کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شیما خان م رشد بورس کدوم مشکل مملکت را حل می کنه ؟
کسری بودجه دولت حل میشه ؟
نرخ بیکاری کاهش پیدا میکنه ؟
باعث افزایش تولید یا بهره وری میشه ؟
مشکلات تحریمی را دور میزنه ؟
باعث گسترش عدالت و رضایت عمومی میشه؟
جلوی خروج سرمایه رو میگیره؟
یا چی ؟
چه سودی داره ؟
جز اینه که رقیب میشه برای فروش اوراق دولتی و جلوی تورم را ممکنه بگیره ! ( خوب اگر تورم نداشته باشیم دولت از کجا بیاره قرض ها و بدهی ها و کسری بودجه اش را بده ؟!!! مگه چندبار می تونه دارایی هاش را مولد سازی کنه ؟! :D
از شما اقتصاد دانها بعیده این حرفها. /:.smilingsmiley.://:.winksmiley02.://:.winksmiley02.://:.winksmiley02.:/
در شرایط فعلی ساخته و پرداخته دولت بیسوادان ؟؟؟ ؛ یک شرکت شوینده بزرگ و معروف با پنجاه هکتار زمین و سوله در قلب شهر قزوین با چندین پلاک زمین آپارتمان و انبار در سراسر کشور ؛ داره روی تابلوهای بازار سرمایه هفت میلیون دلار ارزش گذاری میشه !!! ایضا ده ها شرکت با ارزش دیگر. ( معنی و مفهومش هم دقیقا اینه که سرمایه گذار و تولید کننده ؛ جمع کن از ایران برو !!!)
و اما نظر علما در مورد بازار سرمایه:
موجب ارزشمند شدن تولید و کسب و کارها میشه
کارآفرین ها بخشی از سهمشون رو در بورس می فروشند ؛ طرح های جدیدتر احداث می کنند.
سرمایه خرد توی بازار سرمایه تجمیع میشه . میلیونها نفر روی عملکرد شرکتها و مدیرانشون به نوعی نظارت می کنند.
فرهنگ پس انداز و سرمایه گذاری ترویج پیدا می کند. فقر و ضریب جینی به سرعت کاهش پیدا خواهد کرد.
کشور به سمت پیشرفت و آبادانی حرکت میکنه ارتباطش با دنیا نرمال می شود. حتی مافیای بیشعور بانکی هم منتفع خواهند شد.
جزیره دور افتاده و بی مقداری مثل انگلیس به واسطه همین بازار سرمایه به صنعت و تجارتش رونق داد و به بریتانیای کبیر تبدیل شد. تو همین کشور ارباب روسیه هفتاد درصد از خرید و فروش زمین و املاک مالیات می گیرند
برا اونا خوبه برا ما اخه ؟
کاملا صحیح اشاره کردید. هیچ کدوم از این مزیت ها هدف عمله های اجنبی حاکم بر ایران نیست . برعکس مانع بزرگی است در مسیر افغانستانانیزه کردن ایران و دستیابی به فقر بالای 95 درصدی مردم.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
نسل جدید باید هرچه سریع تر تکلیف مافیای بانک - ارز و طلا و املاک مشخص کند.
اقتصاد بانک محور در یک کشور نفتی و معدنی مثل ایران حاصلی جز بیماری هلندی و سرطان زمین و طلا و ارز و املاک و حاکمیت طیفی از بیسوادان ناکارآمد نخواهد داشت.
صادرات مواد به صورت خام ؛ خصوصا نفت خام باید هرچه سریع تر متوقف شده و کشور روی بستر تکنولوژی و سرمایه گذاری بنا بشود.
ایران به راحتی استعداد سرمایه دار کردن همه مردمانش را دارد. ایضا به سرعت تبدیل شدن به یکی از ده کشور تراز اول دنیا
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
شما حتی ارزش پاسخ دادن هم ندارید.حیف وقت و زمان که صرف تان کنم.
شخصیت این نامردان معلوم الحال با این الفاظ رکیک،کاملا برای همگان نمایان تر گردید،که بدون اینکه مخاطب گفتگویی با اون ashkan zandi unormal (که معلوم نیست همگی یک کاربر هستند یا 2تا) باشم،در مقابل حمایت من از سهامداری،به سرعت جوش می آورند و رگ گردنشان باد می کند و شروع به فحاشی می کنند.از کاربران سایت تقاضای گزارش این نامهای کاربری را دارم،تا بیش از این نتوانند روی اعصاب و روان سهامدار تاثیر منفی بگذارند.....
اخه من چی بگم به شما ...مثل بچه های تخس !!هم میزنی!! ..هم فحش میدی .!!.هم گریه می کنی و ننه من غریبم بازی در میاری.!!..
طی 3سال گذشته،هر کی هرجوری تونست از وزیر و معاون و نماینده و بانک مرکزی و غیرمرکزی واقتصاددان و شورای رقابت و حقوقی و بازارگردان و تکنیکالیست و خبرنگار و... همه و همه تمام تلاششان را برای زمین زدن و پایین کشیدن بورس انجام دادند.حالا که سال داره تمام میشه،و سرمایه ما سهامداران با خاک یکسان شده است تو این تورم،هنوز هم دست بردار نیستند.باورکردنی نیست.نمادهای طلا طی چندماه 2.5برابر شدند.ما هنوز به نقطه ای که ابتدای سال 1401 قرارداشتیم،نرسیدیم.چه برسه به تورم این مدت.این حجم از تلاش و مجاهدت برای اینکه بورس بالا نره،واقعا غیرقابل باوره !!!!!!!!
امروز که خودرو صف خرید شده بود،به چه دلیلی به پایین کشیده شد؟جز اینکه کل بازار بیاد پایین؟دیگه چه اخبار خوبی برای این خودرو کوفتی باید بیاد که دست بردارند از این بازی دادن؟مگه افزایش قیمت نگرفتند خودروهای ایران خودرو !!!
ظاهرا این دولت از ابتدا افعال معکوس بکار برده.کاش وعده حمایت از بورس نمی داد.بدجور سهامدار را زمین زد...
صبر ... این کلمه بسیار برایم جالبه... گاهی اوقات فکر میکنم ارزش این کلمه از نقاط ورود و خروج هم مهمتر هستش! در بسیاری از معاملات قبلیم که معمولآ با ضرر و زیان همراه بود! بازار تنها میخواست این کلمه را به من یادآوری کنه یعنی کلمه "صبر"
با خودم فکر میکردم که دیگه دیر شده و نمیتوانم از این بازار سودی بگیرم و بلافاصبه شروع به خرید میکردم اما! بعدش میدیدم گویی دنیا با من لج کرده... اما بعدها فهمیدم که دنیا با من کاری نکرده بلکه این من هستم که با خودم لج کرده ام در این روزها این درس همیشه آویزه گوشم هستش. اصول بسیار مهمی هستش این دو اصل:
از شما اقتصاد دانها بعیده این حرفها. /:.smilingsmiley.://:.winksmiley02.://:.winksmiley02.://:.winksmiley02.:/
در شرایط فعلی ساخته و پرداخته دولت بیسوادان ؟؟؟ ؛ یک شرکت شوینده بزرگ و معروف با پنجاه هکتار زمین و سوله در قلب شهر قزوین با چندین پلاک زمین آپارتمان و انبار در سراسر کشور ؛ داره روی تابلوهای بازار سرمایه هفت میلیون دلار ارزش گذاری میشه !!! ایضا ده ها شرکت با ارزش دیگر. ( معنی و مفهومش هم دقیقا اینه که سرمایه گذار و تولید کننده ؛ جمع کن از ایران برو !!!)
سرمایه خرد توی بازار سرمایه تجمیع میشه . میلیونها نفر روی عملکرد شرکتها و مدیرانشون به نوعی نظارت می کنند.
فرهنگ پس انداز و سرمایه گذاری ترویج پیدا می کند. فقر و ضریب جینی به سرعت کاهش پیدا خواهد کرد.
کشور به سمت پیشرفت و آبادانی حرکت میکنه ارتباطش با دنیا نرمال می شود. حتی مافیای بیشعور بانکی هم منتفع خواهند شد.
جزیره دور افتاده و بی مقداری مثل انگلیس به واسطه همین بازار سرمایه به صنعت و تجارتش رونق داد و به بریتانیای کبیر تبدیل شد. تو همین کشور ارباب روسیه هفتاد درصد از خرید و فروش زمین و املاک مالیات می گیرند
برا اونا خوبه برا ما اخه ؟
کاملا صحیح اشاره کردید. هیچ کدوم از این مزیت ها هدف عمله های اجنبی حاکم بر ایران نیست . برعکس مانع بزرگی است در مسیر افغانستانانیزه کردن ایران و دستیابی به فقر بالای 95 درصدی مردم.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
اقتصاد بانک محور در یک کشور نفتی و معدنی مثل ایران حاصلی جز بیماری هلندی و سرطان زمین و طلا و ارز و املاک و حاکمیت طیفی از بیسوادان ناکارآمد نخواهد داشت.
صادرات مواد به صورت خام ؛ خصوصا نفت خام باید هرچه سریع تر متوقف شده و کشور روی بستر تکنولوژی و سرمایه گذاری بنا بشود.
ایران به راحتی استعداد سرمایه دار کردن همه مردمانش را دارد. ایضا به سرعت تبدیل شدن به یکی از ده کشور تراز اول دنیا
( معنی و مفهومش هم دقیقا اینه که سرمایه گذار و تولید کننده ؛ جمع کن از ایران برو !!!)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
درود جناب شاهین
پیر فرزانه سفر کرده جمله ای داره که میگه " جیب باید جیب باشه ! جیبی که جیب نباشه (سوراخ باشه ) جیب نیست "
ملت شریف ایران به امید همین نظر علما در مورد بازار سرمایه دار و ندار آوردن تو این کوره پول سوزی و تمام شد رفت
نه تولید کسب و کاری ارزشمند شد و نه بهره وری و تولید افزایش پیدا کرد ، نه سرمایه خردی تجمیع شد و نه فرهنگ پس انداز!!! ترویج شد
پیشرفت و آبادانی هم که .... بله
ضرر و زیان خودروساز ها برای ماست ، خودروها تولیدیش 100 تا 100 تا جلو خونه همسفر هم مسلک هاش پارکه ( افراد که حتی یک پست بورسی هم ندارند! چه برسه به سهام !!! ولی تولیدات رو برمیدارن )
هر وقت کل بورس اومد نفس بکشه ، یک بامبولی درآوردن
جیبی که سوراخ باشه جیب نیست ، حتی اگر بهترین جیب دنیا باشه!!!
==========
سهام شرکت تولیدی خریدم ، تهش بمون ریال میدن ! انگار سهام بانک مرکزی ایران رو خرید که ریال چاپ کنه پخش کنه !!!
به امیدی روزی که مثل لبنان ، که کالاها با دلار مبادله میشه و ارز ملیشون حذف شده
شرکت ها و صنایع هم به سهامدار بجای پرداخت سود ریالی ، یا کالای تولیدی خودشون را بدن یا طلا و دلار
حساب کتاب سود شرکت ها به ریال ، باعث نابودی بورس شده
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
طی 3سال گذشته،هر کی هرجوری تونست از وزیر و معاون و نماینده و اقتصاددان و شورای رقابت و حقوقی و بازارگردان و تکنیکالیست و خبرنگار و... همه و همه تمام تلاششان را برای زمین زدن و پایین کشیدن بورس انجام دادند.حالا که سال داره تمام میشه،و سرمایه ما سهامداران با خاک یکسان شده است تو این تورم،هنوز هم دست بردار نیستند.باورکردنی نیست.نمادهای طلا طی چندماه 2.5برابر شدند.ما هنوز به نقطه ای که ابتدای سال 1401 قرارداشتیم،نرسیدیم.چه برسه به تورم این مدت.این حجم از تلاش و مجاهدت برای اینکه بورس بالا نره،واقعا غیرقابل باوره !!!!!!!!
امروز که خودرو صف خرید شده بود،به چه دلیلی به پایین کشیده شد؟جز اینکه کل بازار بیاد پایین؟دیگه چه اخبار خوبی برای این خودرو کوفتی باید بیاد که دست بردارند از این بازی دادن؟مگه افزایش قیمت نگرفتند خودروهای ایران خودرو !!!
ظاهرا این دولت از ابتدا افعال معکوس بکار برده.کاش وعده حمایت از بورس نمی داد.بدجور سهامدار را زمین زد...
خيلي با عصبانيت و تنش پست ميذاريد.
من رو ببخشيد .براي خودتون ميگم.
بازار نه با حرف من نه با حرف ديگران نه بالا ميره نه پائين مياد.
هر كسي تحليلي داره و نظرشو ميگه.
باور كنيد سلامتي شما اينطوري به خطر مي افته.
خواهش مي كنم كمي با ملايمت در بازار باشيد.
باز هم من رو ببخشيد براي خودتون ميگم.
با اين نگاه در بازار باشيد تنشها و درگيريهاتون بيشتر ميشه و ضرر به خودتون ميزنه.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
پاسخ شما هم در پاسخ به زنی که بهتون داره تهمت میزنه و کلا داره بی ادبی و بی تربیتی میکنه، خیلی جالبه! کم مونده تشویقش هم بکنید.
در کل این شخص یه عنصر نامطلوب است برای این سایت. بهتره مدیر سایت یه فکر اساسی بکنه برای این آیدی (shim...)!
...عرضم به خدمت ..دیگه نخواستم باهاش وارد مجادله بشم .و تحریکش کنم ادامه بده ...وبازم محدود بشه .آدم رقت انگیز و شایسته ترحمی هست ....ولی به هرحال باید حد و حدودش رو بدونه و احترام متقابل رو رعایت کنه ...این بار زیرسبیلی ردش کردم و گزارشش ندادم ...
صبر ... این کلمه بسیار برایم جالبه... گاهی اوقات فکر میکنم ارزش این کلمه از نقاط ورود و خروج هم مهمتر هستش! در بسیاری از معاملات قبلیم که معمولآ با ضرر و زیان همراه بود! بازار تنها میخواست این کلمه را به من یادآوری کنه یعنی کلمه "صبر"
با خودم فکر میکردم که دیگه دیر شده و نمیتوانم از این بازار سودی بگیرم و بلافاصبه شروع به خرید میکردم اما! بعدش میدیدم گویی دنیا با من لج کرده... اما بعدها فهمیدم که دنیا با من کاری نکرده بلکه این من هستم که با خودم لج کرده ام در این روزها این درس همیشه آویزه گوشم هستش. اصول بسیار مهمی هستش این دو اصل:
اول : صبر
دوم: هیچوقت برای کسب انتفاع از این بازار دیر نیست
... نظر کاملآ شخصی
کدام سود؟این بازار طی 32-33 ماه گذشته،به اندازه سود 10درصد سالیانه کارت عابربانک هم سود نداده،هیچ.هنوز50درصد در زیانیم نسبت به مرداد99.فقط مشتی مفت خور نوسانگیر و حقوقی و بازارگردان دزد را ساپورت نموده.بعد شما شعر مینویسید که اشتباه و تقصیر ورود به این بازار و ماندن و ایستادن و صبرکردن تماما برعهده سهامدار خرد بدبخت است؟دستمزد سهامداری که روی پرتفوی خود صبر کرده و وارد بازار دلالی ارز و طلا نشده این است که سرمایه اش به جیب دولت برود و خرج حقوق دولتیها و کارمندان رسمی دولت بگردد؟
این پند و اندرزها را برای ما سهامداران نخوانید.ما قربانی شدیم.ما به غارت رفتیم تا جیب عده ای چندین و چندین برابر پر شود.ما هیچ اشتباهی نکردیم.دیگران درحق ما جفا کردند...
امروز بی بروبرگرد ترسناکترین روز بورس بود. در روزی که بعد از سالها یک اتفاق سیاسی مثبت (ولو کوچک) رخ داد و انتظار این بود که این بارقه کوچک امید در میان دریای بحرانها حداقل سه روز بورس را در صف خرید قفل کند، بازار در جا زد. این درجا زدن تنها به خواست دولت اتفاق افتاد. با توجه به معاملات امروز احتمال ریزش بیشتر بازار حتی با امضای توافق برجام بسیار محتمل است.
امروز بی بروبرگرد ترسناکترین روز بورس بود. در روزی که بعد از سالها یک اتفاق سیاسی مثبت (ولو کوچک) رخ داد و انتظار این بود که این بارقه کوچک امید در میان دریای بحرانها حداقل سه روز بورس را در صف خرید قفل کند، بازار در جا زد. این درجا زدن تنها به خواست دولت اتفاق افتاد. با توجه به معاملات امروز احتمال ریزش بیشتر بازار حتی با امضای توافق برجام بسیار محتمل است.
حقیقتا هیچ کس انتظار صفهای قفل شده نداشت و نشد
فقط ممکنه بود خودرویی ها صف خرید بشن که شدن ولی دوام نیاوردن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
حقیقتا هیچ کس انتظار صفهای قفل شده نداشت و نشد
فقط ممکنه بود خودرویی ها صف خرید بشن که شدن ولی دوام نیاوردن
به نظرم اینکه صف خودرویی ها دوام نیاورد ! بازار تو شک و دو دلی بود ! از بس در دوره های قبل دروغ گفته اند ! نمیشه تعیین کرد کدام راست و کدوم دروغ است ! روزهای آتی با شفافیت بیشتر مشخص میشه چند چندیم !
چرا ترسناک؟؟؟؟.........................کجای بازار ترس داشت ..............به نظرم بازار عالی ترید شد //............زیر بازار حسابی سفت بود و خریدار خوبی در منفی سهام دلاری دستور خرید گذاشته بودند ..........کم کم بازار تغییر ریل خواهد داد از سهامی که رشد بالایی داشتن و سقف های مرداد 99 را باز پس گرفته اند به سهامی که ریزش سنگین داشتن و تا کنون درجا زده اند ....به نظر اقبال بازار باید بیاید به سمت سهام قطعاتی ، خودرویی ، لیزینگی ، بانکی دارویی، سیمانی و غذایی
نظر