جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : جــــو بــــازار

تجربه کشورهای دنیا میگه هرچی قیمت خودرو ارزان باشه و قیمت سوخت گران منجر میشه به تصادفات کمتر، آلودگی محیط زیست کمتر، ترافیک کمتر و … ولی ما برعکس عمل میکنیم و نتیجه اون هم کاملا مشخص هست.
    تجربه کشورهای دنیا میگه هرچه بازار سرمایه پویاتر و ارزش شرکت های تولیدی بالاتر، اقتصاد کشور شکوفاتر هست. ولی ما برعکس عمل میکنیم و نتیجه اونم کاملا مشخص هست.
    میشه ده ها مورد دیگه مثال زد که ما برعکس عمل میکنیم و نتایج شووم اون هم مشخص هست.

نظر

• shdoosti
      عضو فعال
      • Aug 2022
      • 351

سلام خدمت دوستان
      با توجه به اینکه احتمال تصویب مالیات عایدی سرمایه بالاست و با توجه به اینکه بدون تورم زدایی قصد دارند از هر گونه معامله مسکن، رمز ارز، طلا، صندوقهای درامد ثابت و صندوقهای سهامی و خود سهام مالیات بگیرند (30 درصد سود ریالی را باید تقدیم نظام کنیم)، ایا اساسا معامله گری در بازارهای مختلف موضوعیت دارد؟ من به این فکر میکنم که تمام سرمایه را نقد کرده و طلا یا ملک بخرم و دیگر خرید و فروش را کنار بگذارم. به نظرم مهمترین بحث فعلی ما باید این باشد. اگر قرار است معامله گری از بین برود که دیگر حرص بیخود نزنیم. اما اگر هنوز معامله گری موضوعیت دارد، شاید بتوان در میانمدت و بلند مدت سودهای منطقی ای از بازارها گرفت. لطفا به این موضوعی که عرض کردم به دقت فکر کنیم و نتیجه را به اشتراک بگذاریم.
      ممنون

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3750

در اصل توسط shdoosti پست شده است View Post
        سلام خدمت دوستان
        با توجه به اینکه احتمال تصویب مالیات عایدی سرمایه بالاست و با توجه به اینکه بدون تورم زدایی قصد دارند از هر گونه معامله مسکن، رمز ارز، طلا، صندوقهای درامد ثابت و صندوقهای سهامی و خود سهام مالیات بگیرند (30 درصد سود ریالی را باید تقدیم نظام کنیم)، ایا اساسا معامله گری در بازارهای مختلف موضوعیت دارد؟ من به این فکر میکنم که تمام سرمایه را نقد کرده و طلا یا ملک بخرم و دیگر خرید و فروش را کنار بگذارم. به نظرم مهمترین بحث فعلی ما باید این باشد. اگر قرار است معامله گری از بین برود که دیگر حرص بیخود نزنیم. اما اگر هنوز معامله گری موضوعیت دارد، شاید بتوان در میانمدت و بلند مدت سودهای منطقی ای از بازارها گرفت. لطفا به این موضوعی که عرض کردم به دقت فکر کنیم و نتیجه را به اشتراک بگذاریم.
        ممنون
        ...ممنون از هشدار به جا و با اهمیتی که عنوان کردید ...به نظرم برنامه این ها برا همچی پروژه ای جدی هست و گرفتن پول مفت و زورکی زیر زبانشان مزه کرده ...تاریخ این نظام گواه این هست که هیچ وقت یک سیاست غلط را اصلاح نکرده اند و همیشه یک سیاست غلط را با یک سیاست غلط تر جایگزین کردن
        به نظرم با توجه به میزان و حجم سرمایه در این مورد تصمیم گرفت چون اولین پیامد اجرای همچی سیاستی رکود شدید در همه حوزه ها خواهد بود چون عملا انگیزه ای برای گسترش هیچ کسب و کاری..وجود نخواهد داشت ..
        در این وضعیت ..یک انتخاب شاید بهتر از بقیه این باشد که سرمایه را جایی برد که تقریبا کمتر برا دولت قابل دسترسی و تصاحب باشد
        ملک ..خودرو ..و سهام و اوراق و سپرده ..همه در دسترس و اختیار دولت هستن هر زمان اراده کنه میتونه علاوه بر تصاحب و فریز کردن اون ها ..مانع نقل و انتقال اون ها بشه ...وریسک بالای نقد شوندگی پیدا کنند
        به نظرم با در نظر گرفتن این موضوع ....باید قید معامله و سود کردن را زد ...و همین اصل سرمایه را با چنگ و دندان نگه داشت ...طلای فیزیکی و اسکناس ارز ..به نظر انتخاب های بدی نباشند
        به نظرتون ترکیب رکود ...افزایش حجم نقدینگی ...گرفتن مالیات غیرواقعی ..و کاهش .‌اشتغال ..وسرمایه گذاری و افزایش نرخ حامل های انرژی چه آینده کوتاه مدتی رو برا ما رقم میزنه ؟؟

نظر

• جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4923

سلام خدمت دوستان
          ممنون
          از سود سهام میتواند مالیات بر مجموع درامدها بگیرند ولی افزایش سرمایه از سود انباشته معاف از مالیات است پس شرکتها میتوانند سود تقسیم نکنند وسود را به عنوان انباشته نگه دارند وشرکتهایی که طرحهای توسعه واحتیاج به سرمایه گذاری دارند گزینه بسیار خوبی برای سرمایه گذاری هستند مثل فملی که حداقل طی 3سال اینده یاید 12میلیارد یورو سرمایه گذاری کند که بعد از 3سال بتواند تولیدات خود را به حدود سالی 8 تا 10 میلیارد یورو برساند پس این شرکت هر چقدر افزایش سرمایه از سود انباشته بدهد ارزش سهم ان در بازار زیاد وزیادتر خواهد شد امثال این شرکتها هم در بازار بورس ایران زیاد است
          در مورد زمین و خانه هم بعد از 5 سال اگر قصد فروش داشته باشی باز باید 10 درصد ان را مالیات بر عایدی بدهید درضمن این نکته را هم اضافه کنم قوانین تکمیلی دیگری در حوزه مالیات در دست اقدام است مثلا متراز استاندارد زندگی برای هر نفر 100 متر است ویک خانواده 4نفره 400 متر مریع زمین وساختمان برای زندگی لازم دارد مازاد ان را میتواند مالیات بگیرند که بعد از تصویب مالیات بر عایدی در جهت تکمیل این را هم تصویب خواهند کرد مثل مالیات بر خانه های بزرگ و گران قیمت که الان هم قوانین ان تصویب شده وهنوز مالیاتی از انها نگرفته اند ولی یک نکته را نباید در کشور ایران فراموش کنیم قوانین تصویب میشود ولی اجرا معلوم نیست
          آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2023/11/20, 23:34.

نظر

• shdoosti
            عضو فعال
            • Aug 2022
            • 351

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
            از سود سهام میتواند مالیات بر مجموع درامدها بگیرند ولی افزایش سرمایه از سود انباشته معاف از مالیات است پس شرکتها میتوانند سود تقسیم نکنند وسود را به عنوان انباشته نگه دارند وشرکتهایی که طرحهای توسعه واحتیاج به سرمایه گذاری دارند گزینه بسیار خوبی برای سرمایه گذاری هستند مثل فملی که حداقل طی 3سال اینده یاید 12میلیارد یورو سرمایه گذاری کند که بعد از 3سال بتواند تولیدات خود را به حدود سالی 8 تا 10 میلیارد یورو برساند پس این شرکت هر چقدر افزایش سرمایه از سود انباشته بدهد ارزش سهم ان در بازار زیاد وزیادتر خواهد شد امثال این شرکتها هم در بازار بورس ایران زیاد است
            در مورد زمین و خانه هم بعد از 5 سال اگر قصد فروش داشته باشی باز باید 10 درصد ان را مالیات بر عایدی بدهید درضمن این نکته را هم اضافه کنم قوانین تکمیلی دیگری در حوزه مالیات در دست اقدام است مثلا متراز استاندارد زندگی برای هر نفر 100 متر است ویک خانواده 4نفره 400 متر مریع زمین وساختمان برای زندگی لازم دارد مازاد ان را میتواند مالیات بگیرند که بعد از تصویب مالیات بر عایدی در جهت تکمیل این را هم تصویب خواهند کرد مثل مالیات بر خانه های بزرگ و گران قیمت که الان هم قوانین ان تصویب شده وهنوز مالیاتی از انها نگرفته اند ولی یک نکته را نباید در کشور ایران فراموش کنیم قوانین تصویب میشود ولی اجرا معلوم نیست
            در مورد خط اخر که فرمودید "اجرا معلوم نیست"، ممکن است از مسکن و خودرو و طلا و دلار فیزیکی مالیات نگیرند، اما از بورس چون شفاف هست حتما میگیرند. در مورد بخش اول صحبت شما، بعید هست تا 5 سال آینده کشوری به شکل و شمایل فعلی وجود داشته باشد که بشه روی فملی و امثالهم سرمایه گذاری بلند مدت کرد.

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4923

در مورد خط اخر که فرمودید "اجرا معلوم نیست"، ممکن است از مسکن و خودرو و طلا و دلار فیزیکی مالیات نگیرند، اما از بورس چون شفاف هست حتما میگیرند. در مورد بخش اول صحبت شما، بعید هست تا 5 سال آینده کشوری به شکل و شمایل فعلی وجود داشته باشد که بشه روی فملی و امثالهم سرمایه گذاری بلند مدت کرد.
              مسکن با سند تک برگ با کد ملی شناسایی بسیار راحت خودرو با کد ملی شناسایی بسیار راحت طلا و دلار با اجرای قوانین مالیاتی هر گونه چرخش پولی در سیستم بانکی قابل شناسایی الان به گونه ای شده که حتی نان خوردنت را هم امار دارند شمایی که میگویی مثلا من پول ندارم رفتی با پول دلار نقدی یک یخچال ساید و کلی لوازم برقی خریدی از مصرف برق قابل شناسایی هستی از مصرف گاز اب قابل شناسایی هستی فقط باید دید که میخواهند این قوانین درست که در اروپا وامریکا اجرا شده و باعث هدایت نقدینگی بجای احتکار زمین خواری بسوی تولید شده در اینجا هم اجرا کنند یا نه
              در مورد نبودن حکومت من خودم ضد این حکومت با این قوانین پوسیده برای 200 سال پیش هستم قوانینی که بجای تولید مردم تشویق به زمین خواری رباخواری واحتکار سوق میدهد و حداقل 20 سال است ارزوی نابودیشان را دارم ولی یک چیز را متوجه شده ام حکومت 20 درصد طرفدار دارد که از جان مایه میگذارند تا اینها هستند به نظر من این حکومت جایی نمیرود شاید ما برویم در ضمن هر حکومتی هم که بعد از اینها بیاید باز باید ان مس استخراج شود همانطور که زمان شاه داشت استخراج میشد همانطور که نفت زمان شاه داشت استخراج میشد والان هم دارد استخراج میشود

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3750

مسکن با سند تک برگ با کد ملی شناسایی بسیار راحت خودرو با کد ملی شناسایی بسیار راحت طلا و دلار با اجرای قوانین مالیاتی هر گونه چرخش پولی در سیستم بانکی قابل شناسایی الان به گونه ای شده که حتی نان خوردنت را هم امار دارند شمایی که میگویی مثلا من پول ندارم رفتی با پول دلار نقدی یک یخچال ساید و کلی لوازم برقی خریدی از مصرف برق قابل شناسایی هستی از مصرف گاز اب قابل شناسایی هستی فقط باید دید که میخواهند این قوانین درست که در اروپا وامریکا اجرا شده و باعث هدایت نقدینگی بجای احتکار زمین خواری بسوی تولید شده در اینجا هم اجرا کنند یا نه
                در مورد نبودن حکومت من خودم ضد این حکومت با این قوانین پوسیده برای 200 سال پیش هستم قوانینی که بجای تولید مردم تشویق به زمین خواری رباخواری واحتکار سوق میدهد و حداقل 20 سال است ارزوی نابودیشان را دارم ولی یک چیز را متوجه شده ام حکومت 20 درصد طرفدار دارد که از جان مایه میگذارند تا اینها هستند به نظر من این حکومت جایی نمیرود شاید ما برویم در ضمن هر حکومتی هم که بعد از اینها بیاید باز باید ان مس استخراج شود همانطور که زمان شاه داشت استخراج میشد همانطور که نفت زمان شاه داشت استخراج میشد والان هم دارد استخراج میشود
                به قول ان پیرمرد فرزانه تبریزی "خوش بیحالت که به آرزوت ریسیدی"!!داره آروزهات محقق میشن !تو این مملکت رو هرچی مالیات ببندن و از هرچی مالیات بگیرن ...محال هست با این ایدولوژی و این سبک مدیریت و این مدیران و مسولین این اقتصاد و مملکت ...چیزی به نام تولید و رشد اقتصادی شکل بگیره ...

نظر

• جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4923

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  به قول ان پیرمرد فرزانه تبریزی "خوش بیحالت که به آرزوت ریسیدی"!!داره آروزهات محقق میشن !تو این مملکت رو هرچی مالیات ببندن و از هرچی مالیات بگیرن ...محال هست با این ایدولوژی و این سبک مدیریت و این مدیران و مسولین این اقتصاد و مملکت ...چیزی به نام تولید و رشد اقتصادی شکل بگیره ...
                  مگر مالیات ان تو جیب من میرود که خوشحال باشم ما نسل سوخته هستیم واین نسل سوخته حداقل تا 10 الا 15سال دیگر هم ادامه دار خواهد بود شما برو تاریخچه کشورهای پیشرفته دنیا را در یک دروه 100 الا 150 سال مطالعه کن متوجه میشوی انها به یکباره به اینجا نرسیدن انها هم انقدر نارضایتی درجامعه داشتن ولی ارام ارام با اصلاح قوانین وافکار و به قول شما ایدولوژی واصلاح مدیریت به این درجه رسیدن که همه کشورها انها را الگو قرار داده اند تو همین امریکا که الان شما ان را یک کشور ازاد میبینید گشت ارشاد خودشان را داشتن که از پوشش زنان دوره خود ایراد میگرفتن وجریمه میکردن ولی ارام ارام با خواسته های مردم خود وفق پیدا کردن تا الان که رسیدن به امریکای کنونی ولی کاش سیاستمداران تاریخ را میخوانند وکارهایی که قرار است با سختی شورش در طی مثلا 100 سال اتفاق بیافتد را در مدت کوتاهی خودشان اجرا میکردن ولی چه کنیم ما مردم در دنیا از این شانسها نداریم

نظر

• جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4923

مگر مالیات ان تو جیب من میرود که خوشحال باشم ما نسل سوخته هستیم واین نسل سوخته حداقل تا 10 الا 15سال دیگر هم ادامه دار خواهد بود شما برو تاریخچه کشورهای پیشرفته دنیا را در یک دروه 100 الا 150 سال مطالعه کن متوجه میشوی انها به یکباره به اینجا نرسیدن انها هم انقدر نارضایتی درجامعه داشتن ولی ارام ارام با اصلاح قوانین وافکار و به قول شما ایدولوژی واصلاح مدیریت به این درجه رسیدن که همه کشورها انها را الگو قرار داده اند تو همین امریکا که الان شما ان را یک کشور ازاد میبینید گشت ارشاد خودشان را داشتن که از پوشش زنان دوره خود ایراد میگرفتن وجریمه میکردن ولی ارام ارام با خواسته های مردم خود وفق پیدا کردن تا الان که رسیدن به امریکای کنونی ولی کاش سیاستمداران تاریخ را میخوانند وکارهایی که قرار است با سختی شورش در طی مثلا 100 سال اتفاق بیافتد را در مدت کوتاهی خودشان اجرا میکردن ولی چه کنیم ما مردم در دنیا از این شانسها نداریم
                    در اوایل دهه ۱۹۰۰ در برخی از مناطق ایالات متحده آمریکا از زنان انتظار می‌رفت که هنگام شنا لباس سبز و شلوار گشاد تا مچ پا بپوشند. در سال ۱۹۰۷ آنت کلرمن یک شناگر استرالیایی برای پوشیدن لباس شنای یک تکه که نشان تجاری آن متعلق به خودش بود، در سواحل بوستون به جرم بی‌شرمی در مکان عمومی دستگیر شد. پس از اعتراض عمومی به بازداشت این پوشش در ۱۹۱۰ به سبک رایج و پذیرفته شده لباس شنا تبدیل شد

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

بازار بورس شده بازار بزخرها
                      :D

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4718

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

بازار بورس شده بازار بزخرها
                        :D
                        این بزخرها قراره چه زمانی سود ببرند ؟؟!!به نظر میاد بزخرها مجبورند حالا حالاها بزها را برای خودشان نگهداری کنند !/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• محمد1339
                          عضو فعال
                          • Jun 2019
                          • 582

پارسیس جالب نوشت:

قدیما / قدیمیا یادشونه / توی راهروهای تالار حافظ (یادش بخیر) پچ پچ بورس بازا شنیده می شد که / واسه اینکه حق هارو بفروشن / سهامشو صف میزنن

که البته شائبه هایی مطرح بوده که این هم نوعی "اغفال بازار " و " دستکاری قیمت" بوده / اون زمان

قدیم بوده / الان نیست
                          الحمدالله

پ.ن: عکس صبا تو نقشه یازار رو ببین?

نظر

• محمد1339
                            عضو فعال
                            • Jun 2019
                            • 582

مهم
                            لایحه بودجه ۱۴۰۳ امروز تقدیم مجلس می‌شود

سخنگوی اقتصادی دولت:
                            ?بیش از 13 میلیارد یورو برای واردات کالاهای اسای مصارف ارزی در نظر گرفته شده است و محسابات بودجه 1403 بر اساس صادرات روزانه 1350 هزار بشکه نفت خام و میعانات با قیمت 65 یورو برای هر بشکه در نظر گرفته شده است

?مجلس برای تعیین تکلیف برنامه تقاضای تعویق زمان ارائه بودجه را داشت؛ تا دقایقی دیگر بودجه ۱۴۰۳ با نامه رییس‌جمهور به مجلس ارسال خواهد شد.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                              این بزخرها قراره چه زمانی سود ببرند ؟؟!!به نظر میاد بزخرها مجبورند حالا حالاها بزها را برای خودشان نگهداری کنند !/.:biggrinsmiley.:/
                              همون زمانی که گنجشک را رنگ میکنن جای قناری میفروشن.
                              فعلا همه اخبار باید منفی باشه، جنگ، ناامیدی، مالیات، ورشکستگی … به وقتش اخبار خوب هم میاد برای فروش قناری ها /:.yead.:/
                              البته ناگفته نمونه که در این دزدخانه غارتکده سود کردن خیلی سخته و شاید راه های بهتری وجود داشته باشه. من خودم از پارسال حدود نصف سرمایه را از این قمارخونه مافیایی بیرون بردم.
                              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/11/21, 11:52.

نظر

• niki
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 248

پروواز جان سلام , ارادت
                                این نصف سرمایه را که خارج کردی کجا بردی ؟ ممنون

نظر

در حال کار...
                                X