کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیروز گفتم حد ضرر خیلی از سهام فعال کردن برای همین فشار فروش زیاد شد. امید همه ما هم به این است که شکست فیک زده باشن برای تغییر روند بازار.
اقا اگر کسی رانت داره و نمیخواهد علنی مطرج کند حداقل تو خصوصی کمک کند. ممنون
عجب گیری کردیم من دیشب خوابم نبرد. هزار تا فکر کردم آخر هم نتیجه نگرفتم.
یعنی چی؟! به چی فکر کردید؟! آینده بورس را تحلیل تکنیکال-فاندامنتال کردید تو ذهنتون؟! یا خیالبافی کردید که اوضاع بهتر میشه یا نه بدتر میشه؟!
واقعا برام جالبه که بدونم نخوابیدن و فکر کردن چه مشکلی حل میکنه؟!
امسال بعد از سالها مطالعه کتاب و وب در مورد انواع تابلوخوانی بورس و یادگرفتن انواع فرمول های تابلوخوانی ، می بینیم که با الگوریتم های سازمان بورس علم تابلوخوانی تا حد زیادی کم رنگ و بی تاثیر شده است و من به شخصه سعی خواهم کرد در اینده به علم تابلوخوانی در معاملاتم اهمیت کمتری بدهم .
حبف وقت و عمر و جوانی ما که مقداری از ان به تابلوخوانی بورس و یادگیری ان اختصاص یافت .
همانطور که بعد از اتفاقات ۹۹ در بورس، مسئولین بارها گفتن این اتفاقات ناشی از سطح پایین آموزش سهامداران بوده، اتفاقات این روزها هم ناشی از سواد بورسی و سطح پایین اطلاعات سهامداران هست که نمیدونن با چه رانتخونه مافیایی سر و کار دارند.
با آرزوی بالا رفتن سطح آموزش و سواد بورسی سهامداران
در مورد افزایش نرخ قیمت گاز شرکت های سیمانی و فولادی مثالی را مطرح می کنم
شرکت مورد نظر سیمان تهران
شرکت اعلام کرده با افزایش نرخ گاز 124 میلیارد تومان بهای تمام شده شرکت تا اخر سال افزایش می یابد به عبارتی باعث کاهش سود شرکت به مبلغ 70 تومان با ازای هر سهم میشود
به عبارتی دیگر هر 3 ماه 41 میلیارد تومان هزینه انرژی شرکت افزایش می باید
هزینه گاز شرکت برای 3 ماهه اول امسال 34 میلیارد تومان بوده است
برگردیم فروش شرکت در 3 ماه اول 1402 را مرور کنیم
فروش شرکت با 806 هزار تن فروش سیمان در سه ماهه اول مبلغ 700 میلیارد تومان بوده است
در حالی که در 3 ماهه اول سال 1401 با فروش 777 هزار تن سیمان این مبلغ 435 میلیارد تومان بوده
به عبارتی تقریبا با همان میزان فروش حدود 800 هزار تن 265 میلیارد تومان بیشتر به دست اورده است
و دیگر اینکه اگر این میزان افزایش هزینه گاز را از 265 میلیارد افزایش مبلغ فروش کم کنیم به افزایش فروش 222 میلیارد تومان مبلغ فروش می رسیم
در مورد بقیه سیمانی ها هم داستان همین است
شرکت های فولادی نیز با افزایش مبلغ فروش این افزایش هزینه نرخ گاز را جبران می کنند و نگرانی وجود ندارد
و تنها شرکتهای پتروشیمی که گاز را هم به عنوان خوراک و هم به عنوان سوخت مصرف می کنند متضرر میشوند
متاسفانه در بازار بورس همه با یک هیزم میسوزند و این از علل وضعیت فعلی است
هفته اینده که گزارش 3 ماهه شرکتها بیاد این قیمت ها خاطره میشوند
افزایش نرخ گاز شرکتهای سیمانی و فولادی با افزایش نرخ فروش جبران میشوند و حتی سود سال 1402 این شرکتها از سود سال 1401 بیشتر خواهد شد
افزایش فروش 1000 میلیارد تومانی سیمان تهران در مقابل 180 میلیارد افزایش مبلغ گاز جای نگرانی دارد؟
افزایش فروش 600 میلیارد تومانی سیمان شاهرود در مقابل 80 میلیارد افزایش مبلغ گاز جای نگرانی دارد؟
در فولاد سازان شرکت فسازان 1.3 میلیارد تومان هزینه نرخ گاز دارد در حالی که در همین 3 ماهه 800 میلیارد تومان افزایش مبلغ فروش داشته
گرچه از این حرکت دولت در افزایش ناگهانی قیمت گاز همه شاکی هستند با این حال خیلی از شرکتها دارای پی ای 3 همین حالا هستند
کاوه فسازان خاور فخوز سرود ارفع واقعا ارزنده هستند و پی ای زیر 4 دارند
از نظر بنده بازار از همین محدوده برمیگرده و روند صعودی آغاز میشه
شاد باشید
انشالله همينطور باشه جناب طيب. اگر هم اينطور نشد و سقوط ادامه پيدا كرد چيزي از ارادت ما به شما كم نميشه چون بنده شما رو انسان شريف و خوش قلبي ميدونم كه حسن نيت داريد. شاد و سلامت باشيد.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
واقعا بعضی ها مردم چی فرض کردن
طرف میتونست بالا بفروشه یا حداقل ضرر نده تا اعصابش و زندگیش به راه باشه بعد با حرفای چیپی که چندین ساله میزنن خجالت هم نمیکشم
امروز برمیگرده فردا قطعا برگشت برو آقاجون اینا واسه بقیه نون و آب نمیشه تا بوده همین چرت و پرت ها بوده
بازار ۳۰٪ ریخته فرداش یه ۵٪ مثبت میشه پیداشون میشه بیا ما که گفته بودیم
شما خودتم دست با دولت تو یه کاسه هستش
نظر