کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با تجربه 20 ساله چنین بازار بورس بیخودی رو ندیده بودم . حتی تو بحران جهانی هم بازار انقدر بد نبود
وقتی مدیریت سازمان رو ب ی بسیجی دانشگاه صادقی میدن ک خر رو از گاو تشخیص نمیده همین میشه
در همه ی این سالهایی که در بورس فعال بوده ام،بازار را با چنین تحقیری --از معاملات الگوریتمی بگیرید تا بازارگردانی سوداگرانه و این آخری یعنی نقص سخت افزاری! --ندیده بودم! به قول دوستی خاک بر سرترین بازارهاست بازار سرمایه!
حتی دهه دیزل/هندلی هشتاد که قیمت ها روی تله تکست و روزنامه بود بازار چنین وضعیتی نداشته!
به خدا تو تالار سعدی که با ماژیک روی وایت برد مینوشتند هم اینطوری نبود.!!!
این هفته هم با بهانه های مختلف بازار را همینجور منفی و رنج نگه میدارن. به زودی خواهیم دید این منفی ها در بسیاری از سهم ها حکم سکه ۱۰، ۱۵ میلیونی را داره یا دلار ۲۰، ۳۰ تومنی.
این شرایط بازار فقط پول های بزرگ و بیکار میخواد که بخره بندازه کنار تا ۲ سال آینده.
هرکه دل و جراتش را داره و ریسک میکنه در این شرایط ۵۰۰ درصد هم سود کنه نوش جونش، ما هم که مداریم فقط نگاه :D
با تجربه 20 ساله چنین بازار بورس بیخودی رو ندیده بودم . حتی تو بحران جهانی هم بازار انقدر بد نبود
وقتی مدیریت سازمان رو ب ی بسیجی دانشگاه صادقی میدن ک خر رو از گاو تشخیص نمیده همین میشه
منم با تجربه 15 ساله با شما کاملا موافقم
حتی دیگه با صف خرید خودرو همراه با خبر درمانی های درست یا نادرست هم افاقه نمیکنه
امروز خودرو صف سنگین و خریدهای درشت ولی سبدها منفی
قبلا کاملا عیان بود که با رسیدن شاخص جعلی به سقف قبلیش یعنی کمی بالای 2 ، درصد بسیار بالائی از این کازینو به سقف های قبلی نخواهند رسید و چنین هم شد . حتی با شاخص 2500 هم انبوهی نماد نرسید
حالا باز یه نکته دیگه و این داستان ادامه دارد ... سریالی غم انگیز است
اگر همین عدد کذائی بازم برگرده 2500 نیمه اردیبهشت و اون سقف را ببینه ، انبوهی نماد اون سقف قبلی نیمه اردیبهشت را نخواهد دید
جالبه نه ؟
در اصل توسط بهرام خان نامدار پست شده است
View Post
درود ...
موافقم ...
فرمان بازار در دست خودروست ...
فرمان خودرو هم در دست دولت !
بهرام گرامی این بازار یه حالی است و یه چیزیش میشه . از فرمان و این حرفها گذشته
همین امروز سبدها منفی است مگر اینکه درصدی از سبد سهامداران خودروئی های پیشرو بوده باشد
منم با تجربه 15 ساله با شما کاملا موافقم
حتی دیگه با صف خرید خودرو همراه با خبر درمانی های درست یا نادرست هم افاقه نمیکنه
امروز خودرو صف سنگین و خریدهای درشت ولی سبدها منفی
قبلا کاملا عیان بود که با رسیدن شاخص جعلی به سقف قبلیش یعنی کمی بالای 2 ، درصد بسیار بالائی از این کازینو به سقف های قبلی نخواهند رسید و چنین هم شد . حتی با شاخص 2500 هم انبوهی نماد نرسید
حالا باز یه نکته دیگه و این داستان ادامه دارد ... سریالی غم انگیز است
اگر همین عدد کذائی بازم برگرده 2500 نیمه اردیبهشت و اون سقف را ببینه ، انبوهی نماد اون سقف قبلی نیمه اردیبهشت را نخواهد دید
جالبه نه ؟
درود بر b4
سهام به سقف اردیبهشت خواهند رسید , اما در شاخص 4 میلیونی ( تایید فریب و نیرنگ فرمول شاخص کلی که توسط دولت احمدی نژاد طراحی شد )
سرطان بازار بورس تهران همین شاخص جعلی میلیونی هست نه خودرو که برخی بنیادی کارها اعتقاد دارند ...
دو جور بازارساز داریم تو بازار یکی مثل حامی ومعادن، صبا، شستا و.... که پول دارن و میان در یک قیمتی سهمو حمایت میکنن.
گروه دوم حامیان خودروئی و بانکی و... هستند که نقدینگی ندارن ولی در بحرانی ترین زمانها با یک رنج مثبت باعث توجه بازار به سهم و ورود پول اکتیو بازار به سهم خودشون میشن و تبلیغات خوبی هم دارن.
من نوعی و فعال بازار وقتی تو گروه اول خیری نمیبینم با نوسان گروه دوم سهم خوبمو در این گروه نقد میکنم و به هوای سود میرم سمت سهمی که نوسان مثبت داره و اونجا از بازارگردان و حامی میخرم و اونم تامین مالی میکنه برای حمایت از سهم.
نوع اول بازارگردانی احمقانه است که پول داره ولی عرضه نداره پول بازارو در سهمی مثل ومعادن همراه کنه ولی دومی بازارگردان رند است که پول نداره ولی پول بازارو که در گروه اول نقد کرده جذب سهم خودش میکنه به همین دلیل حقوقی وتجارت فروشنده است در واقع داره تامین مالی میکنه.
قابل توجه شستا، صبا،ومعادن و ....اگه نوسان نداشته باشی هر چقدر پول خرج کنی سهمت تثبیت نمیشه.? در واقع شما دارید برای سهمای گروه دوم بازارگردانی میکنید نه خودتون?
نظر