جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • signalemosbat
    عضو عادی
    • May 2015
    • 125

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط rad پست شده است View Post
    سلام دوستان
    دوست بلندمنش signalmosbat درود برشما.
    خوشم میاد با شجاعت حرفت رو میزنی.دمت گرم.
    حالا رک و راست بفرمایید سبد سهامت چیست؟
    وتو این روزها چی خریدی؟
    پاسخ فوری
    سپاس دار شماییم.
    سلام دوست گرامی
    می بخشید دیر جواب دادم شب قبل شیفت بودم الآن مطلبتون رو خوندم
    من خوشبختانه تو دوران نزول بورس سهام نداشتم و تو کف دارم وارد میشم.
    الآن سهام خوب برای خرید زیاده
    هر کس برای خودش باید یه استراتژی داشته باشه و بهش وفادار باشه.
    منم به اصول خودم پایبندم. من معمولا زیاد خودمو درگیر فاندامنتال نمیکنم. اخبار رو بررسی میکنم. سهامی رو که فاندامنتال قوی دارن و خبر مثبت توشون هست پیدا میکنم.
    با تکنیکال هم منتظر زمان مناسب ورود و خروج میشینم و تو تکنیکال هم به اصول خودم که تو یک دفتر یادداشت کردم پایبندم.
    شاید یک سهم رو مثلا رو 100 تومان نخرم همون سهم رو رو 140 بخرم !! و برعکس شاید تو روند منفی یه سهم رو بخرم و یکی دو تا منفی هم تحمل کنم تا رشد شروع بشه.
    منظورم اینه که استراتژی من احتمالا برای بقیه جالب نباشه و هر کس باید برای خودش یه قوانین و روشی داشته
    با این حال چشم سبدم رو عرض میکنم خدمتتون. البته با این توضیح که سرمایه من نسبت به بعضی دوستان زیاد نیست.
    وملت ...... میانگین خرید 58 تومان ..... 15 درصد سبد
    خبهمن ..... میانگین خرید 210 تومان ...... 25 درصد سبد
    خپارس ...... میانگین خرید 80 تومان ...... 10 درصد سبد
    وخارزم ..... میانگین خرید 125 تومان ...... 15 درصد سبد
    دی ...... میانگین خرید 180 تومان ..... 15 درصد سبد
    20 درصد هم فعلا نقد !
    البته انتظار ریزش وخارزم تا 112-115 و خبهمن تا 198 داشتم که نیومد !
    اون 20 درصد هم اگه قیمت پایین آمد باز میخرم میانگینم رو پایین میارم. یا نوسانگیری میکنم
    البته الآن مبین و خزامیا هم دارن چشمک میزنن !!
    با امید سود سرشار برای همه دوستان و بالاتر از اون سلامتی برای همه
    :x

نظر

• قمار باز حرفه ای
      Banned
      • Oct 2014
      • 647

نظر

• TAJ2014
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 1027

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
        بعضی مطالب و عکسهای ارسالی دوستان چنان زیباست که
        بیش از یک بار ارزش خوانددن ودیدن و تشکر لازم دارد
        جناب قمار باز بسیار زیبا وبه جا و گویا بود
        یک دنیا تشکر

نظر

• قمار باز حرفه ای
          Banned
          • Oct 2014
          • 647

به گزارش پایگاه خبری قمار باز حرفه ای، شرکت ریخته گری ایران که در هفته ها و ماه های گذشته یکی از شرکت های مورد توجه نوسان گیران بود و شایعه افزایش سرمایه را هم یدک می کشید، مجوز افزایش سرمایه 700 درصدی را از سازمان بورس دریافت کرد.

با این مجوز سرمایه اسمی " خریخت" از دو محل مطالبات و آورده نقدی بیش از 22.3 میلیارد تومانی سهامداران و 12.6 میلیارد تومانی مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها اضافه می شود و از 5 میلیاردتومان کنونی به 40 میلیارد تومان خواهد رسید.

هدف از این تامین مالی قابل توجه اصلاح ساختار مالی و تامین سرمایه در گردش و خروج از ماده 141 قانون تجارت اعلام شده است.

سیمان شرق هم که با کاهش قیمت به مرز قمیت اسمی 100 تومانی هرسهم رسیده، در نظر دارد سرمایه اسمی بیش از 109 میلیارد تومانی به 160 میلیارد تومان برساند. این افزایش سرمایه 46 درصدی از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران تامین و برای اصلاح ساختار مالی صرف خواهد شد.

شرکت کوچک بورسی و قدیمی فیبر ایران هم که در اکثر روزهای سال جاری شاهد کاهش قیمت سهام بود آماده افزایش سرمایه از 5 میلیارد به 10 میلیارد تومان شده که از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران تامین خواهد شد.

هدف از این افزایش سرمایه 100 درصدی 6 دلیل تأمین سرمایه در گردش ، جبران نقدینگی جهت خرید تأسیسات به منظور کاهش آلایندگی، تأمین قطعات یدکی ضروری، امکان تداوم فعالیت های شرکت ، جلوگیری از افزایش زیان انباشته و شمولیت ماده 414 قانون تجارت و اصلاح ساختار مالی اعلام شده است.
          آخرین ویرایش توسط قمار باز حرفه ای؛ 2015/06/21, 23:22.

نظر

• ahmoeini
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2562

سلام
            صبح بخیر
            امیدوارم روز خوبی داشته باشید
            والیبال ایران هم که بخوبی دوش به دوش کشور برادر و دوست فعلی و دشمن و امپریالیست قبلی داره پله های صعود رو طی میکنه
            درست مثل مذاکرات
            دلواپسان میگن ظریف باید از تیم ملی یاد بگیره
            من میگم تیم ملی دقیقا داره مثل ظریف عمل میکنه
            دو تیم ایران و امریکا در هر دو میدان با هم دارن جلو میرن
            به هر حال صعودشون قطعی شده همونطوری که پایان مذاکرات فعلی قطعی شده
            ولی کو چشم بینا
            مخصوصا در بورس ایران
            باز هر از چند گاهی بازار رو منفی میکنند
            گرچه من اعتقاد دارم دارن سهم جمع میکنند
            ولی این روزها سهم از دست ندادن خیلی سخت شده
            همش آدم وسوسه میشه یه نوسان بگیره

نظر

• نجاT...
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 2639

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
              سلام
              صبح بخیر
              امیدوارم روز خوبی داشته باشید
              والیبال ایران هم که بخوبی دوش به دوش کشور برادر و دوست فعلی و دشمن و امپریالیست قبلی داره پله های صعود رو طی میکنه
              درست مثل مذاکرات
              دلواپسان میگن ظریف باید از تیم ملی یاد بگیره
              من میگم تیم ملی دقیقا داره مثل ظریف عمل میکنه
              دو تیم ایران و امریکا در هر دو میدان با هم دارن جلو میرن
              به هر حال صعودشون قطعی شده همونطوری که پایان مذاکرات فعلی قطعی شده
              ولی کو چشم بینا
              مخصوصا در بورس ایران
              باز هر از چند گاهی بازار رو منفی میکنند
              گرچه من اعتقاد دارم دارن سهم جمع میکنند
              ولی این روزها سهم از دست ندادن خیلی سخت شده
              همش آدم وسوسه میشه یه نوسان بگیره
              معروف: شما از ما جدا شده اید...

سعید معروف چهره های سیاسی را متهم به حضور در پیروزی های لیگ جهانی کرد و معتقد است آنها از والیبال جدا هستند.

پس از اتمام دومین بازی تیم های ملی والیبال ایران و آمریکا که یک بار دیگر به کسب 3 امتیاز برای کشورمان منتهی شد، چهره های سیاسی به ورزشگاه آزادی و سپس رختکن تیم ملی رفتند تا در پیروزی شیرین ایران مقابل قدرت برتر جهان در والیبال سهیم باشند، اما ملاقات آخر این افراد با ملی پوشان گفت و گوهایی شیرین را به همراه نداشت و سعید معروف کاپیتان تیم ملی والیبال  در مقابل چهره های سیاسی قرار گرفت و حرف دل خودش و سایر ملی پوشان را با بیانی صریح به زبان آورد که واقعیت های زیادی را به همراه داشت. معروف پس از تشکر محمد نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهور و حجت الاسلام ابوترابی نایب رییس مجلس از ملی پوشان در خطاب به آنها گفت : « ما همیشه انرژی زیادی از مردم گرفته ایم اما حضور شما یک روحیه مضاعفی را برای ما به همراه دارد. من فکر می کنم صحبت در مورد مسائلی که برای ما مهم است دیگر تکراری شده باشد اما این موضوع به همه ثابت شده است که دلخوشی مردم، لحظه شماری ما برای بازی مقابل تماشاگران ایرانی، اتفاقاتی که بعد از برد والیبال در شهرهای مختلف می افتد برای ما خیلی ارزشمند است و فکر می کنم همه متوجه شده اند که ما فقط و فقط به دنبال این قضیه هستیم ولی فکر می کنم سال گذشته آقای ابوترابی اینجا بودند و ما نزدیک به 9 ماه است که ایشان را ندیدم و فکر می کنم دیدار ما همیشه به بردهای بعد از لیگ جهانی می افتد، الان هم مطمئن هستم شما تشریف ببرید لیگ جهانی سال بعد شما را خواهیم دید.»
              کاپیتان تیم ملی در مورد صحبت های نهاوندیان که به مشکلات دولت بازمی گشت این طور واکنش نشان داد:« خیلی دوست داشتم بعد از این پیروزی به جای عنوان کردن مشکلات و دغدغه های دولت، شما حتی به دروغ به ما این وعده را می دادید که از این تیم حمایت خواهد شد چون من فکر می کنم مجسمه بچه های این تیم را باید از طلا ساخت. خیلی خوشحالم و افتخار می کنم در این نسل و مجموعه آقای داورزنی کار می کنم. بیش از حد وابسته به هم هستیم ولی احساس می کنم شما از ما جدا شده اید. نمی دانم این شرایط تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، همه چیز در حد حرف است، اینکه در دستور کار هست، دولت قرار است حمایت کند، اینکه ماده فلان این را گفته است. ما همه این مسائل را می دانیم، مشکلات اقتصادی دولت را هم می دانیم ولی از مشکلات اقتصادی دولت بیشتر مشکلات خودمان را می دانیم. تا الان خم به ابرو نیاوردیم و بازهم تاکید می کنم با اینکه می دانم اگر شما تشریف ببرید مطمئن هستیم تا لیگ جهانی سال آینده شما را نخواهیم دید ولی خوشحالم دیدار بعد با خبرهایی خوشحال کننده تر همراه باشد. من معتقدم هر اتفاقی برای این بچه ها بیافتد کم است. من اگر جای آقای گودرزی بودم کاری برای این بچه ها می کردم که تاریخی شود چون این بچه ها کاری کردند که در ورزش ایران برای رشته های دیگر مثال شدند.»
              معروف در پایان با اظهار نا امیدی از وعده وعیدهای مسولین گفت: « تمام این حرف های من تکراری است همان حرف هایی است که سال گذشته با آقایان گودرزی و ابوترابی زده ایم ولی واقعا به نظرم لازم است این مسائل بیشتر از اینها جدی گرفته شود و با حرف هایی چون در دستور کار است و اقدام می شود خلاصه نشود. حداقل خواسته ما این است با وعده هایی حتی دروغ تیم را امیدوار نگه دارید و یک بار دیگر وعده ما به لیگ جهانی سال آینده موکول نشود.»
              نهاوندیان در پاسخ به تمام صحبت های معروف گفت: « این دولت بلد نیست دروغ بگوید راستش را به شما می گوید. شما قول بدهید یک کار تاریخی انجام بدهید من هم قول می دهم یک کار تاریخی انجام بدهم.»...
              انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• frankval
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 132

این یارو نهاوندیان منظورش از کارتاریخی چی بوده؟ دیگه مگه قراره چه کار کنند که نکردند؟ شایدم منظورش اینه که برن کشتی تایتانیک رو نجات بدن؟!
                "Anyone who thinks there's safety in numbers hasn't looked at the stock market pages." - Irene Peter

نظر

• RAMIN PEDRAM
                  عضو عادی
                  • Aug 2014
                  • 199

نگاه تکنیکالی به سهم ها باعث شده نتونم از الگوهای خوش ریخت و ساخت به آسانی بگذرم.خریخت هم یکی از اونها بود.ورود(قمت نهایی420)
                  فایل های ضمیمه شده
                  [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• محمد3
                    عضو فعال
                    • Aug 2014
                    • 458

حالا اون نوسانگيرايي كه وبصادر رو شنبه با خوشحالي 92تومن فروختن جاش چند ميخوان بخرن؟! /:.yead.:/

نظر

• ahmoeini
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2562

مثل اینکه بازار به خاطر پالایشگاهی ها مثبت شده

نظر

• قمار باز حرفه ای
                        Banned
                        • Oct 2014
                        • 647

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
                        سلام
                        جو مثبت بده رفیق :) ، همونطور که یکشنبه هفته پیش خیلی ها از بازار مثبت و سود کردن جا موندند ، این هفته هم همین اتفاق میفته ، جو بازار و خبرهای مذاکرات همه مثبت ، فردا بازار از منفی ضعیف به سمت مثبت قوی حرکت خواهد کرد و بازار خیلی شیک و مجلسی دست به دست خواهد شد ، بزودی تمام کسانی که در ترید کردن 2 دل هستند پشیمان خواهند شد :).

:) :):):)

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                          مثل اینکه بازار به خاطر پالایشگاهی ها مثبت شده
                          بازهم به نظر میرسه حقوقی ها دارن برای فروش آماده میشن !

نظر

• قمار باز حرفه ای
                            Banned
                            • Oct 2014
                            • 647

منتظر رشد 3000 واحدی شاخص کل باشید پالایشیها با صف سنگین دارند باز میشن

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

چون محدودیت گذاشتند فکر نکنم اینقدر بره بالا

نظر

• محمد3
                                عضو فعال
                                • Aug 2014
                                • 458

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                بازهم به نظر میرسه حقوقی ها دارن برای فروش آماده میشن !
                                شاخص مستقل از نتيجه مذاكرات حداقل تا 67 هزار بالا ميره ولي تارگتهاي بالاتر ديگه بستگي به نتايج مذاكرات داره. شايد هفته ديگه يه فرصت واسه خروج و ورود مجدد باشه ولي اين هفته من كه شخصا فول سهم باقي مي مونم.

نظر

در حال کار...
                                X