جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • SARDAR_S
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 505

پاسخ : جــــو بــــازار

دلار 58500
    طلا گرمی2860000

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3746

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
      سلام
      من کمی بیش از 50 درصد سهامی که دارم ایران خودرو دیزله. الان حدود سه هفته است که بسته شده. تو سود خیلی خوبی هم بودم. هم از لحاظ عددی و همینطور درصدی. چندین بار هم تصمیم گرفتم بفروشم و همه پولش رو دلار بخرم. اگه اشتباه نکنم حدود 390 که بود، دلار حوالی 40 بود. الان دلار تقریبا 50 درصد رشد کرده و این سهم هنوز بسته است.

الان بازار شرایط خوبی داره. اما قبلا هم اینجا نوشتم، بواسطه شرایط خاصی که الان ایران داره، نهایتا در بلند مدت بازار ارز مطمئن تر از سهام هست. البته این حرف من الان به معنی خرید دلار در این قیمتها نیست، منظورم بطور کلی و با توجه به شرایط هست.
      ...جالب هست بیشتر ما بورسی تقریبا پیش بینی هایی درستی داریم
      ولی خودمان تو تصمیم گیری درست عمل نمی کنیم !!!وجالب تر اینجاست که تجربه ای هست که بارها تکرارش می کنیم !!البته من سعی کردم مدیریت سرمایه رو درست انجام بدم ...و صرفا درصدی از سرمایه ام تو بورس هست .. نسبت به دلار هم تقریبا سر به سرم ولی همین درصد هم ..وقتی منفی میشه ..یا رشد نمی کنه ...یا وقتی باقی بازار سبز هست و سبد در جا میزنه ...آدم اذیت میشه ...

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3746

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        ...جالب هست بیشتر ما بورسی تقریبا پیش بینی هایی درستی داریم
        ولی خودمان تو تصمیم گیری درست عمل نمی کنیم !!!وجالب تر اینجاست که تجربه ای هست که بارها تکرارش می کنیم !!البته من سعی کردم مدیریت سرمایه رو درست انجام بدم ...و صرفا درصدی از سرمایه ام تو بورس هست .. نسبت به دلار هم تقریبا سر به سرم ولی همین درصد هم ..وقتی منفی میشه ..یا رشد نمی کنه ...یا وقتی باقی بازار سبز هست و سبد در جا میزنه ...آدم اذیت میشه ...
        این چرا دو دفعه پست شده !@

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2178

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
          دولت خودش رقیب اصلی بورسه
          دقیقا
          احتمالا به همین دلیل هم ادای قیم مردم در می آورند ؛ ده ها محدودیت عجیب و غریب رو ی بازار پایه گذاشته اند ؛ حداقل سقف خرید در این بازار پنج میلیون تومن معیین کرده اند.
          به احتمال زیاد دارند مردم ضعیف که حتی توان خریدشون از پنج میلیون هم کمتر است به کمک ابواب جمعی صندوقها و کارگزارانشون می کشند رو شرکتهای سوگلیمثل فولاد ؛ در قیمتهای بالا به مردم بی خبر از همه جا قالب کنند.
          سهام امثال فولادشون قالب کردند ؛ شک نکنید قیمت محصولاتش را هم پایین خواهند آورد. ورق کیلویی پنجاه تومن یعنی همون بنزین دو یورویی در اروپا که صدای همه را در آورد

از اون طرف هم شرکتهای زیادی دار بازار پایه داریم که اتفاقا فوق العاده سودساز هستند ( برخی از اونها یک مقدار انصاف دارند یک کوچولو از سود را نشان می دهند ) ؛
          اینها را در ارزش فوق العاده مفت قفل و زنجیر کرده اند تا یک عده دزد و صندوق دار و ابواب جمعی اینها سهام سوگلی سنگین و گرانقیمت در بازار اصلی به مردم قالب کنند.

بازار سرمایه فوق العاده ارزشمند است البته به شرطی که خریدار عاقل باشد فریب خرهای دجال و پشکل پاشی های پشت سرشون نخورند.
          هم اکنون در بازار پایین تر و خصوصا در پایه شرکتهایی هستند با سود سازی بالا که زیر یک پنجاهم و حتی زیر یک صدم ارزش جایگزینی هستند
          آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2023/02/26, 12:07.

نظر

• سهامدار خرد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 2323

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
            دقیقا
            احتمالا به همین دلیل هم ادای قیم مردم در می آورند ؛ حداقل سقف خرید بازار پایه را کرده اند پنج میلیون تومن .
            به احتمال زیاد دارند مردم ضعیف که حتی توان خریدشون از پنج میلیون هم کمتر است به کمک ابواب جمعی صندوقها و کارگزارانشون می کشند رو شرکتهای سوگلی ؛ در قیمتهای بالا به مردم بی خبر از همه جا قالب کنند.

از اون طرف هم شرکتهای زیادی دار بازار پایه داریم که اتفاقا فوق العاده سودساز هستند (که برخی از اونها یک مقدار انصاف دارند ؛ همه سود را مخفی نمی کنند ) ؛
            این شرکتها را در ارزش فوق العاده مفت قفل و زنجیر کرده اند تا یک عده دزد و صندوق دار و ابواب جمعی اینها سهام سوگلی سنگین و گرانقیمت به مردم قالب کنند.

بازار سرمایه فوق العاده ارزشمند است البته به شرطی که خریدار عاقل باشد فریب خرهای دجال و پشکل پاشی های پشت سرشون نخورند.
            هم اکنون در بازار پایین تر و خصوصا در پایه شرکتهایی هستند فوق العاده سود ساز که زیر یک پنجاهم و حتی زیر یک صدم ارزش جایگزینی هستند
            یکی از اون پایه ای های تکخال شصفها هست

نظر

• منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2438

ارزش معاملات خرد14000میلیاردتاالان
              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3082

احتمالا خلوص نیت نداشتی و از سیخکی شدن بازار رضایت نداری!!!!

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 399

بازار منفی و رو به صف فروش شدنه و شاخص حدود 80.000 واحد مثبته.کی میگه شاخص قلابیه؟

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4093

چون ارسال ها طول میکشه احتمالا دو بار کوبوندی رو ارسال
                    اروم بکوب و یه بار /:.yead.:/

نظر

• shimaalovelygirl
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2022
                      • 1071

دیوانه خانه است.بورس نیست که
                      واسه ارزان تر فروختن از هم سبقت می گیرند.لعنت به بازارگردانان سازمان بورس.
                      عشقی خاک بر سر،جمع کن این بازارگردانان دزد حرام خورت را.گند زدید به بورس.ما بازارگردان و ربات و الگوریتم نخواهیم باید به کی بگیم؟

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2438

بازارداره خوب تمام میشه
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1626

هرگرم طلا نزدیک به3میلیون....

نظر

• سهامدار خرد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 2323

بد ترین وسیاهترین روز بورسی من همین امروز بود که شاخص 4درصد و 70 هزار واحد مثبت
                            ولی سبد من وخیلیها کامل قرمز ومنفی
                            به کجا برم شکایت به که گویم این حکایت

نظر

• SARDAR_S
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 505

ریال کانال فاضلاب را رد کرد و وارد چاه مستراح شد59100

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                                ستاره‌دار(2)
                                • Jan 2022
                                • 1030

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                                بد ترین وسیاهترین روز بورسی من همین امروز بود که شاخص 4درصد و 70 هزار واحد مثبت
                                ولی سبد من وخیلیها کامل قرمز ومنفی
                                به کجا برم شکایت به که گویم این حکایت
                                راهکار قابل بررسی :

درصدی از سرمایه بورسی خود را در صندوق های خوب بورسی نظیر اگاه یا پیشتاز مفید بذارید تا حداقل این قسمت از سبدتون متناسب با شاخص کل رشد کند.

ضمن اینکه مثلا اگاه و پیشتاز مفید نه تنها نسبت به پیک مرداد 99 منفی نیستند بلکه مثلا پیشتاز مفید 62 درصد نسبت به پیک مرداد 99 مثبت است که بنظر من از راندمان حداقل 95 درصد فعالان بورس بالاتر است.

لیست NAV

فقط ایده بود تصمیم نهایی با خودتون

برام عجیبه در عین حالی که اکثریت بازار می بییند حتی به اندازه شاخص کل نمی تونند گین بگیرند چه اصراری دارند خودشون معامله کنند و تو این صندوق ها که خیلی از شاخص کل راندمان بیشتری داشتند : سرمایه گذاری نکنند.
                                آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2023/02/26, 12:53.

نظر

در حال کار...
                                X