جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1691

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
    با این تحلیتان خیلی امیدوارم کردید جناب هورنخوف عزیز واقعآ شما 98 سال سن دارید!!؟ یوزارسیف میگفت دو گروه از آدمها خیر دنیا و آخرت را نخواهند دید گروه اول کسانی که به پدر و مادر خود احترام نمیگذارند و گروه دوم کسانی که به بزرگتر از خود احترام نمیگذارند شایسته واقعآ احترامید بزرگوار👌👍💕
    فکر کنم شما در زمان فتحعلی شاه قاجار دیده به جهان گشوده اید! درست میگم!!؟

دادا...تجربه م زیاده...سنم یه.کم کمتره...امروز دارایکم رو ۳درصد مثبت خریدین؟؟؟...برادر اگه به خودت رحم نمیکنی به پولت رحم کن...اصلا چرا فروختی اگه میخواستی بخری..
    خوبه...دیگه نذارشیطون ویوزارسیف برن توجلدت...
    یه جورایی به نظر میرسه شما همون دوستمون بی فور سیتی هستین!!...

نظر

• بیت کوین
      عضو فعال
      • Jan 2018
      • 335

داداش فولاد تا 350 پس نگیره ؛ آروم نمی گیگیگره === پس نگران منفی فردا نباشید ==== هر چند بازی یه چن وقتی روی تک سهم ها خواهد بود

نظر

• کریشنا
        عضو فعال
        • Dec 2015
        • 1158

به گمانم زمانش رسیده که به اشتباه خود اعتراف کنید البته اگه امروز نشانه های ناجوری به چشم مبارکتان خورده! جد محترم و گرامی!!

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
        معاملات امروز نشون میاد احتمالا فردا بازار منفی باشه...ولی به نظر نگرانی نداره...روندهمچنان صعودیه...نشونه ای ازپایان روند...ندیدم...متن انگیزشی بلدنیستم بنویسم...اما هرجورحساب میکنم...باتجربه نزدیک ۹۸سال بازارخوانی بورسی..نشونه ای از تغییر روند...ندیدم....جوری به بازارخوش بینم که امیدبه ادامه روند تا دست کم عیدنوروز رو دارم....کمتر پیش اومده که اشتباه کنم.....این پست رو فقط برا این نوشتم...چون احساس کردم...جو وانرژی منفی زیادی وارد فروم کردند...خواستم به سهم خودم کمی تلطیفش کنم....روحیه اهمچنان بالا....وازهمین حالا تاکید کنم...منفی نیم بند فردا...دلیلی برای نگرانی نباشه....همون فردا اگر...نشانه ناجوری به چشمم خورد...به اشتباهم اعتراف خواهم کرد....
        پیروز و پرسود باشید....

نظر

• کریشنا
          عضو فعال
          • Dec 2015
          • 1158

دیروز شپنا یک حجم 900 میلیونی را خالی کردند ولی کمتر کسانی پیگیر دلیل تخلیه این حجم بالا شدند!! ولی امروز دیگر از آن حجم خبری نیست! چون خریدار کمی وجود دارد که فقط در منفی خریدار است! در فولاد و خودرو و اخابر و کگل و دیگر نمادهای شاخص ساز وضع به همین منوال است بنابراین از همین امروز تغییر روند را میتوان پیش بینی کرد و نیازی به حتمآ دیدن با چشم نیست

نظر

• shahin
            عضو فعال
            • May 2011
            • 2293

یک بار دیگر طبق همان فرمول تکراری زمان تروریست مجید عشقی و خاندوزی در وزارت استسقاط ،
            تعدادی صندوق سفته بازی و چند غول شاخص ساز را باد کردند ، مثل پتک بکوبند بر سر اقتصاد پودر شده ایران.

دولت عوض شد ، اما ظاهرا عمله تروریستهایی که کلید و سکان دستشونه دقیقا همان دیوانه ها و مریض های قبلی هستند .
            معلوم نیس قلاده هایشان از کجا کشیده می شود.

اقتصاد و کسب و کارها را با برنامه و هدفمند به آتیش کشیده اند.
            قرار نیست همه بزخری کنند.

درب بازار سرمایه را به خارج باز کنند که یک الف بچه 20 ساله خارجی شت کوین هایش را می فروشد ، مالکیت صد درصدی یک سوم شرکتهای بازار سرمایه ایران و زندگی ده ها هزار نفر از کارگرانش را به ارزش سه ، چهار میلیارد دلار می خرد
            !!!
            آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2025/11/04, 11:31.

نظر

• پیمان
              ستاره دار (1)
              • Sep 2020
              • 751

درود
              فردا و 4 شنبه دیگه پیش فروش سکه طلا در بانک مرکزی با ضرب 1386 و 1403 مرکز مبادله انجام میشه. ممکنه استراحت بازار به این دلیل باشه....باید دید
              آخرین ویرایش توسط پیمان؛ 2025/11/04, 11:45.

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2293

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
                درود
                فردا و 4 شنبه دیگه پیش فروش سکه طلا در بانک مرکزی با ضرب 1386 و 1403 مرکز مبادله انجام میشه. ممکنه استراحت بازار به این دلیل باشه....باید دید
                اون دو کشور خبیث کل دنیا را با این فلز زرد نکبت به جنگ و رکود و تباهی کشانده اند ، دزد بانک مرکزی هم که معلوم نیست از کجا دستور میگیرد بازارها و کسب و کارهای کشور خودش را به کثافت کشیده.

کل شاخص های توسعه ، سرمایه گذاری ، اشتغال ، تورم ، رفاه و .. را یکجا به آتیش کشیده ، مثلا نرخ طلا و ارز کنترل بکند.
                مردک پوفیوز با اون نرخ بهره انگلیسی - آرژانتینی و این سفته بازی که در صندوقها به راه انداخته کل کسب و کارهای مولد را به آتیش کشیده ، نرخ تتر کنترل بکند.
                بالاخره نرخ تتر و طلا در این کشور زر خیز غرق در بیکاری مهم است یا تعطیلی و تورم سر به فلک گذاشته ؟

کشور زرخیزی که میلیاردها تن فلزات با ارزش و طلا در کوه هایش دارد و از اون مهم تر سر چها راه دروازه ابریشم واقع شده ، باید با ایجاد اشتغال در صنایع طلایی ریلی و لوجستیک و بنادر و کشتی سازی و.. اداره بشود ، یا سرمایه گذاری در اووووونس ؟!

حکومت چین با مالیات سنگینی که که روی سفته بازی طلا گذاشت ، یک بار دیگر اثبات کرد بخوبی حواسش به چاه هایی که سر راهش کنده اند هست.
                البته یک مقدار دیر ، اما دقیقا در زمانی که صاحبان صنایع و کسب و کارهایش داشتند تعطیل می کردند برای خرید اوووونس صف بکشند.

نظر

• کریشنا
                  عضو فعال
                  • Dec 2015
                  • 1158

به طور تقریبی و نموداری 25 الی 30 درصد اصلاح قیمت در کلیت بازار تا آخر آبان ماه و اوایل آذر ماه در پیش خواهیم داشت و به طور قطع این آخرین ریز موج اصلاحی خواهد بود و بعد از آن وارد یک موج پرشتاب و پرقدرت صعودی به مراتب قوی تر از موج صعودی اخیر میشویم با امید به خدا

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1691

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                    به گمانم زمانش رسیده که به اشتباه خود اعتراف کنید البته اگه امروز نشانه های ناجوری به چشم مبارکتان خورده! جد محترم و گرامی!!

بادرودفراوان...
                    حالا اگرحرفی برای شوخی یاگذران روزمرگی زده شده...یاناخواسته جسارتی به هرکدوم از عزیزان شده...عذر خواهم....اما درمورد قضیه بازار....به هیچ وجه قصد منم منم کردن یا اجرای شو یانگاه از بالا نیست...به هرحال ...سالهاست که در این بازار...فعالیت داشته ام...ضررهای هنگفت...درکنار سودهای کلان....چم وخم بازار دستمه....زمانی بودکه سهم دکتر عبیدی روخریدم...همون وقت بنده خدا...فوت کرد...صف فروش شد....چندماه تمام سرمایه من(تک سهم بودم)...توصف فروش گیر کرد...بعدگره معاملاتی...گذاشتن...خلاصه..سهم ۱۲۰۰ خرید رو گمونم...حول وحوش ۴۲۰یا۴۳۰ ردکردم.....تقریبا دوسوم از تمام سرمایه ام رفت به باد.... داستانهای تکراری روخیلیهاتون هم داشتین هم شنیدین...خاطرات خوب هم زیاد دارم....اما اینکه...این چندروزه...کمی فعالیتم رو تاپیک جو بازار...بیشترکردم...اینه که احساس کردم...بازار...خوبه...احتمال ساخت خاطرات خوش برای همه بیشتره...چرا حس امید رو زنده نگه ندارم...همین وبس...نه مامور سازمانم...نه بوقچی سهمی خاص.....
                    بقیه پست بعدی که طولانی نشه

نظر

• مگنوس کارلسن
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1691

واماآنچه که در بازار امروز رخ داد...واقعا با پیش بینی من هم خوان بود...دیروز عرض کرده بودم...امروز بازار قرمزه...حجم معاملات پایین بود بازهم مطابق با انتظار...آنچه برای فردامتصور هستم...حجم معاملات بالا درمحدوده قرمزوبه تدریج سبز....وانشاالله ادامه روندمثبت از روزمعاملاتی بعدی...اون کندل کذایی که جناب کریشنا فرموده بودند رو من نه دیروز ونه امروز توهیچکدوم از تایمهای مهم ندیدم....(شاخص کل)...به قطع معاملات الگوریتمی در بازار وجود داره....پایانی خساپا رو با معاملات چند میلیاردی این چند روزه گواه میگیرم....دامنه کوتاه ۳درصدی هم عامل دیگریست...که باعث میشه نگرانی از ریزش بازار بسیار کم بشه....درمجموع...بازارفعلا به نظر خوب میرسه....
                      جناب آپولون...شما خلاف گفته من امروز سهمتون رو فروختین....پس چرا ازمن گله دارین.؟؟؟...واقعا از اینکه ببینم کسی ضرر کرده ناراحت میشم...چه برسه به اینکه باحرف من ضررکرده باشه...وبنابراین سعی خواهم کرد که کمتر بنویسم وبیشتر از نظرات دیگران استفاده کنم....
                      ممنون بابت حوصله تون

نظر

• shahin
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 2293

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
                        فردا بازار منفی است تا نشان بده به برخی افراد بختک الدولتی که قرار نیست بازار هی زارت و زارت بره بالا!
                        جسارتا ، شاید این پیش بینی شما درست باشد ، اما اصل مطلب شما کاملا غلط است.
                        ارزش بازار شرکتها نسبت به نرخ تورم به ارقام عجیب و حیرت انگیزی رسیده است.
                        نصف بازار سرمایه ایران الان رسیده به حدود 6 میلیارد دلار !?
                        جالب اینکه همه بانکها ، هم داخل این دسته بندی هستند ، به جز بانک ملت.

از دوران تروریست مجید عشقی و خان دوزی ، شرکتهای زیادی 70 الی 99 درصد ارزششان را در مقیاس تورم از دست داده اند ، اون وقت شما صحبت از رشد می کنی ؟
                        حداقل خواستی از رشد صحبت کنی نسبت به یک ارز معتبر و یا همون اوووونس و برمبنای تورم مقایسه کن.

این نوع دیدگاه نوسان سازی و نوسان بازی غالبا از ناحیه کارگزران و صاحبان صندوقهای سفته بازی به کت و کله مسئولان کودن و یا احیانا دزد و یا.. القا می شود ،
                        اونها هم از طریق دم و دستگاه رسانه ای و شاخ های مجازیشان القا می کنند به مردم.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

ملت مغبون و زیان دیده و مثبت اندیش که شاید زمانی به آبادانی کشورتان علاقمند بوده اید ،
                        مواظب باشید دیوث جماعت دزد مملکت فروش و عامل بیگانه یک بار دیگر کلاه از سرتون برندارد.
                        اینجا ایران است. مرز پر گ...

نظر

• AIDIN90
                          ستاره‌دار (21)
                          • May 2011
                          • 1146

فقط صندوق طلا بخرید از سهام دوری کنید که قفل میکنه سرمایتونو

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3171

از نظر بنده اصلاح همانطوری که عرض کرده بودم بیشتر از ۵درصد نمیتونه باشه چون جنس روند کاملا صعودی است

آخرین اصلاح را امروز تمام شده متصورم

روند صعودی از روز شنبه می‌تونه ادامه داشته باشه

نظر

• شاهان
                              ستاره دار (1)
                              • Aug 2022
                              • 1821

خوشگل خیلی ها رو دیروز و امروز صبح خارج کردن
                              شنبه برن در صف های خرید بخرن ی 7 درصد بالاتر
                              البته اگر این 2 روز اروم باشه سیاسی

نظر

• کریشنا
                                عضو فعال
                                • Dec 2015
                                • 1158

به قول خود شما با روند نجنگیم طیب آقا!! اصلاح هنوز به پایان نرسیده و تازه شروع شده! تمام اندیکاتورها در شاخص کل و در نمادهای شاخص ساز شروع این اصلاح را دارند بوضوح نشان میدهند! شنبه حتی اگر به قول شما شاخص مثبت کنه! مانند دو روز پیش که مثبت بود! به نظرم فقط فرصت خروج هست نه ورود!! شنبه شاید فقط تک سهمهایی مثل زاگرس و شلرد و شغدیر و چندتای دیگه مثبت باشن! ولی کلیت بازار نزولی خواهد بود

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                                از نظر بنده اصلاح همانطوری که عرض کرده بودم بیشتر از ۵درصد نمیتونه باشه چون جنس روند کاملا صعودی است

آخرین اصلاح را امروز تمام شده متصورم

روند صعودی از روز شنبه می‌تونه ادامه داشته باشه

نظر

در حال کار...
                                X