جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1750

ببینیم شنبه چی میشه ولی به نظر میرسه میتونه از همین حدود برگرده شاخص
    اخر وقتم خوب خریدن

نظر

• شاهان
      ستاره دار (1)
      • Aug 2022
      • 1822

خیلی ها در این چند روز فروش زدن و فکر ریزش بودن
      همشون هفته بعد میان میخرن
      حیف این بازار ک ملت توش شدن نوسانگیر 1 درصد و اجازه نمیدن رشد کنه
      خود جماعت بورسی بازار رو خراب کرده

نظر

• پیمان
        ستاره دار (1)
        • Sep 2020
        • 765

درود
        امروز 1/077 میلیارد تومن از سهام و حق تقدم و صندوقهای سهامی و مختلط خروج پول داشتیم
        صندوقهای درآمد ثابت ورود پول 544 میلیارد تومن..... میانگین 5 روزه 400 میلیارد .... میانگین 20 روزه 445 میلیارد تومن ورود پول
        صندوقهای طلا 2/018 میلیارد تومن ورود پول.... میانگین 5 روزه 1/185 میلیارد .... میانگین 20 روزه 523 میلیارد تومن ورود پول
        تزریق پول جدید به بازار 1/485 میلیارد تومن که به نظر میرسه سهم صندوقهای طلا از پول جدید بیشتر و قابل ملاحظه باشه
        بیشترین خروج پول از صنعت سرمایه گذاری 214 میلیارد تومن
        محصولات شیمیایی 177 میلیارد تومن خروج پول
        فلزات اساسی 170 میلیارد تومن خروج پول
        هر سه صنعت فوق امروز خروج پول بزرگتری نسبت به میانگین 5 روزه و 20 روزه را داشتند. در 5 روز اخیر هم پول بیشتری نسبت به میانگین 20 روز اخیر راشاهد بودند

نظر

• کریشنا
          عضو فعال
          • Dec 2015
          • 1200

جایی که پول هوشمند می‌خرد! پول خرد در حال فروش است ... پدیده ای که 20 روزه در محتشم شاهد هستیم! ردپای غولها را از این به بعد در سهمهای کوچکی مانند محتشم - زاگرس - آلومینا - شپلی - شلرد و سهمهای دو میلیاردی جستجو کرد. اگر فرض بگیریم که بازار ما دستوری و مهندسی شده است و نه برای سود کردن سهامداران خرد! پس حرکات قیمتها تصادفی و اتفاقی نیست. منفی شدن گروههای بزرگی چون خودرویی و پالایشی و فولادی و مثبت شدن سهمای کوچک و بنیادی بازار اتفاقی نیست بلکه اغلب هدفمند و حساب شده است.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5138

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
            جایی که پول هوشمند می‌خرد! پول خرد در حال فروش است ... پدیده ای که 20 روزه در محتشم شاهد هستیم! ردپای غولها را از این به بعد در سهمهای کوچکی مانند محتشم - زاگرس - آلومینا - شپلی - شلرد و سهمهای دو میلیاردی جستجو کرد. اگر فرض بگیریم که بازار ما دستوری و مهندسی شده است و نه برای سود کردن سهامداران خرد! پس حرکات قیمتها تصادفی و اتفاقی نیست. منفی شدن گروههای بزرگی چون خودرویی و پالایشی و فولادی و مثبت شدن سهمای کوچک و بنیادی بازار اتفاقی نیست بلکه اغلب هدفمند و حساب شده است.
            میشه یک توضیحی درباره این پدیده 20 روزه بدید ؟!

جاییکه محتشم کف بود در تاریخ 5 مهر بود که تا اینجا که با صف خرد رسیده به سقف 3987 تومنی تازه 26 دردصد رشد داشته اما خودرو بعنوان یک شاخص ساز از همون تاریخ یک رشد 51 درصدی تا 12 آبان داشته و از اونجا تا الان هم حدود 11 درصد اصلاح کرده ، پول هوشمند؟!
            تا همینجا و تازه اگر به حرف من بازار برنکرده و رکب نزنه سهمی مثل محتشم و خریداران هوشمندش بازنده هستند و بازار سه روز دیگه منفی باشه و محتمش در اون سه روز صف خرید تازه میرسن بهم و اگر قراره پول هوشمند ادعای هوشمندی کنه بعد از اونه که باید در ازای هر منفی بازار مثبت بمونه و سود بیشتری کسب کنه
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کریشنا
              عضو فعال
              • Dec 2015
              • 1200

سلام

بنده اصلآ منظورم از پست قبلی این نبود که از 20 روز قبل محتشم در حال رشد بوده و یا خودروی شما در حال سقوط بوده!! خیر اما توی این 20 روز درست است که محتشم در جا میزد و سهمهای بزرگ چون خودرو رشد میکرد! ولی این در جا زدنها در سهم کوچکی چون محتشم به قصد شکار نقدینگی و تخلیه سهامداران خرد بود و نه چیز دیگر! از این به بعدش مهم است که ببینیم خودروی شما بیشتر رشد خواهد کرد یا محتشم!! همانطور که شاهد بودید! پول هوشمند در گروههای اهرمی و خودرویی و حتی پالایشی توی این چند روز اخیر در حال خروج بود و هیچ رکبی که شما ازش انتظار داشتید خبری نبود! این بار رکب اصلی را در آذر ماه و در کلیت بازار و بخصوص در سهمهای کوچک خواهند زد. والا کاملا مشخص و عیان است که در رشد قبلی چه سهمهایی رشد داشتند و نیازی به توضیح شما نیست. اما اکنون نیز مشاهده میکنید که بر خلاف دو ماه قبل که از سهمهای شاخص ساز مانند خودرو و شستا و فولاد بیشتر استقبال و حمایت میشد! از سمهای کوچک مانند زاگرس و محتشم و شلرد و آلومینا و شپلی و سهمهای کوچک دیگر استقبال میشود. ولی سهمهای بزرگ و شاخص ساز یا منفی هستند و یا در جا میزنند هر دو روز هم که منفی میخوردند توی این چند روز اخیر یه روز هم برای رد گم کنی مثبتشان میکردند و ادامه بازی...

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

میشه یک توضیحی درباره این پدیده 20 روزه بدید ؟!

جاییکه محتشم کف بود در تاریخ 5 مهر بود که تا اینجا و با صف خریدش رسیده به سقف 3987 تومنی تازه 26 درصد رشد داشته!
              اما خودرو بعنوان یک شاخص ساز از همون تاریخ یک رشد 51 درصدی تا 12 آبان داشته و از اونجا تا الان هم حدود 11 درصد اصلاح کرده و همچنان بسیار جلوتر از این پول هوشمنده؟!

تا همینجا و تازه اگر به حرف من بازار برنکرده و رکب نزنه سهمی مثل محتشم و خریداران هوشمندش بازنده هستند و اگر بازار سه روز دیگه منفی باشه و محتشم هم در اون سه روز صف خرید تازه میرسن بهم و اگر قراره پول هوشمند ادعای هوشمندی کنه بعد از اونه که باید در ازای هر منفی بازار مثبت بمونه و سود بیشتری کسب کنه.

نظر

• HapuKumar
                عضو عادی
                • Aug 2025
                • 73

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                سلام
                ...! این بار رکب اصلی را در آذر ماه و در کلیت بازار و بخصوص در سهمهای کوچک خواهند زد. والا کاملا مشخص و عیان است که در رشد قبلی چه سهمهایی رشد داشتند و نیازی به توضیح شما نیست. اما اکنون نیز مشاهده میکنید که بر خلاف دو ماه قبل که از سهمهای شاخص ساز مانند خودرو و شستا و فولاد بیشتر استقبال و حمایت میشد! از سهمهای کوچک مانند زاگرس و محتشم و شلرد و آلومینا و شپلی و سهمهای کوچک دیگر استقبال میشود. ...
                فرض کنیم حرف شما درست باشه و درست هم از آب دربیاد و قراره از این به بعد شاهد رشد سهمهای کوچک باشیم. اتفاقا من خودم هم دوست دارم سهمهای کوچک و متوسط رشد کنن چون علاقه ای به سهمهای بزرگ و شاخصی ندارم!
                ولی پرسش اینه که قراره کدام سهمهای کوچیک رشد کنن و پول وارد بشه به اونها؟! نمونه بگم سهم فلوله که خودم دارم. سهم کوچیک که بنیادش هم خوبه! متاسفانه هیچ حرکت مثبتی دیده نمیشه در این سهم با اینکه در رشد اخیر بهره ای هم نبرد! خوب این فلوله چه مرگشه؟! سهم سود ده و کوچیک!
                نمیدونم بریم و فیلتر پول باهوش بزنیم روی سهمها تا بفهمیم که قراره کدام سهمها رشد کنن یا ...؟

نظر

• کریشنا
                  عضو فعال
                  • Dec 2015
                  • 1200

سلام
                  بنده سهم محتشم را به دوستان پیشنهاد دادم چون یک ماه واسه تحلیل و برسیش زمان صرف کردم و اعتقاد دارم رد پای پول هوشمند توی این سهم از یک ماه اخیر مشاهده شده و الحمدالله از زمانی که نامش را بردم مرتب مثبت خورده و یک تارگت قیمتی 6100 تومانی در گام اول(کوتاه مدت) برای این نماد محاسبه کردم و در گامهای بعدی در میان مدت(5 ماهه) تارگت قیمتی 16000 تومان را برایش متصورم. اما شاید همه سهمهای کوچک از جمله فلوله رشد نکنند! باید یک به یک کاملآ بررسی شوند و بعد میتوان راجع آنها نظر داد.

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
                  فرض کنیم حرف شما درست باشه و درست هم از آب دربیاد و قراره از این به بعد شاهد رشد سهمهای کوچک باشیم. اتفاقا من خودم هم دوست دارم سهمهای کوچک و متوسط رشد کنن چون علاقه ای به سهمهای بزرگ و شاخصی ندارم!
                  ولی پرسش اینه که قراره کدام سهمهای کوچیک رشد کنن و پول وارد بشه به اونها؟! نمونه بگم سهم فلوله که خودم دارم. سهم کوچیک که بنیادش هم خوبه! متاسفانه هیچ حرکت مثبتی دیده نمیشه در این سهم با اینکه در رشد اخیر بهره ای هم نبرد! خوب این فلوله چه مرگشه؟! سهم سود ده و کوچیک!
                  نمیدونم بریم و فیلتر پول باهوش بزنیم روی سهمها تا بفهمیم که قراره کدام سهمها رشد کنن یا ...؟

نظر

• بیت کوین
                    عضو فعال
                    • Jan 2018
                    • 347

نقل قول از کانال فرشید U

اگر شخصی با وجه یک پک 100 تایی سکه امامی در مرداد 1399 سهام دتولید خریده باشد امروز با فروش همان سهام می تواند " 1 " عدد سکه امامی خریداری کند ❗️

🤔این کاهش 99 درصدی در دتولید نسبت به سکه برای ایرانخودرو 95 درصد می باشد.
                    داداش صبر کن === اوکی میدونم الان داری میگی چشمش کور خب میخواست بره بورس یاد بگیره و سهام بنیادی بخره ==== اشتب میزنی داداش ==== ادامه نقل قول را بخون

و برای فملی 80 درصد می باشد

نظر

در حال کار...
                    X