حرکت فولاد صف ها را جمع خواهد کرد
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
فکر کنم با این شرایط رفتیم برای محدوده 3100 الی 2950 شاخص کل.
اگر 3100 باشه فردا پس فردا می رسیم بهش. شاید هم چند روز تو این محدوده 3100 نوسان بده.
اگر هم بخواد بره پایین تر، اواخر هفته آینده باید مترصد حرکت بازار بود.
باید منتطر پایان اصلاح زمانی و قیمتی باشیم.
🤔 3👍 3نظر
-
به نظرم همه راز و رمز و دلیل این منفی شدنهای شاخص سازها و اهرمی ها تو همین جمله وزیر نهفته است
در اصل توسط کریشنا پست شده است View Postزمانی که وزیر اقتصاد گفت ما برای بورس برنامه داریم کسی بطور دقیق متوجه منظورش شده!!؟ در فهوای کلامش به موضوع بسیار مهمی اشاره شده که اکثرآ سهامداران از این موضوع غافل شدند. جناب کیوان متوجه حرفش شدین!!؟
🤔 1👍 1نظر
-
خودرو و سایپا هر کدوم 4 میلیارد صف فروشو جمع کردن دوباره هر کدوم یک میلیارد صف فروش درست کردن معلوم نیست چه مرگشونه دوباره؟
🙏 1نظر
-
پاسخ وزیر اقتصاد به آخرین خبر: برنامه داریم بازار سرمایه را به گزینه اول پسانداز مردم تبدیل کنیمدر اصل توسط کریشنا پست شده است View Postزمانی که وزیر اقتصاد گفت ما برای بورس برنامه داریم کسی بطور دقیق متوجه منظورش شده!!؟ در فهوای کلامش به موضوع بسیار مهمی اشاره شده که اکثرآ سهامداران از این موضوع غافل شدند. جناب کیوان متوجه حرفش شدین!!؟
منظورتون این جمله هست؟
حالا منظورش اینه که شاخص سازها و اهرمی ها رو متوقف می کنه تا سهام کوچیک رشد کنند یا داره برا مافیا فرصت ورود ایجاد می کنه؟
🤔 1👍 1نظر
-
نصف مطلب را خوب گرفتی تو نصف جمله اولت بهش اشاره کردی اما این همه موضوع نیست!! با چی میخواد شاخص سازها و اهرمی ها را متوقف کنه و اجازه رشد به سهمهای کوچک را بدهد!!؟ نکته اصلی همینجاست
در اصل توسط BoursyNew پست شده است View Post
پاسخ وزیر اقتصاد به آخرین خبر: برنامه داریم بازار سرمایه را به گزینه اول پسانداز مردم تبدیل کنیم
منظورتون این جمله هست؟
حالا منظورش اینه که شاخص سازها و اهرمی ها رو متوقف می کنه تا سهام کوچیک رشد کنند یا داره برا مافیا فرصت ورود ایجاد می کنه؟
🤔 2نظر
-
وزیر اقتصاد ؟!!در اصل توسط کریشنا پست شده است View Postزمانی که وزیر اقتصاد گفت ما برای بورس برنامه داریم کسی بطور دقیق متوجه منظورش شده!!؟ در فهوای کلامش به موضوع بسیار مهمی اشاره شده که اکثرآ سهامداران از این موضوع غافل شدند. جناب کیوان متوجه حرفش شدین!!؟
مگر در این سیستم فشل اقتصاد معنایی هم دارد؟؟ حرف وزیر وزرای بی اختیار چه اهمیت و وزنی دارد که بخواهیم آنرا رمزگشایی کنیم! بی خیال تو رو خدا ....
شما بر اساس چارتها یک سیگنال بازار ریزشی دادید که گفتید تا در آبان ماه و حتی تا چند روز اول آذرماه بورس فقط منفی و صفهای فروش تجربه خواهد کرد منهم گفتم از امروز تا چهارشنبه همین هفته انتظار برگشت و رکب بازار رو دارم ، زمانبندی من فقط دو روزش مونده و از شروع هفته بعد یا بازار طبق فرمایش شما با همین روال سرسره بازی میره پایین یا شما رو از رشد بعدی بازار جا میگذارهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 3🙏 1نظر
-
باشه هر طور که مایلید بنده بی خیال میشم و دیگه راجع این موضوع اصلآ حرفی نخواهم زد
در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
وزیر اقتصاد ؟!!
مگر در این سیستم فشل اقتصاد معنایی هم دارد؟؟ حرف وزیر وزرای بی اختیار چه اهمیت و وزنی دارد که بخواهیم آنرا رمزگشایی کنیم! بی خیال تو رو خدا ....
شما بر اساس چارتها یک سیگنال بازار ریزشی دادید که گفتید تا در آبان ماه و حتی تا چند روز اول آذرماه بورس فقط منفی و صفهای فروش تجربه خواهد کرد منهم گفتم از امروز تا چهارشنبه همین هفته انتظار برگشت و رکب بازار رو دارم ، زمانبندی من فقط دو روزش مونده و از شروع هفته بعد یا بازار طبق فرمایش شما با همین روال سرسره بازی میره پایین یا شما رو از رشد بعدی بازار جا میگذاره
🤔 1🥰 1نظر

نظر