جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad_p
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 1005

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
    من الان نزديك 20 درصد سبد رو نقد هستم و واقعاً نميدانم چرا؟! متاسفانه عليرغم اشراف به ارزندگي بازار سهام نسبت به ساير بازارها ، ترس ناشي از ريزشهاي گذشته بعنوان يك عامل رواني مانع از استفاده كامل از فرصتهاي بازار سهام ميشه.
    با درود و سپاس
    صد در صد سهام به اضافه اعتباری که از اولین روز کاری امسال در اختیار و تبدیل به سهام شده .(سهام بنده 7 درصدی هستند )
    مؤفق باشید@};-
    گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• Madeiniran
      Banned
      • Dec 2022
      • 390

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
      سلام
      ظاهرابی سوادی حدومرزی نداردشرکتها درحال روبه زوال رفتن هستند شما چه خواب وخیالها که تصور نمی کنید!
      شرکتهامثل موجود زنده هستند!
      با سواد زنان هند هستند ۱۱ درصد از کل حجم طلای جهان را در اختیار خود دارند
      /.:biggrinsmiley.:/
      یعنی ملک و زمین و دستگاه و .... موجود زنده است ؟
      هزاران شرکت بوجود آمدند و بسیاری از بین می روند و این طبیعی است اما بسیاری باقی می مانند
      مدیران و کارکنان و کارگران و سهامداران همه شرکت ها می میرند اما شرکت های بسیاری باقی می مانند

نظر

• عطارد
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 414

من الان نزديك 20 درصد سبد رو نقد هستم و واقعاً نميدانم چرا؟! متاسفانه عليرغم اشراف به ارزندگي بازار سهام نسبت به ساير بازارها ، ترس ناشي از ريزشهاي گذشته بعنوان يك عامل رواني مانع از استفاده كامل از فرصتهاي بازار سهام ميشه.
        با درود و عرض ادب
        پیشنهاد میکنم با 20 درصد نقد فاسمین بخرید و نترسید.

نظر

• farhad_p
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 1005

:.thumbsupsmileyanim
          ( با درود و عرض ادب : پیشنهاد میکنم با 20 درصد نقد فاسمین بخرید و نترسید. )
          آخرین ویرایش توسط farhad_p؛ 2023/04/15, 11:19.
          گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• sirwan
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 328

در اصل توسط عطارد پست شده است View Post
            با درود و عرض ادب
            پیشنهاد میکنم با 20 درصد نقد فاسمین بخرید و نترسید.
            عالیست به شیران هم نگاهی بینداز دو ماه اخر فروشش عالی بوده ومدتیست رشد نکرده
            گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5633

بازار همیشه فرصت خرید می ده ،کمی نقد بودن به نظرم نه تنها عیب نیست که حسن هم هست@};-

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3746

دروغ چرا !!ماهم یه مقدار نقدیم !! از قبل یه کم و بعدش برا ثبت نام سایپا نقد کرده بودیم که دست ازچی !!درازتر برگشتیم !!سکه هم به خاطر حبابش دست و دلم به خریدش نرفت...آب شده هم که داستان خودش رو داره ...از یه طرف رالی خوبی در جریانه از یه طرف هم ترس از اصلاح و پایین اومدن سهم ها ..نمیذاره ادم فول سهم بشه ....بدترین قسمتش این هست وقتی می بینی سهم ۷ درصد ..۵ درصد یا ۳درصد مثبت میخوره ...شما بالاترین درصد رو در نظر می گیری حس می کنی هر روز ۷درصد ضرر می کنی!! در صورتی که هیچ تضمینی نیست با اون پول بخوای سهمی بگیری مثبت بخوره یا منفی نشه یا داستان دیگه ای براش پیش نیاد ..حالا ممکنه تو میان مدت رشد خوبی هم بکنه ...ولی وقتی سهمی که می خرید و همون روزهای اول ..شروع می کنه منفی خوردن و پایین اومدن ..ادم تمرکزش به هم میخوره و تو خرید وفروش باقی سهم ها هم اشتباه می کنه

نظر

• فین
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1158

برای اولین بار در 20 سال سابقه بورسی فقط 5 درصد نقدم. حتی در تابستان 99 هم 10 تا 15 درصد نقد بودم. به نظرم براحتی به شاخص 2600 تا 2700 می رسیم و انجا باید تامل کنیم. اگرچه اصلاح هم در این مدت خواهیم داشت. ولی در حالت کلی بهتر است همیشه حداقل 10 تا 20 درصد نقد برای موارد اکازیون داشته باشید.

نظر

• سهامدار خرد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 2323

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    دروغ چرا !!ماهم یه مقدار نقدیم !! از قبل یه کم و بعدش برا ثبت نام سایپا نقد کرده بودیم که دست ازچی !!درازتر برگشتیم !!سکه هم به خاطر حبابش دست و دلم به خریدش نرفت...آب شده هم که داستان خودش رو داره ...از یه طرف رالی خوبی در جریانه از یه طرف هم ترس از اصلاح و پایین اومدن سهم ها ..نمیذاره ادم فول سهم بشه ....بدترین قسمتش این هست وقتی می بینی سهم ۷ درصد ..۵ درصد یا ۳درصد مثبت میخوره ...شما بالاترین درصد رو در نظر می گیری حس می کنی هر روز ۷درصد ضرر می کنی!! در صورتی که هیچ تضمینی نیست با اون پول بخوای سهمی بگیری مثبت بخوره یا منفی نشه یا داستان دیگه ای براش پیش نیاد ..حالا ممکنه تو میان مدت رشد خوبی هم بکنه ...ولی وقتی سهمی که می خرید و همون روزهای اول ..شروع می کنه منفی خوردن و پایین اومدن ..ادم تمرکزش به هم میخوره و تو خرید وفروش باقی سهم ها هم اشتباه می کنه
                    سلام جناب آزاد
                    این داستان آبشده چیه؟
                    موردو اشکال خاصی داره؟
                    بدلیل کنجکاوی عرض میکنم

نظر

• شروع مجدد
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 910

بهر حال اميد خان اين بازار خوراك افراد ريسك پذير و دل گنده هست. اعتراف ميكنم كه از اين جماعت نيستم. حتي ممكنه با يكي دو تا مثبت ديگه سبد رو سبك كنم. بخصوص در بازار سهام هم اين قانون معتبر وجود داره كه دانستن هميشه منتج به عمل كردن نميشه چون بايد ايمان و باور قلبي بشه.
                      آنکه نامخت از گذشت روزگار
                      هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3746

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                        سلام جناب آزاد
                        این داستان آبشده چیه؟
                        موردو اشکال خاصی داره؟
                        بدلیل کنجکاوی عرض میکنم
                        سلام ...اولا باید طلافروشت آشنا و مورد اطمینان باشه..آب شده رو یه کم سخت از غیر اشنا برمیدارند.. معمولا عیارش درست در نمیاد ...حالا برگه ری گیری هم میدن ..ولی وقتی میخوای ببری بفروشی ...مثل سکه نقد نیست که پولش رو همون لحظه برات بزنن حساب ...خودش یه محک می زنه .قبول کردی که هیچ وگرنه .میگه باید بفرستم کارگاه ..برو عصر بیا ..عصر میری میگه هنوز ندادن ..فردا اول صبح بیا ..فردا صبح میری می بینی عیارش رو چند درصد پایین تر زدن ..حالا پول رو هم میگه قیمت هنوز باز نشده برو بعد ۱۱...بعد ۱۱هم ..تا پول بیاد به حسابت یه روز دیگه رو هم از دست میدی ..

نظر

• سهامدار خرد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 2323

سلام ...اولا باید طلافروشت آشنا و مورد اطمینان باشه..آب شده رو یه کم سخت از غیر اشنا برمیدارند.. معمولا عیارش درست در نمیاد ...حالا برگه ری گیری هم میدن ..ولی وقتی میخوای ببری بفروشی ...مثل سکه نقد نیست که پولش رو همون لحظه برات بزنن حساب ...خودش یه محک می زنه .قبول کردی که هیچ وگرنه .میگه باید بفرستم کارگاه ..برو عصر بیا ..عصر میری میگه هنوز ندادن ..فردا اول صبح بیا ..فردا صبح میری می بینی عیارش رو چند درصد پایین تر زدن ..حالا پول رو هم میگه قیمت هنوز باز نشده برو بعد ۱۱...بعد ۱۱هم ..تا پول بیاد به حسابت یه روز دیگه رو هم از دست میدی ..
                          پس اصلا به ریسک و زحمت و علافیش نمی ارزه
                          بنظرم طلای دست دوم یا سکه گرمی پارسیان بهتره
                          ممنون از راهنماییتون

نظر

• dornaa
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1467

سکه بخر تنت کمتر بلرزه

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4716

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
                              سلام
                              ظاهرابی سوادی حدومرزی نداردشرکتها درحال روبه زوال رفتن هستند شما چه خواب وخیالها که تصور نمی کنید!
                              شرکتهامثل موجود زنده هستند!
                              (یکچیزی یک جایی شنیدی فقط نمی دونی کجا باید ازش استفاده کنی)

سلام
                              بعضی چیزها انقدر بدیهی هستند که هر گونه توضیح اضافی در مورد آنها برای شنونده ای که نتواند و یا نخواهد بدیهیات را درک کند ! چیزی مثل آب در هاون کوبیدن است !

تا همین یکماه قبل تعداد سهام با p بر e زیر 7 در بازار کم نداشتیم ! که خیلی از اونها سال مالیشان در اسفند تمام شد . و در سال جدید به احتمال زیاد سود بالاتری خواهند ساخت . اینها بماند به کنار !
                              کارخانه ای که مثلا 5 سال قبل احداث شده و ارزش آن حدود مثلا 200 میلیارد بوده است همین امروز اون کارخانه را با 400 میلیارد هم نمیشه ساخت و اگر اون کارخانه تجدید ارزیابی شود قطعا ارزش آن به مراتب بیش از 200 میلیارد خواهد بود ! خوب شما با سواد ! بفرمایید اون افزایش ارزش اسمی قراره بره تو جیب چه کسی ؟؟؟
                              ضمنا اگر نگاهتان این است که شرکتها در حال رفتن به قهقرا هستند !!! پس جای خوبی را برای تفریح و وقت گذرانی انتخاب نکرده اید ! حتما جاهای بهتری وجود دارند .

نظر

• nima3
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 204

[QUOTE=رادین1;1034159](یکچیزی یک جایی شنیدی فقط نمی دونی کجا باید ازش استفاده کنی)
                                [SIZE=4][B]
                                سلام
                                بعضی چیزها انقدر بدیهی هستند که هر گونه توضیح اضافی در مورد آنها برای شنونده ای که نتواند و یا نخواهد بدیهیات را درک کند ! چیزی مثل آب در هاون کوبیدن است !

تا همین یکماه قبل تعداد سهام با p بر e زیر 7 در بازار کم نداشتیم !
                                ...
                                ....
                                ...
                                ....
                                کارخانه 500 هزارتنی کنسانتره آهن که سال 98 با 80 میلیارد تومان را اندازی شد امروز حداقل 300میلیارد سرمایه گزاری لازم دارد.

نظر

در حال کار...
                                X