در اصل توسط کوهیار پست شده است
View Post
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Post
بوعلی را هم به لیست رصد اضافه میکنم
آخرهای اصلاح
خب بازار آخرای اصلاح را تمام کرده و بسمت مثبت شدن
فسبزوار و فنورد باوجود اینکه منفی هستند ولی خیلی راحت میتونند امروز هم مثبت شوندوبوعلی تقریبا مثبت
فاراک متعادل و قیمت خیلی جذاب
فقط صدرا مونده که بادقت زیر نظر داشته باشید و بیشترین بازدهی را میتونه داشته باشد
این بازار مستعد رشد خیلی خوبی است
👏 1نظر
-
2میلیارد تومن ورودی پول من در اردیبهشت1399 به بورس دزدخانه و چاه فاضلاب ایران،بدون اینکه پولی خارج کنم ،امروز بعد از گذشت5سال و 2ماه کامل سهامداری مطلق،رسید به 1میلیارد و هشتصد میلیون تومان.نصف سبد را نقد کردم و نصف دیگه هم نقد نمیشود.
تف به شرف نداشته سازمان دزد بورس ایران.این رییس پخمه اش که از عشقی بیشرف بدتر از آب دراومد.
من پولم را در قرض الحسنه بانک مسکن یا ملت میگذاشتم،الان حداقل یک خودرو 206 برنده شده بودم.
حساب کردم به قیمت طلا ،الان تقریبا 6میلیارد تومن در زیان خالص هستم.لعنت خدا به بانیان و دست اندرکاران و حقوقی ها و بازارگردانان و کارگزاری های دزد بورس ایران.
من از حقم نمی گذرم و این پول از گوشت سگ و کفتار حرامترتان باد.حرامزاده های بی دین.5سال و 2ماه صبرکردم ،بلندمدت نیست؟باید وایسم تا به صفر برسم؟خدا ازتان نگذرد.سرمایه 25سال جون کندنمان را غارت کردید.حرام اندر حرامتان باد.لعنت به همه تان با این بورس کثافتتان.
ننگ و نفرین بر خوذتان و سازمانتان و بر اوراق بهادارتان
😂 2نظر
-
یک کم بیشتر از نصف بازار متعادل شدند و صف فروش ندارند دیگه.
این خیلی مهمه.
دست دست اندرکاران درد نکند.
سپاس
هر حرکت مثبت یعنی زبونی اسرائیل.
هر حرکت منفی یعنی اقتدار اسرائیل.
حتی مدیریت تونل نیایش.
از ماست که بر ماست.
البته فعلاً صرفاً ماست.
بازار هنوز جونی ندارد و زخمی و داغون است.
ولیکن برگشت اعتبار از دست رفته خیلی مهمه.
نظر
-
در پرتفوی من تقریباً همه صف های فروش جمع شدند.
ختور مثبت شد. البته صف فروشش دیروز جمع شد.
صف خمحرکه هم جمع شد.
با این قیمتها نه تنها فروشنده نیستم بلکه خریدارم.
هرچه بادا باد.
نظر
-
در اصل توسط گالیور پست شده است View Postیک کم بیشتر از نصف بازار متعادل شدند و صف فروش ندارند دیگه.
این خیلی مهمه.
دست دست اندرکاران درد نکند.
سپاس
هر حرکت مثبت یعنی زبونی اسرائیل.
هر حرکت منفی یعنی اقتدار اسرائیل.
حتی مدیریت تونل نیایش.
از ماست که بر ماست.
البته فعلاً صرفاً ماست.
بازار هنوز جونی ندارد و زخمی و داغون است.
حاج آقا شما که 30ساله تو بورسی،باید همون سال 1399 هم نه،حداقل 1400 یا 1401 یا حتی اردیبهشت1402 به ما میگفتی که این بورس با بورس قدیم فرق کرده،زمین تا آسمان فرق داره.الان مشتی دزد درکمین سرمایه مردم نشستند تو این سازمان و صندوقها و کارگزاری ها.باید می فهمیدی که این دیگه اسمش بورس نیست.لجنزار است.باید میگفتی خارج شید.ولی درعوض همین خضعبلات را تحویل ما دادی.
اون دوستت جناب بهرام خان هم که پارسال نقد کرد فرار کرد،حتی تا آخرین روز هم از سهام و سهامداری تعریف می کرد.الان کجاست؟
😀 1👍 1نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Post
خب بازار آخرای اصلاح را تمام کرده و بسمت مثبت شدن
فسبزوار و فنورد باوجود اینکه منفی هستند ولی خیلی راحت میتونند امروز هم مثبت شوندوبوعلی تقریبا مثبت
فاراک متعادل و قیمت خیلی جذاب
فقط صدرا مونده که بادقت زیر نظر داشته باشید و بیشترین بازدهی را میتونه داشته باشد
این بازار مستعد رشد خیلی خوبی است
شما که Nسال هست تو بورسی،تو این چندسال اخیر تفاوتی حس نکردی ؟این اسمش بورسه؟وقتی مملکت تو صلح و امنیته به هزار دلیل و علت واهی ریزش دستوری میدند که جیب مبارکشان را پرکنند .وقتی هم ترامپ و نتانیابو ملعون دهن نجسشون را وا میکردند،بهونه برای ریزش بیشتر داشتند.حالا ما به چی این بورس و دست اندرکاران بورس و سهام دلمان را خوش کنیم؟
🙏 3😂 1نظر
-
😂 2🙏 1نظر
-
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
سال 99 هم ازین روضه ها زیاد خوندی تو اون سایت قبلی.انقدر که من خام همین روضه های افراد با سابقه 30ساله در تالار بورس کثافت ایران،شدم و با 62ماه سهامداری ،پولم را خاکستر کردم.
حاج آقا شما که 30ساله تو بورسی،باید همون سال 1399 هم نه،حداقل 1400 یا 1401 یا حتی اردیبهشت1402 به ما میگفتی که این بورس با بورس قدیم فرق کرده،زمین تا آسمان فرق داره.الان مشتی دزد درکمین سرمایه مردم نشستند تو این سازمان و صندوقها و کارگزاری ها.باید می فهمیدی که این دیگه اسمش بورس نیست.لجنزار است.باید میگفتی خارج شید.ولی درعوض همین خضعبلات را تحویل ما دادی.
اون دوستت جناب بهرام خان هم که پارسال نقد کرد فرار کرد،حتی تا آخرین روز هم از سهام و سهامداری تعریف می کرد.الان کجاست؟
هیچ خبر منفی وجود نداشت.
کف پشت کف از دست میرفت.
هیچ بنی بشری نمیتونست بداند کف بازار کجاست.
این در برابر سال 99 قلقلکی بیش نیست.
انشا الله
سود و زیان ذات بازار است.
اگر توان تحملش را نداری باید بفروشی و بروی.
الان هم خیلی اینکار را کردند.
شما با وجود این وضعیتت و علمی که خودت داری چی از جون بازار میخواهی .
نقد کن برو
صندوق-طلا-ارز-به قول خودت 206.
خلاص.
ما عشق معامله و حتی سود و زیان داریم.
باور کن اصلاً واسم سود و زیانش دیگه مهم نیست.
عاشق هیجانشم.
دوست دارم بورس را.آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2025/07/02, 11:13.
🙏 2نظر
-
فرصتها چه زود میاد و میره! خیلی از سهمها رو میشد تا نیم ساعت پیش تو 3درصد منفی بخریم! اما الآنه واسه خیلی هاشون رنج مثبت دارن میکشند و اردرهای خرید سنگین برای یک یکشون داره قرار داده میشه! داوه _ تجلی _ کرومیت _ فسپا _ زملارد _ ساوه و قچار از نمونه های اندک این تقاضاها میباشند میباشند... نظر شخصیآخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2025/07/02, 11:41.
👏 2👍 1👎 1نظر
-
3 شاخص ساز مثبت شدند.
وبملت 2.23%+
👍 1نظر
-
-
-
صندوق طلای نهال با 1.51% منفی کارش را شروع کرد.
سیدکو 1.72%+
ختور 1.28%+
اوففففففف
75% شاخص سازها مثبت شدند
🙏 1نظر
نظر