جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1710

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
    زود قضاوت نکن

شاید قیمت بعضی از سهمها برگشته آن هم به دلیل افت زیادی که داشتند! اما اصلاح شاخص کل هنوز کاملآ به پایان نرسیده یک حمایت کوچکی امروز و فردا داره و فردا ممکنه یک نمه شاخص مثبت کنه اما بعدش دوباره میرود برای اصلاح بیشتر حداقل تا 2400 میتواند اصلاح شاخص ادامه داشته باشد اما خودم اعتقاد دارم بعضی از سهمها مانند سیسکو و کربن و بعضی سهمهای دارویی تو منفی امروز خریدنی هستند
    تو تاپیک امروز چیکارکردید فقط داری از خرید حرف میزنی و ارزنده بودن سهام !!!تا اینجاش اوکی ما هم میدونیم
    سوالم اینه این یک هفته چی شد و چقدر قیمت سهام اومد پایین که این تغییر موضع 180 درجه ای رو دادی ؟؟/ از واگرایی داشتن شاخص و آی خیلی اومده بالا و تا 2میلیون میریزه رسیدی به اینکه بنده خریدارم چون سهام رو ارزنده میدونم !!!
    این 10-15 درصد ارزششو داشت دل یه عده رو خالی کنی ؟؟
    پ.ن:
    یه عده پلاتیپوسن دور از جون ...پلاتیپوس نباشیم

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

بازار داره یکدست سبز میشود !! این فروشنده ها را در نمادهای ارزنده بخصوص!! باید با اردنگی از پشت سیستم بلندشان کرد!!
      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1710

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
        هر کی این چند روز نوسان 10-15درصدی رو تونست بگیره نوش جونش ولی تمومه و برمیگرده ..همچنان خریدارم تا اخر سال
        درصد سهام مثبت تابلو از از 18 صبح رسیده به 47 درصد

نظر

• کریشنا
          عضو فعال
          • Dec 2015
          • 1097

اولآ تا اینجاش که من گفته بودم شاخص ریزشی است و شما گفته بودید شاخص تا 3 میلیون و 4 میلیون صعودیست حق با من بوده نه با شما!! پس هنوز هم اعتقادم بر ریزشی بودن شاخص هست و اگر یک وقت فردا شاخص کل مثبت کرد نیایی مثل دفعه پیش یقه گیری کنی!! اول چند روزی صبر کن و اگر دیدی شاخص صعودش ادامه دار است آنوقت یقه من را بگیر!

ثانیآ اگر به خریدهام خوب دقت کنی! بنده خرید و فروشهام ربط زیادی به افت و خیز شاخص کل نداره و ارزنده بودن سهمها برایم ملاک است برای مثآل همین کرومیت که دیروز خرید زدم افت قیمتی زیادی داشت و در زمان صعود شاخص این یکی کاملآ نزولی بودو همبستگی زیادی با افت و خیز شاخص کل نداشت ضمنآ خریدهام اکثرآ بین 25 الی 60درصد افت قیمتی داشتند نه 10 درصد مورد شما! پس برای من بسیار ارزششو داشت شاید شما دوست دارید سالها و دهه ها سهامداری کنید که به من نوعی هیچ ربطی ندارد پس استراتژی معاملاتی بنده ممکنه برای شما ارزششو را نداشته باشد! که این برمیگرده به تفاوت استراتژی معاملاتی من و شما و سلیقه ها همیشه متفاوته و ایرادی بهش نمیشود گرفت

تو تاپیک امروز چیکارکردید فقط داری از خرید حرف میزنی و ارزنده بودن سهام !!!تا اینجاش اوکی ما هم میدونیم
          سوالم اینه این یک هفته چی شد و چقدر قیمت سهام اومد پایین که این تغییر موضع 180 درجه ای رو دادی ؟؟/ از واگرایی داشتن شاخص و آی خیلی اومده بالا و تا 2میلیون میریزه رسیدی به اینکه بنده خریدارم چون سهام رو ارزنده میدونم !!!
          این 10-15 درصد ارزششو داشت دل یه عده رو خالی کنی ؟؟
          پ.ن:
          یه عده پلاتیپوسن دور از جون ...پلاتیپوس نباشیم
          آخرین ویرایش توسط کریشنا؛ 2025/01/21, 11:30.

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

به نظر میرسه احتمالا شاهد تلاش مجدانه حقوقی ها برای حفظ و ایجاد هیجان در بازار و ادامه روند کاهش مشارکت حقیقی ها هستیم

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1710

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
              اولآ تا اینجاش که من گفته بودم شاخص ریزشی است و شما گفته بودید شاخص تا 3 میلیون و 4 میلیون صعودیست حق با من بوده نه با شما!! پس هنوز هم اعتقادم بر ریزشی بودن شاخص هست و اگر یک وقت فردا شاخص کل مثبت کرد نیایی مثل دفعه پیش یقه گیری کنی!! اول چند روزی صبر کن و اگر دیدی شاخص صعودش ادامه دار است آنوقت یقه من را بگیر!

ثانیآ اگر به خریدهام خوب دقت کنی! بنده خرید و فروشهام ربط زیادی به افت و خیز شاخص کل نداره و ارزنده بودن سهمها برایم ملاک است برای مثآل همین کرومیت که دیروز خرید زدم افت قیمتی زیادی داشت و در زمان صعود شاخص این یکی کاملآ نزولی بودو همبستگی زیادی با افت و خیز شاخص کل نداشت ضمنآ خریدهام اکثرآ بین 25 الی 60درصد افت قیمتی داشتند نه 10 درصد مورد شما! پس برای من بسیار ارزششو داشت شاید شما دوست دارید سالها و دهه ها سهامداری کنید که به من نوعی هیچ ربطی ندارد پس استراتژی معاملاتی بنده ممکنه برای شما ارزششو را نداشته باشد! که این برمیگرده به تفاوت استراتژی معاملاتی من و شما و سلیقه ها همیشه متفاوته و ایرادی بهش نمیشود گرفت
              بین 2950 و 3میلیون فرق قائلی؟ از طرفی نگفتم دو روز بعد از دیدن 3 میلیون 4 میلیون میشه
              ممکنه الگوی سر و شانه تشکیل بشه و گفته شما درست باشه و ممکنم هست پولبک باشه و سقف رو رد کنه
              منتظر میمونیم ببینیم چی میشه

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                ستاره‌دار(1)
                • Sep 2020
                • 2057

تنها چاره اتیش زدن تالار بورس و ایران خودرو است
                الکی نشتین چرت وپرت می گویند
                ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• کریشنا
                  عضو فعال
                  • Dec 2015
                  • 1097

در استراتژی بنده فرق 2950 تا 3 میلیون از زمین تا آسمونه فقط به تفاوت کم عددی نگاه نکن اگر اهل فن باشی متوجه فرقش خواهی شد برای من حداقل 50 الی 70 درصد در افت قیمتها متفاوت است اما برای شما که بلند مدتی(دهه ها و قرنها) سهامداری میکنید فرق چندانی نمیبینید

بین 2950 و 3میلیون فرق قائلی؟ از طرفی نگفتم دو روز بعد از دیدن 3 میلیون 4 میلیون میشه
                  ممکنه الگوی سر و شانه تشکیل بشه و گفته شما درست باشه و ممکنم هست پولبک باشه و سقف رو رد کنه
                  منتظر میمونیم ببینیم چی میشه

نظر

• ali141
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 194

میشه کرومیت رو تحلیل کنید بگی خوبه که فایده نداره چه ویژگی داره

نظر

• کریشنا
                      عضو فعال
                      • Dec 2015
                      • 1097

متاسفانه نه!! اینجا نمیتوانم بگویم همه چیز را کامل نمیشود به همگان گفت اما از طرفی دیگر العاقل فی اشاره بنده فقط به خریدهام اشاره میکنم و دلیلی نمیبینم واسه خریدهای خودم به دیگران توضیح بدهم چون هیچوقت مثل بعضی ها در اینجا هیچ اصراری به خرید و حتی فروش نداشتم جز اینکه تذکر و هشداری به بعضی ها که گوش شنوا دارند داده باشم بعضی ها هم صد رحمت به پلاتیپوس عینهو کبک میمونند و از گفتن حقایق معمولآ بیزار هستند و گوشزدهای بنده را به خالی کردن دلشان تعبیر و تفسیر میکنند دوست دارند دائمآ روی حرف و تحلیل اشتباهشان تعصب و پافشاری کنند حتی اگر چند سال به طول بیانجامد براشون فرقی ندارد حالا من بخواهم هی دلیل و برهان بیارم به نظر شما فایده ای هم داره؟ خیر جز اینکه سر خودم را زیادی به درد آورده باشم!!

در اصل توسط ali141 پست شده است View Post
                      میشه کرومیت رو تحلیل کنید بگی خوبه که فایده نداره چه ویژگی داره

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8627

کریشنا

یک عده قلیلی به این مملکت و مردمش فقط و فقط خیانت کردند و خرابکاری.
                        خودی هم هستند.
                        هم اینوری و هم اونوری.
                        هرچند در نهایت در خدمت قدرت و پول و جهود هستند.

وگرنه اینجا الان از خود آمریکا هم جلوتر بود.

نظر

• عباس انصاری
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1780

از عوامل مهم رخوت و سکون بازار، کاهش دامنه نوسان هست که باعث شده نقدینگی موثری به بازار سرمایه ورد نکند .

نظر

• آپولون
                            ستاره دار (1)
                            • Dec 2015
                            • 627

فوری فوری

آرین جان هم اکنون نیازمند قوت قلب شما هستیم...

با این وضعیت قاراشمیش بازار و روحیه ضعیف بنده و گران شدن و قحطی قرص و معجون های مختلف اعصاب و روح و روان نیاز دارم چند روزی به مسافرت بروم ولی با کدام پول!!! به دلیل اینکه اول از هر چیز از لحاظ اقتصادی و سرمایه گذاری در بورس نیاز مبرم دارم کمتر گوه بخورم و کمتر تصمیمات غلط در خرید و فروش بگیرم. فرمودیت صبر کنم اما این صبر کردن آیا تمامی ندارد!؟ این که نمیشود یک عده سود کنند و من یا شما فقط نظاره گر این بازار باشیم! بلانسبت شما میخ که نیستیم! تحلیل و صبوری خالی برای من که نان نمیشود! آخر چرا سهمهای سبد من در بازار منفی دیروز و چه در بازار خوب امروز دائم صف فروش هستند!؟ واقعآ چرا؟ یک قوت قلب با دوز بسیار بالا از شما انتظار دارم بر خلاف بعضی کاربران اینجا که به جای قوت قلب داروی مسهل از خودشان ودر و تجویز میکنند متشکرم

هر کی این چند روز نوسان 10-15درصدی رو تونست بگیره نوش جونش ولی تمومه و برمیگرده ..همچنان خریدارم تا اخر سال

نظر

• آپولون
                              ستاره دار (1)
                              • Dec 2015
                              • 627

شما هم انصافآ خیلی روی مخ تشریف دارید ببینم هنوز هم در گوشتان صدای هو هو میشنوید!!؟ نکند خدای نکرده جن زده شده اید!! و یا شاید طلسم شده اید و یا خدای ناکرده شاید به تازه گی از دارالمجانین همدان گریخته اید!! علی ایحال اگر به دعانویس مجرب نیاز داشتید یک خوبش را به شما معرفی کنم! او قادر است با یک دعا و فوت جن را از ذهن پریشان شما بپراند و نیز قادر است طلسمی که به آن مبتلا گشته اید را باطل کند اما اگر از دارالمجانین همدان گریخته اید دعانویس که سهل است اگر آسمان به زمین و زمین به آسمان برود متاسفانه چاره ای برای درمان شما وجود ندارد

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
                              تنها چاره اتیش زدن تالار بورس و ایران خودرو است
                              الکی نشتین چرت وپرت می گویند

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1710

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
                                فوری فوری

آرین جان هم اکنون نیازمند قوت قلب شما هستیم...

با این وضعیت قاراشمیش بازار و روحیه ضعیف بنده و گران شدن و قحطی قرص و معجون های مختلف اعصاب و روح و روان نیاز دارم چند روزی به مسافرت بروم ولی با کدام پول!!! به دلیل اینکه اول از هر چیز از لحاظ اقتصادی و سرمایه گذاری در بورس نیاز مبرم دارم کمتر گوه بخورم و کمتر تصمیمات غلط در خرید و فروش بگیرم. فرمودیت صبر کنم اما این صبر کردن آیا تمامی ندارد!؟ این که نمیشود یک عده سود کنند و من یا شما فقط نظاره گر این بازار باشیم! بلانسبت شما میخ که نیستیم! تحلیل و صبوری خالی برای من که نان نمیشود! آخر چرا سهمهای سبد من در بازار منفی دیروز و چه در بازار خوب امروز دائم صف فروش هستند!؟ واقعآ چرا؟ یک قوت قلب با دوز بسیار بالا از شما انتظار دارم بر خلاف بعضی کاربران اینجا که به جای قوت قلب داروی مسهل از خودشان ودر و تجویز میکنند متشکرم
                                قرار شده پتروشیمی ها رو باز کنن از اونور و اینورم مدام بحث مذاکره هست و جام زهر به نظرم سال بعد سال بورسه که شروعش میتونه از همین بهمن ماه باشه
                                این روزا منو یاد پاییز 97 میندازه
                                4 سال صصبر کنی الان بفروشی زور داره اونم با قیمتای دلار 25 تومنی

نظر

در حال کار...
                                X