جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • daylaq
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 292

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
    مسول خاصي رانميشه متهم كرد نضام وتفكرش قسم خورده تا روان وانسانيت وهمه چي را از مردم عزيز نگيره ول كن نباشه نميدونم تاوان چي راپس ميديم سواي بورس كجامون درسته ادم هرجاقدم ميزاره ميخاد يه دل سير براي مردم وحالش گريه كنه بوضع بيمارستان وازدواج وروان مردم وتفريح وخوشي وحال جوانان وحقيقت راستينشان ووضع زندگي وازكجبگم وخودتان درايرانيد فقط خودمان كه غيرتو ازمان گرفتن خدا خودترحم كن تااز ريشه كشور واز همه چي حتي اين دين كه چپكي تحويلمانم دارن ميدن درست نشه فايده نداره حتي بورس گل وبلبل بشه روانمان راچه كنيم

دقیقاً اینجوریه. افراد دیگه که تو بورس نیستن مثل ما نا امید هستن. میری تو صف نون همه ناراضی درمانگاه همه شاکی مدرسه و دانشگاه همینطور ، همه منتظر گشایش. عده ای نگران آن و سمپاشی هر روز هم اخبار منفی: کمبود و بحران آب ، مشکل ریزگردها ، چنان شده که پدر مادرها از تربیت بچه ها عاجز موندن چون دنبال بدبختی های خودشون هستن و بهترین راه رو در این دیدن که تبلت یا کنسول بازی رو بدن دست بچه ها که صداشون درنیاد. دیروز اخبار خودمون داره میگه ایران رتبه اول بازیهای کامپوتری یعنی فاجعه. حالا دوست عزیز بگو برم پیش روانپزشک یا کسانی که این وضعیت رو به وجود آوردند را باید در تیمارستان بستری بکنن. انصاف خوب چیزیه. مردم بخاط مشکلاتشون رفتن تو لاک خودشون و بیشترین کاربران تلگرام و وایبر و لاین و ..... ایرانی هستن. متاسفانه
    ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
      جالبه اومده تلویزیون به دروغ میگه رشد اقتصادی را مثبت کردیم ، همه دارند رشد اقتصادی را میبینند ، ای کاش مجلس این وزیر را برکنار می کرد .
      زمانی مردم رشد اقتصادی را لمس می کنند که قدرت خرید داشته باشند !! با جیب خالی و با حقوق میانگین 1 میلیون 500 هزار تومان کاری نمی تواند کرد تورم کاهشی دورغی بیش نیست !!!

زمانی مردم شادی توافق هسته ای را لمس واقعی می کنند که قدرت خرید داشته باشند نه با جیب خالی بریزند در خیابان تورم واقعا کاهش پیدا کند نه با عدد سازی !!
      :(
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ابشار
        عضو فعال
        • Apr 2013
        • 1426

همه چي بكنار/؟دين راهم برباد دادن من جداي از بورس تو بازار ازاد فعالم قديما بايه رسيد داد وستد داشتيم ويه حضرت عباس گفتن والان خدا راهم علاوه بر مدارك وجك مياري شك دارن وحقم دارن ازبسعدم انسان بودن درهمه چي ازمان سرزده توهين نشه ميانگين ورو بكل جامعه را ميگم وعجيبتر كه امثال اقاي روان شناس بي خبرن كه ريش سفيداي دين وپيرن پاره كرده هاش از جمله ناطق نوري وتندتريناش پناهيان ديگه بر بي اثري حوزه وتفكراتش اذعان دارن وميبينن ديگه حناشون رنگي نداره وماندن ديگه از كجامردمو همراشون كنن بخاطر همينم رو اعصاب مردم عزيز بهرنحو راه ميرن تا جز زنده ماندن بهيچ فكر نكنن والسلام

نظر

• حسام الدین
          عضو فعال
          • Aug 2014
          • 335

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
          توي بيسواد منظور روان ادم را بااون رواني شما را نميفهمي هيچ جوابي برشما وامثال شما باتفكر شما جايز نيست

دوست عزیز؛ چرا ناراحت میشی. دیدم خیلی داری به همه چیز بد و بیراه میگی، گفتم مزاحی کرده باشم. خیلی زشته که سریع به هم برچسب بزنیم. اتفاقا بنده معتقدم اگه بخوایم چیزی درست بشه، اول اول باید خودمون رو درست کنیم و بعد انتظار درست شدن دیگران رو داشته باشیم. شما که اینقدر راحت و سریع از کوره در میری، خب معلومه در برخورد با اجتماع و دیگران هم به همون مشکلاتی که خودت اشاره کردی، برمیخوری.
          نمیدونم والا. اینکه والدین از تربیت بچه هاشون درمانده شدن تقصیر کیه؟! خودشون یا دیگران؟! به هر حال لااقل بنده که هنوز شغل ثابتی هم ندارم و درآمد ماهیانم زیر ماهی 400 تومن هست (در یزد زندگی میکنم)، اگر خودم بخوام و تفکر درستی هم داشته باشم، بسیار خوشحال و خوشبختم و از زندگیم با وجود نقایص بسیار، لذت می برم.
          فقط بعضی وقتها این بازار اعصابم رو میریزه به هم که اونم بعد از ساعت 12:30 درست میشه.
          راستی منظورتون از این روان و اون روان چی بود؟! ما که یه روان بیشتر نداریم! دیگه واجب شد بری پیش روانپزشک!!laughingsmiley/:.Heart.:/
          من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

صلوات بفرستین............خدا بزرگه.............به نظرم بازار پایینی نداره...و تو سهمای خوب فرصت خریده...........
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ابشار
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 1426

ديدت به زندگي وقتي اينه ديگه حرفي باشمانيست وقتي خودخدا ميگه هيچ اينج بي ارتباط باهم نيست ششما اومدي ميگي خب تربيت بچه بلد نيستيم به كي مربوطش وكنيم خب والدينش بايد از نظر ذهني واقتصادي و..شارز باشه تا بچه شاداب باشه ودر همه چي ادم وكشور همينطوره فرقي نداره كه كدام كشور باچه دين ومذهب باشن فرق ما وغربيا در اينه كه اونا ريشه اي همه چي را درست كردن وميكنن ولي ما دين واحاديثشو چپكي فهميديم وميگيم خوشيم و... بابا ولله از زندگي كردن واقعي خلاف غربيا جامانديم واز دين هم كه ادعاشم داريم جامانديم ازهمين دين كه بخداقسم بهترين دينه كدام اثر رومون گذاشته عارف نخاستيم بشيم حداقل دروغ وغش در معامله وكم فروشي ورياكاري در همه چي وازچي بگم در دنيا اوليم بابا بايد پدر خانه دين وتفكرش و.. درست باشه كه خانواده خوب داشته باشه مگه ميشه فقط گفت خودمونا درست كنيم بعد كشور

نظر

• ابشار
                عضو فعال
                • Apr 2013
                • 1426

واين حرف شما بيشتر در بحث عرفانه كه اول خودمو درست كنم تا... نه راجع پدر خانواده ومسولا

نظر

• rad
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 557

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                  صلوات بفرستین............خدا بزرگه.............به نظرم بازار پایینی نداره...و تو سهمای خوب فرصت خریده...........
                  سلام دوستان
                  دوست بلند منش چه سهامی رو برای خرید پسندیدی؟
                  بگو ما هم وارد شویم.
                  سپاس دار شماییم.

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

میخواید به ارامش برسید؟
                    پیشنهاد من به شماها اینه

اول صبح فروش سهام با ضرر بسیار یا ضرر کم فرقی نداره...فقط فروش

بزارید بانک صبر کنید هر وقت بازار بیست روز پشت سر هم مثبت خورد با کله ورود کنید

ساده است

نظر

• hamid888
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 1207

من نمی دونم این کسانی که تو بازار هستند هر روز باید سهمی رو بخرند بفروشن تو ایران این کار جواب نمی ده اندازه ریسک یک سهم از نظر خودتون تو بازار سرمایه گذاری کنید بابا فکر می کنید صندوق کارگزاریها پر سهمه نه یک بخشش سود بانکیه
                      به این بازار اصلا اعتماد نکنید چون خیلی کثیفه دقیقا مثل سیاسته
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                        سلام دوستان
                        دوست بلند منش چه سهامی رو برای خرید پسندیدی؟
                        بگو ما هم وارد شویم.
                        سپاس دار شماییم.
                        اقا فعلا دارم ولبهمن میخرم..............تو این چند روزه کمترین افتو لیزینگیا داشتن....و...فروشنده انچنانی ندارن.......مثلا ولغد 124000........رایان 700000..........ولبهمن 500000..........ریسک به ریواردشون پایینه............اگه بازارم مثبت بشه جز گروه های بیشرو هستن...............این نظره منه ...میتونه کاملا اشتباه باشه
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                          میخواید به ارامش برسید؟
                          پیشنهاد من به شماها اینه

اول صبح فروش سهام با ضرر بسیار یا ضرر کم فرقی نداره...فقط فروش

بزارید بانک صبر کنید هر وقت بازار بیست روز پشت سر هم مثبت خورد با کله ورود کنید

ساده است
                          دادا جان اونوقت همون بلای دی 92 سرمون میاد.................فروش یه سری سهما تو این قیمتا دسته کم از هاراگیری نداره......مثلا همون وساپا که داری....بازار جر بخوره ..میاد 99.............ولی یه تکون میبردش 120..........به خاطر همینه که میگم تو خیلی از سهما ریسک به ریوارد فوق العاده پایین امده............

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

یه سری سهما که به نظرم خریدشون ترس نداره........ولغدر 220...5.....ولبهمن...ولساپا....وساپا....پخش البرز...خاهن.....البته این یکی دارن پدر سوخته بازی در میارن..به نظرم امدن تجدیدش تو کدال نزدیکه...........وبصادر 84..5..........دی 170...........خکار 570...80.......ولیز....غبشهر 690.........اخابر......من خودم اگه فروشنده باشم این سهما رو بابامم در بیارن توو این قیمت نمی فروشم

نظر

• سلطان بورس
                              كاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 3373

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                              یه سری سهما که به نظرم خریدشون ترس نداره........ولغدر 220...5.....ولبهمن...ولساپا....وساپا....پخش البرز...خاهن.....البته این یکی دارن پدر سوخته بازی در میارن..به نظرم امدن تجدیدش تو کدال نزدیکه...........وبصادر 84..5..........دی 170...........خکار 570...80.......ولیز....غبشهر 690...............من خودم اگه فروشنده باشم این سهما رو بابامم در بیارن توو این قیمت نمی فروشم
                              امروز فاذر 259 خریدم
                              نظر ؟
                              تکمبا که خریدیم کلی ضرر شد . حالا مونده این یکی

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                                امروز فاذر 259 خریدم
                                نظر ؟
                                تکمبا که خریدیم کلی ضرر شد . حالا مونده این یکی
                                من تو تکمبا یه سودی کردم...ولی همون سودو امروز دو دستی تو خکاوه تقدیم کردم.............فاذر به نظرم کفش همین جاهاست فروشنده انچنانی نداره......ولی چون په به ایی ..بالاست یه خورده ترس داره....البته میدونم نباید تجهیزاتیا رو اینجوری تحلیل کرد......با معاملات امروزش بعیده پایین خاصی داشته باشه............

نظر

در حال کار...
                                X