جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1760

خدایی خوب دارن از بازار حمایت میکن...حیف که آدم ترسویی هستم...

نظر

• bahramkhaliran
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 865

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
      خدایی خوب دارن از بازار حمایت میکن...حیف که آدم ترسویی هستم...
      سلام
      چون جیک، پیک کشوردست حکومته تاازخودشان نباشی این بورس درحدمرگ جای ترس داره!

نظر

• مهدی جمشیدی
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 1837

🔷همتی: قول می‌دهم ثبات اقتصادی فراهم شود/ رانت ارز چند نرخی را جمع می کنیم

رئیس کل بانک مرکزی:

برگشت من به بانک مرکزی به این علت بود که شرایط را برای خدمت فراهم دیدم.

کشور نیاز به تلاش همه قوا دارد.

به مردم قول می‌دهم ثبات اقتصادی را فراهم کنیم.

با بانک‌های ناتراز برخورد می‌کنم.

در برنامه داریم رانت ارز چند نرخی را به تدریج جمع کنیم.
        بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1760

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
          🔷همتی: قول می‌دهم ثبات اقتصادی فراهم شود/ رانت ارز چند نرخی را جمع می کنیم

رئیس کل بانک مرکزی:

برگشت من به بانک مرکزی به این علت بود که شرایط را برای خدمت فراهم دیدم.

کشور نیاز به تلاش همه قوا دارد.

به مردم قول می‌دهم ثبات اقتصادی را فراهم کنیم.

با بانک‌های ناتراز برخورد می‌کنم.

در برنامه داریم رانت ارز چند نرخی را به تدریج جمع کنیم.
          چنان رونقی ایجادکنم که...

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5158

نمی دونم باید بترسیم از این شعار یا خوشحال باشیم ؟! 🙄
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3235

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

شما خودت استادی🌼
              ولی یه چارت دیدم که دو تا عدد داده بود.
              نهایت 127 ولی تا عید 165.

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3483

سلام

آذر ماه آمد و همگی مشاهده کردیم آنچه که باید اتفاق می فتاد...

تو زمونه ای که ملک توی اوج بود و قیمت ملک لحظه ای بالا میرفت! این روند پول افراد رانتی و پول هوشمند بود که میگفت بازی ملک در ابتدای سال 1402 به پایان رسیده و دیگه بیشتر از این جای رشد بیشتری نداره! اما یک عده در همون زمانها سهم خودشون رو مفت میفروختند و به خرید ملک میشتافتند تا آماده جنگ بشن!! و به جای دیدن آینده درخشان! گذشته خوب را ملاک قرار دادند و در تخیلات و توهمات خود تصور میکردند که صعود ملک هنوز ادامه خواهد داشت و مرگ ندارد! در صورتیکه داشت چون هم ارزش دلاری اون نصف شده و هم در قالب ریال افت قابل توجهی کرد. در اینده هم گذشته درخشان بورس ملاک تصمیم آنان خواهد شد و در روزهای اوج بورس مسکن خود را خواهند فروخت و مانند سال 99 برای خرید سهام به بورس خواهند شتافت.. کسانی که در یکی دو هفته اخیر به جای استفاده از فرصتهای جذاب بورس با فروش سهام خود به سمت طلا و ارز هجوم بردند همون اشتباهی رو کردند که قبلآ در ملک انجام شده بود...( نظر شخص)

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                سلام

بنده حرفام رو واضح و شفاف به دوستان گفتم و نیازی نمیبینم وارد جزئیات بیشتر بشم حالا هر کسی به ظن خودش هر جور که دوست داره اشارات بنده را تعبیر و تفسیر کنه اونش برام اصلآ مهم نیست اما دوستان قدیمی تالار بنده رو کاملا میشناسند و نیک میدانند که اهل دروغ و شایعه پراکنی نیستم و اصلآ هم دوست ندارم سابقه چندین ساله خودم را به قول شما به خاطر این ادعای بزرگ و گونده خراب کنم! فعلآ اونی که باید مطلب بنده رو میگرفته به نظرم تا الآن گرفته باشه! فقط اضافه بر مطلب قبلی به یه موضوع دیگه اشاره کنم که شخصی رو که بنده توی حرفام بهش اشاره کردم نماینده یکی از حقوقیهای بزرگ بازار هستش. شاید بازار رو تا اواخر مهر از اینی که هست هم ذلیل تر کنند! بنده از اونش اطلاع دقیقی ندارم اما اوایل آذر همان زمان موعودی هستش که بنده به آن اشاره کرده و تاکید بسیار دارم. بازار بورس ما از زمان روحانی تا به الآن به شدت دستوری و هماهنگ شده عمل میکنه و خواهد کرد و تا الآن به همگی اهالی بازار باید ثابت شده باشه! ... نظر شخصی

نظر

• bahramkhaliran
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 865

سلام
                  حکومت آنچنان خاروذلیل شده که از یک مهره سوخته استفاده می کند!
                  مشکل کشوربایک کارساده قابل حل است!
                  چودخلت نیست خرج آهسته ترکن!
                  گویند ملاحان سرودی
                  اگر باران به کوهستان نباردبه سالی دجله گردد خشک رودی

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5158

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post

سلام
                    حکومت آنچنان خاروذلیل شده که از یک مهره سوخته استفاده می کند!
                    مشکل کشوربایک کارساده قابل حل است!
                    چودخلت نیست خرج آهسته ترکن!
                    گویند ملاحان سرودی
                    اگر باران به کوهستان نباردبه سالی دجله گردد خشک رودی

مساله اینه حکومت اصلا مهره ای نداره ! با مغز زنگ زده خودش همین چنتا مهره بازی سوخته و نمیسوز تکراری زنگ زده رو داره هی جابجاشون میکنه و به این کار خودش میگه مدیریت بحران!!

نظر

• dornaa
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1623

مساله اینه حکومت اصلا مهره ای نداره ! با مغز زنگ زده خودش همین چنتا مهره بازی سوخته و نمیسوز تکراری زنگ زده رو داره هی جابجاشون میکنه و به این کار خودش میگه مدیریت بحران!!
                      این مهرها میرن توبه میکنندبرمیگردنند مثل تتلو

توبه رو برای همین مواقع گذاشتن

نظر

• eco777
                        عضو فعال
                        • Sep 2014
                        • 716

بنظرم این خبر نادرست هست . هیچ منبع معتبری چنین چیزی منتشر نکرده . حتی وقتی یک خبرنگار ازش پرسید در مورد دلار یک عدد میشه بفرمائید، یک کلمه گفت نه !

یه جای دیگه ( توی فیلم دوم لینک زیر ) میگه بازار و بانک مرکزی دنبال ثبات اقتصادی هستند و میگه اجازه بدین از نرخ صحبت نکنم و تعیین نرخ کار بانک مرکزی نیست و بانک مرکزی باید از نوسانات نرخ ارز جلوگیری کنه .

رئیس بانک مرکزی: برگشت من به بانک مرکزی به این علت بود که شرایط را برای خدمت فراهم دیدم کشور نیاز به تلاش همه قوا دارد. به مردم قول می‌دهم ثبات اقتصادی را فراهم کنیم. با بانک‌های ناتراز برخورد می‌کنم.
                        آخرین ویرایش توسط eco777؛ 2026/01/01, 12:09.

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5158

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post

بنظرم این خبر نادرست هست . هیچ منبع معتبری چنین چیزی منتشر نکرده . حتی وقتی یک خبرنگار ازش پرسید در مورد دلار یک عدد میشه بفرمائید، یک کلمه گفت نه !

یه جای دیگه ( توی فیلم دوم لینک زیر ) میگه بازار و بانک مرکزی دنبال ثبات اقتصادی هستند و میگه اجازه بدین از نرخ صحبت نکنم و تعیین نرخ کار بانک مرکزی نیست و بانک مرکزی باید از نوسانات نرخ ارز جلوگیری کنه .

https://www.jahannews.com/video/9643...8C%D9%84%D9%85
                          پس شانتاژ خبری بوده ، واسه خودم هم عجیب بود همتی بیاد از شاخص بورس اصلا صحبت کنه چه برسه بهش سقف و عدد بده!

نظر

• m-ha
                            عضو عادی
                            • Jun 2012
                            • 183

سلام دوستان

لازم به ذکر هستش که بنده یک اشتباه سهوی در اغلام تاریخ و زمان موعود در اینجا ارائه کرده بودم که همینجا از دوستان عذرخواهی کرده و اصلاحش میکنم زمان موعودی که بنده انتظارش رو میکشم اوایل آذرماه است نه آبان ماه به احتمال خیلی زیاد بعد از این رشد کوتاه مدتی که در بازار شکل گرفته در آبان ماه وارد یک اصلاح قیمتی خواهیم شد که یکی دو هفته و شاید هم بیشتر از دو هفته طول بکشه که تکنیکالی هم توجیه پذیر هست! لذا اونهایی که به فکر سیو کردن سود در کوتاه مدت هستند! این مورد رو در نظر داشته باشند و خدای نکرده متضرر نشوند! بنده هم اصلآ قصد ندارم با حرفهام خللی در تصمیم گیری این گروه از دوستان ایجاد کنم. پس زمان موعود اویل آذر ماه خواهد بود و نه آبان ماه! که قراره یک سیکل پرقدرت صعودی شکل بگیره و تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه داشته باشه! درست در همین مقطع زمانی قراره روزانه تا 70 همت ارزش معاملات بالا بره و نورچشمی های قدری وارد بشن به ذکر غیر مستقیم نام فقط یکی از نورچشمی ها اشاره میکنم که مطمئنم همگی میشناسیدش کسی که پدیده شاندیز رو بعد از پروژه کردن از 100 تومان تا قیمت 12 هزار تومان بالا برد و انداخت به خلق الله... حالا خودتون حدس بزنید این شخص کیه!! کسی که پشت خرید بلوک مدیریتی سایپا نشسته و خیلی اصرار داره مدیریت سایپا رو بدست بگیره... البته اینم بگم توی آبان ماه به بهانه و دلیل تهدیدات نظامی و سیاسی به احتمال زیاد موج 2 اصلاحی شکل بگیره! که از این فرصت دوستانی که سهامدار بلند مدتی هستند! میتوانند برای بهینه کردن سبد سهامهاشون استفاده کنند. خودم که امروز هم اعتباری کلی خرید کردم و فعلآ قصد خروج در آبان ماه رو ندارم. در سال 1407 قراره یک نیمچه جنگ جهانی رخ بده که بدون شک در اون مقطع زمانی و اوضاع جنگی بورس ما هم به شدت منفی کنه البته بعد از اینکه شاخص کل در قله 60 میلیون واحدی رویت شد... نظر شخصی

عزیز سلام.این نظر برقراره.و اون وعده در حال عملی شدن با حضور جناب همتی.ان شالله
                            مثل شفا که ۱۰ برابر بلوکی معامله شد.

نظر

در حال کار...
                            X