خرید شپارس تو منفی فروش شفارس به صف خرید
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
اون موقع که دستمال به دست زیر بیرق جمهوری اسلامی سینه میزدی فکر این چیزا رو باید میکردیدر اصل توسط علمدار پست شده است View Postهنوز ضررای افت 60 درصدی همه سهام در پس از جنگ جبران نشده
فقط سهام خودی و شاخص بی خودی و مسخره رو بلا بردن
اکثرا تو منفی 80 تا 90 درصدند
ساختمان ها که نگم پودر شدند خاکستر مانده
لعنت به مسببین
همه چیز 1000 برابر شده
بیخود هم شلوغش نکن و لعنت نفرست که مسبب این اوضاع تو و امثال تو هستید ...نه فقط در زمینه بورس که در همه بحرانهای فعلی نقش داشتید و دارید
😂 5👍 1نظر
-
-
چیزی که مشهوده شاخص سازی طبق روال سنوات گذشته است!
حالا اگر این شاخص سازی را به عمد و برای نشان دادن بازار به شکلی که دیده میشه بپذیریم همین یک فریب نیست ؟!
درسته ظواهر بازار و شاخص نشونه ریزشه اما یکسری قطعات پازل با هم جور در نمیاد و من انتظار یک رکب دارم
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 1نظر
-
به قول شما بدون شک رکب را آن هم از نوع مثبتش خواهیم داشت و در آن هیچ شکی نیست! اما با تاخیر زمانی بیشتر ... در آبان ماه و حتی تا چند روز اول آذرماه هیچ رکبی را نباید انتظار داشت جز از نوع منفیش! یک نمونه اش مشاهده کردین که امروز اهرمی ها در دقایق پایانی چطور صف فروش سنگین بستند! در صورتیکه شاخص مثبت بود! فردا نیز شاخص با مثبت بازگشایی خواهد شد و در پایان کلیت بازار به صف فروشهای سنگین میل خواهند کرد بنابراین تا پایان این ماه مانند امروز رکب از نوع منفیش تا دلتان بحواهد خواهیم داشت
در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
چیزی که مشهوده شاخص سازی طبق روال سنوات گذشته است!
حالا اگر این شاخص سازی را به عمد و برای نشان دادن بازار به شکلی که دیده میشه بپذیریم همین یک فریب نیست ؟!
درسته ظواهر بازار و شاخص نشونه ریزشه اما یکسری قطعات پازل با هم جور در نمیاد و من انتظار یک رکب دارم
👍 2🔥 1نظر
-
این برگشتی که من از ازش حرف میزنم یا در همین دوشنبه یا چهارشنبه همین هفته باید رخ بده و بر خلاف انتظار بازار دقیقا در همین محدوده ای که بازار انتظار منفی ازش داره بره بالادر اصل توسط کریشنا پست شده است View Postبه قول شما بدون شک رکب را آن هم از نوع مثبتش خواهیم داشت و در آن هیچ شکی نیست! اما با تاخیر زمانی بیشتر ... در آبان ماه و حتی تا چند روز اول آذرماه هیچ رکبی را نباید انتظار داشت جز از نوع منفیش! ...
تا چند روز دیگه مشخص میشه حدسم درست بود یا نهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
🤔 1🙏 1نظر
-
خدا کند که پیش بینی شما درست باشد بنده هم مانند سایر سهامداران از اینکه بازار زودتر استارت بزند خوشحال خواهم شد. اما شاید من در اشتباه باشم! چون نمودارها به جهت خلاف پیش بینی شما را نشانه رفته اند! و ما جز نمودار ابزار دیگری برای پیش بینی آینده بازار نداریم.. به هر حال سهمهایی که توی این صعود اخیر بین 60تا 80 درصد رشد کرده اند! خصوصآ شاخص سازها و شاید اهرمی ها باید فعلآ از آنها دوری جست چون ممکنه اصلاح عمیق تری کنند اما سهمهای کوچکی که رشد چندانی نداشتند! به نظرم خرید و یا نگهداری شان ریسک کمتری داشته باشند! به عقیده بنده همش دو هفته زمان و یا 10 روز کاری بیشتر به شروع یک رآلی بزرگ باقی نمانده است و استراتژی من و شما و دیگر سهامداران فقط در زمان خرید و یا فروش و یا نگهداری متفاوت است. بنده به آینده کوتاه مدت و میان مدت بازار بسیار خوشبین هستم و از چند روز دیگر وارد پوزیشن خرید خواهم شد.
در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
این برگشتی که من از ازش حرف میزنم یا در همین دوشنبه یا چهارشنبه همین هفته باید رخ بده و بر خلاف انتظار بازار دقیقا در همین محدوده ای که بازار انتظار منفی ازش داره بره بالا
تا چند روز دیگه مشخص میشه حدسم درست بود یا نه
🙏 5👍 3نظر
-
درود
گواهی سپرده کالایی زعفران دیروز فقط 17% رشد کرده (تحویل آبان 1404) ....بعد صندوق نهال زیر NAV داره معامله میشه........این چنین نخواهد ماند
عرضه زعفران امسال حدود 100 تن کمتر از سال پیشه..... انتظار رشد 30% قیمت این طلای سرخ دور از انتظار نیستآخرین ویرایش توسط پیمان؛ 2025/11/09, 10:53.
🙏 3نظر
-
شاید بخاطر موضوع خیلی خیلی مهم آب باشه، من خودم دیشب به این موضوع فکر کردم که در این شرایط بشدت نا امید کننده بهتره داراییها را در یک مشت جا داد که بهترین کار برای هر اقدام بعدی است.در اصل توسط پیمان پست شده است View Postجالبه که از تمام بازار ها داره پول خارج میشه شامل بورس و صندوقهای بورس و هم چنین درآمد ثابت
احتمالا صندوقهای طلا مقصد امروزشون باشه
شاهد بازار قرمزی با کندلی قوی هستیم.....کف احتمالی در محدوده 3,101,955 تا 2,978,439
فعلآ توصیه بنده اینست که از سهام کشاورزی و آب بر فعلآ دوری کرد و انتخاب صنایع بر اساس میزان آب بری آن باشد، تا ببینیم میتونند کارهایی بکنند که شدنی است و سریع مشکل آب شرب را برطرف میکند تا بعد و........
👍 3نظر

نظر