کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جدی شدن بحران آب عامل اصلی وضعیت کنونی بورس و کلآ اقتصاد کشور است. چون آب با برق و گاز و.......خیلی چیزها فرق میکند و مردم نا امید از حل این بحران خانمان برانداز هستند، چرا که بوجود آورنده بحران نمیتواند رفع بحران بکند. فرو پاشی اعتماد عمومی که بسیار خطرناک است.
جدی شدن بحران آب عامل اصلی وضعیت کنونی بورس و کلآ اقتصاد کشور است. چون آب با برق و گاز و.......خیلی چیزها فرق میکند و مردم نا امید از حل این بحران خانمان برانداز هستند، چرا که بوجود آورنده بحران نمیتواند رفع بحران بکند. فرو پاشی اعتماد عمومی که بسیار خطرناک است.
حالا که تشویق به خرید کردی و دوباره 5درصد دیگه علاوه بر ریزش های قبلی از پولم کسر شده،اینا رو میگی؟
چرا شماها اینطوری هستید؟
طلا و دلار و ملک و ماشین و سهام و کاسبی ها همه در رکود و ضرر....این طبیعی نیس یه جای کار میلنگه ...حاکمیت هرطور که بتونه و از هرجا که دستش برسه میخواد تورم انتظاری و نرخ ارز وطلا رو که لنگر ذهنی تورم هست کنترل کنه ...ملت اون حساسیتی که به قیمت طلا و دلار رو دارن به قیمت بقیه چیزا ندارن ...حاکمیتم اینو خوب میدونه ....و البته خود بورسی هایی که پارسال جو گیر شده بودن هم کم تقصیر نداشتن تو این بازی ...
حاکمیت هرکاری می کنه تا ملت احساس فقر و حس ناکامی و عصبانیت ناشی ازون محرومیت نسبی اش بر انگیخته نشه ...و سرازیر نشن تو خیابون ..چون بر خلاف دوره های قبل حمایت رسانه ای وسیاسی غربی ها تو بحث مدیریت سرکوب ها رو ندارن....این دوره کارشون خیلی سخت تره ...دوره های قبل صرفا از طلا و دلار تامین مالی نمی کنه بقیه بازارا رو کنترل کنه .این سری از بقیه بازارا تامین مالی می کنه برا کنترل ارز...و تورمی که ملت حس می کنن
"خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر".....
یعنی چی اونوقت؟
این بورس کثافت کف نداره؟یعنی تا اسراییل هست،پول ما باید بسوزه تا کامل پودر بشه؟!
یعنی مجددا میره پایینتر؟
چرا هرچی تو کف میخریم ،دوباره منفی و منفی تر میشه و می ریم تو زیان.جیب بری سایتهای قماربازی هم به این سرعت جیب آدمارو نمیزنه،که تو این بورس ایران میزنند.
این صیدی فازش چیه؟از عملکرد خودش و رفیقش فرزین بانک مرکزی،کاملا راضیهروقت میاد مصاحبه میکنه،از فرداش کل بازار میریزه پایین.فاز اینا چیه؟مگه بعد از ریزش اخیر نگفتند حمایت قوی میکنیم؟امروز که دستوری ریختند پایین.این حمایته یا غارت؟
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
یعنی چی اونوقت؟
این بورس کثافت کف نداره؟یعنی تا اسراییل هست،پول ما باید بسوزه تا کامل پودر بشه؟!
یعنی مجددا میره پایینتر؟
چرا هرچی تو کف میخریم ،دوباره منفی و منفی تر میشه و می ریم تو زیان.جیب بری سایتهای قماربازی هم به این سرعت جیب آدمارو نمیزنه،که تو این بورس ایران میزنند.
این صیدی فازش چیه؟از عملکرد خودش و رفیقش فرزین بانک مرکزی،کاملا راضیهروقت میاد مصاحبه میکنه،از فرداش کل بازار میریزه پایین.فاز اینا چیه؟مگه بعد از ریزش اخیر نگفتند حمایت قوی میکنیم؟امروز که دستوری ریختند پایین.این حمایته یا غارت؟
شما منتظری که بره بالاتر با ضررکمتر بفروشی و طلا بخری. غیر از اینه؟ اکثرا چنین فکری تو سرشونه برای همین بالایی خاصی نداریم
بورس استانبول سه شرکتی که بیشترین سهم از بازار دارند همه از صنعت بانکداری هستند:
۱) Türkiye İş Bankası با ارزش بازار ۱۱.۰۹ میلیارد دلار
۲) Garanti Bankası با ارزش ۱۰.۹۸ میلیارد دلار
۳) Akbank با ارزش ۹.۷۱ میلیارد دلار.
بازه مجاز معاملات از ۹:۳۰ صبح الی ۱۶:۳۰ در ۵ روز کاری (دوشنبه الی جمعه) است. دامنه نوسان نیز بسته به نوع بازار و تابلو متفاوت بوده و ۱۰% و ۱۵% و ۲۰% میباشد.
بورس استانبول نقش کلیدی در تجمیع سرمایه در اقتصاد ترکیه داشته و بنابر تحولات سیاسی، نوسانهای ارزی و اخبار بین المللی، همواره روندی متغیری دارد. ساختار متنوع صنعتی و همگرایی با فناوریهای جهانی به همراه جریان منابع پولی خارجی این بازار را به مقصدی جذاب برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی تبدیل کرده است. ادامه این روند در کنار سیاستهای حمایتی و تثبیت اقتصاد آینده روشنی برای بازار سهام استانبول رقم میزند.
درود بر گنجشگک اشی مشی
هنوز هم فیلم پی کی یادم نرفته
مرحله زیبایی بود در مسیر طی طریق.
__________________________________________________ ________
مشک کدومه؟!! طرف گل سرخی هست در باغ جنون زده وطن.
این گل توی هر جمعی میره عطرش کل فضا رو پر میکنه و سکوت مطلق واسه شنیدن حرفاش برقرار میشه
اگه باغچه پدری هنوز رنگ و بویی داره از حضور این گل هست که امید در دلها زنده نگه داشته
این گل اهل مدارا اهل بخشش اهل زندگی اهل آزادی اهل مردم داری و مردم سالاری هست
نه میشه خریدش نه میشه تصاحبش کرد این گل برای همه س، هر کسی که خودش رو صاحب باغ پدری میدونه سمبل اقتدار باغچه پدری.
یاد آور روزهایی که داشتیم و میتونیم دوباره داشته باشیم
از خصدرا نمیگم و نخواهم گفت که اسمش دلمو خون میکنه تحمل شنیدنش رو ندارم.
View Post
حالا که تشویق به خرید کردی و دوباره 5درصد دیگه علاوه بر ریزش های قبلی از پولم کسر شده،اینا رو میگی؟
چرا شماها اینطوری هستید؟
دو هفته پیش شما میدانستید که بحران آب اینقدر جدی است و ممکن است شهریور آب جیره بندی شود؟ ضمنآ رشریف که بشما گفتم هفنه پیش خودم با 10% سود خارج شدم. الان فول سهم هستم. من که پنج شنبه ها پلنگ چال میروم، دیگه هفت حوض معروف نیست، صدای گوش نواز آبشارهای متعدد نیست. وقتی به شر شر آب نگاه میکنی ترس برت میدارد. تهران بدون اینها گورستان است.
View Post
یعنی چی اونوقت؟
یعنی مجددا میره پایینتر؟
بحث منطقی بودن یاقانونی بودن و درست و نادرست بودنش نیس...بحث اینه که همین کثافتی هست که می بینی ...دیگه خودت کلاهتو قاضی کن ...کدوم سهمی میتونه به اندازه اوراق و سود بانکی بازدهی بده؟؟ببین تورم چقدر بوده از پارسال تا امسال ؟؟کدوم سهمی تونسته سوداوریش اینقدر رشد کنه ؟؟حالا اگه هم باشه خیلی کم هستن ...با این بحران اب و برق و گاز که هرروزم بیشتر میشه ..با این نرخ تامین مالی پروژه ها ..با این رکود اقتصادی ...با این مستهلک شدن و پایین اومدن ظرفیت و بالارفتن عمر شرکت ها....
از صیدی و فرزین و مدنی زاده یابو چه انتظاری داری ..اینا رو گذاشتن منافع حاکمیت رو تامین کنن ..نه منافع من و تو سهامدار رو ...هیچ وقت حرفای اینا رو باور نکن صیدی یا هر الاغ دیگه ای ..روشم حساب نکن ..دنبال اینم نباش از این و اون سیگنال بگیری ..بهت میگن بخر .بعد دستت می مونه لای در ...
دو هفته پیش شما میدانستید که بحران آب اینقدر جدی است و ممکن است شهریور آب جیره بندی شود؟ ضمنآ رشریف که بشما گفتم هفنه پیش خودم با 10% سود خارج شدم. الان فول سهم هستم. من که پنج شنبه ها پلنگ چال میروم، دیگه هفت حوض معروف نیست، صدای گوش نواز آبشارهای متعدد نیست. وقتی به شر شر آب نگاه میکنی ترس برت میدارد. تهران بدون اینها گورستان است.
ممل امریکایی بیزتس من
کمتر شر و ور بگی نمیگن حاجی لال است
نمیدونستید بحران اب دارید
زمستونم بحران کاز دارید
تو بحرون اب تبلیغ فلوله کن
لوله اب میسازه عجبا عجب
مثل قورباغه از هر طرف بندازی با ذست پا پایین میاد
نظر