کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یک قسمتی از سخنرانی سید را مترجم خوب ترجمه نکرد آنجا که گفت :
" هرآنچه گفتم نظر رسمی ما بود که 1% از کل است و 99% بقیه به دوستان سهامدار بورس ایران مربوط میشود
تا این دوستان فردا چه تصمیمی بگیرند , ما تابع این عزیزان هستیم فقط لطفا بورس تهران را به خاک و خون بکشید
و با بقیه دنیا کاری نداشته باشید , تمام نیروهای مقاومت منتظر نظر کارشناسی سهامداران و بویژه نقدیون هستند "
بنظر اساتید
فردا کدوم سهم رو پیشنهاد میدین اول وقت
مسئولیتش با خودم
سیمانی بانکی بیمه یاخودرو
مشکل اساسی این سایت اینه کاربران آن بعد از خرید شروع به تعریف و تمجید سهام خریداری شده خود می کنند . مثل یک بچه ای که بادبادک خود را به هوا می فرسته و از دور تشویق می کنه که باد آن را بالا تر ببرد.
ثرود و فولاد و چند سهم به نظر من نشانه های صعود را دارند الباقی یک و دو روز باید معلوم کنه
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
مشکل اساسی این سایت اینه کاربران آن بعد از خرید شروع به تعریف و تمجید سهام خریداری شده خود می کنند . مثل یک بچه ای که بادبادک خود را به هوا می فرسته و از دور تشویق می کنه که باد آن را بالا تر ببرد.
ثرود و فولاد و چند سهم به نظر من نشانه های صعود را دارند الباقی یک و دو روز باید معلوم کنه
عرض کرده بودم نصرالله موضع تند تری از داخلی های ایران ندارد
فردا بازار مثبت است
اینکه یک روز مثبت باشد ، نیمه جان یا حتی قوی مهم نیست . مهم اینه که از بلاتکلیفی فاصله بگیرد
نیم ساعت اخر وقت چهار شنبه هم گویا بود
نمادهائی بودند که چهار شنبه در کمترین قیمتهای 6 ماه گذشته از زمان ریزش ، قابل خرید بود که فکر میکنم دیگه چنین قیمتهائی دیده نخواهد شد از جمله
سایپا 204
زامیاد زیر 500 تا 482
ورنا زیر 500
وساپا 380
خگستر 370
گدنا 665
بورس 480
سمگا تعدیل شده زیر 600
نظر