جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3750

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
    بازار دستوری مطلق...
    فرصت نوسانگیری است برای دولت بی پول و بی ..... و غرق در ... !!!
    خرید در مثبت ها ، خریدی نا مطمئن !!!

نظر شخصی
    تا دیروز که افاضات عشقعلی رو ندیده بودم یه کورسوی امیدی به بازار داشتم...ولی وقتی با صراحت و پررویی و نفهمی تام و تمام می فرمایند که سود کردن در این بازار را قبول نداریم ...یعنی برنامه شون نوسان بازار با هدف چاپیدن جیب فعالین بازاره

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35706

کاملا واضحه که روی تابلو تلاش میکنن هرجوری هست نماد خودرو رو تو منفی ببرن تا بقیه بازار هم سبز نشه و بالا نیاد !

تا کی باید همه فعالان بازار نگاهشون به یک یا چند نماد باشه و یک گروه خاص با سوء استفاده از این وضعیت برای همه بازار تعیین تکلیف کنن !

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2729

بورس هم دقیقا وقتی شروع به رشد می‌کنه که همه نا امید هستند و انتظار ریزش بیشتر دارند
        دقیقا هم وقتی می‌ریزه که بیشتر سهامداران انتظار رشد بیشتر دارند

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3031

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
          مثبت کم جون بازار...
          فکر کنم فردا ادامه ی اصلاح رو شاهد باشیم...
          اصلاح تا حوالی ۱.۹۰۰
          سلام و عرض ادب و احترام

بله از منظر فنی (تکنیکالی)میشه به این اعداد مد نظر شما بزرگوار رسید ولی نظرات دیگری هم از منظر تکنیکی میشه داد مثل حمایت قوی محدوده ۲میلیون و ادامه صعود شاخص ضعیف و یا نسبتا تا محدوده قبلی مقاومتی

ولی از منظر بنیادی صعود پر قدرتی مشاهده میشه چون اکثر قیمت ها جذاب و اکثر صنایع در روند سود سازی صعودی و افزایش تولید قرار گرفته اند و بازارهای موازی نوع روند در املاک و خودرو کاملا نزولی است

واما ارز و طلا

با توجه به التهابات افزایش قیمتی داشته اند و چون در ادامه شاهد کاهش التهابات خواهیم بود این روند موجبات کاهش قیمتی را در پی خواهد داشت

واما در مورد گفته های آقای عشقی دقت زیادی داشته باشیم چون میشه برداشت های دیگری هم داشت هر چند ایشون و گفته ها ش بهیچوجهی روند ساز نیست

مهمترین موضوع تصمیمات آقای بازار است هر چند این تصمیمات هم تابعی از مقادیر تغییرات کلان بنیادی است ودر مراحلی می‌تونه در جهت منافع عموم مردم نباشه با توجه نوع نگرش ها

ارادت

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4097

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            تا دیروز که افاضات عشقعلی رو ندیده بودم یه کورسوی امیدی به بازار داشتم...ولی وقتی با صراحت و پررویی و نفهمی تام و تمام می فرمایند که سود کردن در این بازار را قبول نداریم ...یعنی برنامه شون نوسان بازار با هدف چاپیدن جیب فعالین بازاره
            درود
            با این وضعیت بسیار بد و حال بهم زن بازار ، و به قول شما اظهار نظر شگفت و شرم اور یکی از اشغال گران صندلی های اریکه مدیریت اقتصادی که بورسشون باشه ، واقعا منم توش موندم دیگه که ماندن کار به صلاحی است یا نه

در یه سری نمادها شاهد کف های جدید و کمتر از شاخص 1940 هستیم /:.negaran.:/ در حالی که شاخص قلابیشون فعلا زیر 2 نیومده

باید یکی دو روز دیگه صبر کنیم ، اگر اوج درگیری های منطقه لعنتی همیشه پرتنش ، همون دو روز گذشته بوده و کمی ارام تر شود و دلار هم درجا بزنه یا کمی شل کنه که نشانه ای از برگشت ارامش نسبی باشد ، اون وقت دیگه این کازینو باید بهتر شود
            اگر نشد فکر میکنم باید عطایش به لقا بخشید

نظر

• Dexterous
              ستاره‌دار(35)
              • May 2012
              • 694

ملیجک دربار

طرف ۲۰ درصد پایینتر (وقتی منفیای آخر مرداد انقدر فرسایشی شده بود که با هر سناریویی برای آینده میان مدت معلوم بود که بازار توو کوتاه مدت باید یه بالا بزنه) اینجا هر روز روو مخ ملت راه میرفتو تشویق به فروش میکرد

بارها هم دوستان دلسوز بهش تذکر دادن که مشتی! نکن! نظرت اگه نزوله، محترمه، یه بار، دوبار، ده بار! گفتی، روو مخ ملت راه نرو!
              نمیرفت توو کتش! (واضح بود البته که این ملیجک بازیاش به فرموده ست(نشون به اون نشون که هرجا بازار در اوج روو مخ بودنه این پیداش میشه، دقیقا مث سربازی که پشت سر تانک راه میافته تا هرکی زنده مونده رو بزنه))

بعد که شد آنچه معلوم بود میشه، غیبش زد (سوراخ موش خرید)

حالا با پر رویی پیداش شده ژست حق به جانب ور داشته که من که گفته بودم/.:blinksmiley.:/:.thumbsdownsmileyan

دوستان بی زحمت یه توضیح بدن این همه روو رو از کجا میشه خرید؟! مام بریم تهیه کنیم
              مقادیریش به کار میاد بالاخره

Dexter is to kill killers
              DEXTEROUS too
              من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• shimaalovelygirl
                ستاره دار (1)
                • Jul 2022
                • 1079

پاسخ : ملیجک دربار

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

طرف ۲۰ درصد پایینتر (وقتی منفیای آخر مرداد انقدر فرسایشی شده بود که با هر سناریویی برای آینده میان مدت معلوم بود که بازار توو کوتاه مدت باید یه بالا بزنه) اینجا هر روز روو مخ ملت راه میرفتو تشویق به فروش میکرد

بارها هم دوستان دلسوز بهش تذکر دادن که مشتی! نکن! نظرت اگه نزوله، محترمه، یه بار، دوبار، ده بار! گفتی، روو مخ ملت راه نرو!
                نمیرفت توو کتش! (واضح بود البته که این ملیجک بازیاش به فرموده ست(نشون به اون نشون که هرجا بازار در اوج روو مخ بودنه این پیداش میشه، دقیقا مث سربازی که پشت سر تانک راه میافته تا هرکی زنده مونده رو بزنه))

حالا با پر رویی پیداش شده ژست حق به جانب ور داشته که من که گفته بودم/.:blinksmiley.:/:.thumbsdownsmileyan

دوستان بی زحمت یه توضیح بدن این همه روو رو از کجا میشه خرید؟! مام بریم تهیه کنیم

کاملا درسته
                به هیچکسی نمیشه اعتماد کرد.جو این سایت هم جوریه که نمیشه از روی گفته های این کاربران تصمیم گیری کرد.
                حالا شما در مورد کف بازار و روند بازار در آینده(کوتاه مدت،میانمدت و بلندمدت)اگه نظر خودتان را شرح دهید،ممنون میشویم...

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4097

پاسخ : ملیجک دربار

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

دوست خوب بی خیال این مسائل باش اندازه کافی اعصاب ها خراب هست دیگه با اینطور مسائل زجر روحی خودتون و دیگران بیشتر میشه
                  دوست محترم نامبرده نظرش بر همین بود که تنش هائی از این دست دو روز گذشته رخ بدهد و این بازار برعکس بقیه ، بریزه و فعلا این اتفاق افتاده و شانسی نظرشون درست در اومده
                  و البته فعلا با این 2-3 روز هم نمیشه قطعی دانست این موضوع را
                  البته من ندیدم نامبرده حائی حرفی بزنه شاید تاپیک ها را کامل سر نزدم

اظهار نظر عشقی هم مزید بر علت شده
                  به قول دوستمون امید ازاد ایشون اصلا سود کردن در این بازار را به رسمیت نمیشناسه و این دلزدگی ها برای ورود سرمایه را کمرنگ تر از قبل میکنه

نظر

• شاهان
                    ستاره دار (1)
                    • Aug 2022
                    • 1759

شاخص سازی انجام شد
                    6 هزار واحد مثبت
                    گور بابای باقی بازار

نظر

• شروع مجدد
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 910

شخصاً چند توصيه به خودم دارم در اين شرايط اسفناك:
                      1- علي رغم جذابيت چشمگير قيمتها در بورس ، فعلاً هيچگونه خريد و ورود نقدينگي انجام نشود.
                      2- سرمايه قبلي در بورس درصورتيكه براي مدت طولاني مورد نياز نباشد ، حتي المقدور حفظ گردد.
                      3- ورود نقدينگي به بورس تا زمان شكستن سقف قبلي به تعويق بيفتد.
                      البته شرايط به قدري نامطمئن و بي حساب و كتاب هست كه امكان وقوع هرگونه سناريويي وجود دارد. اميدوارم پايان شب سياه فعلي واقعاً سپيد باشد.
                      آنکه نامخت از گذشت روزگار
                      هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

درود

موندم چرا انقدر به تحلیل شاخص کل وزن میدهند.

چند بار دیگه باید تکرار بشه تا تجربه بشه.

به ولله دیشب با خودم گفتم اینا فردا به مدد شاخص سازها، شاخص سبز میکنن گور بابای بازار.

فردا هم همین کار میکنن.

بدترین حالت بازار همین که متاسفانه تصمیم گرفتن اجراییش کنند.

امان از سهام درپیت که تو چنین بازاری زیان سنگین خواهد زد.

نظر

• سعید سعیدی
                          عضو عادی
                          • Oct 2020
                          • 248

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          فرمایشات عشقعلی رو خوندید؟؟
                          رئیس سازمان بورس:" اگر بازار سرمایه منجر به رشد تولید نشود نمیتوان از عملکرد خود دفاع کنیم

مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به خبرنگاران گفت:
                          ▫️بازار سرمایه اگر بتواند برای بخش تولید کشور تأمین مالی داشته باشد می‌توان گفت عملکرد مناسبی داشته است.
                          ▫️بازار ثانویه باید در جهت بازار اولیه فعالیت داشته باشد.
                          ▫️فرهنگ سرمایه‌گذاری فقط به عنوان سودآوری فرهنگی غلط است و در تلاش هستیم منابع مالی را به بخش واقعی اقتصاد متصل کنیم./ "
                          دیگه علنا و رسما داره میگه کسب سود دربازار سرمایه رو به رسمیت نمی شناسه ..
                          سلام جناب ازاد
                          این مطلب رو که دیدم راستش متعحب شدم. عین مطلب شما رو سرچ کردم و در سایتی بنام tahlilbazaar فیلم اون رو دیدم. چیزی که جناب عشقی میگه با مطلبی که جنابعالی اوردید متفاوت هست.
                          حالا حتی اگه اینطور هم فکر کنن بحث دیگه ایه، اما تو فیلمش چیزی که گفته به این شکل نیست.

مطلب زیر رو در فیلم میگه. اما دوستان هم ببین شاید من خوب متوجه نشدم.

" این فرهنگ که سرمایه گزاری میکنیم نه صرفا بخاطر سود، بلکه سرمایه گزاری میکنیم بخاطر افزایش تولید که در ادامش سود هم داره ولی سودش فقط سود نقدی نیست چون اشتغال ایجاد میکنه تولید ایجاد میکنه....."

اگر بازار سرمایه منجر به رشد تولید نشود نمیتوان از عملکرد خود دفاع کنیم

نظر

• shimaalovelygirl
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2022
                            • 1079

چرا سهامداران انقدر بزدل شدند که راحت با ضرر میفروشند؟
                            ترامپ با اون عظمتش بعد از موشکباران،یا نتانیاهو با اون همه خشم و غضبش که هر روز یک تهدید جدید می کرد،نتونستند هیچ گ.ی بخورن.حالا این بایدن خوابالو یا اون لیندسی گراهام سناتور ارشد جمهوری خواه که تهدید کرده،چه غلطی می توانند بکنند؟
                            یکی واقعا بیاد تحلیل کند،اینها واقعا می توانند ایران هسته ای را بدون عکس العملی از طرف حکومت ایران،به چالش بکشانند؟من خودم برام سوال برانگیزه.واقعا دنبال جنگ افروزی عمیقی با ایران هستند که خودشان را به خطر بیاندازند؟

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4097

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                              شخصاً چند توصيه به خودم دارم در اين شرايط اسفناك:
                              1- علي رغم جذابيت چشمگير قيمتها در بورس ، فعلاً هيچگونه خريد و ورود نقدينگي انجام نشود.
                              2- سرمايه قبلي در بورس درصورتيكه براي مدت طولاني مورد نياز نباشد ، حتي المقدور حفظ گردد.
                              3- ورود نقدينگي به بورس تا زمان شكستن سقف قبلي به تعويق بيفتد.
                              البته شرايط به قدري نامطمئن و بي حساب و كتاب هست كه امكان وقوع هرگونه سناريويي وجود دارد. اميدوارم پايان شب سياه فعلي واقعاً سپيد باشد.
                              درود
                              سپیدی کمرنگی دیده میشه
                              بازار امروز فوق العاده حال بهم زن بود و کاملا نا امید کننده ولی با توجه به اینکه تا الان خبرهای پر تنشی بدتر از روزهای گذشته از وقایع منطقه بیرون نیامده و حتی به نظر اوضاع ارام تر میاد ، نیم ساعت اخر تحرکاتی در کازینو دیده شد
                              ببین چه بر سر ملت اوردند که باید جنگ های زرگری و غیر زرگری پالستینی و اسرائیلی ها را بشینیم دقیقه به دقیقه رصد کنیم تا ببینیم قرار است چه خاکی بر سرمان شود

بگذریم ...
                              با مورد 3 که گفتید موافق نیستم . در واقع با این روش موافق نیستم
                              سقف قبلی منظورتون شاخص قلابی 2500 است دیگه

بشینیم تا اونجا و بعد پول وارد کنیم ؟ یعنی 50 تا 100% بالاتر از قیمتهای فعلی خرید جدید کنیم ؟ شاخص برگرده جای قبلیش 50 تا 100% قیمتهای فعلی میره بالاتر . ممکنه موارد انگشت شماری هم باشد که کمتر از 50% رشد کند از جمله مواردی که بنیاد ضعیفی دارند یا برعکس بنیادی هایی که کمتر دچار ریزش بودند

این روش مناسب نیست

من نظرم خرید همین حوالی است . ریسک درصدی زیان را با سودی خوب قیاس کنی ، به این نتیجه میرسی که صبر کردن برای خرید بعد از شکست سقف قبلی کار بی حاصلی است
                              منظورم به شما نیست و قصد جسارت نیست ، این روش اماتور هاست که بعد از رشدهای بالا تازه یادشون می افته بورس بخرند

نظر

• شروع مجدد
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 910

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                درود
                                سپیدی کمرنگی دیده میشه
                                بازار امروز فوق العاده حال بهم زن بود و کاملا نا امید کننده ولی با توجه به اینکه تا الان خبرهای پر تنشی بدتر از روزهای گذشته از وقایع منطقه بیرون نیامده و حتی به نظر اوضاع ارام تر میاد ، نیم ساعت اخر تحرکاتی در کازینو دیده شد
                                ببین چه بر سر ملت اوردند که باید جنگ های زرگری و غیر زرگری پالستینی و اسرائیلی ها را بشینیم دقیقه به دقیقه رصد کنیم تا ببینیم قرار است چه خاکی بر سرمان شود

بگذریم ...
                                با مورد 3 که گفتید موافق نیستم . در واقع با این روش موافق نیستم
                                سقف قبلی منظورتون شاخص قلابی 2500 است دیگه

بشینیم تا اونجا و بعد پول وارد کنیم ؟ یعنی 50 تا 100% بالاتر از قیمتهای فعلی خرید جدید کنیم ؟ شاخص برگرده جای قبلیش 50 تا 100% قیمتهای فعلی میره بالاتر . ممکنه موارد انگشت شماری هم باشد که کمتر از 50% رشد کند از جمله مواردی که بنیاد ضعیفی دارند یا برعکس بنیادی هایی که کمتر دچار ریزش بودند

این روش مناسب نیست

من نظرم خرید همین حوالی است . ریسک درصدی زیان را با سودی خوب قیاس کنی ، به این نتیجه میرسی که صبر کردن برای خرید بعد از شکست سقف قبلی کار بی حاصلی است
                                منظورم به شما نیست و قصد جسارت نیست ، این روش اماتور هاست که بعد از رشدهای بالا تازه یادشون می افته بورس بخرند
                                البته جناب بي فور سيتي همونطور كه اول گفتم توصيه به خودم بودكه واقعاً احساس ميكنم تو اين بازار آماتورم ضمن اينكه ديگه حوصله نوسان گرفتن و دنبال سود كوتاه مدت بودن نيستم نه اينكه بد باشه بلكه ديگه در توانم نيست ! بنده اشراف دارم به اينكه تا عدد 2500 شاخص خيلي سهمها حتي تا 100 درصد رشد كردن ولي اگر زماني شكست اين عدد تاييد بشه به گمانم بايد منتظر رشدهاي خيلي بالاتري هم بود در بازار هر چند اين اتفاق ممكنه در سالهاي آتي رخ بده. بنده يك مقدار پول تو بورس آوردم كه ديگه دندان طمع رو ازش كشيدم و شايد حالا حالاها كاري به كارش نداشته باشم. جنابعالي بارها از اصطلاح كازينو و قمارخانه براي بورس استفاده كردين كه در مورد برخي سهمها كاملاً مصداق داره ولي شايد برخي سهام رو بشه از اين مقوله استثناء كرد. شخصاً بيشتر سبد رو به اين گروه دوم اختصاص دادم و فعلاً به شندر غاز سود تقسيمي اونها اكتفا مي كنم تا شايد صبح دولتشون بدمد!
                                آنکه نامخت از گذشت روزگار
                                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

در حال کار...
                                X