جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پیمان
    ستاره دار (1)
    • Sep 2020
    • 730

در اصل توسط ali1398 پست شده است View Post
    سلام
    دوستان در خصوص سرمایه گذاری غیر مستقیم تو صندوق های سهامی نظری ندارند؟
    درود
    منظورتون از سرمایه گذاری غیر مستقیم در صندوقهای سهامی چیه؟ خرید صندوقهای سهامی مگه خودش سرمایه گذاری غیر مستقیم در سهام نیست؟ لطفا بیشتر توضیح بدبد.

نظر

• کریشنا
      عضو فعال
      • Dec 2015
      • 1130

سود شرکتهای سیسکو * اپال*زماهان*والبر*ارفع*تجلی*فغدیر*فولاد و فخوز به حساب سجاب سهامداران واریز شد

نظر

• ali1398
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 27

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post

درود
        منظورتون از سرمایه گذاری غیر مستقیم در صندوقهای سهامی چیه؟ خرید صندوقهای سهامی مگه خودش سرمایه گذاری غیر مستقیم در سهام نیست؟ لطفا بیشتر توضیح بدبد.
        سلام
        با توجه به اینکه رشد بعضی سهام از میانگین رشد سهام صندوقهای سهامی بیشتر است برای افراد ریسک گریز ، خرید سهام صندوقهای بورسی را پیشنهاد میکنند یا نه و اگر بله کدام صندوق را پیشنهاد می کنند.

نظر

• مهدی جمشیدی
          عضو فعال
          • Jan 2020
          • 1737

یک تحلیل قابل تامل:

برای محدوده‌ی زمانی آبان و آذر، ما یک موج اصلاحی قدرتمند دیگر برای بورس پیش‌بینی می‌کنیم.
          ممکن است این موج دوباره باعث دلسردی یا خروج بسیاری شود،
          اما به باور ما، این تنها آغاز یک داستان تازه خواهد بود.
          بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• آپولون
            ستاره دار (1)
            • Dec 2015
            • 648

سلام مهدی جان

اولش سهامدار 67 با خبر رانتیش آمد و گفت فقط آبان ماه اصلاح داریم! بعدش آرین نازنین هم 15 روز گذاشت روش شد یک ماه و نیم اصلاح! حالا هم شما آمدین یک ماه و نیم را تبدیل کردین به دو ماه!! خدائیش همینجوری اگر پیش برویم تا آخر امسال فقط اصلاح خواهیم داشت!! بلاخره تکلیف چیست!!؟ اگر اصلاح طولانی مدت باشد بفروشیم!! یا نگه داریم و اگر نیست چرا اینقدر با روحیه نحیف و ضعیف ما بازی میکنید برادر!!؟ ما توی این 6 سال اصلاح زور زدیم و دویدیم و به ریالی سود در این بازار نرسیدیم که هیچ! بلکه دار و ندارمان را هم باختیم! آنوقت چرا بعضی ها نشستند فقط فاز منفی میدهند!؟یهو بگویید از بازار بکنید و بروید طلا بخرید دیگر!! جمشید جون با عرض شرمندگی از شما اگر از حال ما سهامداران بپرسید پاسخش بی ادبیست به مولا...ما نباید مثل یک خودکار بی جوهر باشیم که فقط ورق سوراخ کنیم!

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
            یک تحلیل قابل تامل:

برای محدوده‌ی زمانی آبان و آذر، ما یک موج اصلاحی قدرتمند دیگر برای بورس پیش‌بینی می‌کنیم.
            ممکن است این موج دوباره باعث دلسردی یا خروج بسیاری شود،
            اما به باور ما، این تنها آغاز یک داستان تازه خواهد بود.

نظر

• مهدی جمشیدی
              عضو فعال
              • Jan 2020
              • 1737

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
              سلام مهدی جان

اولش سهامدار 67 با خبر رانتیش آمد و گفت فقط آبان ماه اصلاح داریم! بعدش آرین نازنین هم 15 روز گذاشت روش شد یک ماه و نیم اصلاح! حالا هم شما آمدین یک ماه و نیم را تبدیل کردین به دو ماه!! خدائیش همینجوری اگر پیش برویم تا آخر امسال فقط اصلاح خواهیم داشت!! بلاخره تکلیف چیست!!؟ اگر اصلاح طولانی مدت باشد بفروشیم!! یا نگه داریم و اگر نیست چرا اینقدر با روحیه نحیف و ضعیف ما بازی میکنید برادر!!؟ ما توی این 6 سال اصلاح زور زدیم و دویدیم و به ریالی سود در این بازار نرسیدیم که هیچ! بلکه دار و ندارمان را هم باختیم! آنوقت چرا بعضی ها نشستند فقط فاز منفی میدهند!؟یهو بگویید از بازار بکنید و بروید طلا بخرید دیگر!! جمشید جون با عرض شرمندگی از شما اگر از حال ما سهامداران بپرسید پاسخش بی ادبیست به مولا...ما نباید مثل یک خودکار بی جوهر باشیم که فقط ورق سوراخ کنیم!

بزرگوار، بنده این تحلیل رو از یک کانال نقل قول کردم و خودم هیچ نظری ندارم.
              بنده هم مثل خیلی از دوستان، مالباخته ی چند سال اخیر بازار هستم...
              اما این مطلب رو به این دلیل نقل قول کردم که در کانال مورد اشاره، در آغاز موج صعودی طلا، به شروع روند صعودی طلا اشاره کرده بود.. بعدش هم در مرداد ماه مدام به پر شدن گپ های ریالی اشاره می کرد و چند سهم از جمله خساپا، ذوب، خودرو، وبملت و اهرم رو در آغاز روند صعودی اخیر معرفی کرد که همه بازدهی خوبی دادند.
              و حالا هم اشاره کرده که بعد از اصلاحی حدود دو ماهه، باز هم شاهد شروع روند صعودی بازار خواهیم بود.
              ضمن این که به پایان بازی طلای جهاتی اشاره کرده و میگه احتمالا به زودی ورق بر خواهد گشت...
              بنده هم از تحلیل های ایشان استفاده می کنم که معمولا خوبند و بیشترشون درست از اب در میاد.

اشاره به این تحلیل ها جهت افزایش اطلاعات جمعی بد کاری نیست....
              بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• شاهان
                ستاره دار (1)
                • Aug 2022
                • 1815

با تحلیل خودتون جلو برید و کاری ب حرف حسن و حسین و .... نداشته باشید
                95 درصد تحلیل ها اشتباه بوده و هست . مگه قراره هر کسی میاد تو بورس سود کنه
                کسی هم قرار نیست اطلاعات مفت در اختیار کسی قرار بده
                فقط با تکیه بر سواد خودتون جلو برید . اگر هم سوادش رو ندارید خارج بشید یا برید آموزش
                بورس ب کسی رحم نداره

نظر

• shimaalovelygirl
                  Banned
                  • Jul 2022
                  • 1165

اما این مطلب رو به این دلیل نقل قول کردم که در کانال مورد اشاره، در آغاز موج صعودی طلا، به شروع روند صعودی طلا اشاره کرده بود.. بعدش هم در مرداد ماه مدام به پر شدن گپ های ریالی اشاره می کرد و چند سهم از جمله خساپا، ذوب، خودرو، وبملت و اهرم رو در آغاز روند صعودی اخیر معرفی کرد که همه بازدهی خوبی دادند.
                  و حالا هم اشاره کرده که بعد از اصلاحی حدود دو ماهه، باز هم شاهد شروع روند صعودی بازار خواهیم بود.
                  ضمن این که به پایان بازی طلای جهاتی اشاره کرده و میگه احتمالا به زودی ورق بر خواهد گشت...
                  بنده هم از تحلیل های ایشان استفاده می کنم که معمولا خوبند و بیشترشون درست از اب در میاد.

این اساتیدنماها از افراد حقوقی و بازارگردان وابسته به سازمان بورسند.با قصد و غرض مطلب میسازند و تو سرمخاطب فرو می کنند.خود اینها عاملان اصلی ریزش و نوسان بورسند و عامل چپاول سهامدار.4تا نمودار و نقاشی هم می کشند و مزخرفاتشون را توجیه می کنند.
                  هرچی بورس نوسانی باشه و ی پله بالا و 4پله پایین بیاد،به نفع اینهاست.درواقع نوسان سهام،کلی پول ازطریق قراردادهای اختیار، تو جیب اینها می کند.واسه همین رشد بازار را حواله می دهند به آینده.اینها احتیاجی به رشد ندارند.فقط نوسان رو به پایین.ی آدم سالم هم تو این سازمان دزد پیدانمیشه،بساط اینها را جمع کند.

نظر

• HapuKumar
                    عضو عادی
                    • Aug 2025
                    • 43

اینکه از الان دارند میگن برای آبان و آذر نزول داریم، میتونه درست باشه و میتونه هم درست نباشه ولی کسی که این پیش بینی را میکنه حتما باید دلایلش را هم بگه!
                    بر چه اساس این حرف را میگه؟ تحلیل تکنیکال؟ اوضاع بازار و اقتصادی؟ اخبار پشت پرده و رانتی؟! کدامیک!
                    اگه بی دلیل باشه که یه کسی (مثل بعضی از نادانهای این سایت) میتونن بیان بگن که همینطور بی وقفه رشد داریم و قراره تا آخر سال 200% بازدهی داشته باشیم در بورس!

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3152

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

چون در مابین دو عدد مذکور به اصلاح کوچک داشتیم این مطلب را عرض میکنم

اصلاح مابین این دو عدد میشه گفت تمام شده است و شاخص می‌تونه با مثبت ادامه دهد
                      بله دقیقا همینطوری شد که عرض کرده بودم

تا محدوده سه میلیون دویست مقاومتی نداریم

دقت فرمایید شاخص کذایی با شکست محدوده سه میلیون دویست وارد روند اصلی صعودی خواهد شد یعنی تا حالا روند اصلی صعودی شروع نشده است و با شکست محدوده سه میلیون دویست هزار واحد شاخص بسمت چهار میلیون حرکت خواهد کرد

موضوعی که خیلی خیلی مهم است ارزش بازار سرمایه در مقطع فعلی است و آنچه در این مقطع بنمایش گذاشته شده (در رابطه با ارزش بازار)دقیقا نشانگر حماقت متولیان کشور است

تمامی سیاستگذاری ها در جهت دلالی و تحکیم آن است نه در راستای توسعه

خاک بر سرتون

نظر

• shimaalovelygirl
                        Banned
                        • Jul 2022
                        • 1165

پیشنهاد میکنم بری به اون استاد کانالی که پیگیرشی،4تا ناسزا بفرستی،تا دیگه با اراجیفش به مردم ضرر نزنه

نظر

• shimaalovelygirl
                          Banned
                          • Jul 2022
                          • 1165

قیافه اینها که 2-3روز گذشته تو این سایت بوق اصلاح از خودشان بصدا درآورده بودند،الان دیدنی است واقعا.تونستید سهمی بخرید یا نه؟اشکال نداره. فردا و پس فردا هم برید تو صف خرید شاید دادن بهتون

نظر

• آپولون
                            ستاره دار (1)
                            • Dec 2015
                            • 648

از کدام تحلیل حرف میزنید برادر!! تحلیل محلیل و دانش بورسی یوخده! شما فرض کنید بنده هم مانند سایر سهامداران فریب خورده با تبلیغ روحانی وارد بورس شده ام نه با تحلیل! همه که مثل شما دانش تحلیلی فروان و دانش بورسی کافی ندارند که جلو برند!! بله انسان جایزالخطاست اما واجب البگاست که نیست برادر!! معلوم نیست نفرین چه کسانی پشت سر ما مالباختگان بوده که همه زندگی و دار و ندارمان به کانی مانگا رفت!! شرمنده عزیز سواد و کلاس ادبیات و مودبانه صحبت کردن بنده دیگه بیشتر از این کشش و جا نداره! من فقط یک راهنمایی خواستم از دوستان نه بیشتر! کم ملامت از فک و فامیل و دوست و آشنا و همسایه شنیدیم و کم تحقیر و خوار و زوبون شدیم!! این یکی هم روش

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                            با تحلیل خودتون جلو برید و کاری ب حرف حسن و حسین و .... نداشته باشید
                            95 درصد تحلیل ها اشتباه بوده و هست . مگه قراره هر کسی میاد تو بورس سود کنه
                            کسی هم قرار نیست اطلاعات مفت در اختیار کسی قرار بده
                            فقط با تکیه بر سواد خودتون جلو برید . اگر هم سوادش رو ندارید خارج بشید یا برید آموزش
                            بورس ب کسی رحم نداره
                            آخرین ویرایش توسط آپولون؛ 2025/10/18, 20:43.

نظر

• liverno
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1766

کدال شد
                              تودلی سایپا و خودرو
                              بعد این همه سال
                              خودرویی ها +++

نظر

در حال کار...
                              X