جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2355

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

نمی دونم باید بترسیم از این شعار یا خوشحال باشیم ؟! 🙄
    لطفا بعد از حضور پسر رضا شاه کبیر این کار قشنگ رو انجام بده

نظر

• shahin
      عضو فعال
      • May 2011
      • 2355

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
      بازاری که شاخص جعلی کل آن با سرعت موشک به فضا پرتاب میشود و همه سهمها را مثبت میکند زمان اصلاح و سقوط ریسک آن بالاتر رفته و خطرناکتر خواهد شد! توی این بازی بالا و پایین رفتنها ممکنه خیلی از سهامداران در آینده در تله صف فروشهای حقوقیها گیر بیفتند! این بازی کثیف را باید در حالت بدبینانه هم در نظر گرفت

مرد حسابی ، کدام رشد ؟ کدام سود ؟ به ریال و ده شاهی محاسبه می کنی ؟ از غار بیرون آمده ای ؟

به این بالا - پایین و کد به کد گردن چهار تا غول بادکنکی می گویی رشد بازار سرمایه ؟
      حتی نوسان گیرهای روی این شاخص سازهای بادکنکی هم این روزها به مراتب از تورم عقب تر هستند .

..............
      فقط یک نمونه :
      هولدینگ گاز لوله ، مجموعه چهار تا شرکت به شدت سود ساز ، با محصولاتی فوق العاده پر مصرف در آبرسانی و آبفا که غیر قابل واردات هم هستند ، هم اکنون به ارزش 4186 سکه رسیده است !!!
      به عبارتی4.6 میلیون دلار
      در زمان خاتمی همین شرکت ارزش بازارش بالای 300 میلیون دلار بوده ، معادل بیش از یک میلیون و چهارصد هزار سکه

( آخر عاقبت کسب و کار در صنایع حیاتی آب و آبفا در یک کشور تحت اشغال حکومت یقه سفیدهای عمله انگلیس رذل خبیث و کمونیستهای مسلمان ! )

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5160

بازار سبز ، همه راضی ، من ناراضی!

فردا میرسیم به محدوده شاخص 4300 که واسه من مهم بود، تو این دو ماه اخیر شاخص کل وضعش توپ بود اما آیا بدنه بازار هم باهاش حال کرد؟

سهمی مثل خودرو که روزگاری بعنوان یکی از لیدرهای بازار در چنین رشدهای شاخص کلی جولان میداد در مثبت سقف فردا هنوز حتی به آن حداقل 25 درصد رشد مد نظر منهم نمی رسد یا سهمی مثل وسدید فقط 15 درصد رشد در این دو ماه داشته اما اهرمی موج پا به پای شاخص نزدیک 80 درصد رشد داشته ، یعنی ما اگر میخواستیم شاخص بخریم باید موج میخریدیم نه سهام!

خلاصه اینکه از فردا احساس خطر زیادی نسبته به ادامه روند این شاخص دارم و چون پیش بینی هفته بعد کاملا منفی بر خلاف خوش بینی اهالی بازار دارم و گمان میکنم فردا باید خروج موقت بزنیم تا اگر هفته بعد بازار منفی بود ببینم آیا شرایط آنطور که انتظار دارم پیش میرود و یک موج صعودی پایانی بعد از آن خواهد داشت یانه

مشتاقم نظرات موافق و مخالف دوستان را بشنوم.
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3242

فردا میرسیم به محدوده شاخص 4300 که واسه من مهم بود، تو این دو ماه اخیر شاخص کل وضعش توپ بود اما آیا بدنه بازار هم باهاش حال کرد؟

سهمی مثل خودرو که روزگاری بعنوان یکی از لیدرهای بازار در چنین رشدهای شاخص کلی جولان میداد در مثبت سقف فردا هنوز حتی به آن حداقل 25 درصد رشد مد نظر منهم نمی رسد یا سهمی مثل وسدید فقط 15 درصد رشد در این دو ماه داشته اما اهرمی موج پا به پای شاخص نزدیک 80 درصد رشد داشته ، یعنی ما اگر میخواستیم شاخص بخریم باید موج میخریدیم نه سهام!

خلاصه اینکه از فردا احساس خطر زیادی نسبته به ادامه روند این شاخص دارم و چون پیش بینی هفته بعد کاملا منفی بر خلاف خوش بینی اهالی بازار دارم و گمان میکنم فردا باید خروج موقت بزنیم تا اگر هفته بعد بازار منفی بود ببینم آیا شرایط آنطور که انتظار دارم پیش میرود و یک موج صعودی پایانی بعد از آن خواهد داشت یانه

وضعیت امروز بازار تهران و گسترش اعتراضات به خیابانهای اطراف مشخص کننده همه چیز هست
          تا دیروز علاالدین بود و جمهوری امروز رسیده به بازار و لاله زار و از اون طرف هم سه راه آذری و ...
          این گسترش اعتراضات برای بازار سهام خطرناک هست وگرنه که ما استقبال هم می کنیم.

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3486

سلام دوست عزیز

اگه تکنیکالی بخوایم شاخص کل رو بررسی کنیم! کافیست یه نیم نگاهی به RSI هفتگی بیندازیم تا متوجه بشیم از این سیکل رشد کوتاه مدت بازار تا اصلاح مد نظر شما هنوز زمان زیادی باقی مانده است و به عقیده بنده اگه RSI در تایم فریم هفتگی از سقف منطقه اشباع خرید عبور کند! تازه رشد بورس شتاب بیشتری به خود خواهد گرفت و میشود همان جهشی که انتظارش را سالها میکشیدیم. و اگه دقت کرده باشید از اواخر آبان ماه موجی از اخبار منفی و مثبت به شکل رگباری در مورد جنگ و صلح مخابره شد و باز هم اخبار جدید مخابره خواهد شد ولی تاثیری در این رشد نداشت! و باز نخواهد داشت چون از همون اول با توافق نانوشته مشخص بود که تا آخر امسال و حتی سال بعد قرار نیست جنگی رخ دهد. پس دغدقه اصلی ما فقط باید تشکیل یک پرتفوی بورسی کم ریسک باشد نه اخبار و شایعات پیرامون جنگ و... بنده شخصآ عقیده دارم که اخبار حقیقتآ نه تنها به ما کمک نمیکند تا درک بهتری از این بازار داشته باشیم! بلکه پیگیری اخبار مسبب گمراهی ما توی این بازار میشود چون برخی رسانه های داخلی و حتی خارجی اطلاعات ناصحیح و تبلیغاتی ارائه میدهند که ممکن است ترس و نگرانیهای زائدی در ما ایجاد شود که همین مسئله باعث میشود تصمیمات غلطی در بازار و در امر ترید بگیریم...(نظر شخصی)

آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2026/01/07, 01:15.

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5160

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
              سلام دوست عزیز

اگه تکنیکالی بخوایم شاخص کل رو بررسی کنیم! کافیست یه نیم نگاهی به RSI هفتگی بیندازیم تا متوجه بشیم از این سیکل رشد کوتاه مدت بازار تا اصلاح مد نظر شما هنوز زمان زیادی باقی مانده است و به عقیده بنده اگه RSI در تایم فریم هفتگی از سقف منطقه اشباع خرید عبور کند! تازه رشد بورس شتاب بیشتری به خود خواهد گرفت و میشود همان جهشی که انتظارش را سالها میکشیدیم. و اگه دقت کرده باشید از اواخر آبان ماه موجی از اخبار منفی و مثبت به شکل رگباری در مورد جنگ و صلح مخابره شد و باز هم اخبار جدید مخابره خواهد شد ولی تاثیری در این رشد نداشت! و باز نخواهد داشت چون از همون اول با توافق نانوشته مشخص بود که تا آخر امسال و حتی سال بعد قرار نیست جنگی رخ دهد. پس دغدقه اصلی ما فقط باید تشکیل یک پرتفوی بورسی کم ریسک باشد نه اخبار و شایعات پیرامون جنگ و... بنده شخصآ عقیده دارم که اخبار حقیقتآ نه تنها به ما کمک نمیکند تا درک بهتری از این بازار داشته باشیم! بلکه پیگیری اخبار مسبب گمراهی ما توی این بازار میشود چون برخی رسانه های داخلی و حتی خارجی اطلاعات ناصحیح و تبلیغاتی ارائه میدهند که ممکن است ترس و نگرانیهای زائدی در ما ایجاد شود که همین مسئله باعث میشود تصمیمات غلطی در بازار و در امر ترید بگیریم...(نظر شخصی)

درود
              ضمن عرض تسلیت بابت فقدان مادر گرامی

بله با شما هم نظر هستم ، در RSI روزانه اکثریت سهام و شاخص ها وضعیت بغرنج هست اما در هفتگی هنوز فاصله وجود داره، من در شاخص 4800 و 5 میلیون و بالاتر مناطقی را مد نظر داشتم و به قول شما شاید وضعیت کشور تاثیر غیر مستقیم روی نگاه من در شکل چارتها گذاشته و مقاومتهای در مسیر را هشدارآمیز دیده باشم،
              به گمانم باید حداقل یکهفته دیگر به خودم و بازار فرصت بدهم ، آن ترس و غافلگیری سال 99 مانند یک شیشه مات و کدر بین نگاه و فکرم نسبت به شکل بازار سهام قرار گرفته و مانده

یک سوال هم از همان زمانیکه دیدم شما آلارم رشد بازار تا اهداف بسیار بالایی را دادید ذهن مرا مشغول کرده، فرض میکنم آن رانتی هایی که پول سنگین به قصد اهداف بسیار بالا و مدت دار وارد بازار کرده و میکنند نسبت به عدم وقوع جنگ دیگر یقین دارند اما آیا نسبت به احتمال سقوط رژیم هیچ محاسبه ای در نظر گرفته اند؟ این اطمینان آنها از اهداف بالای شاخص بر اساس چه مفروضات سیاسی بوده؟ باقی بودن رژیم و دولت پزشکیان؟ یعنی پیش فرض آنها این بوده که وضعیت فعلی ثابت است پس مثلا ظرف یکسال با کمک دولت و رانت و غیره میتوانند چنین رشدی را در بازار پیش بینی کنند یا برعکس مبنای آنها تغییر ساختار رژیم و شکوفایی کشور پس از آن بوده و به آن واقف هستند که رشد واقعی و اصلی بورس در چنان حالتی میتواند رخ دهد؟
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2355

هیچ فروشنده ای در بازار سرمایه وجود ندارد ، به جز یک تعداد صندوق که توسط گروه تروریستی عشقی و خان دوزی و عامران اینها در بازار سرمایه مثل قارچ پرورش داده شده اند.
                متاسفانه فرمان هدایت همچنان دست همون تروریست عمله هاست. به ویژه در فرابورس

صندوقها برای کد به کد کردن چند شرکت مافیایی غارتگر خام فروش و به تناوب بالا بردن این غولها و کوبیدنشان بر روی سایر شرکتهای بازار سرمایه به وجود آمده اند.
                علنا با هدف سنگر و پناه گاه موقت سفته بازی و منحرف کردن جریان سرمایه گذاری از تولید و کسب و کارها به سمت سفته بازی در طلا و ارز و ارز دیجیتال مثل قارچ رویانده شدند.

تروریستهای عمام صادقی ، اشتغال و معیشت مردم در ایران را در هم کوبیده اند ، نه به خاطر رژیم چنج که خود به خود داشت انجام می شد و ابدا نیاز به این خیمه شب بازیها نداشت ،
                به خاطر رشد نجومی سرمایه های کثیف شخصی و هوادارانشان در صندوقهای ربا و طلا و رمز ارز و ... ، سپس تصاحب سرمایه های مردم و دولت در قیمتهای مادون صفر .

به احتمال زیاد به دنبال منافع شخصی و به راه انداختن حزب و حزب بازی و رقابت و دزدی به اسم دموکراسی و خیانت به اشکال جدید در ایران آینده هستند. زهی خیال باطل

..................

از عشقی و طلاهایی که ظاهرا در کیش به نیت خروج از کشور ازش گرفته بودند چه خبر ؟
                یک راس از این جماعت و نوچه هایشان نشان بدهید ، از سناریو کثیف سال 99 به این سو تا خرخره در رمز ارز و صندوقهای ربا و طلا غر ق نشده باشد.
                .....
                ...
                آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2026/01/07, 07:16.

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2355

درود
                  ضمن عرض تسلیت بابت فقدان مادر گرامی

بله با شما هم نظر هستم ، در RSI روزانه اکثریت سهام و شاخص ها وضعیت بغرنج هست اما در هفتگی هنوز فاصله وجود داره، من در شاخص 4800 و 5 میلیون و بالاتر مناطقی را مد نظر داشتم و به قول شما شاید وضعیت کشور تاثیر غیر مستقیم روی نگاه من در شکل چارتها گذاشته و مقاومتهای در مسیر را هشدارآمیز دیده باشم،
                  جسارتا ،
                  این RSI و سایر نسبتهای ریاضی بین متغییرهای مربوط به سرعت و قدرت و شتاب در نمودارها را هم باید به دلار و یا طلا تبدیل بکنید.
                  مواظب باشید غارتگران دزد یقه سفید یکبار دیگر جیب هایتان را با این شاخص سازی ها و اندیکاتور بازی های جعلی سرقت نکنند.

ضمنا این ریال عربی - آخوندی را به به زودی در زباله دان تاریخ خواهیم انداخت.
                  دلار باید بشود همون هفت تومن و یا یک واحد جدید با نامی برازنده این آب و خاک
                  آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2026/01/07, 07:32.

نظر

• اوشنوس
                    Banned
                    • Dec 2015
                    • 905

سهم فقط شپدیس حالا شما هی بروید سهمهای درپیتی و مافیایی مثل صدرا و گازلوله بخرید و به خودتان حرص و جوش بدهید و به خود و خانواده خود ظلم کنید!!!!

آخه تو این بازار به این خوبی سهمهای خوب و بنیادی کم نریخته پس چه اجباری هست آشغال سهم بخرید!!!؟ سعی کنید ذهنیت خراب و فسیل شده در سهمهای درپیتی را در خودتان اصلاح کنید.

نظر

• shahin
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 2355

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
                      سهم فقط شپدیس حالا شما هی بروید سهمهای درپیتی و مافیایی مثل صدرا و گازلوله بخرید و به خودتان حرص و جوش بدهید و به خود و خانواده خود ظلم کنید!!!!

آخه تو این بازار به این خوبی سهمهای خوب و بنیادی کم نریخته پس چه اجباری هست آشغال سهم بخرید!!!؟ سعی کنید ذهنیت خراب و فسیل شده در سهمهای درپیتی را در خودتان اصلاح کنید.
                      وقت بخیر
                      عرض به خدمتتون که اولین سهامی که بنده در بورس خریدم همینها بودند ،
                      بعد مافیا آمدند این شرکت پیشران توسعه و ترانزیت را تصاحب و دفن کردند.

لطفا بفرمایید ، اگر این شرکتها درپیت هستند ، چرا مافیا رفته اند سراغشون قیمتهایشان را آورده اند در قیمتهای مادون صفر ؟
                      همین شرکت صدرا حدود 5.5 میلیارد دلار مگا پروژه در فراساحل و ... اجرا کرد ، حداقل سود پیمانکاری این پروژه ها میشود 1.5 میلیارد دلار ( حق کلیم ده پونزده ساله رو هم بهش اضافه کنید )
                      نمی شود ادعا کرد به کل سرقت شده اند عمدتا به صورت مطالبات باقیمانده

ما هر چه عقب افتادیم از اون تقلبی که در آمریکا اتفاق افتاد و انتخاب بایدن ( مهره انگلیس ) در آمریکا بود.
                      5 سال قبل منتظر کشف عورت و فرار یک عده تروریست و دزد تبه کار بودیم.

نظر

• اوشنوس
                        Banned
                        • Dec 2015
                        • 905

گازلوله و صدرا صف فروش!!! حالا بیا هی حرص و جوش زیادی بخور و خودت را آزار بده!! اگه مثل من شپدیس خریده بودی الآن به جای این همه خودآزاری و حرص و جوش زیادی خوردن مینشستی ریلکس از تماشای بازار لذت میبردی حالا از شپدیس خوشت نمیاد شپنا میخریدی! از شپنا بدت میاد شستا میخریدی! دیگه اینهمه صغرا کبرا چیدن نداره! جا خوش کردی تو باتلاق سهمهایی مثل گازلوله و صدرا بعد از این بازار و از زمین و زمان طلبکاری!!!

نظر

• اوشنوس
                          Banned
                          • Dec 2015
                          • 905

اینها همش در حد حرفه نه بیشتر! تا اونجایی که من به یاد دارم 15 سال بیشتره صدرا قراره حق کلیم بگیره ولی معلوم نیست گرفته و پولش را جای دیگه خرج کرده! و یا اصلآ نگرفته!! از کدام مگا پروژه حرف میزنید!! مثل اینکه شما در ایران زندگی نمیکنید! و از اینهمه اختلاص و پولشویی ها بی خبر هستید!!! یه توصیه برادرانه به شما میکنم از سهمهایی که سپاه و یا سپاهی جماعت در مدیریت شرکت ورود میکنند به شدت دوری کنید مثل فاهواز که یک سردار سپاهی اهوازی شده همه کارش و یا فلات و یه سری شرکتهای دیگه چون مطمئن باشید خیر این آدمهای گدا گشنه و نوکیسه به سهامداران و امثال من و شما نمیرسه چنین افرادی این شرکت را تمامآ مال خود میپندارند و به هیچ صراط دیگری جز منافع شخصی خود معتقد نیستند

در اصل توسط shahin پست شده است View Post

وقت بخیر
                          عرض به خدمتتون که اولین سهامی که بنده در بورس خریدم همینها بودند ،
                          بعد مافیا آمدند این شرکت پیشران توسعه و ترانزیت را تصاحب و دفن کردند.

لطفا بفرمایید ، اگر این شرکتها درپیت هستند ، چرا مافیا رفته اند سراغشون قیمتهایشان را آورده اند در قیمتهای مادون صفر ؟
                          همین شرکت صدرا حدود 5.5 میلیارد دلار مگا پروژه در فراساحل و ... اجرا کرد ، حداقل سود پیمانکاری این پروژه ها میشود 1.5 میلیارد دلار ( حق کلیم ده پونزده ساله رو هم بهش اضافه کنید )
                          نمی شود ادعا کرد به کل سرقت شده اند عمدتا به صورت مطالبات باقیمانده

ما هر چه عقب افتادیم از اون تقلبی که در آمریکا اتفاق افتاد و انتخاب بایدن ( مهره انگلیس ) در آمریکا بود.
                          5 سال قبل منتظر کشف عورت و فرار یک عده تروریست و دزد تبه کار بودیم.

نظر

• reza@bourse2024
                            عضو عادی
                            • May 2024
                            • 197

اینها همش در حد حرفه نه بیشتر! تا اونجایی که من به یاد دارم 15 سال بیشتره صدرا قراره حق کلیم بگیره ولی معلوم نیست گرفته و پولش را جای دیگه خرج کرده! و یا اصلآ نگرفته!! از کدام مگا پروژه حرف میزنید!! مثل اینکه شما در ایران زندگی نمیکنید! و از اینهمه اختلاص و پولشویی ها بی خبر هستید!!! یه توصیه برادرانه به شما میکنم از سهمهایی که سپاه و یا سپاهی جماعت در مدیریت شرکت ورود میکنند به شدت دوری کنید مثل فاهواز که یک سردار سپاهی اهوازی شده همه کارش و یا فلات و یه سری شرکتهای دیگه چون مطمئن باشید خیر این آدمهای گدا گشنه و نوکیسه به سهامداران و امثال من و شما نمیرسه چنین افرادی این شرکت را تمامآ مال خود میپندارند و به هیچ صراط دیگری جز منافع شخصی خود معتقد نیستند

با سلام و درود. کاملا با نظر جنابعالی در مورد شرکت هایی که مدیریت شان در اختیار تروریست های دزد هست موافقم

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1771

حمایت از شاخص سازها....۱۱ونیم میلیارد سهم وبملت معامله شد

نظر

• farhad_p
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 1009

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                                سلام ممنونم از الطاف شما جناب مگنوس کارلسن

لازم به ذکر هستش که بنده در آن پست مذکور به کسی راهنمایی نکردم و فقط نقل قول کردم همین و اگه یادتون باشه! در همون پست مورد ذکر شما بنده به سه سهم اشاره کرده بودم(فولاد _ غبشهر و سایپا ) که فولاد و غبشهر تا به اینجای کار خیلی خوب رشد کردند به جزء سایپا! در مورد این نماد یه اشاره کوچیک به واگذاری و فروش بلوک عمده سهم به یک شخص حقیقی کرده بودم که فعلآ تکلیف این واگذاری هنوز مشخص نشده! و واسه همینه که سهم رشد چندانی نداشته! قرار بود بابک زنجانی بلوک مدیریتی سایپا را بخرد و خط تولید ماشینهای لوکس اروپایی و آمریکایی را دراین کارخانه راه اندازی کند و خیلی هم پشت این قضیه پافشاری میکردند که هنوز نتیجه ای حاصل نشده و بیشتر از این از خبرهای پشت پرده این واگذاری اطلاع دیگری ندارم. ضمنآ از اینکه برای پدر و مادرم دعا کردید از شما بسیار متشکرم و حقیقتآ از شما و دوستان دیگر التماس دعا دارم. پدر بنده 25 سال میشه که پیش فوت کردند و مادرم یک هفته پیش عمرش رو داد به شما

با درود و عرض ادب
                                و سپاس فراوان از دوست عزیز و نادیده بابت تحلیلها ، همفکریها و راهنمایی‌های صادقانه
                                برای فقدان و آسمانی شدن عزیزانتان هم تسلیت و آرزوی صبر و بردباری مینمایم و برای آنان آرامش و رحمت آرزومندم.
                                گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

در حال کار...
                                X