کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
رسیدن به قعر چاه فاضلاب.انتظار داری این مثبت چسکی هم نزنن؟
شما که Nسال هست تو بورسی،تو این چندسال اخیر تفاوتی حس نکردی ؟این اسمش بورسه؟وقتی مملکت تو صلح و امنیته به هزار دلیل و علت واهی ریزش دستوری میدند که جیب مبارکشان را پرکنند .وقتی هم ترامپ و نتانیابو ملعون دهن نجسشون را وا میکردند،بهونه برای ریزش بیشتر داشتند.حالا ما به چی این بورس و دست اندرکاران بورس و سهام دلمان را خوش کنیم؟
سلام و عرض ادب و احترام
با کلیت فرمایش شما بزرگوار موافقم
امیدوارم بازار سرمایه رشد خوبی داشته باشه و سهامدارانی که نسبت به سایر بازارهای موازی زیان خیلی زیادی داشته و حتی به پول اصلی خود هم نرسیده اند که نسبت به تورم محاسبه کنیم ارزش پولشون ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ شده حداقل سود را داشته باشند
در کشورما فقط تولید در زیر چکمه های صاحبان قدرت له میشود و هر روز بازارهای ربایی و دلالی احتکارووو رونق پیدا میکند
امروز حالت سومی نداره دو حالته یا فروشنده کامل در اشتباهه یا اونیکه نفروخت و خرید
شخصا دلم نیومد با این قیمتا بفروشم یا همینم از بین میره یا میشه با ۲۰ ۳۰ درصد بالاتر فروخت !
زهرمار
بی شخصیت خنده داره؟
از قهقهه زدنت، معلومه چه موجود پلیدی هستی.
من نصف سبد را که طی۵روز نقد کردم کامل ریختم توی صندوق های اهرمی . حالا تو برو برعکسشو انجام بده.
ضمناً زیاد اون متن در مورد زیان ۵ساله ام را جدی نگیر.فقط اینو بدون که ،هرکاری کردم ،از توی پلشت بیشتر سود کردم.مردک قازقلنگ ...
فرصتها چه زود میاد و میره! خیلی از سهمها رو میشد تا نیم ساعت پیش تو 3درصد منفی بخریم! اما الآنه واسه خیلی هاشون رنج مثبت دارن میکشند و اردرهای خرید سنگین برای یک یکشون داره قرار داده میشه! داوه _ تجلی _ کرومیت _ فسپا _ زملارد _ ساوه و قچار از نمونه های اندک این تقاضاها میباشند میباشند... نظر شخصی
از کجا معلوم که فرصت فروش نبوده ؟! مثل بارها و بارها ریزش طی سالهای گذشته که بعد از یک نوسان کوتاه و ناچیز،مجددا به مدار نزولی برگشت خورد و داغ اون فرصتهایی که ما استفاده کردیم ازش، بر دلمان ماند.
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
زهرمار
بی شخصیت خنده داره؟
از قهقهه زدنت، معلومه چه موجود پلیدی هستی.
من نصف سبد را که طی۵روز نقد کردم کامل ریختم توی صندوق های اهرمی . حالا تو برو برعکسشو انجام بده.
ضمناً زیاد اون متن در مورد زیان ۵ساله ام را جدی نگیر.فقط اینو بدون که ،هرکاری کردم ،از توی پلشت بیشتر سود کردم.مردک قازقلنگ ...🤣🤣🤣
قازقولنگ
وسیله ای به شکل یگ قیف برعکس, اغلب از جنس ورق یا توری فلزی و ندرتاً از جنس چوبی یا سفالی که روی آتشدان قلیان می گذارند تا از پخش شدن خاکستر و جرقه جلوگیری شود.
نظر