کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تا 2400 به نظرم پایین بیاد بازار و یه تنفسی بزنه ویک مدت بریم استراحت زمانی.... وبعد از آن با رالی بعدی دلار میره برا 2700
محسن جان من فکر میکنم متاسفانه کوچک ها در این درجا و اصلاح زمانی مد نظر که گفتید بیشتر میریزند نظر شما چیه
کوچک ها به کرات ثابت کردند همانطور که در رشدهای گاماس گاماس شاخص بهتر عمل میکنند ولی در روند اصلاح و درجا بیشتر هم میریزند
<strong>بازار به نسبت وضعیت نقدینگی، قیمت دلار ، رکوذ بازارهای موازی و کلآ رکود همه چیز حتی مواد غذایی ( بعلت بی پولی مردم ) فروشگاهای رفاه پول لازمه ( چکی، البته صیادی و شخص معتبر تا سقف 30 میلیون تومن شش ماهه بدون بهره میفرو شه) من خودم روز جمعه برای امتحان خریدم ( میخواستم چند تا راسته گوسفندی بردارم،آ قاهه گفت نبر، گفتم چرا خندید و گفت خیلی نرم شده، یعنی نزدیک به فاسد شدن!!!!!؟؟؟؟؟ متآسف شدم و نگران. خدا رحم کند. کلاس شش ترا خدا ول کن. اداره مملکت دانش آکادمیک، تجربه، صداقت، شرافت انسانی، تآمل جهانی و نزدن حرفهای احساسی بی ربط و زیان بخش، میخواد. گر چه کلاس شش فقط یک امر بر و گوش بفرمان د.........تره. بازار نباید اصلاح آنچنانی داشته باشه، باز هم عرض میکنم اگر سهام فاندی سود ده دارید، نفروشید.
محسن جان من فکر میکنم متاسفانه کوچک ها در این درجا و اصلاح زمانی مد نظر که گفتید بیشتر میریزند نظر شما چیه
کوچک ها به کرات ثابت کردند همانطور که در رشدهای گاماس گاماس شاخص بهتر عمل میکنند ولی در روند اصلاح و درجا بیشتر هم میریزند
درود بیشترین فشار فروش درگروه های کوچک برای انبوه سازان هست... دلیلشم رشد بیشتر نسبت به متوسط بازار هست..به تظرم این مدل نمادها در بازاری با فاز امروز بیشتر میتونن اصلاح بزنن ومابقی کوچک های دلاری باتوجه به نزدیکی مجامع بعیده بیشتر 10درصد بریزن....
بعضی افراد عقیده دارند بازار باید زودتر از اینها اصلاح میکرد، ولی بعضی حقوقی ها با استفاده از معاملات الگوریتمیک، بازار را تا اینجا آوردند، ولی احتمالا این استراتژی امروز جواب نداده
بعضی افراد عقیده دارند بازار باید زودتر از اینها اصلاح میکرد، ولی بعضی حقوقی ها با استفاده از معاملات الگوریتمیک، بازار را تا اینجا آوردند، ولی احتمالا این استراتژی امروز جواب نداده
شاخص 90 هزار ریخت
اکثرا بحث 2300 میکنن . ولی همیشه هر عددی گفتن زودتر برگشته .
بازار فردا تو بزرگا جمع و جور میشه . پس فردا هم هم وزنا
ی اصلاح 10 تا 20 درصد هم انجام شده تا جمع آوری
همیشه بعضی افراد عقیده دارند خودشون میبرن بالا خودشون میارن پایین ، خودشون جمع میکنن خودشون میفروشن خودشون میخرن
تا دیروز خودشون بردن بالا یهو دیروز خودشون همه رو فروختن و رفتن /.:biggrinsmiley.:/
نظر