جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

نظر

• کیمیاگر
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 298

امروز به نظر میومد صف خودرو را خیلی به زور نگه داشته بودند

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

بوی پولبک میده تا اصلاح
        روند شاخص صعودی شده در تایم فریم D الگوی N

نظر

• TARGET
          عضو فعال
          • Nov 2014
          • 2282

فوری مهم سیاسی

نورنیوز رسانه شورای عالی امنیت ملی :

سفر نزدیک پادشاه عمان و رافائل گروسی به تهران، پیام اخیر آمریکایی‌ها درباره مذاکرات هسته ایی به ایران و مذاکرات جاری برای اتمام فرآیند آزادسازی منابع ارزی بلوکه شده، بیانگر آن است که نظام با ابتکارات سازنده در حال پیشبرد گام‌به‌گام پرونده‌های مرتبط با حوزه امنیت ملی است.

نظر

• shimaalovelygirl
            ستاره دار (1)
            • Jul 2022
            • 1092

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
            بوی پولبک میده تا اصلاح
            روند شاخص صعودی شده در تایم فریم D الگوی N
            لطفاً اگر نموداری تحلیلی از کل و هم‌وزن دارید،بفرستید

نظر

• shimaalovelygirl
              ستاره دار (1)
              • Jul 2022
              • 1092

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
              فوری مهم سیاسی

نورنیوز رسانه شورای عالی امنیت ملی :

سفر نزدیک پادشاه عمان و رافائل گروسی به تهران، پیام اخیر آمریکایی‌ها درباره مذاکرات هسته ایی به ایران و مذاکرات جاری برای اتمام فرآیند آزادسازی منابع ارزی بلوکه شده، بیانگر آن است که نظام با ابتکارات سازنده در حال پیشبرد گام‌به‌گام پرونده‌های مرتبط با حوزه امنیت ملی است.
              فرآیند آزادسازی منابع ارزی بلوکه شده تا ظهور امام زمان عج ادامه دارد به امید خدا

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4107

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
                چرا با مرداد ۹۹ ؟ چرا با مرداد ۹۵ و ۹۶ و مرداد های قبل تر حساب نکنیم
                مگه همه ما مرداد ۹۹ وارد بازار شدیم ؟
                مگه همه ما امروز از بازار میرویم مرداد ۴۰۲ و ۴۰۳ هم می آید
                مرداد ۹۹ تا مرداد ۴۰۴ عملکرد بازارها رو بهتر نشون میده و مثل ۲۰ سال گذشته بورس از بقیه بهتر خواهد بود
                واوووو
                پس شما همون Elcid بودی و تغئیر نام دادید ؟
                مهم نیست هر چند به نظر من باید نظرات را بی پرده و شفاف داد و اسم عوض نکرد
                بگذریم ...
                چیزی که شما میگی درست ولی این برای کسانی است که بتونند سالهای سال دیگر هم در این بازار بمانند
                در واقع این نظر را اصل قرار میده که بورس برای سرمایه مازاد باید باشه و دید بلند مدت ولی نیک دانی همه نمیتونند سالهای سال بمانند تا جبران زیان یا عقب ماندگی از تورم و بدبختی ها شود
                هر ان ممکنه طرف پول لازم شود و مجبور شود همین سرمایه در این بازار را مصرف و خارج کند . تکلیف اونا چی میشه

ضمن اینکه اینم میدونید نمادهای زیادی هستند که بازدهی های 10 و 20 ساله شون هم حتی از سود بانکی عقب است و اگر خاطرتون باشه پارسال گروه ساختمانی را بنده حساب کردم و بقیه ماجرا ...

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4107

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                  سال 90 شاخص 8000 بوده ضربدر 60 میشه 480 هزار

بورس خیلی بهتر از دلار بوده چه در این 10 ساله و چه 20 ساله

صندوق های سرمایه گذاری خوب بورسی مثل پیشتاز و مفید که فاصله نجومی دارند با گین دلار
                  دوستمون دو اشتباه داشت . یکی اینکه فرض شاخص سال 90 بود که اشتباه بود و دیگری حساب کتابش با دلار فعلی و 60
                  شاخص سال 90 را دقیقا یادم نیست ولی خیلی بیشتر از 8000 بود. 8000 واحد سال 87 به قبل بوده

سال 92 و دی ماه شاخص 89 هزار شد . دو سال قبلش که 8000 نبوده . الان یادم نیست ولی فکر میکنم سال 90 حداقل حدود 30 هزار یا بالاتر بوده که اگر در 60 ضرب کنیم همین حدود 1.8 میلیون میشه که الان است

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4107

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                    محض یادآوری افرادی که دیشب یقه پاره کردند از این نوشته
                    حرف شما این بود

به نظر می رسد بین همین 1/800 تا 1/500 تا قبل از عید بازی شاخص را داشته باشیم- مگر اینکه خبر هیجانی مثبت دیگری برای بورس ظاهر بشه
                    لیدر بازار که می ره برای مجنع و دلار هم شل کرده و اخبار مذاکرات آرام آرام داره بیرون می زنه

حالا جواب من

یقه پاره کردن هم نبود . تحلیل بود
                    لطفا خوش مشرب تر برخورد کنید . وقتی برای نقل و بررسی کامنتی وقت صرف میشود و جواب و تحلیل ارائه میشود صرف نظر از درستی یا نادرستی ، ادب حکم میکنه شما هم اگر حرفی دارید با همان شیوه ای که جواب داده شد پاسخ بدهید نه با چنین ادبیات و برخوردی

اگر کسی جنبه ندارد بر نظرش نقدی وارد شود نباید نظر بدهد چون اینجا فضای عمومی است . نظرات ما هم حکم الهی نیست . هر نظری از هر شخصی قابل نقد است . اگر قرار باشد هیچ نقدی بر هیچ گفته ای وارد نشود که بهتر است بریم با خودمون در تاریکی و خلوت حرف بزنیم . چه نیازی است عمومیش کنیم ؟

در ضمن گفتید محض یاداوری ... مگر اتفاقی افتاد دیروز ( دوشنبه ) که گفتید محض یاداوری ؟ یعنی بازار پکیده بود دیروز یا سیگنال گفته های شما تائید شده بود ؟
                    من که گفتم ریسک این بازار چیه . تنش سیاسی امنیتی شدید . برجام هم اگر در کار باشد این دلار بعید است دیگه زیر 45 را ببیند

رشته های تورمی افسار گسیخته دقیقا 5 سال است چنان در هم تنیده شده که دیگه پتک هم نمیتونه انرا پاره کند
                    هیچ قدرتی هم نمیتونه این غول نقدینگی را کم کند . چاپ پول و خلق نقدینگی در سپرده های بانکی هم با برجام یا بی برجام همچنان ادامه دارد . در این سیستم خلق نقدینگی در سیستم بانکیش با یک فرمول مشخص همواره بوده و خواهد بود
                    تنها میشه با برجام کمی برای کنترل تورم امیدوار بود نه چیزی دیگر

نظر

• مایکل داگلاس
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 378

شرکت: شرکت پتروشيمي پارس سرمایه ثبت شده: 476049076
                      نماد: پارس سرمایه ثبت نشده: 0
                      کد صنعت (ISIC): 441125 شماره پیگیری: 998116
                      سال مالی منتهی به: 1401/12/29 وضعیت ناشر: پذيرفته شده در بورس تهران

اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد.

عنوان موضوع افشاء: ساير اطلاعات بااهميت - نحوه ی ارزش گذاری بهای ارزهای حاصل از صادرات- گروه ب
                      • تاريخ رويداد
                      1401/12/08
                      • مقياس اثرات مالي رويداد
                      • نسبت به كل دارايي ها در سال مالي قبل
                      مشخص نیست
                      • نسبت به كل درآمد فروش در سال مالي قبل
                      مشخص نیست
                      • شرح رویداد

احتراما ،پيرو سياستهاي جديد دولت محترم و بانك مركزي در خصوص عرضه ارز شركت هاي پتروشيمي در بازار متشكل ارز و طلا، به استحضار مي رساند از اين تاريخ، مبادلات ارزي شركت هاي پتروشيمي بعنوان عرضه كنندگان ارزهاي صادراتي و متقاضيان ارزهاي مزبور (عمدتاً بانكها و صرافي هاي مجاز بانكي) از طريق حضور در تابلو دوم بازار فوق انجام و بجاي اعمال نرخ ثابت 285،000 ريال به ازاي هر دلار، بهاي ارزها روزانه بر اساس ميزان عرضه و تقاضاي آن در بازار مذكور تعيين و معامله خواهد شد.

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3111

واشنگتن: هیچ پیامی از طریق عراق برای ایران نفرستادیم

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
                        ?احیای برجام برای ماه‌هاست که در دستورکار قرار ندارد. ما هیچ پیامی [به ایران] ارسال نکرده‌ایم.
                        ?آمریکا شدیداً از اتفاقات اخیر و تداوم خشونت در اسرائیل و کرانه باختری نگران است./ فارس

نظر

• کاشان2
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 1772

غربی ها فهمیده اند که این نظام دیگه مانند فبل از پشتوانه مردمی برخوردار نیست لذا حاضر به توافق نیستند چون خود به خود مردم این نظام را برکنار می کنند اینها فکر می کردند بازار سرمایه است که هرجوری دوست داشتند می توانند عمل کنند امروز هم جو بازار متاسفانه نامساعد است عجب گیری افتاده ایم

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

با دلار بالای 55 هزار تومان بسیار بعیده بازار اصلاح خاصی داشته باشه ! تو اصلاحات جزیی ممکنه به خاطر یک نوسان ! یک فرصت خوب از دست برود . سهام ارزنده را باید حفظ کرد .

نظر

• Madeiniran
                              Banned
                              • Dec 2022
                              • 390

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              واوووو
                              پس شما همون Elcid بودی و تغئیر نام دادید ؟
                              مهم نیست هر چند به نظر من باید نظرات را بی پرده و شفاف داد و اسم عوض نکرد
                              بگذریم ...
                              چیزی که شما میگی درست ولی این برای کسانی است که بتونند سالهای سال دیگر هم در این بازار بمانند
                              در واقع این نظر را اصل قرار میده که بورس برای سرمایه مازاد باید باشه و دید بلند مدت ولی نیک دانی همه نمیتونند سالهای سال بمانند تا جبران زیان یا عقب ماندگی از تورم و بدبختی ها شود
                              هر ان ممکنه طرف پول لازم شود و مجبور شود همین سرمایه در این بازار را مصرف و خارج کند . تکلیف اونا چی میشه

ضمن اینکه اینم میدونید نمادهای زیادی هستند که بازدهی های 10 و 20 ساله شون هم حتی از سود بانکی عقب است و اگر خاطرتون باشه پارسال گروه ساختمانی را بنده حساب کردم و بقیه ماجرا ...
                              سلام ، کاربری منو میبنده ، دلیلش رو متوجه نمیشم میگه چرا با بقیه بحث میکنی الان ببینه من همونم احتمالا دوباره میبنده/.:biggrinsmiley.:/ والا نمیدونم چه ایرادی داره تبادل نظر وقتی هیچ بی احترامی به کسی نداشتم
                              به هر حال این بورس هم مثل شغل های دیگه هست مگه میشه رفت بازار فرش فروش ها یا آهن فروش ها یا طلا فروش ها و بگیم فقط سه ماه یا ۶ ماه کار میکنیم و پولدار بشیم و بریم دنبال زندگیمون
                              آمار نشون میده بورس از بقیه بازارها جلوتر بوده
                              بالاخره ما باید یک متر و شاخص یک عدد یک معیار داشته باشیم نمیشه که معیار رو سود و زیان من نوعی قرار بدیم فکر میکنم اگه شاخص نباشه آمار صندوق ها قابل اتکا باشه
                              من سال ۸۰ وارد این بازار شدم و الان هم برگردم دوباره همین مسیر رو میام جلو شایدم به خاطر زمان زیاد یه مقدار تعصب هم روی بورس پیدا کردم/.:biggrinsmiley.:/
                              به جز دو سه سال اول که معلوم نبود چکار میکنم /.:biggrinsmiley.:/ در تمام سال های بعد تا الان تمام‌ تلاشم این بوده که مقداری از شاخص بهتر عمل کنم از سال ۹۳ که شاخص هم وزن اومده دیگه اونو معیار قرار دادم و کنار اون حرکت میکنم
                              آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2023/02/28, 10:13.

نظر

• bahramkhaliran
                                عضو جدید
                                • Sep 2020
                                • 812

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                                غربی ها فهمیده اند که این نظام دیگه مانند فبل از پشتوانه مردمی برخوردار نیست لذا حاضر به توافق نیستند چون خود به خود مردم این نظام را برکنار می کنند اینها فکر می کردند بازار سرمایه است که هرجوری دوست داشتند می توانند عمل کنند امروز هم جو بازار متاسفانه نامساعد است عجب گیری افتاده ایم
                                سلام
                                ازقدم گفته اند چاه مکن بهرکسی اول خودت دوم کسی !
                                غرب شعبان بی مخها راگذاشت به امیداینکه همچون بادیه نشینان عربستان(آل سعود)برای شان خادم باشند!
                                غافل ازآن بو دندکه نه اینها آن بادیه نشینانندونه ایران آن سرزمین بی آب علف وبی تمدن وفرهنگ!

نظر

در حال کار...
                                X