جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1771

همه فروشنده شدن....من خریدم...گمونم رفتم تویه ضرر کلفت...به موقع فروخته بودم...ولی طمع نمیذاره ازمغز کاربکشم....

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1771

موج ۷.۸ حباب منفی
      توان ۵.۵ حباب منفی....پس چرا توان خریدین؟؟

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1771

به ترتیب...بیدار...شتاب...جهش.....بیشترین حباب منفی رو دارن.....

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3486

امسال رکورد تاریخی ارزش کل معاملات بورس با قدرت شکسته شد و در آینده نزدیک به ارزش معاملات روزانه 70 همتی و 200 همتی هم خواهیم رسید فارغ از نوسانات مقطعی و کوچک آتی به مانند سابق پلن معاملات و ترید و نیز انتخاب و خرید سهمهای خوب مهم است... نظر شخصی

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
          سلام

آذر ماه آمد و همگی مشاهده کردیم آنچه که باید اتفاق می فتاد...

تو زمونه ای که ملک توی اوج بود و قیمت ملک لحظه ای بالا میرفت! این روند پول افراد رانتی و پول هوشمند بود که میگفت بازی ملک در ابتدای سال 1402 به پایان رسیده و دیگه بیشتر از این جای رشد بیشتری نداره! اما یک عده در همون زمانها سهم خودشون رو مفت میفروختند و به خرید ملک میشتافتند تا آماده جنگ بشن!! و به جای دیدن آینده درخشان! گذشته خوب را ملاک قرار دادند و در تخیلات و توهمات خود تصور میکردند که صعود ملک هنوز ادامه خواهد داشت و مرگ ندارد! در صورتیکه داشت چون هم ارزش دلاری اون نصف شده و هم در قالب ریال افت قابل توجهی کرد. در اینده هم گذشته درخشان بورس ملاک تصمیم آنان خواهد شد و در روزهای اوج بورس مسکن خود را خواهند فروخت و مانند سال 99 برای خرید سهام به بورس خواهند شتافت.. کسانی که در یکی دو هفته اخیر به جای استفاده از فرصتهای جذاب بورس با فروش سهام خود به سمت طلا و ارز هجوم بردند همون اشتباهی رو کردند که قبلآ در ملک انجام شده بود...( نظر شخص)

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4239

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
            به ترتیب...بیدار...شتاب...جهش.....بیشترین حباب منفی رو دارن.....
            درود اسم صندوق های اهرمی را اوردی ...
            این تجربه شد که وقتی قرار است شاخص تا فلانجا بالا بره باید همینها را در کف خرید و نگهداشت چون بدون شک و تردید اینا با شاخص میاند بالا بدون اما و اگر . دیگه اینطور نیست کسی سهمی بخره و خون دل بخوره که شاخص باد کرد و سهم من رشد چندانی نداشت
            از موج 195% بازدهی تا بقیه شون کمی کمتر . بازدهی رویائی در 4 ماه گذشته

همین دیروز خواستم از صف فروششون یکی را بخرم و اشتباه بزرگی کردم
            الان حس و حال ایدی محترمی بود بنام اروم بورس و خگستر داشت را درک میکنم . خدا سلامتی بهش بده
            خگستر 750 تومانی اردیبهشت 402 با شاخص 2500
            و الان خگستر 450 تومانی با شاخص 4200

اشتباه در بورس اینه . البته بارها گفته بودیم از این بادبادک خارج بشه و منم چند بار گفته بودم این سهم 150 برابر شده ولی بدتر جبهه میگرفت

نظر

• مگنوس کارلسن
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1771

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
              امسال رکورد تاریخی ارزش کل معاملات بورس با قدرت شکسته شد و در آینده نزدیک به ارزش معاملات روزانه 70 همتی و 200 همتی هم خواهیم رسید فارغ از نوسانات مقطعی و کوچک آتی به مانند سابق پلن معاملات و ترید و نیز انتخاب و خرید سهمهای خوب مهم است... نظر شخصی

جناب سهامدار۶۷ عزیز....مدتهابود که ازبورس دور بودم....مهرماه بود گمونم که پست صادقانه معروف شماروخوندم...وتشویق به ورود به بورس شدم...وخداروشکرتاحالاخوب بوده.....جاداشت که دریک پست...فقط از شما ...جداگانه تشکرکنم...ازراهنماییهاتون مارو بی بهره نگذارین....خداوندبه پدرو مادرشما اجر کافی عنایت بفرماید...

نظر

• لیورپول
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 591

با سلام و احترام
                آفرین مگنوس جان که اینقدر قدر شناسی

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4239

در اصل توسط اوشنوس پست شده است
                  زررشک....

امان از شخصیتهای بوقلمون صفت...

تا چند ماه پیش که مدعی بودین ارزش معاملات بالا هیچ ربطی به بورس ندارد و فقط به صندوقهای اخزا مربوط است و حالا ژست یک معامله گر حرفه ای را به خود میگیرید!!؟ عجب!! شما را چه به معامله گری؟ بروید به دنبال همان سفسطه گویی و خزعبلات بافی برایتان مفید تر است

سلامتی و طول عمر با عزت برای شما هم ارزو دارم . بخاطر من ارامش خودتون را بر هم نزنید اینو جدی میگم . عمر کوتاه است و ارزشش را نداره
                  اینجا هم هرچند فضای مجازی است ولی بازم میتونه تاثیر روانی بر ما داشته باشه
                  کینه ورزی خوب نیست . عمر شما دراز باد ... یهو من یا من نوعی از دنیا رفتیم و کسی خبر دار شد و در این فروم اعلام شد ... بخاطر رفتارهامون ممکنه عذاب وجدان بگیریم
                  من حرفه ای نیستم . این که گفتم نوش دارو بعد از مرگ سهراب و معمای حل شده بود . گفتم وقتی قرار باشه شاخص رشد کنه این صندوقها همپای شاخص رشد میکنند و معمائی است که الان حل شده . این ادعای حرفه ای بودن نیست برادر جان
                  شاد باشی ایدی محترم

نظر

• مهدی جمشیدی
                    عضو فعال
                    • Jan 2020
                    • 1853

نقل قول از کانال جناب توپولی:

یکسان‌سازی ارز؛ آرامشِ روی کاغذ، تنشِ در صورت‌های مالی

✤ یکسان‌سازی ارز روی کاغذ جذابه، اما در عمل سیاستی شکننده‌ست. بدون ذخایر ارزی پایدار، مهار انتظارات تورمی، تولید رقابت‌پذیر و دسترسی مؤثر به تجارت، دوامش معمولاً کوتاه‌تر از یک چرخه اقتصادیه و دیر یا زود نرخ‌های موازی دوباره سر برمی‌آرن.

اما اثر این سیاست بر شرکت‌ها تا پیش از فروپاشی تعادل، سه‌مرحله‌ایه:
                    مرحله اول، سود همگانی؛ درآمدها سریع‌تر از هزینه‌ها رشد می‌کنن.
                    مرحله دوم، نابرابری‌ها عیان می‌شن؛ شرکت‌های با فروش ریالی و هزینه دلاری، و بنگاه‌های بدهکار ارزی، وارد فاز فشار می‌شن.
                    مرحله سوم، وقتی ارز آزاد به نرخ مرجع همه تصمیم‌ها تبدیل می‌شه؛ یارانه‌های ارزی حذف می‌شن، شوک نرخ آزاد به کل ساختار قیمت‌ها منتقل می‌شه، تقاضا منقبض می‌شه و اقتصاد به سمت رکود می‌لغزه. در این فضا تقریباً همه شرکت‌ها هم‌زمان از سمت درآمد و هزینه به چالش می‌افتن.

✤ البته بازار همیشه استثنا داره؛ مدیریت کارآمد، طرح توسعه یا مزیت ساختاری می‌تونه مسیر برخی شرکت‌ها رو جدا کنه. این تحلیل روایت کلی بازاره، نه نسخه‌ای برای تک‌سهم‌ها.

متن، پیش‌گویی نیست؛ نقشه‌ی میدان مین سیاست ارزیه.

✍🏽 توپولی
                    بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• dornaa
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 1635

در اصل توسط اوشنوس پست شده است

پدر بزرگم همیشه می‌گفت : دروغ شیرین رو بگی خوبه ولی حقیقت تلخ رو بگی خیلی بهتره و اگر خفه خون هم بگیری از همش بهتره! خدا بیامرز اعصاب نداشت دیگه!!😆 باشه صلح ولی دیگر نبینم به من پیرمرد 81 ساله بی مقدمه گیر بدی و پرت و پلا بارش کنی!! به هر حال خدا جای حق نشسته و از قدیم گفتن "زمستان تمام شد روسیاهی به ذغال ماند"

سلام پیرمرد

منم دارم دنبالت میام یعنی اگرخداعمربده همه داریم دنبال هم میریم

شماهم مثل پدربزرگ ومن اعصاب معصاب نداریا😂

سعی کن سیگار اشنو کمتر بکش
                      🤣

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3486

سلام ممنونم از الطاف شما جناب مگنوس کارلسن

لازم به ذکر هستش که بنده در آن پست مذکور به کسی راهنمایی نکردم و فقط نقل قول کردم همین و اگه یادتون باشه! در همون پست مورد ذکر شما بنده به سه سهم اشاره کرده بودم(فولاد _ غبشهر و سایپا ) که فولاد و غبشهر تا به اینجای کار خیلی خوب رشد کردند به جزء سایپا! در مورد این نماد یه اشاره کوچیک به واگذاری و فروش بلوک عمده سهم به یک شخص حقیقی کرده بودم که فعلآ تکلیف این واگذاری هنوز مشخص نشده! و واسه همینه که سهم رشد چندانی نداشته! قرار بود بابک زنجانی بلوک مدیریتی سایپا را بخرد و خط تولید ماشینهای لوکس اروپایی و آمریکایی را دراین کارخانه راه اندازی کند و خیلی هم پشت این قضیه پافشاری میکردند که هنوز نتیجه ای حاصل نشده و بیشتر از این از خبرهای پشت پرده این واگذاری اطلاع دیگری ندارم. ضمنآ از اینکه برای پدر و مادرم دعا کردید از شما بسیار متشکرم و حقیقتآ از شما و دوستان دیگر التماس دعا دارم. پدر بنده 25 سال میشه که پیش فوت کردند و مادرم یک هفته پیش عمرش رو داد به شما

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post

جناب سهامدار۶۷ عزیز....مدتهابود که ازبورس دور بودم....مهرماه بود گمونم که پست صادقانه معروف شماروخوندم...وتشویق به ورود به بورس شدم...وخداروشکرتاحالاخوب بوده.....جاداشت که دریک پست...فقط از شما ...جداگانه تشکرکنم...ازراهنماییهاتون مارو بی بهره نگذارین....خداوندبه پدرو مادرشما اجر کافی عنایت بفرماید...

نظر

• bahramkhaliran
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 880

سلام
                          قدیمادربورس بوی کباب میامدولی امروزه کباب فقط برای حکومت(مالیات)وکارگزاری(حق الزحمه کارنکرده)است!
                          واحتمالا نابودی شرکتهاوسهامدار(چون برنامه مفتخوری رامیخواهندچندبرابرکنند«توزیع یارانه هدفمند»)

نظر

• Behzadgold
                            ستاره‌دار (۲)
                            • May 2020
                            • 173

لازم به ذکر هستش که بنده در آن پست مذکور به کسی راهنمایی نکردم و فقط نقل قول کردم همین و اگه یادتون باشه! در همون پست مورد ذکر شما بنده به سه سهم اشاره کرده بودم(فولاد _ غبشهر و سایپا ) که فولاد و غبشهر تا به اینجای کار خیلی خوب رشد کردند به جزء سایپا! در مورد این نماد یه اشاره کوچیک به واگذاری و فروش بلوک عمده سهم به یک شخص حقیقی کرده بودم که فعلآ تکلیف این واگذاری هنوز مشخص نشده! و واسه همینه که سهم رشد چندانی نداشته! قرار بود بابک زنجانی بلوک مدیریتی سایپا را بخرد و خط تولید ماشینهای لوکس اروپایی و آمریکایی را دراین کارخانه راه اندازی کند و خیلی هم پشت این قضیه پافشاری میکردند که هنوز نتیجه ای حاصل نشده و بیشتر از این از خبرهای پشت پرده این واگذاری اطلاع دیگری ندارم. ضمنآ از اینکه برای پدر و مادرم دعا کردید از شما بسیار متشکرم و حقیقتآ از شما و دوستان دیگر التماس دعا دارم. پدر بنده 25 سال میشه که پیش فوت کردند و مادرم یک هفته پیش عمرش رو داد به شما

سلام جناب سهامدار 67
                            از راهنمایی‌ها و فرمایشات شما بسیار ممنونم
                            و کمال تشکر را از شما دارم

از خداوند متعال میخواهم برای پدر مادرتان آمرزشی
                            بزرگ و رویی سفید و نامه عملی در دست راست
                            و سبکباری در عبور از پل صراط تا قرین بهشت
                            خداوندی بشوند.

نظر

• bahramkhaliran
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 880

سلام
                              بلاخره پولهای طلاودلاربازی آمدسمت بورس تاببینیم چه میکند!
                              اینست هنرهمتی!
                              آخرین ویرایش توسط bahramkhaliran؛ 2026/01/06, 11:32.

نظر

• کریشنا
                                عضو فعال
                                • Dec 2015
                                • 1295

بازاری که شاخص جعلی کل آن با سرعت موشک به فضا پرتاب میشود و همه سهمها را مثبت میکند زمان اصلاح و سقوط ریسک آن بالاتر رفته و خطرناکتر خواهد شد! توی این بازی بالا و پایین رفتنها ممکنه خیلی از سهامداران در آینده در تله صف فروشهای حقوقیها گیر بیفتند! این بازی کثیف را باید در حالت بدبینانه هم در نظر گرفت

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
                                سلام
                                بلاخره پولهای طلاودلاربازی آمدسمت بورس تاببینیم چه میکند!

نظر

در حال کار...
                                X