جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 717
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 596

پاسخ : جــــو بــــازار

خب حجم معاملات پايينه فروشنده كم خريدار هم كم در كف قيمتي سهمها جو نااميدي مستولي خدايا روزي ما مثل اينكه نزديكه /.:blushsmiley:./

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

باز هم حرفهای تکراری و بیخود و بی معنی !!!! ولی در عمل هیچ حمایتی واقعی از بازار صورت نمی گیرد

كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
        دوست عزیز نمیدونم منظور شما چه کسانی هستن اما بنده 12 ساله سهامدار وساپا هستم نوسانگیر هم نیستم تبلیغ هم نکردم و نمیکنم اما به نظر شما سهمی که به ازای هر سهمش 200 تومان مطالبات داره و بیش از 108 تومان اندوخته داره وتا به حال سود ده بوده ارزش خرید نداره ؟ قیمت سهم باید 80 درصد NAVباشه اما الان با قیمت اندوخته اش برابری میکنه مدیریت قبلی سایپا سهم به این روز انداخت از اون پوستین دوز دزد تا مدنی اشغال
        اما با مدیریت جدید سایپا و وساپا وضعیت رو به رشدی داره
        سربلند باشید
        سلام جناب تاج عزیز،
        در ارزندگی سهم هیچ شکی نیست. فوووووووووووووووق العاده پتانسیل دارد این سهم تا همین الان قیمت را از 100 تومان به 400 تومان برساند.
        ولی وقتی امروز حقوقی 2.2 میلیون عرضه کرده یعنی چه؟
        وقتی بیمه ایران هنوز 70 میلیون سهم دارد این یعنی چه؟
        وقتی مدیر عامل قبلی رفته است تمام دارایی شرکت را به کارکنان سایپا داده است (همان چند هزار میلیارد مطالبات را می گویم) این یعنی چه؟
        وقتی ازش می پرسی چرا با این انباشته کاری نمی کنی و می گوید این سود ها کاغذی است!!! یعنی چه؟
        البته مدیر عامل عوض شده ولی هنوز بیمه ایران حضور دارد، هنوز ما شناختی از مدیر عامل جدید نداریم، هنوز مطالبات در آن شرکت لعنتی کارکنان سایپا مانده و معلوم نیست چطور در خواهد آمد؟
        من هم سهامدار دو ساله ی وساپا هستم و این چیز ها را دیده ام که با خودم عهد کرده ام تا وقتی قیمت سهم بالای 97 است به هیچ وجه به دید خرید به سهم نگاه نکنم.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام جناب تاج عزیز،
          در ارزندگی سهم هیچ شکی نیست. فوووووووووووووووق العاده پتانسیل دارد این سهم تا همین الان قیمت را از 100 تومان به 400 تومان برساند.
          وقتی مدیر عامل قبلی رفته است تمام دارایی شرکت را به کارکنان سایپا داده است (همان چند هزار میلیارد مطالبات را می گویم) این یعنی چه؟
          وقتی ازش می پرسی چرا با این انباشته کاری نمی کنی و می گوید این سود ها کاغذی است!!! یعنی چه؟
          البته مدیر عامل عوض شده ولی هنوز بیمه ایران حضور دارد، هنوز ما شناختی از مدیر عامل جدید نداریم، هنوز مطالبات در آن شرکت لعنتی کارکنان سایپا مانده و معلوم نیست چطور در خواهد آمد؟
          من هم سهامدار دو ساله ی وساپا هستم و این چیز ها را دیده ام که با خودم عهد کرده ام تا وقتی قیمت سهم بالای 97 است به هیچ وجه به دید خرید به سهم نگاه نکنم.
          در ضمن آن 2 که شده بود 2.2 الان شد 2.4 و فکر کنم نامرد ها تا آخر وقت این رقم را به 2.6 هم برسانند.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1839

دوست عزیز نمیدونم منظور شما چه کسانی هستن اما بنده 12 ساله سهامدار وساپا هستم نوسانگیر هم نیستم تبلیغ هم نکردم و نمیکنم اما به نظر شما سهمی که به ازای هر سهمش 200 تومان مطالبات داره و بیش از 108 تومان اندوخته داره وتا به حال سود ده بوده ارزش خرید نداره ؟ قیمت سهم باید 80 درصد NAVباشه اما الان با قیمت اندوخته اش برابری میکنه مدیریت قبلی سایپا سهم به این روز انداخت از اون پوستین دوز دزد تا مدنی اشغال
            اما با مدیریت جدید سایپا و وساپا وضعیت رو به رشدی داره
            سربلند باشید
            دوست عزیز
            من بیشتر منظورم چند آیدی شناخته شده در سایت همسایه بود که به منابع برخی صندوقها و حقوقی ها(غیر مستقیم)دسترسی دارند
            و با پول مردم بازی های کثیف میکنند،اما به تنهایی قادر به اجرای نقشه خودشون نیستند!!
            اما چند نکته:
            1-وساپا زیر مجموعه سایپا هست و وضعیت مالی سایپا مشخص!پس امیدی نداشته باشید به این زودی به مطالباتش برسه.
            2-سود انباشته وساپا تماما کاغذی و غیر واقعی است!
            3-سود سهم ندارد،وهمین مختصر رو هم به زور و دعوا میدهد!!!
            4-همین افراد هم به واسطه همین مدیریت جدید قصد دارند از این باتلاق ماهی بگیرند که امیدوارم ناکام بمانند(هر چند ضرر نمیکنند و از جیب صندوقها و حقوقی مایه میزارن)
            5-سهم خوبی هست ولی نه به هر قیمتی!!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
            آن حلقه زنجیر همان است که بودست
            نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

عجب بزن بزنی شده!

احسنت به خریدار. رو مثبت خرید می کند چه خریدی...

این حقوقی های کثیف هم گویا کم نمی خواهند بیاورند، البته در مثبت عرضه می کنند و رنج نمی کشند.

آن 2 که شده بود 2.2 و بعد 2.4 و ما پیش بینی کردیم می شود 2.6 الان شده 3.3 میلیون سهم!
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

عجب بزن بزنی شده!

احسنت به خریدار. رو مثبت خرید می کند چه خریدی...

این حقوقی های کثیف هم گویا کم نمی خواهند بیاورند، البته در مثبت عرضه می کنند و رنج نمی کشند.

آن 2 که شده بود 2.2 و بعد 2.4 و ما پیش بینی کردیم می شود 2.6 الان شده 3.3 میلیون سهم!
                اگر منظور شما وساپا هست تعجب میکنم
                سهم پدر همه را درآورده و یه روز مثبت شده جای خوشحالی داره !!!
                خاک تو سر مدیران شرکت که چند ساله این سهم را با خاک یکسان کردن

نظر

• TAJ2014
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 1027

سلام جناب تاج عزیز،
                  سلام محمد حسین جان
                  چند نکته مهم قابل ذکر
                  1- اتفاقا سهم تا بالای 97 هست مناسب خریده اگر خدای نکرده این کف رو بزنه اونوقت باید فاتحه سهم رو بخونیم
                  2-اینکه مدیریت قبلی نالایق بود شکی نیست که بحمدالله سرنگون شد و مدیریت جدید بر اساس گفته ها رزومه قوی مالی و خوشنام هست
                  3- شرکت از زمان پوستین دوز ذلیل شد که پوست سهامداران رو کند تا برای جدو ابادش لباس های فاخر بدوزه اما دوره اون به سر اومد
                  4-مدیریت قبلی در وصول مطالبات ناکارامد و ودر مدیریت نالایق بوداما دوره این هم سر امد اما مطالبات رو که نبخشیده پس قابل وصول هست
                  5-روند سهم خیلی به سیاست های مالی و مدیریتی دکتر آستانی بستگی داره وچشم دوخته اگر بخشی از این مطالبات در کوتاه مدت وصول کنه شرکت دچار تحول بزرگ و مثبتی خواهد شد که انشالله اینطور خواهد شد
                  6- لازم هست یک کنفرانسی یا مصاحبه ای مدیریت جدید داشته باشه تا با سیاست هاش هم بیشتر اشنا بشیم هم دلگرم
                  7- بیمه ایران فقط در وساپا این گند کاری رو نمیکنه در هر سهمی ورود کرده عادت کرده ارزان بخره ارزانتر بفروشه اخرین بار تعداد سهمش به 40 میلیون رسیده بود که یه بلوک 10 سنگین با قیمت 125 برداشت حالا 108 میفروشه واین بخاطر این هست که از بیت المال ارتزاق میکنه و پول بی حساب و کتاب میاد به حسابش
                  8- با شجاعی رییس مجمع که حرف میزدم گفت اختیار سهام دیگران نداریم با بیمه ایران حرف زدیم قراره عرضه نداشته باشه ما هم عرضه کننده نیستیم
                  سرافراز باشید

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام محمد حسین جان
                    چند نکته مهم قابل ذکر
                    1- اتفاقا سهم تا بالای 97 هست مناسب خریده اگر خدای نکرده این کف رو بزنه اونوقت باید فاتحه سهم رو بخونیم
                    2-اینکه مدیریت قبلی نالایق بود شکی نیست که بحمدالله سرنگون شد و مدیریت جدید بر اساس گفته ها رزومه قوی مالی و خوشنام هست
                    3- شرکت از زمان پوستین دوز ذلیل شد که پوست سهامداران رو کند تا برای جدو ابادش لباس های فاخر بدوزه اما دوره اون به سر اومد
                    4-مدیریت قبلی در وصول مطالبات ناکارامد و ودر مدیریت نالایق بوداما دوره این هم سر امد اما مطالبات رو که نبخشیده پس قابل وصول هست
                    5-روند سهم خیلی به سیاست های مالی و مدیریتی دکتر آستانی بستگی داره وچشم دوخته اگر بخشی از این مطالبات در کوتاه مدت وصول کنه شرکت دچار تحول بزرگ و مثبتی خواهد شد که انشالله اینطور خواهد شد
                    6- لازم هست یک کنفرانسی یا مصاحبه ای مدیریت جدید داشته باشه تا با سیاست هاش هم بیشتر اشنا بشیم هم دلگرم
                    7- بیمه ایران فقط در وساپا این گند کاری رو نمیکنه در هر سهمی ورود کرده عادت کرده ارزان بخره ارزانتر بفروشه اخرین بار تعداد سهمش به 40 میلیون رسیده بود که یه بلوک 10 سنگین با قیمت 125 برداشت حالا 108 میفروشه واین بخاطر این هست که از بیت المال ارتزاق میکنه و پول بی حساب و کتاب میاد به حسابش
                    8- با شجاعی رییس مجمع که حرف میزدم گفت اختیار سهام دیگران نداریم با بیمه ایران حرف زدیم قراره عرضه نداشته باشه ما هم عرضه کننده نیستیم
                    سرافراز باشید
                    تمام نکاتتان قبول به جز یک مورد:

در 970 ریال یا حتی کمتر جای خرید است. من اصلا چیزی به نام حد ضرر را قبول ندارم. من می گویم آدم (نسبت به این سهم های بنیادی) در یک قیمتی خرید می کند که اگر قیمت سهم از نصف هم کمتر شد باز خیالش راحت باشد و مطمئن باشد که بالاخره یک ساله قیمت حتما بر می گردد و بالاتر هم می رود. ولی اگر آدم نگاه کوتاه مدت داشته باشد و حد ضرر تعیین کند فکر کنم تو این بازار متلاطم ضررهایش بیشتر از سودهایش بشود. (چون کسی که حد ضرر تعیین می کند حتما باید روند کوتاه مدت را درست شناسایی کرده باشد)

در مورد بیمه ایران الان نگاه کردم 170 میلیون دارد. نمی دانم امروز این بود داشت عرضه می کرد یا نه؟ و نمی دانم برای چه این کار را می کند؟ اگر اشتباه نکنم این بلوک ها را از شرکت ها به عنوان بدهی هایشان دریافت می کند. مثلا یادم می آید یک بار یک بلوک 30 میلیونی را یکباره سایپا داد به بیمه ایران. اگر این طور باشد فروش در قیمت پایین برای بیمه ایران معنی پیدا می کند ولی اگر خودش نقدی در قیمت بالا سهم را خریده باشد و بخواهد در قیمت پایین بفروشد هیچ دلیلی نمی توان برای این کارهایش پیدا کرد.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• b-asgharne
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1055

ارزش معاملات امروز حدود 99 میلیارد بود(بدون معاملات عمده).

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سهم هایی که بهم چشمک می زنند:
                        خصدرا در 183
                        خگستر در 231
                        ثشاهد در 115

ولی فکر کنم باز باید صبر کرد که خدا با صابران است.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• amir20202000
                          عضو عادی
                          • Jan 2015
                          • 98

زمانیکه بازار در حرکت نزولی کم حجم و بی رمق دنبال میشه و با سرعت کمتر به منطقه حمایتی یا کف های تکنیکی نزدیک میشه

در واقع بیانگر این موضوع هست که زور فروشندگان در حال کاهش هست

یا به اصلاح فروشندگان نسبت به فروش سهم خودشون عجله ندارن

در چنین شرایطی شناسایی در کف های قیمتی با رعایت حد ضرر بهترین موقع خرید هست

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

طیب نیا وی با شاره به بازار سرمایه و روند آن گفت: در طی این دو سال تلاش کردیم وضعیت و شرایط بازار سرمایه را سر و سامان دهیم که با توجه به مشکلات موجود اقتصادی و موانعی که با آنها روبرو بودیم کار دشوارتر شد. اینکه نوسانات بازار سرمایه و مشکلاتی که برای بورس و سهامداران در این دو سال به وجود آمد قابل درک است اما بنظر می رسد وقت آن رسیده که پس از رفع تحریم ها ثمره تلاش و موفقیت تیم هسته ای در اقتصاد و بازار سرمایه نمایان شود و معتقدم که بزودی بورس را اصلی خود را پیدا کرده و به اخبار و اتفاقات واکنش نشان دهد .

وزیر اقتصاد با بیان این مطلب که وزارت اقتصاد برای پسا تحریم برنامه های جامعی دارد یادآور شد: با گذر از شرایط سخت و دشوار اقتصادی فعلی برنامه های اقتصادی دولت برای پسا تحریم و دوران رشد اقتصادی اعلام و اجرایی خواهد شد .

بنابر این گزارش و با توجه به جهت های طیب نیا بنظر می رسد که مبنای آغاز توافق هسته ای برای دولت و خصوصاً تیم اقتصادی پس از اعلام نظر کنگره آمریکا و مجلس شورای اسلامی می باشد یعنی درست زمانی که تحریم های ایران بطور یکجا برداشته می شوند .

حال باید با شروع نیمه دوم سال فصل مهر بورس به سهامداران نیز آغاز خواهد شد
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                              این مسئولین آشغال بورس دارن خودشون را پاره میکنن که هر جور شده شاخص را شده با یک واحد مثبت نگه دارن .
                              چند تا سهم مثل کشتی تجارت میان یه معامله میکنن که شاخص زود اصلاح خودش را تموم نکنه
                              بی پدرا چه خوابی برای این بازار دیدن معلوم نیست . قطعا در صورت توافق بازار یه بالای خیلی سنگینی داره ولی کی معلوم نیست . امسال یا چند سال دیگه

وزیر اقتصاد با بیان این مطلب که وزارت اقتصاد برای پسا تحریم برنامه های جامعی دارد یادآور شد: با گذر از شرایط سخت و دشوار اقتصادی فعلی برنامه های اقتصادی دولت برای پسا تحریم و دوران رشد اقتصادی اعلام و اجرایی خواهد شد

وقت آن رسیده که پس از رفع تحریم ها ثمره تلاش و موفقیت تیم هسته ای در اقتصاد و بازار سرمایه نمایان شود و معتقدم که بزودی بورس را اصلی خود را پیدا کرده و به اخبار و اتفاقات واکنش نشان دهد

سلام قبل از انتخابات سال 96 حرکت بازار شروع خواهد شد تمام این حرکتها برنامه ریزی شده تا وضع اقتصادی از سال 95 کم کم بهبود یابد تا انگیزه رای مجدد برای روحانی فراهم شود بازار بورس هم از سال 95 کم کم شروع به رشد می کند تا زمان انتخابات سال 96!!!!

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام

حرف های قدیم آقای طیب نیا:

سود دهی پتروشیمی ها و روزهای خوب در انتظار بازار سرمایه

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: شرایط سود آوری شرکت های پتروشیمی فراهم شده و روزهای مناسب در انتظار بازار سرمایه است و شرکت‌هایی که در بازار سرمایه حضور دارند از ارزش بالاتری برخوردار هستند.
                                به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی طیب نیا درهمایش همدلی، همزبانی، رونق اقتصادی و اشتغال که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، به اقدامات انجام شده برای بهبود بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: با لغو مصوبه ستاد، تدابیر ویژه که در سال های 91 و 92 تصویب شده بود، نرخ خوراک پتروشیمی ها به وضعیت مطلوبی رسید و به همین خاطر شرایط برای سودآوری واحدهای پتروشیمی مهیا شده است.
                                وزیر اقتصاد با اعلام اینکه در مجموع شرایط مناسب است، گفت: قیمتی که هم اکنون در بازار سرمایه وجود دارد با واقعیت هایی که بازار سرمایه با آن مواجه است به هیچ وجه مناسبت ندارد.
                                وی افزود: شرکت هایی که در بازار سرمایه حضور دارند از ارزش بالاتری برخوردار هستند. به همین خاطر می توان روزهای مناسبی برای بازار سرمایه کشور پیش بینی کرد.

من دیگر حرفی ندارم.
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/08/18, 00:10.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X