Nov 2011
                      • 2110

توجه توجه
                      قابل توجه کاربران محترم و همچنین روضه خوان های اعظم سایت من جمله کروکودیل،گالیور و ...و پامنبری هایشان:
                      من امروز۰۹-۱۰-۱۴۰۱اینجا در تاپیک جو بازار،جهت درج در حافظه تاریخی تاپیک اعلام میکنم که شاخص هم‌وزن در روزهای آینده،پس از مدتی کوتاه بسرعت سقف مرداد۹۹ را شکسته و صعود بسیار پرقدرتی خواهد داشت و بسیاری از نوسانگیران و نقدیون را جا خواهد گذاشت.طبق اخبار رانتی بدست آمده از منابع معتبر پرنفوذ و پرقدرت و غیرقابل دسترس شما، که خودم بتازگی توانستم از آنها اطلاعات کسب کنم،شاخص کل به زودی سقف ۲۱۰۰۰۰۰واحد را شکسته و به سوی ۳میلیون واحد رهسپار خواهد شد.این نوشتار من، دقیقاً و صراحتا سیگنال خرید می باشد.
                      پس از این فرصت ها استفاده کنید و گوش به نصیحت های ترسوها و بزدلان و نوسانگیران سایت بورسی ندهید.ضمنا هرکس فردا سهامی بفروشد،مجبور است با نرخ بالاتر وارد شود.
                      دلار نیمایی علیرغم تثبیت قیمت روی۲۸۵۰۰تومان برای کالاهای اساسی،در روزها و ماه های پیش رو به صورت ملایمی صعودی خواهد بود.
                      درود وقتیکه 50% سرمایه گذاری های درشت توسط روس ها انجام میشود این پیش بینی کاملا درست است

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3746

?خلاصه مباحث و مصوبات هیات دولت و بخشنامه بانک مرکزی در خصوص تثبیت ارز #نیمایی و تاثیر ان در صنایع #بورسی:

۱) شرکتهای بزرگ صادراتی فولادی و فلزی و پتروشیمی که عمده تولیدات خود را صادر می کنند مکلفند ارز خود را به قیمت ۲۸۵۰۰ فقط به سامانه نیما بفروشند و مجاز به فروش به نرخ بالاتر در سایر بازارها نیستند لذا مبنای محاسبات دوستان در تخمین سود آتی باید فعلا عدد ۲۸۵۰۰ باشد بنابراین گروه تامین کتندگان ارز نیمایی از سیاست تثبیت نرخ نیما آسیب می پذیرند( اثر منفی بر روی صنایع مورد اشاره)

۲) آندسته از صادرکنندگان غیر از صادرکنندگانی که در بند ۱ اشاره شد و عمدتا صنایع کوچکتری هستند مثل کاشی و سرامیک و غذایی و سیمانی و دارویی و... می توانند ارز خود را کماکان در بازار متشکل ارزی و به صورت مبادله ایی و نرخ توافقی بفروشند لذا مصوبات اخیر تاثیری روی این گروه ندارد ( اثر خنثی)

۳) آندسته از شرکتهایی که مصرف کننده ارز نیمایی هستند و برای واردات مواد اولیه و ماشین الات و تجهیزات و ملزومات پایه تولید به آنها ارز نیمایی تعلق می گیرد از مصوبات اخیر و سیاست تثبیت ارز نیما روی ۲۸۵۰۰ تومان اثر مثبت می پذیرند مثل قطعه سازان و لوازم خانگی و... زیرا دیگر نگران افزایش قیمت دلار برای تهیه نیازهای تولید خود نیستند و حاشیه سودشان به دلیل عدم افزایش بهای تمام شده تولید کم نمی شود‌. ( اثر مثبت)

نکته پایانی : در خصوص بند ۱ در صورت عدم صادرات چون مازاد تولید و عرضه در کشور داریم لذا با افزایش عرضه در بورس کالا مواجه خواهیم شد و این خود اثر کاهنده و کاهش رقابت در قیمتهای بورس کالا خواهد داشت لذا قطعا صادرات انجام میشود و ارز صادرات به همان قیمت ۲۸۵۰۰ در سامانه نیما فروخته می شود.

@hamian_bourse---

نظر

• گنجشک
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jun 2022
                          • 1307

در اصل توسط hamid_brj پست شده است View Post
                          لیست تمام کسانی که دلار خریداری کرده اند به طور کامل و روزانه دریافت و از این ماه یارانه این افراد قطع خواهد شد.

در موارد ذکر شده تمام کسانی که کارت ملی خود را در اختیار سودجویان قرار داده اند متضرر خواهند شد.
                          یارانه اونایی هم که نگرفتن هم قطع می کنند یک مدت دیگه ( قبلا که خودشون مسول اجرایی نبودن گفته بودن فقط به 3 دهک اول باید یارانه داد )

خود این یارانه نقدی هم از اول موقت بود و قرار بودن کوپن الکترومکانیکی بشه که زیرش زاییدن

نظر

• bahramkhaliran
                            عضو جدید
                            • Sep 2020
                            • 812

توجه توجه
                            سلام احسنت برشما
                            بنده هم زمانی که کوچک بودم(حدودا 4ساله) ازخواب بیدارشدم دیدم خورشید باکمال ناباوری ازمغرب طلوع کرده!
                            منتظربودم که خورشیدبیاید بالا وبالاترولی افسوس دیدم که خورشیدپایین وپایین تر می رود!
                            تازه آنموقع بود که فهمیدم بنده درظهرخوابیدم ونیم ساعت به غروب بیدارشده ام!
                            ودوباره این اشتباه درزندگیم پیش نیامد!
                            وشما نیامده استاد استادان شده اید!
                            مثل این طفلکیهایی که تازگیها توخیابونهابازی راه می اندازند!
                            بله مارابه شکلی پرورش داده اند که حاضر نیستم زیردست استادان شاگردی کنیم!
                            ولی این راباید دانست که خیلی ازاستادان حاضر نمی شوندشاگرد به پذیرند!

نظر

• atanasab
                              عضو عادی
                              • Apr 2016
                              • 91

در اصل توسط hamid_brj پست شده است View Post

از اول معلوم بود که دام پهن کردند. ضمنا منتظر تخلیه حباب در برخی بازارها هستیم. تنها بازار با حباب منفی هم بازار سهامه

نظر

• ashkan zandi
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1126

توجه توجه
                                فقط اون رانت و‌روزی‌حلالتون
                                اخه رانتی ک مردم بهش دسترسی‌ندارن بعد ازش استفاده کنی و حق ی عده دیگه پایمال شه ولی‌روزیش‌حلال‌حساب میشه عجب

نظر

در حال کار...
                                X