جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid888
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 1207

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
    سلام
    دوست عزیز اوضاع خراب تر از این حرف هاست شرکت های قدر خواهند خوابید فقط کافیه که ارز تک نرخی بشه اگر هم الان دارن شرکت ها کار می کنند چون دارن از اون ور با ارز دولتی وارد و با ارز آزاد می فروشن
    این موضوع رو خودم دیدم ورق کویل از قزاقستان وارد شرکت می شد بدون اینکه بسته بندی رو عوض کنند فرداش بار گیری می شد برای فروش این مملکت خرتو خره و همه شرکت ها دارن دلالی می کنند نه تولید
    بعد می رسیم سر مسله پسر رفسنجانی اما یک چیز می گم رفسناجی تو شرکت های بزرگ حتی خصوصی دست داره اقتصاد دستشه مطمعن باشید سر مسله پسرش مملکت رو فلج خواهد کرد با واردات زیاد
    پس این توافق زیاد برای شرکت ها خوب نیست
    صبر کنید نگاه کنید
    شرکت های بزرگ که لوازم خودرو رو می زدند در وضعیت بدی به سر می برند
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• علی علیزاده
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1159

خدایش ادم قمار کنه بهتر اینه که تو بورس ایران سرمایه گذاری کنه هس#:-S
      یا غنی....

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

منفی های امروز به نظرم فرصت یه نوسان را بده.....
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• فدایی
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 710

بهتره بجای آه و فغان پرتفوی خودمون رو اصلاح کنیم تا وقتی بازار برگشت، ضررهامون سریعتر جبران بشه.
          همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
            بهتره بجای آه و فغان پرتفوی خودمون رو اصلاح کنیم تا وقتی بازار برگشت، ضررهامون سریعتر جبران بشه.
            سلام
            احسنت
            بازار موقع ریزش و یا صعود دسته جمعی معمولا تر و خشک را با هم می سوزاند! و در این هنگام می توان سهم های خوبی که بی جهت پاسوز بقیه شده اند را خرید. سهم هایی که در یک بازار عادی هیچ وقت به این قیمت نمی رسیدند.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

دلیل منفی شدید امروز
              بازگشایی سفارت انگلیس /:.negaran.:/

نظر

• ahmoeini
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2562

با کدام پول
                /:.winksmiley02.:/

نظر

• فدایی
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 710

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                  با کدام پول
                  /:.winksmiley02.:/
                  اگه سهم های پرتفوی خوب انتخاب شدن که لازم نیست در بازار هیجانی توی منفی بفروشیم
                  اما اگه سهم های بدرد نخور توی پرتفو داریم بهتره اونا رو بفروشیم و با سهم های بهتر جایگزین کنیم. هر چند که 1/5 درصد کارمزد ضرر میکنیم ولی ارزششو داره.
                  همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

اما اگه سهم های بدرد نخور توی پرتفو داریم بهتره اونا رو بفروشیم و با سهم های بهتر جایگزین کنیم. هر چند که 1/5 درصد کارمزد ضرر میکنیم ولی ارزششو داره.

این برای بازاریه که دو روز منفی باشه
                    نه بازاری که 2 ماهه منفیه

/:.mellowsmiley.:/

نظر

• فدایی
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 710

به نظر من چند کار میشه کرد:
                      یکی اینکه کلا نقد شد و تا از برگشت بازار کاملا مطمئین نشدیم وارد بازار نشیم
                      یا اینکه میشه نوسانگیری کرد(کاری که اکثرا در حال انجامش هستن)
                      یا میشه مثلا 30 درصد پولو درگیر کرد و با یک پرتفوی خوب سهامداری کرد.

بالاخره بایستی یه جوری با خودمون کنار بیاییم و یک استراتژی داشته باشیم وگرنه با این وضعیت بازار خیلی زود پیر میشیم /:.happysmiley:./

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1839

دستکاری در بازار خودش بزرگترین ضربه رو به بازار میزنه،حتی نسبت به سهام بنیادی!!
                        دقت کنید میبینید در بلوک زدنها،اگر پایه قیمت منفی باشه به صورت (نماد2)انجام میشه،اگر روی مثبت باشه به صورت عادی!!
                        این واقعا به نفع بازار هست؟؟؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

به نظر من چند کار میشه کرد:
                          یکی اینکه کلا نقد شد و تا از برگشت بازار کاملا مطمئین نشدیم وارد بازار نشیم
                          یا اینکه میشه نوسانگیری کرد(کاری که اکثرا در حال انجامش هستن)
                          یا میشه مثلا 30 درصد پولو درگیر کرد و با یک پرتفوی خوب سهامداری کرد.

بالاخره بایستی یه جوری با خودمون کنار بیاییم و یک استراتژی داشته باشیم وگرنه با این وضعیت بازار خیلی زود پیر میشیم /:.happysmiley:./
                          با وجود اینکه مقدار زیادی نقد هستم و یکی دو سهم هم به عنوان نقد گذاشته ام کنار ولی اصلا گزینه اولتان را قبول ندارم.
                          کسی که تا الان سهامدار بوده و ضرر کرده اصلا درست نیست الان نقد شود (بخوانید: ضررش را تثبیت کند) بازار هر آن احتمال دارد برگردد و این برای کسی که سهامدار است خیلی متفاوت خواهد بود از کسی که نقد است! (کسی که نقد است هیــــــــــچ چیزی از دست نمی دهد و این را هم که بعضی ها می گویند از بازار جا می ماند یک حرف عامیانه و نادرست است ولی کسی که سهامدار بوده با بستن معامله تثبیت ضرر می کند!)

به نظر من حتی اگر 20 درصد دیگر هم احتمال افت به بازار بدهیم باز شایسته نیست از سهامی که داریم (به شرط خوب بودن) خارج شویم. (مگر برای تعویض با نماد های بهتر که افت بیشتری داشته اند)

=================

مهمترین چیز در هر بازاری (چه صعودی و چه نزولی) این است که سلامتی و آرامش (این دو نعمت بزرگ خداوند متعال) را حفظ کنیم. @};-
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

فعلا که تر و خشک دارن با هم میسوزن
                            تو باتلاق هر چی بیشتر تقلا کنی بیشتر فرو میری
                            بهینه سازی پرتفو یعنی فروش یه مشت سهم به قولی بد با ضرر به همراه پول کارمزد و ....
                            و خرید یه مشت سهم دیگه با هزینه کارمزد که معلوم نیست اونام بدتر از سهمای فروخته شده نباشن و پایینتر نرن
                            این کار یعنی ضرر مضاعف
                            اگه کسی سهامشو با ضرر فروخت بهترین کار نقد موندنه
                            فعلا جنگ قدرت دو طرف تو کشور داره اوج میگیره و احتمالا چند ماه دیگه هم وضع بازار همینطور میمونه تا قبل انتخابات

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                              بهینه سازی پرتفو یعنی فروش یه مشت سهم به قولی بد با ضرر به همراه پول کارمزد و ....
                              و خرید یه مشت سهم دیگه با هزینه کارمزد که معلوم نیست اونام بدتر از سهمای فروخته شده نباشن و پایینتر نرن
                              این کار یعنی ضرر مضاعف
                              فعلا جنگ قدرت دو طرف تو کشور داره اوج میگیره و احتمالا چند ماه دیگه هم وضع بازار همینطور میمونه تا قبل انتخابات
                              سلام
                              اتفاقا در بازار نزولی (یا به قولی افتان) همان قدر می توان سود کرد که در بازار صعودی (خیزان)
                              در بازار صعودی وقتی یک سهم که آینده ی زیاد جالبی ندارد زیاد رشد می کند و یک سهم که به نظرتان خلیل عالی است کم رشد کرده، چه کار می کنید؟
                              مطمئنا بده که زیاد رشد کرده را تبدیل می کنید به خوبه که کم رشد کرده!

در بازار افتان هم باید همین کار را انجام داد البته به شکل برعکس و وارون.
                              یعنی اگر سهمی دارید که زیاد افت نکرده (و زیاد چنگی به دلتان نمی زند) را می توانید به سهمی تبدیل کنید که بنیادش عالی است ولی به واسطه رفتار رمه وار بازار آن هم به خوبی پایین کشیده شده!
                              بد می گویم؟
                              ============
                              باز هم تاکید می کنم نقد شدن برای کسانی که تا الان سهامدار بوده اند خیلی اشتباه بزرگی است. چون معلوم نیست آینده ی بازار واقعا از این بدتر بشود یا نه؟!!! قبلا خیلی محتمل بود و من اگر خاطرتان باشد مدام می گفتم ولی الان زیاد معلوم نیست. خیلی از سهم ها به نقاط جذابی رسیده اند.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• فدایی
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 710

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                                این کار یعنی ضرر مضاعف
                                با بخشی از نوشته هایتان موافقم و با بعضی دیگه نه.
                                ا
                                اینکه پرتفو را بهینه کنیم نه تنها ضرر مضاعف نیست بلکه خیلی هم خوبه.
                                مثلا اگه چند روز پیش مثلا کپارس را میفروختی و بجاش بمپنا، مبین، ثفارس،... میخریدی لااقل قیمتش ثابت میموند یا حتی نوسان مثبتی میداد و بدین ترتیب جلوی ضرر را می گرفتی و یا حتی با نوسانگیری سود هم می کردی.
                                کسی که نقد بود بهتره همچنان نقد بمونه اما کسی که تا حالا سهامدار بود بهتره بازم نگه داره و پرتفویش را بهینه کنه.

من خودم توی یکماه اخیر با آنکه فول سهم بودم فقط 2 درصد ضرر کردم.
                                هر آن ممکنه بازار برگرده و این ضررم جبران بشه.

نظر

در حال کار...
                                X