جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
    سید بحث اصلا بورس نیست
    کسی نقد بشه سود کنه ضرر کنه خب چی ب بقیه میرسه
    از آدم که پاشو از دست داده انتظار داری فوتبال بازی کنه؟
    ی نگا ب اوضاع کلی مملکت بکنید
    سید؟

احتمالا شما فکر میکنید من آیدی آقای گالیورم. نه نیستم.

البته در مورد ایشون هم به نظرم اشتباه قضاوت میکنید.

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3024

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      سلام وعرض ادب واحترام

جناب رادین عزیز

این بازار در این قیمت ها ترسی نداره

مثالی عرض میکنم
      وفردا به محک می‌زنیم هر چند بنده میبازم ?
      خصدرا
      بورس
      خودرو

دکیمی

مخلصیم

فعلا بدک نبود مخصوصا دکیمی

واما صدرا بازدهی فوق العاده خواهد داشت ودر این قیمت های فعلی یه اکازیون واقعی است

نظر

• amir12
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 698

نوسانی رانتی !!!

دقت لازم !!!

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8550

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
          من هم مثل توی ابله اگر سرم در توبره و آخور یک مشت انسان پست فطرت بود و از طرف حکومت نمیومدم اینجا پرسه بزنم تا حرف مفت بزنم الان پول حرام خیلی بهم رسیده بود و در این قیمت ها می خریدم.
          اره ساندیس خور جون
          هرچند که زر الکی میزنی

ولی تو خوبی.

من که میدونم حقوقی هستی و ولع شدیدی داری واسه پایین جمع کردن سهام امت بدبخت.

بوی تعفن در مطلبی که زدی موج میزند.

سر نماز ما را هم دعا کن.

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2023/01/30, 12:41.

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8550

شاخص کل 90% مثبت.

بازار برگشته

نفتی نشی.

نظر

• ashkan zandi
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1128

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
              سید؟

احتمالا شما فکر میکنید من آیدی آقای گالیورم. نه نیستم.

البته در مورد ایشون هم به نظرم اشتباه قضاوت میکنید.
              حالا بیا توضیح بده سید چیه
              نقشه رو‌بیار ول کنه اون مشخصه وظیفش

نظر

• کاشان2
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 1755

فعلا بدک نبود مخصوصا دکیمی

واما صدرا بازدهی فوق العاده خواهد داشت ودر این قیمت های فعلی یه اکازیون واقعی است
                دست بر دار طیب جان آشغال داری تبلیغ می کنی صد سال دیگه هم همینه این سهم به درد نمی خورد خیلی ها را بیچاره کرد و خیلی ها را هم در آینده بیچاره می کند حتی اگر سند جزیره بیاد و حق کلیم ها را بدهند این سهم به درد نمی خورد به خدا قسم 8350000 هشت میلیون و سیصد و پنجاه هزار سهم دارم به خدا بیچاره شدم

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3024

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                  دست بر دار طیب جان آشغال داری تبلیغ می کنی صد سال دیگه هم همینه این سهم به درد نمی خورد خیلی ها را بیچاره کرد و خیلی ها را هم در آینده بیچاره می کند حتی اگر سند جزیره بیاد و حق کلیم ها را بدهند این سهم به درد نمی خورد به خدا قسم 8350000 هشت میلیون و سیصد و پنجاه هزار سهم دارم به خدا بیچاره شدم

سلام وعرض ادب واحترام

تمامی روندها از تغییرات کلان بنیادی نشئت میگیرند و این یکی از اصول علمی است در قبال علم نباید شمشیر کشید

نوع روند بنیادی مهم است ما بقیه حاشیه محسوب میشه

شرکت صدرا در یک روند بنیادی کاملا صعودی قرار گرفته است واین اصل است

دقت فرمایید این موضوع را در صف فروش عرض میکنم که کمتر کسی اهمیت می‌دهد مثل دکیمی که در ۲۲۰۰تومان چند روز پیش معرفی کرده بودم که بازهم برای رشد جا داره

ارادت

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

یه اصل بنیادی بورس میگه:
                    وقتی بازار نزولیه بجای اینکه شما از بازار نوسان بگیرید بازار از شما نوسان میگیره
                    الان از اول بهمن تا اسفند همین حالت میوفته

نظر

• عباس انصاری
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1775

تصویب مالیات برعایدی سرمایه در مجلس مراحل نهایی خود رو می گذراند . هرچند دیر ! ولی درصورت عملیاتی شدن تمام عقب ماندگی بازار سرمایه جبران می شود .
                      روزهای خوب سهامداران هم می‌رسد

نظر

• عباس انصاری
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1775

حتی فروش ی برگ سهم هم حرام هست .
                        روزهای خوب بورس با تصویب مالیات برعایدی سرمایه

نظر

• سعید محتشم
                          عضو عادی
                          • Jul 2015
                          • 239

#شاخص_کل و چند نکته

در خصوص شاخه‌ی اصلاحی میانه قبلا چندین بار عنوان کردم که این شاخه‌ی اصلاحی اتفاق خواهد افتاد و در بسیاری از سهم‌ها این اصلاح قیمتی باعث برخورد خیلی از سهم‌ها به مناطق حمایتی قوی (اردربلاک‌ها و استخرهای نقدینگی و ..) خواهد شد و با جمع‌آوری سفارشات و اردرهای خرید، رشدهای خیره‌کننده ای در بازار اتفاق خواهد افتاد.

حواشی بازار ابدا مهم نیست، دیدید که من در این چند روز هیچ خبر و مصاحبه و نامه ای را منتشر نکردم زیرا بازار در مسیر طبیعی خودش در حرکت است.
                          منتظر آرایش کندلی شاخص کل هستم تا تکلیف آخرین شاخه‌ی اصلاحی شاخص هم مشخص شود و با قطعیت بتوان نقطه‌ی بازگشت شاخص را تعیین کرد البته به زودی مناطق احتمالی بازگشت شاخص کل را روی نمودار بررسی خواهم کرد اما توجه داشته باشید که در پایان شاخه‌ی اصلاحی، کف قیمتی سهامی که اینبار لمس می‌شود تا دو سال آینده دیگر لمس نخواهد شد.
                          رشدهای خیره‌کننده ای در بسیاری از سهام بازار (هم بزرگ‌ و هم کوچک و متوسط) می‌بینم که احتمالا فرصت کسب سودهایی حتی بیشتر از سال ۹۹ درانتظار سهامداران خواهد بود.

این مطلب را جهت کاهش نگرانی شما و اطلاع از آینده‌ی بازار عنوان کردم امیدوارم در برنامه‌ریزی‌های شما موثر و مفید باشد?

#محسن_عباسی
                          @emacoabbasi

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1709

در اصل توسط سعید محتشم پست شده است View Post
                            #شاخص_کل و چند نکته

در خصوص شاخه‌ی اصلاحی میانه قبلا چندین بار عنوان کردم که این شاخه‌ی اصلاحی اتفاق خواهد افتاد و در بسیاری از سهم‌ها این اصلاح قیمتی باعث برخورد خیلی از سهم‌ها به مناطق حمایتی قوی (اردربلاک‌ها و استخرهای نقدینگی و ..) خواهد شد و با جمع‌آوری سفارشات و اردرهای خرید، رشدهای خیره‌کننده ای در بازار اتفاق خواهد افتاد.

حواشی بازار ابدا مهم نیست، دیدید که من در این چند روز هیچ خبر و مصاحبه و نامه ای را منتشر نکردم زیرا بازار در مسیر طبیعی خودش در حرکت است.
                            منتظر آرایش کندلی شاخص کل هستم تا تکلیف آخرین شاخه‌ی اصلاحی شاخص هم مشخص شود و با قطعیت بتوان نقطه‌ی بازگشت شاخص را تعیین کرد البته به زودی مناطق احتمالی بازگشت شاخص کل را روی نمودار بررسی خواهم کرد اما توجه داشته باشید که در پایان شاخه‌ی اصلاحی، کف قیمتی سهامی که اینبار لمس می‌شود تا دو سال آینده دیگر لمس نخواهد شد.
                            رشدهای خیره‌کننده ای در بسیاری از سهام بازار (هم بزرگ‌ و هم کوچک و متوسط) می‌بینم که احتمالا فرصت کسب سودهایی حتی بیشتر از سال ۹۹ درانتظار سهامداران خواهد بود.

این مطلب را جهت کاهش نگرانی شما و اطلاع از آینده‌ی بازار عنوان کردم امیدوارم در برنامه‌ریزی‌های شما موثر و مفید باشد������

#محسن_عباسی
                            @emacoabbasi
                            بازار تو نمای بلند مدتی تو خیلی از سهام عجیب داره چشمک میزنه و باور بفرمایید برخی رو نمیشه باور کرد !!!
                            فقط و فقط و فقط امیدوارم اتفاق بدی خارج از بازار نیفته همین
                            خیلی از دوستان اگر مثل من غبطه این رو میخورن که قبل بازار 97 نتونستن با پول خیلی خوبی وارد بازار بشن و سال 99 سود رویایی بدست بیارن این بار وقتشه

نظر

• محمد.
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 810

سلام وعرض ادب واحترام

تمامی روندها از تغییرات کلان بنیادی نشئت میگیرند و این یکی از اصول علمی است در قبال علم نباید شمشیر کشید

نوع روند بنیادی مهم است ما بقیه حاشیه محسوب میشه

شرکت صدرا در یک روند بنیادی کاملا صعودی قرار گرفته است واین اصل است

دقت فرمایید این موضوع را در صف فروش عرض میکنم که کمتر کسی اهمیت می‌دهد مثل دکیمی که در ۲۲۰۰تومان چند روز پیش معرفی کرده بودم که بازهم برای رشد جا داره

ارادت
                              سلام
                              برای رشد یک سهم جدا از پتانسیل های سوداوری و بنیاد و تکنیکال
                              سهامدار عمده سهم و بازیگران سهم هم باید منافعشون به رشد قیمت سهم باشد
                              متاسفانه صدرا در دست شقی ترین و پلید ترین و حریص ترین گروه داره قیمتش و شرکتش اداره میشه

نظر

• Omid_Khan
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 714

بعد از چند روز ریزش سنگین بورس، ریزش امروز کمی سبک بود یعنی در واقع از مقدار قرمزیش یه مقدار کم شد! دقت کنید که بازار سبز نشدا!
                                حالا یه سری افراد، که کم هم نیستن و اتفاقا برخی از اونها ظاهرا خیلی هم حرفه ای و با سابقه هستن، سریع اومدن حرف از روزهای خوب و صعود بورس میزنن! بهترین بازار را (در مقایسه با مسکن-طلا-دلار-ماشین) بورس میدونن و میگن باز هم خرید میکنن و پول بیشتری میارن تو بورس!
                                بعد جالبه همین افراد تا دیروز و حتی امروز تا ساعتهای 10 صبح داشتن فحش و ناسزا میگفتن به وضعیت بازار، به اینکه بازار دستکاری شده، به این که دیگه نباید تو بورس موند و باید سریعتر فرار کرد از این قمارخانه! ?
                                واقعا اینهمه تغییر جهت و این نظرات آدم را شگفت زده میکنه! اینکه چند روز منفی شدید، افراد را نا امید کنه و به فکر بندازه که از بورس برن، شاید منطقی باشه تا حدی ولی اینکه "کمتر شدن مقدار نزول و قرمزی بازار امروز"، یکدفعه همه چیز را عوض کنه و بورس را بکنه بهشت سرمایه گذاری واقعا خنده داره!
                                سریع هم یه سری اومدن میگن این را خریدم و اون را خریم یا میخوام بخرم! ? ? ?
                                چند روز بعد که دوباره منفی شدید داشته باشیم، میان فحش میدن به سازمان بورس و به کل مملکت!
                                چه بورس بازهای حرفه ای داریم ویژدانا! ? ? ?

نظر

در حال کار...
                                X