در اصل توسط dornaa پست شده است
View Post
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
اگر برای بازار مسجل شود که جنگی اتفاق نمی افتد ، حداقل تا یک ماه بازار هر روز مثبت خواهد بود
بنظر بنده جنگ مجددی بین ایران و امریکا شکل نخواهد گرفت وهدف امریکا از این همه تهدید ،فقط گرفتن امتیازات بیشتر از ایران استهیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری
👏 3🙏 1نظر
-
-
گمونم...بعداز مذاکرات...نتونیم تشخیص بدیم که خوب بوده یانه...مثل دفعه قبل که میگفتند مثبت وسازنده است....
ولی از روی قیمت اونس بین ساعتهای ۴تا۸ شب...بشه بهتر تحلیل کرد...اگه حجم وقیمت صعدی شدید باشه...یعنی خدا به دادمون برسه......
👍 2🙏 1نظر
-
سلام و عرض ادب و احترامدر اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Postگمونم...بعداز مذاکرات...نتونیم تشخیص بدیم که خوب بوده یانه...مثل دفعه قبل که میگفتند مثبت وسازنده است....
ولی از روی قیمت اونس بین ساعتهای ۴تا۸ شب...بشه بهتر تحلیل کرد...اگه حجم وقیمت صعدی شدید باشه...یعنی خدا به دادمون برسه......
یک موضوع را هم در نوع روند انس باید لحاظ کرد و آنهم مذاکرات هفته آتی روسیه و اکراین است بنظر میرسه که توافقات بین روسیه و اکراین انجام خواهد شد
ارادت
👍 2👏 1نظر
-
از دو هفته پیش ب واسطه تهدید ترامپ و اومدن ناو آمریکا بازار بورس ایران 20 درصد ریخت
از فاز جنگ حتمی ک بازار داشت بخاطرش میریخت الان ب مذاکره رسیدیم
بحث من راجب این هست ک بورس همیشه بدترین سناریو رو میبینه متاسفانه و کاری ب این ندارم ک مذاکرات ب نتیجه میرسه یا نه
👍 4نظر
-
ترامپ با انتشار عکسی از بروسلی به پیشواز مذاکرات رفت!
https://cdn.namehnews.com/thumbnail/eBOyp7K2JUeT/0KspN65RzgYFHFrusS9hOc_4F_1qGBmyi4CsYL-GywANxdMndkbfwc1zmTP6v02xhSDhHz_L_2TELcBJh1qN4w4X7 qTsUhoY/photo_2026-02-06_11-20-28.jpg
پای بروسلی که بیاد وسط کار تمام است و همه چی حله
نظر
-
بازهم تاکیدا عرض میکنم نوع روندصعودی استدر اصل توسط طيب پست شده است View Post
سلام
چرا دروغ میگی؟!
فقط امروز یعنی یکروز اضافی ولی تحلیل فیلد نشده
چون روند همچنان صعودی است
بازهم به ادامه روند صعودی کاملا باور دارم چون نوع روند تغییر نیافته
بازهم تاکیدا عرض میکنم درصورتیکه اتفاق غیر منتظره ای رخ نده ادامه روند صعودی را شاهد خواهیم بود
محدوده چهار میلیون و سیصدو پنجاه اولین نقطه مقاومتی است هر چند با توجه به ارزش دلاری بازار سرمایه این محدوده هم شکسته خواهد شد
اینکه نتیجه مذاکرات تأثیر بسزایی در بازار سرمایه داره شکی نیست ولی نقش تعیین کنندگی نداره و فقط تأثیرات مقطعی را باید لحاظ کرد
مهمترین عوامل موثر بر قیمت در بخش درونزااست هر چند عوامل برونزا تأثیراتی دارند ولی در کلیت میشه گفت عوامل درونزا نقش تعیین کننده دارند
این مهم را هم مد نظر قرار دهیم که عوامل درونزا و برونزا بنوعی مرتبط هستند
تا زمانیکه ارزش دلاری بازار سرمایه در همین محدوده و یا کمی بیشتر باشد برای سرمایه گذاری خیلی عالی است البته با قبول ریسک های مترتب
درصورتیکه ریسکهای مترتب کاهش یابد بازدهی بازار سرمایه خیلی خیلی زیاد خواهد بود
به امید روزی که سایه جنگ از کشور دور شود
به امید روزی که دیکتاتوری از کشور محو شود
به امید روزی که مردم در رفاه و آسایش و امنیت زندگی کنند
🙏 6😂 1نظر

نظر