جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
    500 میلیارد تومان به چه درد بازاری میخورد که روزی حداقل 1000تا 2000 میلیارد نقدینگی از ان خارج میشود اگر میخواهید بازار ارام بگیرد اولین کار برگرداندن وجه تضمین از 50 درصد به همان 65درصد است

دو مصوبۀ جدید برای کم‌شدنِ قرمزی بورس / واریز ۵۰۰ میلیارد تومان به حساب صندوق تثبیت بازار سرمایه و افزایش زمان اصلاح پرتفوی صندوق‌های درآمد ثابت به پنج ماه
    هیئت مدیره سازمان بورس برای حمایت از بازار سرمایه دو مصوبه مهم را تصویب کرد: ۱. واریز ۵۰۰ میلیارد تومان به حساب صندوق تثبیت بازار سرمایه برای خرید سهام؛ ۲. افزایش زمان اصلاح پرتفوی صندوق‌های درآمد ثابت از سه ماه به پنج ماه: طبق این مصوبه "صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت" به جای سه ماه، پنج ماه مهلت دارند که میزان سهام موجود در پرتفوی خود را از ۱۵ به ۱۰ درصد برسانند
    چند همت فقط این چندروزه نوسان ازمون گرفتن شرکتهای زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام مثل لوتوس و تدبیر و .... بعد قرار شده نیم همت به بازار اختصا ص داده بشه برای خرید سهام /.:blinksmiley.:/

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

فردا احتمالا بیشتر سهم ها نوسان میدن متعادل و حتی مثبت خواهند شد
      :D
      سهم های پایه که صف خرید بودن و این چند روز فرصت خرید دادن دوباره قفل میشن
      میزان سرمایه گذاری صندوق های ثابت در سهام ۱۵ درصد باقی ماند.
      افزایش ۱۰ درصد ضریب اعتبار کارگزاری ها.

تصمیماتشون کاملا خلق الساعه و سعی و خطایی هست، حتی هیچ درکی از اثرات یک ساعت بعد تصمیماتشون را ندارن /:.yead.:/
      شاید هم خیلی از این تصمیمات عمدی هست و یه جورایی دستورات خود را با قوانین من درآوردی به بازار فورس میکنن. ولی نمیدونن سرمایه ترسو هست و فرار میکنه، اینجا نمیمونه تا هر کاری دلشون خواست باهاش بکنن.
      آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/05/13, 21:34.

نظر

• عباس انصاری
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1786

چطور بازار رو بهم ریختند !
        بعد از اصلاح ۳۰درصد هنوز بیشترسهان صف فروشند آنهم با این تورم و نقدینگی !؟

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

اولین گزارش پالایشی ها به بازار رسید
          #شتران شرکت پالایش نفت تهران در دوره 12 ماهه منتهی به 1401/12/29 به ازای هر سهم ۱۰۹۱ ریال سود محقق کرده است ./بتا سهم

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
            اولین گزارش پالایشی ها به بازار رسید
            #شتران شرکت پالایش نفت تهران در دوره 12 ماهه منتهی به 1401/12/29 به ازای هر سهم ۱۰۹۱ ریال سود محقق کرده است ./بتا سهم
            سهم پالایشی با ۱۰۹ تومن سود (۵۳ تومن بیشتر از پارسال) را امروز حقیقی های هوشمند برای فروش در صف فروش منفی ۷ درصدی در قیمت ۵۴۰ از سر و کول هم بالا میرفتن و حقوقی که صف فروش را پارو میکرد.
            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/05/13, 21:48.

نظر

• مایکل داگلاس
              Banned
              • Sep 2020
              • 378

مار از دو سوراخ گزیده نمیشود مگر اینکه یک بورسی باشد.

نظر

• عباس انصاری
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1786

واعتبار یا سود ۱۱۵تومان قیمت ۴۵۰
                Pe4 !؟
                بماند یادگاری

نظر

• axy
                  ستاره دار(21)
                  • Jul 2012
                  • 692

از کل پولی ک توسط حقیقی ها در رشد اخیر وارد بازار شد، با توجه به خروج چند روز گذشته فقط ۴.۴ همت مونده. اگه این فاکتورو در نظر بگیریم دیگه منفی چندانی نباید داشته باشیم.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

اگر مشکل 500 میلیارد تومان بود، باور کنید اهالی بازار همین پول رو روز اول جمع می کردند می دادند به مسئولین اصلا نمی خواست باهاش سهم بخرید، می رفتید مسافرت ....

/م دکتر جلیلی bourseuniversity

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

عشقی مثل اینکه تازه از خواب بیدار شده بنده خدا

تا حالا موج فروش رو فقط شنیده بوده از نزدیک ندیده بوده
                      --------

فرصت صندوقها برای رعایت حد نصاب، دو برابر شد؛

ابلاغیه تمدید مهلت اصلاح حد نصاب سرمایه‌گذاری صندوق‌های درآمد ثابت

������با مصوبه سازمان بورس "صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت" به جای سه، پنج ماه (تا پایان شهریور) مهلت دارند که میزان سهام موجود در پرتفوی خود را از ۱۵ به ۱۰ درصد برسانند.

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

افشا الف قندی ها یکی یکی داره میاد روی کدال
                        افزایش بیش از ۱۰ درصد نرخ فروش محصولات

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

افشا الف قندی ها یکی یکی داره میاد روی کدال
                          افزایش بیش از ۱۰ درصد نرخ فروش محصولات

درود
                          قندی چی مد نظرت هست شما برای نگهداری ؟

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                            درود
                            قندی چی مد نظرت هست شما برای نگهداری ؟
                            درود، در حال حاضر قجام و قصفها بلندمدتی در سبد دارم، هر دو پرریسک (بازیگر محور) و فعلا قفل در صف فروش :D
                            قصفها پرشتاب از ۱۰ اومد ۲۰ و حالا ببینیم تا کجا ریزش داره، یه ماه فرصت خرید نمیداد و حالا فرصت فروش نمیده، ارزش ذاتی بلندمدتی سهم را بالای ۳۰ میدونم.
                            این دو سهم به اندازه مارکت فعلیشون فقط دارایی و زمین و ملک دارن، صبر میخواد تا نتیجه بدن. وضعیت تولید و فروششون هم نسبتا خوبه.

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

درود، در حال حاضر قجام و قصفها بلندمدتی در سبد دارم، هر دو پرریسک (بازیگر محور) و فعلا قفل در صف فروش :D
                              قصفها پرشتاب از ۱۰ اومد ۲۰ و حالا ببینیم تا کجا ریزش داره، یه ماه فرصت خرید نمیداد و حالا فرصت فروش نمیده، ارزش ذاتی بلندمدتی سهم را بالای ۳۰ میدونم.
                              این دو سهم به اندازه مارکت فعلیشون فقط دارایی و زمین و ملک دارن، صبر میخواد تا نتیجه بدن. وضعیت تولید و فروششون هم نسبتا خوبه.

ممنون @};-

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4105

در اصل توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو پست شده است View Post
                                لبته ادب شماست پاسخ به سوال دیپران نه وظیفه ی شما
                                انتقاد بنده از این روست که از وقتی چند تا قرمزی دیدید مثل اسپند رو اتیشید توو همه تاپیکا یه ناله ای از نوع جانسوز سر دادید
                                و البتع که اینقد زبلانه ورود و خروج میکنه نباید الان حالش چنان باشه
                                توو یه تاپیک از نون بورس دل چرکینید که پشتش آه و ناله س
                                تو یه تاپیک از چقد هلو بودنش که سه روزه سود بانکی سالیانه رو میده میفرمایید
                                جانا تو خود کدامی
                                اه و ناله بخاطر اینه که به شدت معتقدم پروندن سود در این وانفسای اقتصادی و تورمی بدترین حالت ممکن است و این یک هفته فکر نمیکنم خوشایند خودت هم باشه البته اگر سهامدار باشی که بخش بزرگی از سودت پرید . کی خوشنود است از این وضعیت ؟
                                برای من نوعی صداقت در کلام است که به درد این جامعه نمیخوره . این جامعه شارلاتان محور و شارلاتان پرور از جنس خودشو میطلبه

اه سینه سوز در همه هست ولی من صادقانه بیان میکنم . نمیام از گل و بلبل بودن اینجا حرف بزنم و بوق چی تبلیغاتی سازمان بورس و دولت بشم و مدام از گل و بلبلیش حرف بزنم در حالی که خودم هیچ عایدی از اون نداشتم و زیر اتهامات بی سر و ته شما را لایک کنم و به نقد دیروزم هیچ جوابی نداشته باشم و درونم خلاف گفته هام را عیان میکنه ولی این درون را هرگز رو نکنم

کاری که بخشی از دوستان انجام میدهند

ادعای زبلی هم نداشته و ندارم
                                کار ناپاکی است و همچنان همینه نظرم و گفتم نوعی اعتیاد است و البته قصد دارم امسال این اعتیاد را کنار بگذارم چون یحتمل به سرمایه ام نیاز داشته باشم
                                مترصد رشد بیشتر بودم تا حوالی 2650 و 2700 خروج کامل بزنم برای همیشه

سه روزه سود بانکی را وقتی جون بگیره و صعودی شود میده ولی هیچ وقت نگفتم هلو است و هیچ وقت بوق بورس نزدم
                                ضمن اینکه یک هفته ای هم سود یک سال و نیم را می پرونه مثل هفته گذشته . الان مفهوم شد ؟

یه چیزی بگم ؟
                                امثال شما یه چیزی از خودتون رو کنید و بعد یقه بگیرید و این کثیف ترین و زشت ترین اخلاق ایرانی جماعت با هزاران بی اخلاقی و بی فرهنگی را بگذارید کنار که طرف وقتی در هیچ زمینه ای ، اقتصادی سیاسی اجتماعی هر چی ... هیچی تو چنته نداره باید دیگری را بکشه پائین و اونو تخریب کنه . دوری کنید از این زشتی بی پایان که در زمینه های متفاوت دیده میشه حتی بین دو برادر

ایدی مجهول الهویه تا حالا کجا بودی و کی هستی که بعد از سالها پیدات شده با 20 کامنت در طول 10 سال و باید من به تو جواب پس بدم ؟
                                حالا این گوی و این میدون
                                اول هنرت را نشون بده و 4 تا کامنت بنگار از بازار و معاملات و غیره . حرفی بزن سهمی معرفی کن ، روان شناختی بازار را اعلام کن ، روند را تحلیل کن ، برگشت یا نزول بازار را در گروه های مختلف بررسی کن ، بابا لامصب یه چیزی خودت بگو بعد من یقه رو یقه برات اماده میکنم بیا بگیر

من بی سواد دو هنر از هفته قبل تا کنون رو کردم . سه شنبه هفته پیش را فرصت فروش دانستم ( البته فروش با هدف جایگزینی 10-15% پائین تر ) و دیگری اینکه همون سه شنبه نظرم این بود گروه پالایشی برای خرید خوبه

انگار یه عده خاص و اندک در این فضاهای مجازی خار چشم هستند . اینجا که حقوق به من و امثال من نمیدهند که مدام باید مورد سو گیری و یقه گیری باشیم یا جای کسی را تنگ نکردیم
                                این گوی و این میدان همش برای خودت
                                هنر عیان کن

زین پس جواب کسانی مثل شما مجهول الهویه و بخصوص کسانی که هیچ هنری ندارند بجز یقه گیری را نمیدهم

نظر

در حال کار...
                                X