جــــو بــــازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3776

    #81481
    پاسخ : جــــو بــــازار

    در اصل توسط shahin پست شده است View Post
    در عوض طی این سه سال تخریب و کثافتکاری اغلب مردم و مسئولان متوجه شدند این مافیای بانک - ارز - طلا و املاک با چه فرمولی دارد ایران را به سمت آرژانتینی و ونزوئلایی شدن می برد.

    بعد از غارت سرمایه های کشور و مردم و فراری دادن الباقی سرمایه ها از داخل به ..... ،

    یا بی ارزش و ورشکسته کردن کردن کسب و کارها ،

    اگر بخواهند با همون دست فرمونی که آرژانتین از عرش به زیر فرش آورده شد ادامه بدهند ، قدم بعدی احتمالا این خواهد بود :

    استقراض خارجی .

    و همون بلاهایی که بر سر کشورهایی مثل آرژانتین و کشورهای زیاد دیگری آورده اند . ( استقراض و جریمه های فزاینده بانکی که چند نسل را در دام مافیای بین المللی گرفتار خواهد کرد )


    مردم و مسئولانی که در ایران اصل و ریشه و خانواده دارند باید چهارچشمی مواظب کثافتکاری های شبکه مدیران خدوم ، امثال خاوری باشند.


    ****************************

    توجه :

    استقراض خارجی با سرمایه گذاری خارجی در کشور تفاوت زیادی دارد
    ..کدام بانک یا صندوق بین المللی پول به اینا وام میده؟؟؟حتی چین و روسیه حاضر نیستن به ایران پول قرض بدن یا سرمایه گذاری کنن..
    همین که تا الان اینا نتونستن استقراض کنن یا از کشورای دیگه پول بگیرن شانس اوردیم ...

    نظر

    • TARGET
      عضو فعال
      • Nov 2014
      • 2282

      #81482
      پاسخ : جــــو بــــازار

      موضوع اول، بحث تجدید ارزیابی دارایی این گروه است که یک بار بازار در بهمن و اسفند با آن حرکت کرد، اما خیلی زود مسکوت گذاشته شد. با پیگیری از چند منبع مطلع شدیم که موضوع تا حدودی توسط سران قوا تایید شده و برای تایید نهایی، کار در دبیرخانه سران گیر افتاده و دوباره اسیر بوروکراسی‌های سیستم کشور شده است.
      نمی‌دانیم، شاید ما بیش از اندازه خوشبین هستیم و یا جور دیگری فکر می‌کنیم، اما موضوع به این مهمی را نهادهایی مانند وزارت صمت، وزارت اقتصاد و حتی سازمان بورس نباید پیگیری کنند؟! کار باید به شکل سلیقه‌ای و با دستور یک نفر اینطور مسکوت بماند؟! به واقع فکر نمی‌کنید با رفتار سلیقه‌ای، بازار سرمایه نیز عنتر و منتر تصمیمات این‌چنینی شود؟ به نظر این موضوع ابتدا با دخالت مستقیم سازمان بورس و سپس سهامداران و نهادهای دیگر باید بررسی و حل شود و حتی اگر موضوع منتفی است، صریح و شفاف و روشن به بازار اعلام گردد و دلایل آن را ذکر کنند. البته که سهامداران هم بلدند جلوی نهادهای مختلف بایستند و گریه کنند تا به گوش همه برسد که فاجعه چیست. از همین جمله به موضوع دوم اشاره می‌کنیم.
      در روزهای گذشته ویدیوئی را می‌دیدیم که عده محدودی از افراد که قصد و نیت آن‌ها را نیز نمی‌دانیم (امیدواریم خیر باشد و بعداً متوجه نشویم دلال بودند)، با شکل و ادای مختلف در شورای رقابت نسبت به افزایش قیمت خودرو معترض بودند. یکی پرچم سپاه در دست گرفته بود تا بگوید ما اهل دین و خیرخواه مملکت هستیم، آن یکی دیگر بچه به بغل زار می‌زد و خلاصه تئاتری برپا بود. این موضوعات همیشه در کشور بوده، اما از این تعجب می‌کنیم که مسئولان چرا تحت تأثیر قرار می‌گیرند. به نظر این نکته عجیب‌تر و مهم‌تری است که واقعاً اگر اینطور است و سیاست‌گذاران اقتصادی ما به‌جای عقل به این موارد رجوع می‌کنند، بازار سرمایه نیز طی این سال‌ها لشکر گریه‌کن کم نداشته و البته که اقدامات پوپولیستی و عوام فریبانه در صدر تصمیمات عجیب و غریب خودرویی این مدت قرار داشته است. مگر یادمان رفته که خودرو را در بورس کالا با منت می‌فروختند، اما آن را خارج کردند تا مردم صف بنشینند و سراغ سامانه‌های ریز و درشت بروند.
      خلاصه اینکه اگر قرار است تصمیمات براساس گریه و زاری و این موارد صورت گیرد، دسته دسته سهامداران مختلف و متضرر می‌توانند جلوی تک تک نهادها چنین تئاتری را برای شما پیاده کنند. تازه آن بنده خدا ممکن است زور بزند و گریه کند، اینجا نیاز به زور زدن هم ندارد. روضه نخوانده اشکش سرازیر است! امیدواریم حداقل عقلانیت به تصمیمات این‌چنینی بازگشته و از روی منطق تصمیم‌گیری شود؛ به‌خصوص برای این صنعت که وضعیت آن روز به روز حادتر و خاص‌تر می‌شود.
      البته یک بار دیگر آن دست معروف اقتصاد به گوش سیاستمداران سیلی را نواخت که هر چیزی و هر سیاستی و هر نهادی از شورای رقابت گرفته تا تصمیمات معاون اول، وزارت صمت و... اگر بر پایه بازار و منطق نباشد، خسارت آن هم به تولیدکننده و هم مصرف‌کننده نهایی خواهد رسید و این میان فقط جامعه دلالان خوشحال خواهند بود که البته سه سال دولت فعلی به خوبی نشان‌دهنده این است که بهترین کسب‌وکار برای افراد، رفتن در صف نیما و دلار و سکه و دلالی کالاهای مختلف است.
      بگذریم؛ هر بار می‌خواهیم کوتاه بنویسیم، نمی‌شود و طولانی می‌شود. القصه و خلاصه اینکه این دو موضوع به جد باید توسط سهامداران و سازمان بورس پیگیری شود و البته سهامداران هم باید کمی تعارف را کنار گذاشته و با ادبیات خود تصمیم‌گیران و مسئولین با آنها صحبت کنند. اگر آن‌ها با گریه زاری تصمیم می‌گیرند، بحث دیگریست. اما امیدواریم منطق جایگزین این فضا گردد.

      نظر

      • TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

        #81483
        پاسخ : جــــو بــــازار

        دوستان این متن بتا سهم رو لطفا منتشر کنید در گروه ها و فروم های مختلف

        نظر

        • پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

          #81484
          پاسخ : جــــو بــــازار

          در اصل توسط rahi پست شده است View Post
          چند نکته دوست گرامی:

          شخصا به بورس بیشتر از ملک در چند سال پیش رو اعتقاد دارم... البته غیر شارپ و توام با نوسان زیاد.

          بورس یه بازار بشدت تخصصیه... من کسانی رو دیدم که در روند صعودیم ضرر کردن و در افت بازار نابود شدن... ملک چن سال رکود و چن سال رونقه... امنه

          ساختمون تا سفت کاری (سازه و دیوار) حدود یه پنجم هزینه میبره... مابقی نازک کاریه که هر چی پیش بری تصاعدی شدتش بیشتر میشه... حساب کتاب کن

          آرزوی سلامت
          ممنون از شما و بقیه دوستان که نظرات خوبی دادید.

          نظر

          • آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

            #81485
            پاسخ : جــــو بــــازار

            ریز موج شماری که از شاخص کل انجام داده بودم هفته قبل در مبحث خودم هست دقیقا جایی که پایان این ریز موج هست و علامت زدم و مقاومت شاخص که محدود دو میلیون 300اعلام شد واکنش داشتیم

            الان این سیکل صعودی تمام شده بهترین وضعیت برای بازار این هست که فردا نمادها از منفی بطرف مثبت حرکت کنند با حجم معاملات بالا که از شر این سیکل خلاص شویم و برویم در یه سیکل 5موجی دیگه که مجددا بازار به اصلاح فرسایشی برخورد نکند

            بازار ساز اگر واقعا قصد برگرداندن اعتماد به بازار دارد نباید اجازه دهد که دیگه شاهد منفی و نزول بازار باشیم که فروشنده ها قدرت بگیرند........
            آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/04/23, 21:03.
            نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

            گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

            نظر

            • MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5636

              #81486
              پاسخ : جــــو بــــازار

              به گزارش «انتخاب»؛ نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز در جریان بررسی ایرادت شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی ماده ۱۲ این طرح را اصلاح کردند.

              صدر ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

              ماده ۱۲- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۶) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود:

              ماده ۴۶- کلیه اشخاص غیرتجاری انتقال‌دهنده «عین» یا «حق‌واگذاری‌ محل» در خصوص انتقال دارایی‌های زیر مشمول مالیات بر عایدی سرمایه هستند:

              ۱- املاک با انواع کاربری و حق واگذاری محل

              ۲- انواع خودروی سواری دارای شماره انتظامی (پلاک) شخصی

              ۳- انواع طلا، نقره، پلاتین و مسکوکات آنها و جواهرآلات

              ۴- انواع ارز

              نظر

              • امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3776

                #81487
                پاسخ : جــــو بــــازار

                فعلا که تو گروه ها و کانال های بورسی بابت تصویب قانون عایدی بر سرمایه عروسی در حال برگزاری هست !!تجربه هم نشون داده چیزی رو که اهالی بازار سرمایه بهش خوشبین باشن معمولا نتیجه عکس میده
                این شتر دم در بازار سرمایه هم خواهد خوابید!!اگه منتظر اینیم جریان پول ازاون سمت بیاد این بازار من به نظرم بعیده ..اولا صاحبین اون پول ها اساسا اهل این بازار نیستن دوم اینکه در درجه اول دنبال امنیت سرمایه و بعد بازدهی هستن ...اجرای این قانون با کیفیت به نظر من باعث خروج بیشتر سرمایه میشه طرف حساب کتاب می کنه اگه قرار باشه مالیاتم رو مثل اروپا بدم و مثل بنگلادش خدمات بگیرم ..خوب میرم همون اروپا که حداقل بین خدمات و هزینه هاش تناسبی برقرار باشه...

                نظر

                • bahramkhaliran
                  عضو جدید
                  • Sep 2020
                  • 812

                  #81488
                  پاسخ : جــــو بــــازار

                  در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                  موضوع اول، بحث تجدید ارزیابی دارایی این گروه است که یک بار بازار در بهمن و اسفند با آن حرکت کرد، اما خیلی زود مسکوت گذاشته شد. با پیگیری از چند منبع مطلع شدیم که موضوع تا حدودی توسط سران قوا تایید شده و برای تایید نهایی، کار در دبیرخانه سران گیر افتاده و دوباره اسیر بوروکراسی‌های سیستم کشور شده است.
                  نمی‌دانیم، شاید ما بیش از اندازه خوشبین هستیم و یا جور دیگری فکر می‌کنیم، اما موضوع به این مهمی را نهادهایی مانند وزارت صمت، وزارت اقتصاد و حتی سازمان بورس نباید پیگیری کنند؟! کار باید به شکل سلیقه‌ای و با دستور یک نفر اینطور مسکوت بماند؟! به واقع فکر نمی‌کنید با رفتار سلیقه‌ای، بازار سرمایه نیز عنتر و منتر تصمیمات این‌چنینی شود؟ به نظر این موضوع ابتدا با دخالت مستقیم سازمان بورس و سپس سهامداران و نهادهای دیگر باید بررسی و حل شود و حتی اگر موضوع منتفی است، صریح و شفاف و روشن به بازار اعلام گردد و دلایل آن را ذکر کنند. البته که سهامداران هم بلدند جلوی نهادهای مختلف بایستند و گریه کنند تا به گوش همه برسد که فاجعه چیست. از همین جمله به موضوع دوم اشاره می‌کنیم.
                  در روزهای گذشته ویدیوئی را می‌دیدیم که عده محدودی از افراد که قصد و نیت آن‌ها را نیز نمی‌دانیم (امیدواریم خیر باشد و بعداً متوجه نشویم دلال بودند)، با شکل و ادای مختلف در شورای رقابت نسبت به افزایش قیمت خودرو معترض بودند. یکی پرچم سپاه در دست گرفته بود تا بگوید ما اهل دین و خیرخواه مملکت هستیم، آن یکی دیگر بچه به بغل زار می‌زد و خلاصه تئاتری برپا بود. این موضوعات همیشه در کشور بوده، اما از این تعجب می‌کنیم که مسئولان چرا تحت تأثیر قرار می‌گیرند. به نظر این نکته عجیب‌تر و مهم‌تری است که واقعاً اگر اینطور است و سیاست‌گذاران اقتصادی ما به‌جای عقل به این موارد رجوع می‌کنند، بازار سرمایه نیز طی این سال‌ها لشکر گریه‌کن کم نداشته و البته که اقدامات پوپولیستی و عوام فریبانه در صدر تصمیمات عجیب و غریب خودرویی این مدت قرار داشته است. مگر یادمان رفته که خودرو را در بورس کالا با منت می‌فروختند، اما آن را خارج کردند تا مردم صف بنشینند و سراغ سامانه‌های ریز و درشت بروند.
                  خلاصه اینکه اگر قرار است تصمیمات براساس گریه و زاری و این موارد صورت گیرد، دسته دسته سهامداران مختلف و متضرر می‌توانند جلوی تک تک نهادها چنین تئاتری را برای شما پیاده کنند. تازه آن بنده خدا ممکن است زور بزند و گریه کند، اینجا نیاز به زور زدن هم ندارد. روضه نخوانده اشکش سرازیر است! امیدواریم حداقل عقلانیت به تصمیمات این‌چنینی بازگشته و از روی منطق تصمیم‌گیری شود؛ به‌خصوص برای این صنعت که وضعیت آن روز به روز حادتر و خاص‌تر می‌شود.
                  البته یک بار دیگر آن دست معروف اقتصاد به گوش سیاستمداران سیلی را نواخت که هر چیزی و هر سیاستی و هر نهادی از شورای رقابت گرفته تا تصمیمات معاون اول، وزارت صمت و... اگر بر پایه بازار و منطق نباشد، خسارت آن هم به تولیدکننده و هم مصرف‌کننده نهایی خواهد رسید و این میان فقط جامعه دلالان خوشحال خواهند بود که البته سه سال دولت فعلی به خوبی نشان‌دهنده این است که بهترین کسب‌وکار برای افراد، رفتن در صف نیما و دلار و سکه و دلالی کالاهای مختلف است.
                  بگذریم؛ هر بار می‌خواهیم کوتاه بنویسیم، نمی‌شود و طولانی می‌شود. القصه و خلاصه اینکه این دو موضوع به جد باید توسط سهامداران و سازمان بورس پیگیری شود و البته سهامداران هم باید کمی تعارف را کنار گذاشته و با ادبیات خود تصمیم‌گیران و مسئولین با آنها صحبت کنند. اگر آن‌ها با گریه زاری تصمیم می‌گیرند، بحث دیگریست. اما امیدواریم منطق جایگزین این فضا گردد.
                  https://betasahm1
                  سلام
                  گل آن است که خودبه بوید نه آنکه عطاربگوید!

                  نظر

                  • اسد-ص
                    ستاره دار(5)
                    • Feb 2011
                    • 683

                    #81489
                    پاسخ : جــــو بــــازار

                    در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    فعلا که تو گروه ها و کانال های بورسی بابت تصویب قانون عایدی بر سرمایه عروسی در حال برگزاری هست !!تجربه هم نشون داده چیزی رو که اهالی بازار سرمایه بهش خوشبین باشن معمولا نتیجه عکس میده
                    این شتر دم در بازار سرمایه هم خواهد خوابید!!اگه منتظر اینیم جریان پول ازاون سمت بیاد این بازار من به نظرم بعیده ..اولا صاحبین اون پول ها اساسا اهل این بازار نیستن دوم اینکه در درجه اول دنبال امنیت سرمایه و بعد بازدهی هستن ...اجرای این قانون با کیفیت به نظر من باعث خروج بیشتر سرمایه میشه طرف حساب کتاب می کنه اگه قرار باشه مالیاتم رو مثل اروپا بدم و مثل بنگلادش خدمات بگیرم ..خوب میرم همون اروپا که حداقل بین خدمات و هزینه هاش تناسبی برقرار باشه...
                    سلام شامل بازار سرمایه نمیشه

                    نظر

                    • bahramkhaliran
                      عضو جدید
                      • Sep 2020
                      • 812

                      #81490
                      پاسخ : جــــو بــــازار

                      در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      فعلا که تو گروه ها و کانال های بورسی بابت تصویب قانون عایدی بر سرمایه عروسی در حال برگزاری هست !!تجربه هم نشون داده چیزی رو که اهالی بازار سرمایه بهش خوشبین باشن معمولا نتیجه عکس میده
                      این شتر دم در بازار سرمایه هم خواهد خوابید!!اگه منتظر اینیم جریان پول ازاون سمت بیاد این بازار من به نظرم بعیده ..اولا صاحبین اون پول ها اساسا اهل این بازار نیستن دوم اینکه در درجه اول دنبال امنیت سرمایه و بعد بازدهی هستن ...اجرای این قانون با کیفیت به نظر من باعث خروج بیشتر سرمایه میشه طرف حساب کتاب می کنه اگه قرار باشه مالیاتم رو مثل اروپا بدم و مثل بنگلادش خدمات بگیرم ..خوب میرم همون اروپا که حداقل بین خدمات و هزینه هاش تناسبی برقرار باشه...
                      سلام
                      شیر(مالیات)دوشیدن فقط ازگاواهلی(بازاربورس)به صرفه است نه ازگاو وحشی!

                      نظر

                      • امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3776

                        #81491
                        پاسخ : جــــو بــــازار

                        در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
                        سلام شامل بازار سرمایه نمیشه
                        فعلا نمیشه...

                        نظر

                        • مهدی جمشیدی
                          عضو فعال
                          • Jan 2020
                          • 1607

                          #81492
                          پاسخ : جــــو بــــازار

                          مفید برای بنده قطعه.
                          آیا برای دوستان گرامی همین طوره؟
                          بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

                          نظر

                          • عابد - زاهد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 333

                            #81493
                            پاسخ : جــــو بــــازار

                            در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
                            مفید برای بنده قطعه.
                            آیا برای دوستان گرامی همین طوره؟
                            سلام ودرود ...... مرورگر را عوض کن .. درست میشه

                            نظر

                            • جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4925

                              #81494
                              پاسخ : جــــو بــــازار

                              فقط میخواهم بدانم دلیل منفی امروز چی است ؟ دلار شده 30 هزار تومان؟ اسرائیل و غرب خمله کرده به ایران ؟نفت شده 30 دلار ؟فلزات مثل مس شده 4000 دلار روی شده 1000 دلار ؟ شاخص رشد 1000 درصد کرده که باید خودش را اصلاح کند؟ یا یک مشته حرام لقمه دولتی دستور داده اند که بازار باید منفی باشد؟

                              نظر

                              • امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3776

                                #81495
                                پاسخ : جــــو بــــازار

                                در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                                فقط میخواهم بدانم دلیل منفی امروز چی است ؟ دلار شده 30 هزار تومان؟ اسرائیل و غرب خمله کرده به ایران ؟نفت شده 30 دلار ؟فلزات مثل مس شده 4000 دلار روی شده 1000 دلار ؟ شاخص رشد 1000 درصد کرده که باید خودش را اصلاح کند؟ یا یک مشته حرام لقمه دولتی دستور داده اند که بازار باید منفی باشد؟
                                ...اوراق ۲۳ درصدی رو دولت میخواد به بانک ها بچپونه ...دلار رو هم دارند میارند پایین که نرخ سود اوراق توجیه پیدا کنه بانکها هم عرضه ها رو توبازار زیاد کردن ...ملت هم که از ترس مرگ تو صف خودکشی وایسادن ..بحث مالیات و معافیت صندوق ها هم هست ..

                                نظر

                                در حال کار...
                                X