جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
فعلا یکساعت اول بازار حجم بیش از ۳.۵ میلیارد و خروج \ول حقیقی بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان !!
ببینیم این افزایش حجم ادامه داره یا نه از ساعت ۱۰ به بعد تو صف فروش میمونه بازار !
نظر
-
در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Postهمین دیروز یعنی شنبه که خیلیها امیدوار بودن که بازار برگرده و مثبت بشه، میشد فروخت و از ضرر بیشتر جلوگیری کرد!
الان واقعا نمیدونیم در این وضعیت بفروشیم یا نه؟!
دوستان بگن که در این اوضاع چه میکنن؟ آیا میفروشن یا همچنان امیدوارند که بازار برگرده که البته شاید برنگرده و هر روز ضرر بیشتر را ببین؟!
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
در اصل توسط بامبو پست شده است View Postدرود شاخص جای افت زیادی داره وحالاحالاها نزولیه ولی وقتی به پولی که توبازار داری نیازنداری وخطر کال مارجین شدن هم تهدیدت نمیکنه دلیلی نداره باضررسهمت روبفروشی .
با50درصدضرربیای بیرون باید 100درصدسودکنی تابه اصل پولت برسی
یکجورایی به سهم هایی که دارم اطمینان دارم رشد میکنند...البته در هیچ بازار مالی قطعیت نداریم...بازار بورس ایران که جای خود داره...مثلاسهم ولساپا دارم و در ضرر هستم...اما ۱۸۰ رو نمیفروشم...میدونم این سهم با این اخباری که داره تا ۳۵۰ و ۳۶۰ حداقل بالا میاد تا دو سه ماه آینده
بازار بورس ایران دست مافیاست...حد ضرر ها رو میزنند که سهم در کف قیمتی جمع کنند..فریب این بازی رو نمیخوریم...اما باید سعی کرد دفعات بعد قیمت های ورود مناسب تری داشته باشیم
با این صحبت شما هم که میفرمایید شاخص جای افت زیادی داره...بنده موافق نیستم...بنظرم عمده افت شاخص رخ داده..و بزودی روند برمیگرده
نظر
-
در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Postدرود
یکجورایی به سهم هایی که دارم اطمینان دارم رشد میکنند...البته در هیچ بازار مالی قطعیت نداریم...بازار بورس ایران که جای خود داره...مثلاسهم ولساپا دارم و در ضرر هستم...اما ۱۸۰ رو نمیفروشم...میدونم این سهم با این اخباری که داره تا ۳۵۰ و ۳۶۰ حداقل بالا میاد تا دو سه ماه آینده
بازار بورس ایران دست مافیاست...حد ضرر ها رو میزنند که سهم در کف قیمتی جمع کنند..فریب این بازی رو نمیخوریم...اما باید سعی کرد دفعات بعد قیمت های ورود مناسب تری داشته باشیم
با این صحبت شما هم که میفرمایید شاخص جای افت زیادی داره...بنده موافق نیستم...بنظرم عمده افت شاخص رخ داده..و بزودی روند برمیگردهآنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
در اصل توسط بامبو پست شده است View Postدرود شاخص جای افت زیادی داره وحالاحالاها نزولیه ولی وقتی به پولی که توبازار داری نیازنداری وخطر کال مارجین شدن هم تهدیدت نمیکنه دلیلی نداره باضررسهمت روبفروشی .
با50درصدضرربیای بیرون باید 100درصدسودکنی تابه اصل پولت برسی
اگه قرار باشه بازار همچنان افت کنه یعنی همچنان سهام من ارزونتر بشن و بیشتر برن تو ضرر، خوب چرا نفروشم! جلوی ضرر را از هر جا بگیریم، منفعته، درسته نیست؟! چون فرضا به پولم نیاز ندارم، دلیل نمیشه بیکار بشینم و آب شدن اون را ببینم، نه؟!
من میتونم الان بفروشم و وقتی بازار در حال برگشته دوباره در قیمت پایینتر بخرم. چرا منتظر باشم تا هر روز قیمت سهامم کمتر بشه و هیچ کاری نکنم!
مگر اینکه بخواین بگین، شاید از بازار جا بمونم که این هم طبق حرف خودتون که میگید "شاخص جای افت زیادی داره وحالاحالاها نزولیه" درست نیست و فعلا اصلا نباید نگران این موضوع باشم و میتونم با خیال راحت بفروشم!
نظر
-
در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Postنوشته اصلی توسط سهامدار 67 نمایش پست ها
خرید اعتباری به درد همین زمانها میخوره من سال گذشته اصلآ نتوانستم از اعتبارم استفاده کنم اما الآن قیمتها شکسته شده و نمیشه گفت خریدهایم قمارگونه هستش معمولآ توی هر سیکل برگشتی روزهای آخر رو تا میتوانند ترس تو دل سهامدارها می اندازند اما اگه مشاهده کنید همه حقوقیها هم اکنون در حال خرید هستند شاخص الآن بالای دو میلیون و صد هزار واحد هستش اما قیمتها برگشتن به زمانی که شاخص تو محدوده یک میلیون و سیصد هزار واحد بود و بعضآ قیمت بعضی از نمادها به زمان شاخص یک میلیون واحد هم رسیده... نظر شخصی نوشته اصلی توسط سهامدار 67
کاملا موافقم
این زمان برگشت را انداختند جند روز قبل از گزارش 3 ماهه
از این فرصت بهتر نمیشه
15 اردیبهشت با جو مثبت و هیجان فروختند
الان در اوج ذلت بخرند
اوج فساد و قدرت پول های کثیف برای بنده از روز روشن تر است
بنده این پیش بینی را داشتم که تا چند روز قبل از گزارش های 3 ماهه این اتفاق بیفتد
همین سیکل برگشتی را در بازه 20 تا 26 مهرماه سال 1401 داشتیم که بازار را به ذلت کشانده بودند و با گزارش های 6 ماهه بازار از آبان ماه بالا رفت
چرا افزایش قیمت گاز را انداختند تیرماه اعلام کردند
برای اینکه با افزایش جو منفی و فشار فروش بتوانند سهام فروخته شده در اواسط اردیبهشت را با ذلت خریداری کنند
نمی دانم چرا شرکت ها صبر می کنند 4/31 گزارش 3 ماهه را بفرستند
اگر زودتر بفرستند این جو سریع بر می گردد
شما فکرش را بکن
فخوز 3 ماه 30-35 تومان پوشش قیمت 350 تومان
کاوه3 ماه 75-90 تومان پوشش قیمت 1100تومان
سرود 3 ماه 250-300تومان پوشش قیمت 4000تومان
ارفع 3 ماهه 200تومان پوشش قیمت 2800تومان
خاور و خدیزل نیز به همچنین
و ....
نظر
-
در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Postمن حرفهاتون را متناقض می بینم البته اگه اشتباه میکنم بهم بگید.
اگه قرار باشه بازار همچنان افت کنه یعنی همچنان سهام من ارزونتر بشن و بیشتر برن تو ضرر، خوب چرا نفروشم! جلوی ضرر را از هر جا بگیریم، منفعته، درسته نیست؟! چون فرضا به پولم نیاز ندارم، دلیل نمیشه بیکار بشینم و آب شدن اون را ببینم، نه؟!
من میتونم الان بفروشم و وقتی بازار در حال برگشته دوباره در قیمت پایینتر بخرم. چرا منتظر باشم تا هر روز قیمت سهامم کمتر بشه و هیچ کاری نکنم!
مگر اینکه بخواین بگین، شاید از بازار جا بمونم که این هم طبق حرف خودتون که میگید "شاخص جای افت زیادی داره وحالاحالاها نزولیه" درست نیست و فعلا اصلا نباید نگران این موضوع باشم و میتونم با خیال راحت بفروشم!
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postبا کمترین حجمها تلاش میشه بیشترین کاهش قیمت به نمادها تحمیل بشه !!
امروز به نظر میاد صف فروش سازی در دستور کار آقایون باشه ! هر صف فروشی خرید میشه بلافاصله حجم کمی در کمترین قیمت دوباره فروش میاد !در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postفعلا یکساعت اول بازار حجم بیش از ۳.۵ میلیارد و خروج \ول حقیقی بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان !!
ببینیم این افزایش حجم ادامه داره یا نه از ساعت ۱۰ به بعد تو صف فروش میمونه بازار !
حجم معاملات بیش از 5.3 میلیارد سهم !
نظر
-
اون مافیایی که شاخص سازی میکنند و جیب سهامدار را تا قرون آخر خالی میکنند.
دقیقا میدونند سهامدار ساده یا حرفه ای یا گرک. کجا را بعنوان حمایت در نظر گرفته اند.
دقیقا تو همون جا کاری میکنند که حرفه ایها هم حد ضررشان فعال بشه.
یعنی تا قرون آخر میخوان بخرن و بعد حرکت شاخص را شروع کنند.
به نظر من امروز هم بی خیال فروش بشیم.
نظر
-
در اصل توسط خسرو چوگان پست شده است View Postاون مافیایی که شاخص سازی میکنند و جیب سهامدار را تا قرون آخر خالی میکنند.
دقیقا میدونند سهامدار ساده یا حرفه ای یا گرک. کجا را بعنوان حمایت در نظر گرفته اند.
دقیقا تو همون جا کاری میکنند که حرفه ایها هم حد ضررشان فعال بشه.
یعنی تا قرون آخر میخوان بخرن و بعد حرکت شاخص را شروع کنند.
به نظر من امروز هم بی خیال فروش بشیم.
نظر
-
در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Postفروش در اين بازار يعني پذيرفتن شكست مطلق و خروج بدون بازگشت. كثافتكاري در بورس ما تبديل به يك قاعده شده كه هر كي در اين بازار فعاليت مي كنه نبايد ازش تعجب كنه.
تا به یکباره گزارش ها رگباری تو کدال ظاهر نشه
اگر چند تا گزارش خوب رو کدال ظاهر بشه جو سریع بر می گرده
مثل اینکه فخوز یک گزارش 3 ماهه را در حال ارسال داره
صبر میکنیم
نظر
نظر