کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اوایل اردیبهشت ماه بود برای دوستان توصیه دلسوزانه همراه با پیش بینی از آغاز تنش و احتمال جنگ بین ایران و اسرائیل ارائه کردم و احتمال سقوط بازار بورس را دادم. متاسفانه بعضی از دوستان چه فحش هایی که نثار بنده نکردند؟!! حال خود کرده را نباید پشیمانی و ناله و ... باشد، که اگر باشد بایستی به رفتار خود شک کنید.
نه واله سهم هستم . یک پولی را هم گذاشتم کنار برای ورود مجدد.
کاهش بازار هم طبیعی هست.
انشالله به زودی بازار بهتری را داشته باشیم.
حالت خوبه؟کاهش بازار همچنان طبیعی است؟
آخی بمیرم واسه عوامل زحمتکش سازمان بورس.اینهمه خیر رسوندن به مردم،حالا ی کمی هم کاهش داشته باشه.چی میشه مگه؟
مرد حسابی پولمون پودر شد.ساختمانمان موشک خورده بود، خسارتمون کمتر بود.شاخص کل واقعی همین الان زیر 1500000واحد است.یعنی از بعد از ریزشش سهمگین 99 هم سرمایه سهامدار پایینتر اومده.
بورس مملکت دست یک مشت شل مغزه
همه چیز بستگی به مدیریت و نحوه اداره اقتصاد در شرایط بحرانی و خاص داره که میتونه از خسارتهای جنگ هم تاثیرگذارتر باشه. از اینها که سرکارند انتظار بیشتر نباید داشت و سرمایه خود را در اختیار اینها نباید گذاشت که ناتوانی و بی عرضگی خود رو پشت ناترازی و جنگ و ... پنهان میکنند. اونها که زودتر فهمیدند ، کمتر ضرر کردن.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
هفته های قبل هم عرض کردم این تعادل ها فرصت فروش هست .. بازار سهام تا اطلاع ثانوی کوره پول سوزی خواهد بود... مراقب سرمایه هاتون باشید... ریسک های سیاسی به شدت بالاست... و بحث برق واب هم تولید بسیاری از شرکت ها را تحت تاثیر قرارداده... لذا بازار نمیتونه نقذینگی جذب کنه و خروج پول ادامه خواهد داشت
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
حالت خوبه؟کاهش بازار همچنان طبیعی است؟
آخی بمیرم واسه عوامل زحمتکش سازمان بورس.اینهمه خیر رسوندن به مردم،حالا ی کمی هم کاهش داشته باشه.چی میشه مگه؟
مرد حسابی پولمون پودر شد.ساختمانمان موشک خورده بود، خسارتمون کمتر بود.شاخص کل واقعی همین الان زیر 1500000واحد است.یعنی از بعد از ریزشش سهمگین 99 هم سرمایه سهامدار پایینتر اومده.
بورس مملکت دست یک مشت شل مغزه
2.374
2.52
بازار از این سطوح میتونه برگردد.
مگر این که خبر خوبی بیاد.
فعلاً که جنگ روانیه و بازار خوب دارد به ساز اسرائیلی ها میرقصد.
یادته یک بابایی تو امروز چه کردید نوشت که بازار میریزه. و من گفتم اول باید یک کم مثبت بشه و بعد بریزه.
مثبت شد ولی زور نداشت خودش را بکشه بالا و الان ریخت.
فقط امکان دارد بعد این ریزش یک رشد 6 برابری در پیش باشد
نظر