جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علمدار
    عضو عادی
    • Apr 2025
    • 29

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
    نشستن عدد شاخص کل مقدس را از سقف 99 حساب کردن ====به صورت تورم در رفته ============ نتیجه اینه که شاخص کل مقدس پس از 5 سال 74% از سقف 99 خودش ریزش داشته====یعنی عدد واقعی شاخص کل مقدس 540 هزار واحد است
    واقعیت هم همین درسته
    خدا نیامرز حسن روحانی الکی الکی شاخص 50/000 سال رو برد رو 2/5 میلیون
    دلار 800 تومن بود

نظر

• بیت کوین
      عضو فعال
      • Jan 2018
      • 359

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
      نشستن عدد شاخص کل مقدس را از سقف 99 حساب کردن ====به صورت تورم در رفته ============ نتیجه اینه که شاخص کل مقدس پس از 5 سال 74% از سقف 99 خودش ریزش داشته====یعنی عدد واقعی شاخص کل مقدس 540 هزار واحد است
      حجت الله صیدی رئیس یقه کیپ با یه کپه ریش و پشم گفته ==== سهامداران در 15 ماه اخیر 50% سود کردن

نظر

• استاد متفکر بزرگ
        عضو جدید
        • Nov 2025
        • 2

عرض سلام... خوبید قربان... زین پس با تحلیل های بازار در خدمت عزیزان خواهیم بود...

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1753

انشالله که 100درصد اشتباه کنم ولی فکر میکنم خیلی سهام نتونن سقف کوتاه مدتی رو رد بکنن در واقع این مثبتا فرصت فروشه !!!
          خسته شدیم .....

نظر

• کریشنا
            عضو فعال
            • Dec 2015
            • 1231

سلام

به استثناء اوره ایها و گروه پالایشی در گروههای بزرگ و شاخص ساز خصوصآ خودرو و سایپا که معاملات مشکوکی دارند! با شما موافقم اما در نمادهای کوچک با شما زیاد هم عقیده نیستم

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
            انشالله که 100درصد اشتباه کنم ولی فکر میکنم خیلی سهام نتونن سقف کوتاه مدتی رو رد بکنن در واقع این مثبتا فرصت فروشه !!!
            خسته شدیم .....

نظر

• BoursyNew
              عضو عادی
              • Oct 2025
              • 22

شاخص که در آستانه 3250 هست.

دیروز تو همایش بورس به پزشکیان یه چند تا سهم هدیه دادند و امروز مثبت کردند.
              ببینیم پزشکیان خوشش میاد از بورس و ادامه می ده یا اون هم خالی میکنه و در میره.
              😆😆😆😆

نظر

• M.DALAHOO
                ستاره‌دار (2)
                • Apr 2022
                • 677

نقدینگی فعلآ به حد اعلای خود رسیده و متآسفانه با این دست فرمان سیاست مداران بازهم بالا خواهد رفت، مگر .......................از طرفی طلا و ازر هم مدتی است تقریبآ در جا میزنندو گزارشات نسبتآ خوب شرکتها با P/I نسبتآ پایین کم نیستند، شاید بهتر باشه در این مقطع نگاهی به سهام ارزنده برای حفظ قدرت خریدمان داشته باشیم و اگر در سبد داراییها به سهام هم توجه بیشتری بکنیم، بنظر من بهتر است.

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5141

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                  به قول شما بدون شک رکب را آن هم از نوع مثبتش خواهیم داشت و در آن هیچ شکی نیست! اما با تاخیر زمانی بیشتر ... در آبان ماه و حتی تا چند روز اول آذرماه هیچ رکبی را نباید انتظار داشت جز از نوع منفیش!
                  در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

این برگشتی که من از ازش حرف میزنم یا در همین دوشنبه یا چهارشنبه همین هفته باید رخ بده و بر خلاف انتظار بازار دقیقا در همین محدوده ای که بازار انتظار منفی ازش داره بره بالا

تا چند روز دیگه مشخص میشه حدسم درست بود یا نه

خب هم آبان تموم شد هم چند روز از آذر گذشت و الان میشه بهتر دید که اوضاع به چه شکلی گذشت.
                  اینجا دقیقا همون چهارشنبه ای بود که انتظار برگشت بازار رو داشتم که درست از همینجا برگشت و بر خلاف نظر دوستمون ، کندلهای مثبت ثبت شد و برگشت به سقف قبل

اما نکته اینه که دوستمون عقیده اش این بود که آبان تا چند روز اول آذر ، بازار و خصوصا شاخص سازها باید ریزش زیادی میکردن و قرار بود تا اینجا موقعیت خرید در منفی ها رو بهشون بده برای صعودی شارپ و حالا این من هستم که باز با تردید دارم به قضیه نگاه میکنم!

فردا به نظرم یک روز جنگی در بازاره و علاوه بر اینکه شاخص باید برای شکست سقفش تلاش کنه سهم های تاثیرگذار را که نگاه میکردم دیدم از قضا اکثریتشون در همین وضعیت جنگی قرار میگیرند و این ابهام را دارم که آیا فردا روز خالی کردن و فرصت خروج در مثبتها همانطور که عده ای میگویند هست یا تازه استارت بازار برای خیز به بالاست!

قطعا فردا سهم های شاخص ساز باید خیلی قدرتمند و به استقبال صفهای خرید قوی بروند و اگر فردا بازار ضعف نشون بده میتونه یک هشدار مهم باشه،

من الان هم در وضعیت خوش بینی هستم هم بدبینی ، نظر سایر دوستان چی هست؟!

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• استاد متفکر بزرگ
                    عضو جدید
                    • Nov 2025
                    • 2

درود بر دوستان ارجمند،
                    وقت‌تان به‌خیر و روزتان پربرکت. خوبید قربان...
                    آرزوی قلبی‌ام برای همگی‌تان شادکامی و کامیابی روزافزون است...

اما اگر از حال و هوای بازار بپرسید…
                    خدا را شکر نسیمِ خوشِ رونق به کوچه ما بورسی‌ها هم رسیده و بسیاری از دوستان در سودهای ارزشمند و دل‌نشین به سر می‌برند. همان‌گونه که جناب صیدی، رئیس محترم سازمان بورس، به‌درستی اشاره کردند، شاخص کل در چهار ماه اخیر رشدی بیش از بیست درصد را تجربه کرده است.

در کنار این اخبار دلگرم‌کننده، خبر خوش دیگری هم از سوی رسانه‌ها منتشر شد؛ اینکه با حمایت دولت و وزارت اقتصاد، تعداد شرکت‌های بورسی از حدود ۷۲۰ شرکت به بیش از ۹۰۰ شرکت افزایش خواهد یافت.

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3182

[QUOTE=کیوان;n1747745]

خب هم آبان تموم شد هم چند روز از آذر گذشت و الان میشه بهتر دید که اوضاع به چه شکلی گذشت.
                      اینجا دقیقا همون چهارشنبه ای بود که انتظار برگشت بازار رو داشتم که درست از همینجا برگشت و بر خلاف نظر دوستمون ، کندلهای مثبت ثبت شد و برگشت به سقف قبل

اما نکته اینه که دوستمون عقیده اش این بود که آبان تا چند روز اول آذر ، بازار و خصوصا شاخص سازها باید ریزش زیادی میکردن و قرار بود تا اینجا موقعیت خرید در منفی ها رو بهشون بده برای صعودی شارپ و حالا این من هستم که باز با تردید دارم به قضیه نگاه میکنم!

فردا به نظرم یک روز جنگی در بازاره و علاوه بر اینکه شاخص باید برای شکست سقفش تلاش کنه سهم های تاثیرگذار را که نگاه میکردم دیدم از قضا اکثریتشون در همین وضعیت جنگی قرار میگیرند و این ابهام را دارم که آیا فردا روز خالی کردن و فرصت خروج در مثبتها همانطور که عده ای میگویند هست یا تازه استارت بازار برای خیز به بالاست!

قطعا فردا سهم های شاخص ساز باید خیلی قدرتمند و به استقبال صفهای خرید قوی بروند و اگر فردا بازار ضعف نشون بده میتونه یک هشدار مهم باشه،

من الان هم در وضعیت خوش بینی هستم هم بدبینی ، نظر سایر دوستان چی هست؟!

[/Q

سلام و عرض ادب و احترام

اینکه شاخص کذایی در محدوده سه میلیون و دویست مقاومت داره کاملا درست است که بارها این محدوده را محدوده مقاومتی عرض کرده بودم ولی این محدوده با توجه به جذابیت قیمتی کلیت بازار سرمایه شکسته خواهد شد چون قیمت بازار سرمایه خیلی خیلی ارزان است دقت فرمایید به ارزش دلاری کلیه شرکت های بورسی که فاصله های زیادی با ارزش ذاتی دارند

و سایر بازارها جذابیت قیمتی ندارند و اگر رشد قیمتی هم داشته باشند کم و همراه با رکود خواهد بود چون عملا قدرت خرید مردم در این بازارها وجود ندارد
                      تاکیدا عرض میکنم تنها عامل برای رشد بازار سرمایه در مقطع فعلی همین جذابیت قیمتی است والا سایر عوامل بنیادی همراهیتی با رشد ندارند

ارادت

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3182

بطور کلی عوامل تاثیر گذار را عرض میکنم

البته عوامل تاثیر گذار دیگری هم می‌تونه باشه ولی کلیت همین است
                        تغییر در متغیرهای اقتصاد کلان و تغییر سیاست‌های پولی و مالی از انقباضی به انبساطی و افزایش نرخ ارز و ایجاد ارز توافقی با قیمت بیشتر نسبت به ارز نیما و انتشار اخبار مثبت و رفع تنش‌های سیاسی و رفع قیمت‌گذاری دستوری و افزایش قیمت کامودیتی‌ها در جهان و کاهش بازدهی بازارهای مالی موازی و فروش سهام دولتی در شرک‌های بزرگ و بهبود عملکرد شرکت‌ها از منظر بنیادی و عملکرد تکنیکال شاخص کل و انتظارات تورمی و احساسات سرمایه‌گذاران و افزایش دامنه نوسان و افزایش قیمت سهم‌های لیدر بازار

در مقطع فعلی عملکرد اکثر شرکت های بازار سرمایه خوب است و افزایش نرخ ارز و قیمت دلاری بازار سرمایه که خنده دار است و ادامه عرصه سهام دولتی را شاهد هستیم که هر سه موجبات رشد بازار سرمایه را رقم خواهند زد ولی متاسفانه سایر عوامل مذکور همچنان بر خلاف مصالح ملی و بازار سرمایه است

نظر

• b1saeed
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 305

پيرو اعلام دبير کل انجمن صنفي کارفرمايي صنعت پتروشيمي مبني بر پيگيري‌هاي شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسيان (سهامدار عمده) و همراهي انجمن صنفي کارفرمايي صنعت پتروشيمي و تصويب هيأت وزيران محصول کود اوره از فهرست مواد خام و نيمه خام موضوع بند "پ" قانون برنامه هفتم خارج گرديد. شايان ذکر است آثار مالياتي ناشي از معافيت مذکور از ابتداي سال 1404 اعمال مي‌گردد. آثار مالياتي ناشي از معافيت مذکور در شش ماهه اول سال 1404 بالغ بر 7 هزار ميليارد ريال مي باشد که با توجه به برآورد شرکت مبني بر تحقق معافيت محصول کود اوره، رقم مذکور در صورت هاي مالي حسابرسي نشده دوره شش ماهه منتهي به 31 شهريور 1404لحاظ گرديده است شیراز

https://codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=em8ALiW8gQQQaQQQLVRjWas i5JQQQaQQQw%3d%3d&rt=0&let=128&ct=0&ft=-1

نظر

در حال کار...
                          X