کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دست بردار بابا جان! این نوعش را دیگه ندیده بودیم! افراد بسیار منطقی تر و باسواد تر مثل سهامدار67 و bi4 مسدود شدند، تو نیومدی حرفی بزنی، حالا کسی که مرتب در حال توهین و ناسزاگویی است را میگی باز کنن! و اصلا مگه اینجا در این تاپیک جای این نوع درخواستها است؟!
البته من نمیگم این شخص را باز کنن یا ببندن، خود مدیریت سایت تصمیم میگیره در این باره، ولی این نوع رفتار شما خیلی عجیبه! یعنی شما هم موافق بی ادبی و ناسزاگویی هستی؟!
دست بردار بابا جان! این نوعش را دیگه ندیده بودیم! افراد بسیار منطقی تر و باسواد تر مثل سهامدار67 و bi4 مسدود شدند، تو نیومدی حرفی بزنی، حالا کسی که مرتب در حال توهین و ناسزاگویی است را میگی باز کنن! و اصلا مگه اینجا در این تاپیک جای این نوع درخواستها است؟!
البته من نمیگم این شخص را باز کنن یا ببندن، خود مدیریت سایت تصمیم میگیره در این باره، ولی این نوع رفتار شما خیلی عجیبه! یعنی شما هم موافق بی ادبی و ناسزاگویی هستی؟!
درود
خبر نداشتم بیفور و سهامدار هم مسدود هستند ( از مدیریت تقاضای آزاد سازی این عزیزان را نیز خواستاریم )
شیما روزی 100 تا پست ارسال می کرد ، از روند بازار هم که راضی بود ، میشد بن نباشه الان !
خیر با توهین و ناسزا مخالفم ، ولی متن هاش را بیشتر کری خوانی می بینم تا ناسزا
ضمن اینکه الان کسی نمی نویسه و حداقل چهارتا پست نوشته بشه ببینیم شیما خوشحاله ناراحته نقده یا فول سهم و اوضاع کف بازار چطوره ! ( شاید باورت نشه اما من از پست های شیما سیگنال جوو بازار می گیرم که الان چه حسی دارن سهامدارها ! و برام مفید هست پست هاش )
سازمان بورس نگو، بگو طویله.. مشتی ابله یا شاید خائن اونجا نشستن... مردک معلوم نیست چه مشکلی داره که امروز با این مسخره بازی روی نماد خودرو، بازارو به گند کشوند... خاک عالم بر سرشون..
هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
در اصل توسط طيب پست شده است
چون در مابین دو عدد مذکور به اصلاح کوچک داشتیم این مطلب را عرض میکنم
اصلاح مابین این دو عدد میشه گفت تمام شده است و شاخص میتونه با مثبت ادامه دهد
بله دقیقا همینطوری شد که عرض کرده بودم
تا محدوده سه میلیون دویست مقاومتی نداریم
دقت فرمایید شاخص کذایی با شکست محدوده سه میلیون دویست وارد روند اصلی صعودی خواهد شد یعنی تا حالا روند اصلی صعودی شروع نشده است و با شکست محدوده سه میلیون دویست هزار واحد شاخص بسمت چهار میلیون حرکت خواهد کرد
موضوعی که خیلی خیلی مهم است ارزش بازار سرمایه در مقطع فعلی است و آنچه در این مقطع بنمایش گذاشته شده (در رابطه با ارزش بازار)دقیقا نشانگر حماقت متولیان کشور است
تمامی سیاستگذاری ها در جهت دلالی و تحکیم آن است نه در راستای توسعه
به نظرم اصلاح شاخص از یکی دو روز مورد انتظار شما بیشتر طول بکشه و زمانبر باشه! ماه آبان را فراموش نکنیم! در حالت بدبینانه ممکنه اصلاح تا یک ماه طول بکشه! البته نظر شما نیز بسیار محترمه و خدا کنه که اتفاق بیفته!
در اصل توسط طيب پست شده است
چون در مابین دو عدد مذکور به اصلاح کوچک داشتیم این مطلب را عرض میکنم
اصلاح مابین این دو عدد میشه گفت تمام شده است و شاخص میتونه با مثبت ادامه دهد
بله دقیقا همینطوری شد که عرض کرده بودم
تا محدوده سه میلیون دویست مقاومتی نداریم
دقت فرمایید شاخص کذایی با شکست محدوده سه میلیون دویست وارد روند اصلی صعودی خواهد شد یعنی تا حالا روند اصلی صعودی شروع نشده است و با شکست محدوده سه میلیون دویست هزار واحد شاخص بسمت چهار میلیون حرکت خواهد کرد
موضوعی که خیلی خیلی مهم است ارزش بازار سرمایه در مقطع فعلی است و آنچه در این مقطع بنمایش گذاشته شده (در رابطه با ارزش بازار)دقیقا نشانگر حماقت متولیان کشور است
تمامی سیاستگذاری ها در جهت دلالی و تحکیم آن است نه در راستای توسعه
یه سوالی ذهنمو درگیر کرده تو سطح کلان نگاه کنیم تو حالت معمول 80 درصد سهام ایران دست دولته ولی قبل و بعد از جنگ با جابجایی از حقیقی به حقوقی و خریدشون تو این چند سال به نظرم میشه گفت 90 درصد سهام از دست حقیقی در اومده ....با این تعداد کم فعالین هم میشه تقریبی اینو گفت (البته مطمئن نیستم نظری دارید خوشحال میشم بشنوم)
حالا سوالم اینه با این وضع فرض بگیریم اصلا همین فردا سهام رو ببرن تو صف فروش قفل کنن که چی بشه بعدش؟؟
کیه که دیگه بیاد ازشون بخره اونم با این قیمتها اگر تازه بخوان از دست بدن سهام رو (بحثم سر حداقل 300-400 همت سهامه نه در حد چند همت )
ملتم تا میبینن منفیه اصلا نمیخرن باز تو صفهای خرید میپرن تو صف تا جا نمونن
من نتیجه گیریم اینه که دیگه جای انچنانی برای پایین رفتن وجود نداره ....البته استدلال شخصیه و ممکنه کلا غلط از اب در بیاد
به نظرم اصلاح شاخص از یکی دو روز مورد انتظار شما بیشتر طول بکشه و زمانبر باشه! ماه آبان را فراموش نکنیم! در حالت بدبینانه ممکنه اصلاح تا یک ماه طول بکشه! البته نظر شما نیز بسیار محترمه و خدا کنه که اتفاق بیفته!
سلام و عرض ادب و احترام
شاید همینطوری باشه که شما بزرگوار میفرمایید
ولی نظر بنده همچنان که قبلاً عرض کردم با توجه به ارزش کلیت بازار سرمایه است و مفت ترین بازار همین بازار سرمایه است و بهمین دلیل اصلاح های زمانی طولانی و قیمتی بیشتر از ۵ درصدی را قبول ندارم
دقت کنیم به این مهم که شاخص کاملا کذایی است و درصورتیکه درست محاسبه بشه به عمق این دستکاری پی خواهیم برد
زمزمه های تغییر دامنه نوسان هم بگوش میرسد
البته سیاست گذاری ها در جهت تقویت بازار دلالی و ربا خواری که کاملا ضد تولید است بنیان گذاری شده است و تا زمانیکه این سیاست ها تغییر پیدا نکنند بازار سرمایه به جایگاه اصلی خود باز نمی گردد ولی با توجه به کاهش قیمت اکثر سهام به کمترین حد بازار با افزایش قیمتی سهام مواجه شده است و تا زمانیکه محدوده سه میلیون دویست باقدرت شکسته نشود روند اصلی صعودی آغاز نخواهد شد هر چند بازهم با توجه بقیمت اکثر سهام شکست این محدوده با احتمال زیاد انجام خواهد شد
تعداد سهامداران فعال در بازار، اعم از: حقیقی و حقوقی (بدون احتساب کدهای دارای معامله در عرضههای اولیه) ۲۷۲ هزار و ۳۲۶ نفر بود که به تفکیک ۲۷۰ هزار و ۷۵۳ نفر شامل سهامداران حقیقی و یک هزار و ۵۷۳ نفر مربوط به حقوقیها میشود.
تعداد کدهای بورسی سهامداران حقیقی در سال 99
آمارهای به دست آمده از شرکت سپردهگذاری مرکزی و تسویه وجوه نشان میدهد در ۶ ماه نخست سال ۹۹ شاهد رشد ۷۶ درصدی تعداد کدهای بورسی صادرشده در مقایسه با پایان سال ۹۸ بودیم. به این ترتیب تنها در نیمه نخست سال جاری ۸ میلیون و ۸۳۵ هزار کد معاملاتی جدید صادر شده تا مجموع دارندگان کد بورسی به ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر افزایش پیدا کند تا یک چهارم جمعیت کشور دارای کد معاملاتی شوند.
نظر