جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimaalovelygirl
    ستاره دار (1)
    • Jul 2022
    • 1079

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    دلیل این رنج منفی ها احیانا به دلیل دو روز تعطیلی است و نامشخص بودن وضعیت بحرانی منطقه که ایا در این 2 روز چه بامبولی رخ دهد
    هر چند به نظر نمیاد اوضاع بدتر از قبل باشد

شخصا نیمی از پرتفوی را امروز نقد کردم بجز یک مورد مزخرف دیگر که چند روز قبل بخش اعظمش را راحت شدم و در تاپیکش میگم
    و سعی دارم بیشتر به روان و جسمم برسم تا به ارزش پرتفوی و این لجنزار را اگر قرار باشد بیش از بره رو اعصابم کلا از شرش خلاص شوم
    فروش در این لجنزار (وقتی 10درصد دیگه به زیان ما طی این هفته اضافه شده] با چه منطقی همراه است؟خیر نبیند این عشقی با این مدیریتش.

کارمزد بچپونیم تو جیب این خدانشناسا

بورس 200درصد از کل بازارها عقبه.سهام بفروشیم بریم جی بخریم به جاش؟پیچ و مهره بخریم به قول گالیور؟

نظر

• شاهان
      ستاره دار (1)
      • Aug 2022
      • 1759

دلیل این رنج منفی ها احیانا به دلیل دو روز تعطیلی است و نامشخص بودن وضعیت بحرانی منطقه که ایا در این 2 روز چه بامبولی رخ دهد

شخصا نیمی از پرتفوی را امروز نقد کردم بجز یک مورد مزخرف دیگر که چند روز قبل بخش اعظمش را راحت شدم و در تاپیکش میگم
      و سعی دارم بیشتر به روان و جسمم برسم تا به ارزش پرتفوی و این لجنزار را اگر قرار باشد بیش از بره رو اعصابم کلا از شرش خلاص شوم
      قطعا این رنج ها سر 3 روز تعطیلی هست با امروز
      ولی شرایط ب نسبت دو روز اول ک خیلی بهتره . دو روز اول ک میدان جنگ بود . الان احتیاط از هر طرف داره رخ میده

نظر

• امیر محمد ۲
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 789

بنده هم با نظر جنابعالی موافقم ...من روز یک شنبه نقد کردم با یک روز تاخیر ...شنبه بالاتر میشد فروخت

این چند روز راحت میخوابم...روح و روانم مهمتر از هر چیز هست@};-

نظر

• naderi1
          ستاره‌دار(26)
          • Sep 2020
          • 792

از آنجاییکه در بازار اکثریت سود چندان نمیکنن و یا حتی در مجموع ضرر میکنن و این مربوط به مقطع خاصی هم نیست لذا همرنگ جماعت شدن در اکثر مواقع نتیجه ای ندارد. البته قرار نیست همیشه اکثریت اشتباه کنن ولی اغلب مواقع اینچنین است.
          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4097

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
            فروش در این لجنزار (وقتی 10درصد دیگه به زیان ما طی این هفته اضافه شده] با چه منطقی همراه است؟خیر نبیند این عشقی با این مدیریتش.

کارمزد بچپونیم تو جیب این خدانشناسا

بورس 200درصد از کل بازارها عقبه.سهام بفروشیم بریم جی بخریم به جاش؟پیچ و مهره بخریم به قول گالیور؟
            من نگفتم شما بفروش . نظرم خودمو و عملکردم با بخشی از سبد را به اشتراک گذاشتم
            فروش هم به معنای خروج کامل از لجنزار نیست تا روشن شدن تکلیفش است . من نمیدونم چرا تا اسم فروش میاد ، تعبیرش خروج کامل و رفتن به دنبال خرید چیز دیگری است ؟/:.negaran.:/
            در این لجزاری که چیزی توش نیست فعلا ، جایگزینی 5 تا 10% کمتر و بهینه سازی سبد هم خودش جلوگیری از ضرر است
            من نهایت سعی ام اینه که جائی نخوابم اب زیر دنده ام برود

نظر

• shimaalovelygirl
              ستاره دار (1)
              • Jul 2022
              • 1079

اون 3000درصد سودی که طی 3-4سال گذشته ازش می دید هم،با همین شیوه و استراتژی کسب کردید دیگه؟!!!
              خرید سهم در مثبتها طبق حجم و ارزش معاملات و فروش بلافاصله حتی شده با۲۰صدم درصد سود و سپس خالی کردن کل سبد در یک روز سراسر منفی با ۱۰درصد زیان...
              استراتژی سودسازی بنظر میاد/:.rolleyessmileyani

نظر

• shimaalovelygirl
                ستاره دار (1)
                • Jul 2022
                • 1079

من نگفتم شما بفروش . نظرم خودمو و عملکردم با بخشی از سبد را به اشتراک گذاشتم
                فروش هم به معنای خروج کامل از لجنزار نیست تا روشن شدن تکلیفش است . من نمیدونم چرا تا اسم فروش میاد ، تعبیرش خروج کامل و رفتن به دنبال خرید چیز دیگری است ؟/:.negaran.:/
                در این لجزاری که چیزی توش نیست فعلا ، جایگزینی 5 تا 10% کمتر و بهینه سازی سبد هم خودش جلوگیری از ضرر است
                من نهایت سعی ام اینه که جائی نخوابم اب زیر دنده ام برود
                خیلی خوب باشه.حالا چرا عصبی میشی!مگه من چی گفتم.منظورم این بود که اگر دوباره خواستی وارد سهم هایی که فروختی شوی،ممکن است مجبور شی بالاتر وارد بشی،بخاطر درصد کارمزد و کمی گرانتر خریدن هم دچار زیان می شوی،و این بیشتر ازینکه نفروشی،ناراحت کننده نخواهد بود؟؟؟؟؟؟

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

تقریبا اکثر سهم ها به سطوح ارزنده ای رسیدند. با قبول ریسک اینکه با یک قمارخونه سازمان یافته دولتی روبرو هستیم میشه ورود کرد. برای فتح قله های جدید باید سوار لوکوموتیر پیشرفت شد با قبول ریسک سقوط به ته دره :D
                  آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/10/13, 10:16.

نظر

• عباس انصاری
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1780

رئیس کمیته بورس مجلس :
                    بررسی علل ریزش بورس در روزهای گذشته/ وزیر اقتصاد هر چه سریعتر اصلاحات مدیریتی در بازار سرمایه را دنبال کند

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3750

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

تقریبا اکثر سهم ها به سطوح ارزنده ای رسیدند. با قبول ریسک اینکه با یک قمارخونه سازمان یافته دولتی روبرو هستیم میشه ورود کرد. برای فتح قله های جدید باید سوار لوکوموتیر پیشرفت شد با قبول ریسک سقوط به ته دره :D
                      ...صدرحمت به قمار ....این کاری که دولت با سهامدارا می کنه زورگیری و خفت گیری هست ...

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2729

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                        ...صدرحمت به قمار ....این کاری که دولت با سهامدارا می کنه زورگیری و خفت گیری هست ...
                        قمار نهایتا چند ساعت...یا میبازی یا می‌بری!!!
                        شیتیل هم معلومه پرداخت میکنی...میزان ریسک هم اول بازی مشخصه
                        بورس ایران ورود میزنی...مشخص نیست خروج چه زمانی باشه...با این ارزش ریال که روز به روز کمتر میشه....میزان ریسک هم دقیقا مشخص نیست...به چه کسانی هم میبازی هم مشخص نیست...با کسایی داری بازی می‌کنی که ممکنه پشت دستت رو هم بخوانند...قمار خیلی بهتر از بازار سرمایه ایرانه

نظر

• TARGET
                          عضو فعال
                          • Nov 2014
                          • 2282

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

الانم همینه های وب !! پی به ای اش ۲ و کلی انباشته و سود هم تقسیم نمی کنع!!!
                          همه شرکتها همینند الان ولساپا مارکتش تو ۹۹ بود ۱۰ همت الان ۲ همت!!! یه زمین رو با قیمت پایه ۱۴۰۰ نیلیارد تومان! گذاشته مزایده ختی کدال هم نکرده

نظر

• سهامدار خرد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 2323

امیر قطر رسما اعلام کرد اگر حملات هوایی به غزه متوقف نشود صدور گاز به جهان را متوقف میکند

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

بیشترین رشد تاریخی بورس در زمان ترامپ و بزرگترین تهدیدها و تنش های منطقه ای و زدن پهپاد و پایگاه آمریکایی و … اتفاق افتاد. و برعکس بزرگترین سقوط تاریخی بورس در زمان صلح و آرامش و بایدن و آزاد شدن پول های بلوکه و … اتفاق افتاده.
                              بعد از ۳ سال ریزش بورس، از کجا معلوم که باز شدن بخت بازار سرمایه به کمی تنش و فضای جنگی نیاز نداشته باشه /:.yead.:/

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3750

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                بیشترین رشد تاریخی بورس در زمان ترامپ و بزرگترین تهدیدها و تنش های منطقه ای و زدن پهپاد و پایگاه آمریکایی و … اتفاق افتاد. و برعکس بزرگترین سقوط تاریخی بورس در زمان صلح و آرامش و بایدن و آزاد شدن پول های بلوکه و … اتفاق افتاده.
                                بعد از ۳ سال ریزش بورس، از کجا معلوم که باز شدن بخت بازار سرمایه به کمی تنش و فضای جنگی نیاز نداشته باشه /:.yead.:/
                                البته ..همین فرمایش شما رو عرازشه و نوچه های اون ۲۵ تا اقتصاددان و اون یارو حریری و جبراییلی اگر ببیند یه پیراهن عثمانی ازش می سازند ..که ایهاالناس بیایید ببینید این بورسی های وطنفروش دارند دارند مملکت رو می فروشند

نظر

در حال کار...
                                X