کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هر موقع زمان پرداخت حقوق بازنشستگان و معوقات آنها و همچنین یارانه ها فرا میرسد( آخر هر ماه) معمولآ از چند روز قبل ترش اگر بازار نزولی باشد! بازار منفی شدیدتری میکند و اگر روند صعودی باشد چند روزی درجا میزند و یا کمی منفی میکند این رابطه عجیب بین پراداخت حقوق بازنشستگان و یارانه ها با کلیت بازار بورس بیش از 3 سال است که برقرار است . حال این چند روز تمام شده و حقوق بازنشستگان و معوقات آنها و همچنین یارانه های مردم پرداخت شده و دلیلی برای پایین آمدن بیشتر وجود ندارد احتمالآ از هفته آینده روند بازار تغییر کرده تا زمان پرداخت حقوقها و یارانه ها برسد و زمان خالی کردن جیب سهامداران دوباره تکرار شود
مقدار رشدی که بورس تو یک ماه گذشته کرده بودو تو چند روز گذشته پس گرفت ولی شاخص همون بالا موند. تف تو ذات کثیفنون که همتون سروته یه کرباسین .5 ساله خون سهامدار خرد بینوارو تو شیشه کردین .
خیلی عجیبه. دوستان این فروم با دلار ۷۸ هزار تومانی دم از اصلاح بازار می زنند. بازار اصلا رشدی نکرده که بخواهد اصلاح کند. متوسط حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد شاخص و سهام رشد کرده اند که این رشد هم از کف شاخص بوده است و از مثلا ابتدای سال فکر کنم متوسط حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد رشد داشته ایم.قیمتها در ۹۰ درصد سهام بازار هنوز مفت است. ارز ش بازار بورس و فرابورس با دلار ۷۸ هزاری هنوز حدود ۱۳۰ میلیارد دلار است.کف بازار باید بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیارد و سقف بازار بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد دلار باشد. اگر جنگ بزرگی در نگیرد هنوز اول رشد بازار بورس هستیم. دید کلان داشته باشید.
روستایی ها در ایران خیلی مصرف میکنند. خونه های بزرگ و غیر اصولی دارند و کلی گاز میسوزونن تا گرم بشه. اگر گرون کنن مشکل حل میشه.
کاملا صحیح است.
اما گرانی باید به صورت جهش در پله های مصرف باشد . خصوصا برای شهری های دارنده استخرهای خصوصی و بیشتر از همه در ادارجاتی که اغلب به جز اتلاف وقت و هزینه مردم اغلب کار قابل دفاعی انجام نمی دهند.
گرانی نباید به این صورتی باشد که کارمندان در امور برق و گاز و آبفا برای پاداش و حق ماموریت و ریخت و پاش عروسی بگیرند
از 20 آذر کدهای مشکوک و رانت دار داشتن خالی میکردند و تا امروز خالی کردن این کدها ادامه داره از چند روز قبل تر از 20 آذر بنده تو تاپیک امروز چه کردید؟ چرا؟ هشدارهای لازم رو دادم ولی متاسفانه یه عده با یه مثبت اندکی که میشه هنوز تو توهم برگشت بازار هستند... افسوس
اجازه بدهید ریال آخوندی بی ارزش تر از شن در دست کثیف این جماعت ابله بماند و سرمایه و دارایی با ارزش در دست شما. البته فقط سهام شرکتهای با ارزش و خارج از کنترل حکومت دزد.
گوش صندق دارها و عوامل ابله حکومت نالایق را فقط همینجا می توانید از بیخ ببرید.
.............................
ظاهرا در سال نکبت 57 هم وضعیت کمبود انرژی به دلیل اعتصاب در پالایشگاه ها به همینصورت بوده .
شاید تکرار تاریخ
دولت قبل کارش تخریب بورس بود .
حالا این دولت داره حمایت میکنه. ب حق هم داره حمایت میکنه چون از تمام بازارهای مالی عقبه . ولی بورسی ها میگن چرا حمایت میکنه و نباید حمایت کنه و بازار باید بریزه
بخدا ک حق این ملت اینه تو بورس پولشون صفر بشه.
اکثر تاپیک ها رو میری فقط دنبال ایجاد جو منفی هستن. حالا نمیدونم اگر قرار نباشه الان با دلار نیما 63 و آزاد 77 بالا نره پس کی قراره بالا بره !!!
حالا این دولت داره حمایت میکنه. ب حق هم داره حمایت میکنه چون از تمام بازارهای مالی عقبه . ولی بورسی ها میگن چرا حمایت میکنه و نباید حمایت کنه و بازار باید بریزه
اکثر تاپیک ها رو میری فقط دنبال ایجاد جو منفی هستن. حالا نمیدونم اگر قرار نباشه الان با دلار نیما 63 و آزاد 77 بالا نره پس کی قراره بالا بره !!!
بازار سهام چهارسال یه کله ریخته تا چندروز مثبت بشه صدتا مقاومت میزارن جلو پاش
تو هیچ بازاری من ندیدم که اینقدر یسری از فعالینش تنگ نظر باشند
دوست عزیز چه در این تاپیک و چه در تاپیک امروز چه کردید؟ چرا؟ فکر نکنم به جز بنده از اینجا به بعدش و فعلآ نظرش روی بازار فعلی منفی باشه و اگه غیر از این میبود! الآن این همه مورد الطاف دوستان و ناسزا گفتن بعضی ها قرار نمیگرفتم! قطع به یقین 95 درصد از اهالی این تالار توی این این مقطع نظرشون مثبت و ادامه رشد بازاره به جز من و شاید یکی دوتای دیگه اصلآ تا حالا تو همین تاپیک دقت کردین یک کاربری توی سقف داره سیگنال خرید میده و دم از شاخص 3 میلیونی میزنه در پای پستش چقدر تشکر میزنند! و براش چقدر نوشابه باز میکنند!! همین شخص تا 3 سال پیش یه تازه واردی بود که از بورس هیچی نمیدونست و تو پیام خصوصی دم و دقیقه از بنده نظرخواهی میکرد که به اعتراف خودش حالا حالاها غرق تو ضرره ولی هنوز که هنوزه حاضر نیست از توهم شاخص 3 میلیونیش دست بر داره! اصلآ این بابا اینکاره نیست ولی تازگی ها میبینم نمودارهای دیگران رو هم نقد میکنه! حالا اگه شما و 95 درصد کاربران این تالار حقیقتآ از نظرات بنده خوشتون نمیاد! مشکلی نیست من خودم همینجا از مدیر این تالار تقاضا میکنم نام کاربری بنده رو مسدود کند تا دیگر مشاهده کنندگان تالار به امثال همین شخصی که ذکر کردم اقتدا کرده و انشاءالله سود کنند خدا نگهدارتون برای همیشه
نظر