جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شروع مجدد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 932

بازار بورس جمع نقيضين شده. از طرفي بواسطه شرايط سياسي داخلي و منطقه اي فوق العاده متزلزل و ريسكي و از طرف ديگر بواسطه نرخ ارز و قيمتهاي بشدت نازل سهام ، فوق العاده ارزشمند. چه كسي ميتونه پيشبيني نسبتاً دقيق از شش ماه آينده بورس داشته باشه ؟اينجاست كه عيار تحليگرها مشخص ميشه.
    آنکه نامخت از گذشت روزگار
    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1734

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      عرض ادب
      ۳ سال بود نوسان نمیگرفتم و تو ضرر شدید کاری نداشتم با سهام
      هر وقت ترسیدم از بالا رفتن و جا موندن نفروختم اشتباه کردم و خیلی پایینترشو دادن حتی یک سوم قیمت سقف !!
      امروز ولی فروختم به امید نوسان یعنی اگر پایین نره چش بازارو در میارم با این نوسان گیری🤣🤣🤣
      واقعا شاید نشه خرید پایینتر
      چه وضعشه خخخ

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1734

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
        بازار بورس جمع نقيضين شده. از طرفي بواسطه شرايط سياسي داخلي و منطقه اي فوق العاده متزلزل و ريسكي و از طرف ديگر بواسطه نرخ ارز و قيمتهاي بشدت نازل سهام ، فوق العاده ارزشمند. چه كسي ميتونه پيشبيني نسبتاً دقيق از شش ماه آينده بورس داشته باشه ؟اينجاست كه عيار تحليگرها مشخص ميشه.
        تحلیل گری مال وقتیه که شرایط عادی و قابل تحلیل و پیش بینی باشه ...خودت داری میگی شرایط عادی نیست
        الان فقط باید مدیریت سرمایه داشت هر اتفاقی افتاد اماده بود

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3143

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

سلام و عرض ادب و احترام

فعلا دارن غربال میشن

یعنی کلیت بازار در حال غربالگری است و بعدا رشد

فک کنم شنبه خوبی داشته باشیم

ارادت
          خب

داریم به محدوده دومیلیون هشتصد هزار واحدی شاخص کاملا کذایی که قبلاً عرض کرده بودم نزدیک می‌شویم

دقت فرمایید در صورتیکه این محدوده نهایتا با هشتاد هزار واحد شکسته شود رسیدن به سه میلیون دویست خیلی راحت خواهد بود

فعلا تا محدوده سه میلیون دویست مطلبی در این مورد عرض نمیکنم

نظر

• amir12
            عضو فعال
            • Apr 2020
            • 730

هر سهم آشغالی را نخرید ، به همتون هر سهمی دلتون خواست به مقدار فراوان میرسه به زودی و حتی تو قیمت های منفی!!!
            آخرین ویرایش توسط amir12؛ 2025/10/04, 10:41.

نظر

• سهامدار 67
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 3479

خیلی برام عجیبه!! سهامداراها و بورسی ها هنوز که هنوزه به دنبال شایعات پیرامون بازار و اخبار سیاسی و تحلیل هستند!!! کدوم تحلیل!! کدوم کشک بازار بورس ما ازهمون اولش تا همین الانش فقط و فقط رانت و فساد بوده و خواهد بود الآن هم اصل سود قراره نصیب رانتی ها و نورچشمی بشه نه ما سهامداران قدیمی!

اجازه بدین یه خاطره کوچیک از سال 98 براتون تعریف کنم که سالها توی دلم مونده بود چون خودم هم باورم نمیشد که بازار همش رانت هستش و بس.

اوائل سال 98 من رفته بودم توی تالار و داشتم با دوستان سهامدار بحث بورسی میکردیم که شخصی اومد کنارم و ازم خواست چندتا سهم برای خرید بهش معرفی کنم یه کارخونه دار کوچیک بود و کارش املاکی هم داشت و راغب به خرید سهام بود. بنده هم با ذوق و شوق 10 تا سهم که از نظر خودم خوب و آینده دار بودند بهش معرفی کردم (ستران _ سهگمت _ فولاد _وساپا _ خودرو _ خگستر _ زاگرس _ مارون _ غپینو و ذوب ) ایشان هم رفت کارگزاری و وقتی برگشت من ازش پرسیدم خریدهات رو کردی؟ گفت بله پرسیدم چه سهمهایی خریدی؟ گفت فقط دو سهم خریدم شبندر و شپنا! بهش گفتم خوب شما که میدونید چی بخرید پس سئوال کردنت چی بود!؟ جواب داد خریدم دیگه و میخواستم مطمئن بشم و خداحافظی کرد و رفت... این شخص یه کارخونه کوچیک داشت و چندتا زمین و ملک که همه رو فروخته بود و تبدیل به دو سهم شپنا و شبندر کرده بود!! اواخر تیر ماه 99 هم آمد بهم گفت همه رو فروختم اواخر تیرماه 99 بازار هنوز توی اوج بود داغ ترین روزها رو میگذروند ازش پرسیدم چقدر سود کردی گفت 850درصد و رفت...بعدها که بازار خراب شد حدودآ دی ماه 99 باهاش تماس گرفتم و ازش پرسیدم شما این اطلاعات خرید و فروشت رو از کسی یا تحلیلگری گرفته بودی!؟ اون هم در جواب صادقانه گفت معاون وزیر ... که الآن مدیر عامل بانک دی هست از بستگان نزدیکش بوده و بهش زمان خروج و ورود رو بهش اطلاع داده بود و به توصیه ایشان وارد بورس شده بود و بهش گفته بود هرچی که داری رو بفروش و بیار توی بورس!! البته زمانی که ایشان سهمهاش رو فروخت به بنده هم پیشنهاد کرد که بفروشم ولی اون زمان من و دوستام مانند یه نگاه عاقل اندر سفیه بهش انداختیم اخه برامون زور داشت کسی که از بورس چیزی سر در نمیاره داره به ما پیشنهاد فروش میکنه! یکی از دوستان بهش گفت ما کارمون رو خوب بلدیم و الآن زمان فروش نیست...بعدها که با ایشان رفیق شدم بهم گفت که حدودآ 11 میلیارد سود کرده بود. همین شخص الآن با 400 میلیارد تومان طی همین دو هفته اخیر وارد بورس کرده! البته به قول خودش به توصیه یکی از 10 تحلیلگر برتر ایران در ظاهر ولی در اصل یکی از مدیران حقوقی که به رانت اطلاعات دسترسی داره و خود اون شخص 2500 میلیارد تومان وارد بورس کرده !! حالا شما تا آخرش رو بخونید... متاسفانه باید اعتراف کرد که بورس ما تحلیل بردار نیست و یک سیستم فاسد و رانتی هستش یه مدت دیگه که بگذره لابد تکنیکالیستها تازه یادشون میفته که سیگنال ورود بدن!! اما سیگنال ورود و خروج دادن تحلیلگران بازار چاره درد ما سهامداران همیشه زیان دیده نیست بلکه تنها چاره درد ما یک بازار شفاف و بدون رانت و فساد هستش که حالا حالاها چنین بازار ایده آلی برای ما خواب خیالی بیش نیست... نظر شخصی
              آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2025/10/04, 11:54.

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3479

بله متاسفانه همینی هست که شما میفرمائید اینجا ملک شخصی یه عده از مدیران و مسئولان فاسد دولتی و حکومتی هستش و کاری هم از دست ما ساخته نیست... نظر شخصی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

بهترین بازار برای پول شویی همین بورس هستش بدون مالیات و بدون رد پا
                دیدید که هفته گذشته خبرش اومد و قرار شد صندوق کریپتو هم به بازار اضافه بشه
                همه چیز فراهم کردند برای پول شویی و همچنین فرار سرمایه و فرار خودشان.
                اینجا ملک شخصیشون هست و هرکاری که دلشون بخواد انجام میدن درست مثل کشور ایران.

نظر

• شروع مجدد
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 932

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                  خیلی برام عجیبه!! سهامداراها و بورسی ها هنوز که هنوزه به دنبال شایعات پیرامون بازار و اخبار سیاسی و تحلیل هستند!!! کدوم تحلیل!! کدوم کشک بازار بورس ما ازهمون اولش تا همین الانش فقط و فقط رانت و فساد بوده و خواهد بود الآن هم اصل سود قراره نصیب رانتی ها و نورچشمی بشه نه ما سهامداران قدیمی!

اجازه بدین یه خاطره کوچیک از سال 98 براتون تعریف کنم که سالها توی دلم مونده بود چون خودم هم باورم نمیشد که بازار همش رانت هستش و بس.

اوائل سال 98 من رفته بودم توی تالار و داشتم با دوستان سهامدار بحث بورسی میکردیم که شخصی اومد کنارم و ازم خواست چندتا سهم برای خرید بهش معرفی کنم یه کارخونه دار کوچیک بود و کارش املاکی هم داشت و راغب به خرید سهام بود. بنده هم با ذوق و شوق 10 تا سهم که از نظر خودم خوب و آینده دار بودند بهش معرفی کردم (ستران _ سهگمت _ فولاد _وساپا _ خودرو _ خگستر _ زاگرس _ مارون _ غپینو و ذوب ) ایشان هم رفت کارگزاری و وقتی برگشت من ازش پرسیدم خریدهات رو کردی؟ گفت بله پرسیدم چه سهمهایی خریدی؟ گفت فقط دو سهم خریدم شبندر و شپنا! بهش گفتم خوب شما که میدونید چی بخرید پس سئوال کردنت چی بود!؟ جواب داد خریدم دیگه و میخواستم مطمئن بشم و خداحافظی کرد و رفت... این شخص یه کارخونه کوچیک داشت و چندتا زمین و ملک که همه رو فروخته بود و تبدیل به دو سهم شپنا و شبندر کرده بود!! اواخر تیر ماه 99 هم آمد بهم گفت همه رو فروختم اواخر تیرماه 99 بازار هنوز توی اوج بود داغ ترین روزها رو میگذروند ازش پرسیدم چقدر سود کردی گفت 850درصد و رفت...بعدها که بازار خراب شد حدودآ دی ماه 99 باهاش تماس گرفتم و ازش پرسیدم شما این اطلاعات خرید و فروشت رو از کسی یا تحلیلگری گرفته بودی!؟ اون هم در جواب صادقانه گفت معاون وزیر ... که الآن مدیر عامل بانک دی هست از بستگان نزدیکش بوده و بهش زمان خروج و ورود رو بهش اطلاع داده بود و به توصیه ایشان وارد بورس شده بود و بهش گفته بود هرچی که داری رو بفروش و بیار توی بورس!! البته زمانی که ایشان سهمهاش رو فروخت به بنده هم پیشنهاد کرد که بفروشم ولی اون زمان من و دوستام مانند یه نگاه عاقل اندر سفیه بهش انداختیم اخه برامون زور داشت کسی که از بورس چیزی سر در نمیاره داره به ما پیشنهاد فروش میکنه! یکی از دوستان بهش گفت ما کارمون رو خوب بلدیم و الآن زمان فروش نیست...بعدها که با ایشان رفیق شدم بهم گفت که حدودآ 11 میلیارد سود کرده بود. همین شخص الآن با 400 میلیارد تومان طی همین دو هفته اخیر وارد بورس کرده! البته به قول خودش به توصیه یکی از 10 تحلیلگر برتر ایران در ظاهر ولی در اصل یکی از مدیران حقوقی که به رانت اطلاعات دسترسی داره و خود اون شخص 2500 میلیارد تومان وارد بورس کرده !! حالا شما تا آخرش رو بخونید... متاسفانه باید اعتراف کرد که بورس ما تحلیل بردار نیست و یک سیستم فاسد و رانتی هستش یه مدت دیگه که بگذره لابد تکنیکالیستها تازه یادشون میفته که سیگنال ورود بدن!! اما سیگنال ورود و خروج دادن تحلیلگران بازار چاره درد ما سهامداران همیشه زیان دیده نیست بلکه تنها چاره درد ما یک بازار شفاف و بدون رانت و فساد هستش که حالا حالاها چنین بازار ایده آلی برای ما خواب خیالی بیش نیست... نظر شخصی
                  خوب جناب سهامدار67 ، تحليل و تصميم گيري برمبناي رفتار سهامداران رانتي هم نوعي از تحليل هست. يعني تحليل بر اساس سمت و سوي جريان پول هوشمند. همه كه اين قدرت تشخيص را ندارند.
                  هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3479

یه موضوع خیلی مهم رو هم به دوستان متذکر بشم

تا اواخر مهر که بازار رو بالا و پایین میکنند فرصت خرید بهینه و ارزان هستش بعدش (اوایل آبان) چنان زیر بازار بزنند که فرصتی برای مفت خری نمیمونه! حداقل 25 الی 40 درصد بالاتر از الآن شاید بشه خرید کرد شاید تا اون زمان دامنه نوسان هم به زمان قبلش برگرده! دقیقآ اطلاع ندارم. بنابراین اصلآ به فکر نوسان گرفتن نباشید که ممکنه بد جوری جا بمونید نوسان گرفتن خوبه اما نه در یک موج پرشتاب صعودی آ بلکه در موجهای نزولی و اصلاحی نوسان گرفتن به نظرم گزینه بهتری باشه تا سهامداری... نظر شخصی

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3479

بله درسته از شما که یک قدیمی و حرفه ای هستین سئوالی دارم به نظرتون پول هوشمند الآن در حال ورود هستش! یا حرفهای بنده همش پوچ و حدسیاتی بیش نیست!!؟ والا نمیدونم شاید این شخص به بنده اطلاعات غلطی داده! و خواسته بنده رو گمراه کنه!! من هم از ایشان فقط نقل قول کردم نه بیشتر حقیقتش خود من اطمینان داشتم یه موج صعودی در راه هستش ولی نه به اون شدتی که ایشان گفته! از شاخص 60 میلیونی و دلار 350 هزارتومانی در سال 1407 هیچ اطلاعی نداشتم! اصلآ هضمش هم هنوز برام خیلی سخته!! ولی ردپاها رو که توی بازار با تابلو خوانی دنبال میکنم میبینم تا حدودی شاید درست گفته!

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post

خوب جناب سهامدار67 ، تحليل و تصميم گيري برمبناي رفتار سهامداران رانتي هم نوعي از تحليل هست. يعني تحليل بر اساس سمت و سوي جريان پول هوشمند. همه كه اين قدرت تشخيص را ندارند.

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3479

آرین جان شرایط بدجوری غیر عادیه سیاسی و جنگی که جای خودش ولی رانت و فساد توی این بازار داره موج میزنه و بسیار غیرعادی هستش و از تحلیل و اینجور ادا اطوار های دیگه گذشته! پس بهتره با تحلیل و دو دوتا چهارتا تصمیم گیری نکنیم که کلاهمون پس معرکه خواهد بود... نظر شخصی

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                        تحلیل گری مال وقتیه که شرایط عادی و قابل تحلیل و پیش بینی باشه ...خودت داری میگی شرایط عادی نیست
                        الان فقط باید مدیریت سرمایه داشت هر اتفاقی افتاد اماده بود

نظر

• شروع مجدد
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 932

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                          بله درسته از شما که یک قدیمی و حرفه ای هستین سئوالی دارم به نظرتون پول هوشمند الآن در حال ورود هستش! یا حرفهای بنده همش پوچ و حدسیاتی بیش نیست!!؟ والا نمیدونم شاید این شخص به بنده اطلاعات غلطی داده! و خواسته بنده رو گمراه کنه!! من هم از ایشان فقط نقل قول کردم نه بیشتر حقیقتش خود من اطمینان داشتم یه موج صعودی در راه هستش ولی نه به اون شدتی که ایشان گفته! از شاخص 60 میلیونی و دلار 350 هزارتومانی در سال 1407 هیچ اطلاعی نداشتم! اصلآ هضمش هم هنوز برام خیلی سخته!! ولی ردپاها رو که توی بازار با تابلو خوانی دنبال میکنم میبینم تا حدودی شاید درست گفته!

من شايد سهامدار قديمي باشم ولي واقعاً خودم رو حرفه اي نميدونم وگرنه نبايد تو اين دو سه سال اخير تو باطلاق بورس فرو مي رفتم! براي بنده كه رانتي ندارم هميشه جهش تورم كه شاخصش نرخ ارز هست ، معياري براي احتمال رونق و رشد بورس بوده. البته موانع هم كم نيستن وضعيت جنگي و بحران انرژي صنايع و... سرعت گيرهايي هستن كه نميشه ناديده گرفتشون.
                          هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• بیت کوین
                            عضو فعال
                            • Jan 2018
                            • 313

در اصل توسط پیشنهاد خریدهای بهمن پست شده است
                            فعلا به لطف کسانی که دم از خروج از برجام می زدند بورس ایران را پروژه کردند تا کجا ادامه داشته باشه خدا میدونه ولی یاد اواخر 97 و اوایل 98 میفتم شاید ادامه داشته باشه!!!!
                            درسته ==== نکته مهم اینه که کسانی که قدرت دستشونه زدن زیر بورس

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2447

درود بر دوستان
                              اولین پست من تو فروم بعد آپدیت

خودم حدس میزدم اینا یکی دو روز بعد از مراسم ختم برجام بزنن زیرش ولی خب زودتر زدن وخیلی ها غافلگیر شدن.
                              احتمالا بازار تا زمان گزارش حسابرسی نشده یا حسابرسی شده میبرن بالا. به نظر گزارشات خیلی از شرکت ها جالب نباشد. به هر حال رشد دلار به نفع همه شرکت ها تموم نمیشود.
                              ولی خب تا اون موقع اکثر شرکت ها فضای رشد قیمتی براشون فراهم است.

البته باید مسائل غیر بورسی رو هم در نظر داشت. به هر حال یک سری اتفاقات میتواند مستقیم بر بورس اثر منفی بگذارد و ادامه رشد بورس منتفی شود.

نظر

در حال کار...
                              X