کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
رسیدن به قعر چاه فاضلاب.انتظار داری این مثبت چسکی هم نزنن؟
شما که Nسال هست تو بورسی،تو این چندسال اخیر تفاوتی حس نکردی ؟این اسمش بورسه؟وقتی مملکت تو صلح و امنیته به هزار دلیل و علت واهی ریزش دستوری میدند که جیب مبارکشان را پرکنند .وقتی هم ترامپ و نتانیابو ملعون دهن نجسشون را وا میکردند،بهونه برای ریزش بیشتر داشتند.حالا ما به چی این بورس و دست اندرکاران بورس و سهام دلمان را خوش کنیم؟
سلام و عرض ادب و احترام
با کلیت فرمایش شما بزرگوار موافقم
امیدوارم بازار سرمایه رشد خوبی داشته باشه و سهامدارانی که نسبت به سایر بازارهای موازی زیان خیلی زیادی داشته و حتی به پول اصلی خود هم نرسیده اند که نسبت به تورم محاسبه کنیم ارزش پولشون ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ شده حداقل سود را داشته باشند
در کشورما فقط تولید در زیر چکمه های صاحبان قدرت له میشود و هر روز بازارهای ربایی و دلالی احتکارووو رونق پیدا میکند
امروز حالت سومی نداره دو حالته یا فروشنده کامل در اشتباهه یا اونیکه نفروخت و خرید
شخصا دلم نیومد با این قیمتا بفروشم یا همینم از بین میره یا میشه با ۲۰ ۳۰ درصد بالاتر فروخت !
فرصتها چه زود میاد و میره! خیلی از سهمها رو میشد تا نیم ساعت پیش تو 3درصد منفی بخریم! اما الآنه واسه خیلی هاشون رنج مثبت دارن میکشند و اردرهای خرید سنگین برای یک یکشون داره قرار داده میشه! داوه _ تجلی _ کرومیت _ فسپا _ زملارد _ ساوه و قچار از نمونه های اندک این تقاضاها میباشند میباشند... نظر شخصی
از کجا معلوم که فرصت فروش نبوده ؟! مثل بارها و بارها ریزش طی سالهای گذشته که بعد از یک نوسان کوتاه و ناچیز،مجددا به مدار نزولی برگشت خورد و داغ اون فرصتهایی که ما استفاده کردیم ازش، بر دلمان ماند.
سود و زیان ذات بازار است.
اگر توان تحملش را نداری باید بفروشی و بروی.
الان هم خیلی اینکار را کردند.
شما با وجود این وضعیتت و علمی که خودت داری چی از جون بازار میخواهی .
نقد کن برو
صندوق-طلا-ارز-به قول خودت 206.
خلاص.
ما عشق معامله و حتی سود و زیان داریم.
باور کن اصلاً واسم سود و زیانش دیگه مهم نیست.
عاشق هیجانشم.
دوست دارم بورس را.
احتمالا چون بورس تهران شبیه سیرک شده،عاشق هیجانش شدی.
سیرکی که ما را انداختند داخلش،در را بستند و در یک دور باطل بازی می دهند ،درحالی که خودشان،بطور متناوب ثروت کلانی از قبال ما به جیب می زنند.
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
احتمالا چون بورس تهران شبیه سیرک شده،عاشق هیجانش شدی.
سیرکی که ما را انداختند داخلش،در را بستند و در یک دور باطل بازی می دهند ،درحالی که خودشان،بطور متناوب ثروت کلانی از قبال ما به جیب می زنند.
متوجه هستم و میفهمم چه رنجی میکشی.
ما هم در آن سهیم هستیم همگی.
بورس ایران در اصل یک کازینوست و نه محل سرمایه گذاری بلند مدت.
شما بهتر است یک صندوق درآمد ثابت انتخاب کنید.
اهرمی از همه بدتر است.
کلاً پولی را که در بورس میاری نباید احتیاج داشته باشی و پول مازادت باید باشد.
در اصل بورس یک بازی است در ایران.
هیچ استراتژی و مقطع علمی و تکنیکالی بنیادی ندارد.
هر روز مترسد اخبار عجیب و غریب و ناز و عشوه های سیاسون است.
از این به بعد تصمیم درست بگیر.
بعد این همه مدت فکر کنم کار گشته شده باشی و پوست انداخته باشی.
در ضمن کسی را هم مقصر نکن.
تصمیمت را بگیر الان و کسی را مقصر نکن.
تصمیم خودت باشد.
نظر