جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5633

image.pngگرونی برق و سوخت و...؟!

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3420

توی این بلبشو و جنگ و تحریم و وضع نابسامان کل دنیا شخصی مانند ترامپ ظهور میکنه و با همه کشورهای دنیا حتی کشورهای دوست و متحد و همسایه خودش سر جنگ داره! و برای همه کشورها و قدرتها شمشیرش رو از رو بسته ولی در رابطه با ایران رفتارش 180 درجه چرخش و نرمش داره! اونم ایرانی که تحریمها کمرش رو شکسته و دیگه طاقت تحریم بیشتر و ورود به جنگ دیگر رو ندارد! و الآن تبدیل شده به تنها منجی مردم ایران! خیلی ها ادعا میکنند ترامپ دیونه و خل و چل هستش اما در عمل عکسش ثابت شده خطاب به اونهایی که شب و روز در انتظار ظهور امام زمان له له میزنند! فکر کنم ظهور کرده و بزودی ظهور رسمیش رو توی مکه در عربستان علنی و اشکارا اعلام کنه! فعلا در حال یارگیری و جمع کردن نیرو هستش ولی بزودی ترامپ اعتراف خواهد کرد که مهدی موعود خصوصآ ما شیعیان است. یا ترامپ (ع) ادرکنی ... نظر شخصی

نظر

• جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4921

از امروز 1404/2/20 ساعات شروع به کار بانکها شده 6 صبح بورس هم درجهت هماهنگی با سیستم باید ساعت شروع خود را از 8 شروع کند

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

احتمال الگوی ستاره شامگاهی

نظر

• liverno
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 1742

سلام و عرض ادب
            لذت از سهامداری زمانی محقق می شود که شما بدانید چه چیزی در چه زمانی با چه هدفی خرید کردید
            آن وقت در تمام طول بازار همیشه در روزهای سخت اضافه کردید و در روزهای مثبت بازارهای مالی به انتخاب خود تحسین گفتید

نظر

• کریشنا
              عضو فعال
              • Dec 2015
              • 1097

فولاد از فردا خرید یک پله از صف فروش بدک نیست فولآد زودتر از همه نمادها اصلاح کرد و به طور قطع زودتر هم به فاز صعودی برخواهد گشت در کل این هفته در منفی قیمت خیلی از سهمها برای خرید جذاب میشود

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
              فولاد مبارکه امروز تا صف خرید پیش رفت که به نظرم فروختنی بود چون عقیده دارم اصلاح فولاد هنوز کاملآ به پایان نرسیده است.

نظر

• shimaalovelygirl
                ستاره دار (1)
                • Jul 2022
                • 1071

بورس صددرصد دستوری و دستکاری.
                تیم اتاق فکر سازمان که از سال 99 تاسیس شده همچنان درحال برنامه ریزی جهت بقول خودشان تعادل قیمت سهام . جوری گند میزنن به بورس که خودشان هم نمی توانند جمعش کنند.جناب دکتر صیدی هم خواب تشریف دارند.مزاحمشان نشوید. ی عده هم بخیال خودشان ریزش را از روی نمودار پیش بینی کرده اند و الان نمونه اش همین امروز تو سایت حالت سرخوشی دارند.بابا همتون سرکارید،خودتون خبرندارید.
                دلمان را به چی این بورس دستوری خوش کردیم.من که اوایل فروردین نقدشدم و اوایل اردیبهشت فول سهام،الان کامل رفتم تو زیان.یعنی تمام سهام موجود در پرتفوی من در زیان است.میخواهند کاری کنند تا بازدهی سالیانه بورس با سود بانکی برابری کند و ما اینجا عمر و وقت و جانمان را به باد دهیم.مثل 5سال گذشته که به باد دادیم.
                ننگ و نفرین بر تیم دستکاری بورس .لعنت خدا بر شما با این بازارگردانی کذایی تان

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35705

اصرار زیادی به صف فروش سازی ! در بازار دیده میشه !

چه در نمادهای بزرگ چه در نمادهای کوچک و متوسط ! حقیقی و حقوقی تلاش میکنن حتی بعد از جمع شدن صفها دوباره صف فروش بذارن !

نظر

• اوشنوس
                    ستاره دار(3)
                    • Dec 2015
                    • 880

شیما خانم محترم اینقدر به خودتان سخت نگیرید و گرنه به خدا قسم زود پیر میشوید ها!! از ما گفتن

خوب بازار دو ماه صعودی بوده و حالا به آخر ماه داریم نزدیک میشویم و دولت معمولآ روزهای آخرای ماه جیب بورسیها را میزند که امری است بسیار طبیعی خوب از نظر شما چه اشکالی دارد!؟ 2 ماه به بورسی ها حال داده است تا این روزهای آخر ماه جیب سهامداران را خالی کند برای تامین کسری بودجه خودش و پرداخت پول بازنشستگان و یارانه بگیران. شما توی این دو ماه گیریم 20 درصدی پرتفوی تان رشد کرده مگه چه اشکالی دارد درصد کمی از این سود را به دولت پرداخت کنید تا کمک کنید به بیت المال و دخل و خرج دولت!!؟ حتمآ باید دولت با زور و قوه قهریه از شما حق حسابش را بگیرد تا راضی شوید!!؟ به قول شما همه ما را توی این بازار سرکار گذاشتند قبول خوب یه دور همی دولت ترتیب داده و پای یه سفره نشستیم دو تا قرص نان که از این سفره خوردیم خوب چه اشکالی دارد یک تیکه از این نانها را بدهیم به دولت تا این دور همی بیشتر مستدام و پایدار باشه و بیشتر سرکار باشیم!! بنابراین اگر دوست ندارید مثل ما پای این سفره دورهمی و سرکاری بنشینید! خوب دیگر نیازی به این همه گریه و ناله کردن نیست. پاشید از این سفره برید و خودتان را خلاص کنید خواهر من!! این که نمیشه هم بخوای پای این سفره بشینی و نونت را بگیریی و حالا که دولت بهت بگه یه تیکه از این دوتا نونی که از سفره برداشتی مال منه آنوقت بزنید زیرش و نخوای دونگت را پس دهی!! اگه کمی و فقط کمی صبور باشید! تو سفره بعدی دولت باز هم توی این بازار سرکاری بهت نانتان را میدهد آنوقت خواهید دید خودت مشتاقانه و دست و دلبازانه تیکه ای از آن نانها را دو دستی تقدیم دولت خواهی کرد

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                    بورس صددرصد دستوری و دستکاری.
                    تیم اتاق فکر سازمان که از سال 99 تاسیس شده همچنان درحال برنامه ریزی جهت بقول خودشان تعادل قیمت سهام . جوری گند میزنن به بورس که خودشان هم نمی توانند جمعش کنند.جناب دکتر صیدی هم خواب تشریف دارند.مزاحمشان نشوید. ی عده هم بخیال خودشان ریزش را از روی نمودار پیش بینی کرده اند و الان نمونه اش همین امروز تو سایت حالت سرخوشی دارند.بابا همتون سرکارید،خودتون خبرندارید.
                    دلمان را به چی این بورس دستوری خوش کردیم.من که اوایل فروردین نقدشدم و اوایل اردیبهشت فول سهام،الان کامل رفتم تو زیان.یعنی تمام سهام موجود در پرتفوی من در زیان است.میخواهند کاری کنند تا بازدهی سالیانه بورس با سود بانکی برابری کند و ما اینجا عمر و وقت و جانمان را به باد دهیم.مثل 5سال گذشته که به باد دادیم.
                    ننگ و نفرین بر تیم دستکاری بورس .لعنت خدا بر شما با این بازارگردانی کذایی تان

نظر

• shimaalovelygirl
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2022
                      • 1071

در اصل توسط amir186 پست شده است View Post
                      اونایی که جند روز بود هی میگفتن دامنه نوسان را بالا ببرید
                      امروز جوابشون را گرفتند
                      با یک حرف ترمپی
                      45 دقیقه اول بازاربا همین دامنه 3%
                      54000منفی
                      از محتوای پستهای قبلی ات مشخصا پیداست که به کجا وصلی و هدفت چیه....

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35705

در مورد پویایی و کارایی بازار این نکته قابل توجه هست ! که سهمی که تو بازگشایی مثبت 60% باز شده ! مثبته و به سمت صف خریده !

بقیه سهامی که در طول یک دوسال گذشته هنوز 60% مثبت نخوردن ! صف فروشن !

نظر

• کریشنا
                          عضو فعال
                          • Dec 2015
                          • 1097

ورود 3 هزار و 195 میلیارد تومان نقدینگی به صندوقهای با درآمد ثابت تا دیروز...

کارشناس بازار سرمایه گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته کاری که گذشت هر روز شاهد ورود نقدینگی بودند

نظر

• shimaalovelygirl
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2022
                            • 1071

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
                            شیما خانم محترم اینقدر به خودتان سخت نگیرید و گرنه به خدا قسم زود پیر میشوید ها!! از ما گفتن

خوب بازار دو ماه صعودی بوده و حالا به آخر ماه داریم نزدیک میشویم و دولت معمولآ روزهای آخرای ماه جیب بورسیها را میزند که امری است بسیار طبیعی خوب از نظر شما چه اشکالی دارد!؟ 2 ماه به بورسی ها حال داده است تا این روزهای آخر ماه جیب سهامداران را خالی کند برای تامین کسری بودجه خودش و پرداخت پول بازنشستگان و یارانه بگیران. شما توی این دو ماه گیریم 20 درصدی پرتفوی تان رشد کرده مگه چه اشکالی دارد درصد کمی از این سود را به دولت پرداخت کنید تا کمک کنید به بیت المال و دخل و خرج دولت!!؟ حتمآ باید دولت با زور و قوه قهریه از شما حق حسابش را بگیرد تا راضی شوید!!؟ به قول شما همه ما را توی این بازار سرکار گذاشتند قبول خوب یه دور همی دولت ترتیب داده و پای یه سفره نشستیم دو تا قرص نان که از این سفره خوردیم خوب چه اشکالی دارد یک تیکه از این نانها را بدهیم به دولت تا این دور همی بیشتر مستدام و پایدار باشه و بیشتر سرکار باشیم!! بنابراین اگر دوست ندارید مثل ما پای این سفره دورهمی و سرکاری بنشینید! خوب دیگر نیازی به این همه گریه و ناله کردن نیست. پاشید از این سفره برید و خودتان را خلاص کنید خواهر من!! این که نمیشه هم بخوای پای این سفره بشینی و نونت را بگیریی و حالا که دولت بهت بگه یه تیکه از این دوتا نونی که از سفره برداشتی مال منه آنوقت بزنید زیرش و نخوای دونگت را پس دهی!! اگه کمی و فقط کمی صبور باشید! تو سفره بعدی دولت باز هم توی این بازار سرکاری بهت نانتان را میدهد آنوقت خواهید دید خودت مشتاقانه و دست و دلبازانه تیکه ای از آن نانها را دو دستی تقدیم دولت خواهی کرد

دلسوخته تر از همه ی سوختگانم
                            از جمع پرکنده ی رندان جهانم
                            در صحنه ی بازیگری کهنه ی دنیا
                            عشق است قمار من و بازیگر آنم …
                            با آنکه همه باخته در بازی عشقند
                            بازنده ترین است در این جمع نشانم
                            ای عشق از تو زهر است به جامم

دل سوخت ، تن سوخت ، ماندم من و نامم
                            دلسوخته تر از همه ی سوختگانم …
                            از جمع پرکنده ی رندان جهانم
                            عمری ست که می بازم و یک برد ندارم
                            اما چه کنم عاشق این کهنه قمارم …
                            ای دوست مزن زخم زبان جای نصیحت
                            بگذار ببارد به سرم سنگ مصیبت
                            من زنده از این جرمم و حاضر به مجازات …
                            مرگ است مرا گر بزنم حرف ندامت
                            باید که ببازم با درد بسازم …
                            در مذهب رندان این است نمازم

عمریست که می بازم و یک برد ندارم …
                            اما چه کنم ، عاشق این کهنه قمارم
                            من در به در عشقم و رسوای جهانم
                            چون سایه به دنبال سر عشق روانم …
                            او کهنه حریف من و من کهنه حریفش
                            سرگرم قماریم من و او ، بر سر جانم
                            باید که ببازم ، با درد بسازم
                            در مذهب رندان ، این است نمازم …
                            در مذهب رندان ، این است نمازم

نظر

• اوشنوس
                              ستاره دار(3)
                              • Dec 2015
                              • 880

از این شعری که فرستادین شیما خانم دلم بسیار سوخت و شکست...

لال شود زبانم که بدون فکر به حرکت درآمد و آواز خر برفت و خر برفت و خر برفت سرداد!

دست تضرع چه سود بندۀ محتاج را
                              وقت دعا بر خدای وقت کرم در بغل

از زر و سیم راحتی برسان
                              خویشتن هم تمتعی بر گیر

وآنگه این خانه کز تو خواهد ماند
                              خشتی از سیم و خشتی از زر گیر
                              ......

کان نگون‌بخت گرد کرد و نخورد

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                              دلسوخته تر از همه ی سوختگانم
                              ....................................

...................................
                              در مذهب رندان ، این است نمازم

نظر

• نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Nov 2011
                                • 2110

وقتی توافق درراه است بازار چرااینطوری شد؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X