جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : جــــو بــــازار

بر اساس گزارش بورس نیوز، شاید اغلب اهالی تالار صحبت های شب گذشته سخنگوی دولت در برنامه نگاه یک را دیده و شنیده باشند، برنامه ای که به زعم آنها فعالان بازار سرمایه علت ریزش های اخیر و راه آینده بورس کشور را مشخص کرد.

کاری به آمار و اطلاعات اقتصادی ارایه شده توسط نوبخت در این برنامه نداریم، در اینکه سخنگوی دولت خیلی با بیان شیوا و صریح مشکل گذشته و راه آینده را ترسیم کرد شکی نداریم، آنگونه که وی گفت قرار است از ابتدای سال 95 ایران سالانه با رشد اقتصادی 8 درصدی مواجه شود و سرمایه گذاران داخلی و خارجی اقتصاد ایران را متحول نمایند x_x'@-@.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

چه برنامه ریزی دقیقی داره این دولت قراره از ابتدا سال 95 رشد اقتصادی شروع بشه و به مرز 8 درصد هم برسه که کار نامه خوبی برای ابتدا سال 96 دولت تدبیر و امید باشه برای انتخابات و جمع اوری رای بعد حالا یک سوال اینجا مطرح میشه اگر این گفته های نوبخت درست باشه که احتمال بسیار بالا این گفته درست باشه برای بقا خودشان حالا نه رشد اقتصادی 8 درصد کمی پایین تر از نظر امار دولت !! بعد نمی خواهند عملکرد خود را در بازار بورس که بهترین جا برای نمایش اقتصاد می باشد نشان دهند !! بله حتما این کار را انجام می دهند و بورس هم حرکتی داره !!
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

حال نوبخت چه گفت که بند دل بورسی ها را لرزاند؟

دیشب نوبخت درحالیکه داشت سخن از نقدینگی بیش از 800 هزار میلیارد تومانی جامعه به میان می آورد گفت: در دوران تحریم این نقدینگی وارد بازارهای ارز، طلا، مسکن و بورس می شده و برنامه داریم تا پس از تحریم این نقدینگی را به سمت سرمایه گذاری داخلی در کشور مثل بخش های عمرانی و دیگر بخش ها هدایت کنیم.

حال سؤال اینجاست که چرا معاون رییس جمهور و سخنگوی دولت بازار سرمایه مولد را در کنار بازارهای سفته بازی همچون ارز، طلا و مسکن قرار داد و از ورود نقدینگی جامعه به بورس همانند ورود این نقدینگی به بازارهای غیر مولد همچون ارز و طلا ناخشنود بود.

آیا علت دیده نشدن روند نزولی بورس طی 20 ماه گذشته توسط دولت تدبیر و امید به نگاه دولت به این بازار مربوط می شود؟

آیا ورود نقدینگی به بازار سرمایه و هدایت پول های مردم به سمت سرمایه گذاری در بورس با ورود نقدینگی به بازار غیر مولد ارز و طلا یکی است؟ اصلاً از نگاه دولتمردان بورس هم مانند ارز و طلا دلال بازی و سفته بازی است.

نمی خواهیم تا حصول اطمینان کامل از منظور سخنگوی دولت برای بیان چنین صحبتی، استدلال و برداشت خود را داشته باشیم لذا از جناب نوبخت تقاضا داریم تا در اسرع وقت توضیحات تکمیلی و شفاف سازی ویژه خود را در خصوص منظور نظر از بیان چنین سخنی و نگاه مشخص دولت یازدهم نسبت به بازار سرمایه بیان فرمایند، چرا که از نگاه سرمایه گذاران بازار سرمایه و اهالی تالار بیان چنین سخنی قفلی محکمی بود بر درب های امید سهامداران به جهت بازگشت بورس به روند منطقی و صعودی پس از آغاز اجرای توافق هسته ای در کشورمان.

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35706

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post

سلام
          بابت استدلالتون ممنون
          خیلی خودتون رو اذیت میکنید
          سعی نمکنید حتی یک دوست رو هم برای خودتون نگه دارید
          با همین استدلالهاتونه که در قعر استبداد فکری قرار دارین
          این کار شما مثل این می مونه که مثلا برای سال 1358 که رای گیری شد برای جمهوری اسلامی رای یکی رو بیاری بزاری پیش دزدیهایی که داره میشه
          بعد استدلال کنید که چون رای به جمهوری اسلامی دادید پس به دزدیها هم رای دادید
          /:.ohno-smiley.:/
          البته فکر نکنم اونموقع که رای گیری شد شما در این دنیا بودید
          به هر حال هر گردی گردو نیست
          اگر این کابوسی که میبینید الان گفته میشه به خاطر تفکر همیاله های شماست که در گروهای مافیایی است
          که خدا کنه شما جزوشون نباشید
          هیتلر که به خدای استبداد فکر معروفه الان زیره صد من خاک و هزار میلیارد کرور لعن و نفرین قرار گرفته
          رجا نیوز امروز تیتر زده پلیس جلوی انقلابیون سفارت انگلیس رو گرفت
          چه انقلابی
          به هر حال باشد فردایی هم وجود دارد
          استدلالتون خیلی ضعیفه
          امیدوارم این وضع که برای من سهامدار کابوسه برای شما عروسی نباشه
          چون میرید جایی که هیتلر رفت

/:.winksmiley02.:/
          اول اینکه بنده استدلالی مطرح نکردم، پست یک ماه پیش خود شما رو دوباره آوردم !

پس اگر ایرادی می بینید در پست خودتان است احتمالا !

دوم اینکه اگر مسئول تعیین قعر استبداد فکری !!! شما هستید و معیارتان هم این است که هرکس مخالف شما یا جوری که شما نمی پسندید فکر می کند در قعر استبداد فکری است !!!، همین نحوه قضاوت هم در مورد خود شما می شود و با همین روش ابداعی شما، از دیدگاه مخالفانت در قعر استبداد فکری ارزیابی می شوی !

سوم اینکه بنده علیرغم اینکه شما و همفکرانتان بارها به جای بررسی نوشته ها و پست های من، توهین و تهمت زدید از جمله وابستگی به دلواپسان و مافیا و .... جزو هیچ گروه و دسته ای نبودم و نیستم ! و اتفاقا در میان همفکران شما از همین دست آدمهایی که نسبتش را به بنده می دهید هست و برخی حتی اعتراف هم کرده اند در همین سایت ! که با چه کسانی حشر و نشر دارند و چه چیزهایی هم گیرشان آمده و ...

چهارم اینکه اتفاقا حرف بنده هم همینه ! چه انقلابی!!؟؟ انقلابی که در آن منافع غیرمردم تامین شود ، انقلاب مردم نیست ! انقلاب همان آقازاده ها هست ! مثل دولت آقازاده ها !!!

پنجم اینکه در این 2 سال گذشته چندین بار از فریبی که در بازار آقایان بی تدبیر ایجاد کردند نوشتم و بی اعتمادی که ایجاد می شود و بازاری که نابود می شود و ... و امثال شما که الان یاد استدلال افتاده اید ! استدلالی جز توهین و تحقیر و تمسخر نداشتید ! و اینکه با روند همراه شو !!!

آخر اینکه بنده برخلاف برخی دوستان که اینجا فقط دلشان برای دارایی خودشان و سود خودشان می سوزد ! فقط به فکر خودم نبودم، قبلا هم گفتم اگر بازار تخریب و تحقیر شد، برای همه همین می شود، حالا برخی در تک سهم یا چند سهم سودی هم ببرند ! کما اینکه برخی دوستان در فلان سهم خودرویی و غیره بردند و تا بنده پستی میزدم ، بلافاصله می نوشتند فعلا ما فلان درصد بازدهی گرفتیم !!!

ای کاش شما و برخی دوستان دیگر نگاهی منصفانه به پستهای دو سال پیش تا الان خودتان می انداختید ! شاید آنوقت خیلی چیزها مشخص می شد ! ازجمله قعر استبداد فکری !!!

نظر

• mohsen68
            عضو فعال
            • Jun 2012
            • 1756

یادش بخیر اونروز.مردم عادی که نمیدونستن چه نقشه ای دارن.دونه درشت ها کشیدن بیرون و کی برمیگردن خدا داند.

نظر

• mohsen68
              عضو فعال
              • Jun 2012
              • 1756

نظر

• omidvar
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 796

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                حال نوبخت چه گفت که بند دل بورسی ها را لرزاند؟

دیشب نوبخت درحالیکه داشت سخن از نقدینگی بیش از 800 هزار میلیارد تومانی جامعه به میان می آورد گفت: در دوران تحریم این نقدینگی وارد بازارهای ارز، طلا، مسکن و بورس می شده و برنامه داریم تا پس از تحریم این نقدینگی را به سمت سرمایه گذاری داخلی در کشور مثل بخش های عمرانی و دیگر بخش ها هدایت کنیم.

حال سؤال اینجاست که چرا معاون رییس جمهور و سخنگوی دولت بازار سرمایه مولد را در کنار بازارهای سفته بازی همچون ارز، طلا و مسکن قرار داد و از ورود نقدینگی جامعه به بورس همانند ورود این نقدینگی به بازارهای غیر مولد همچون ارز و طلا ناخشنود بود.

آیا علت دیده نشدن روند نزولی بورس طی 20 ماه گذشته توسط دولت تدبیر و امید به نگاه دولت به این بازار مربوط می شود؟

آیا ورود نقدینگی به بازار سرمایه و هدایت پول های مردم به سمت سرمایه گذاری در بورس با ورود نقدینگی به بازار غیر مولد ارز و طلا یکی است؟ اصلاً از نگاه دولتمردان بورس هم مانند ارز و طلا دلال بازی و سفته بازی است.

نمی خواهیم تا حصول اطمینان کامل از منظور سخنگوی دولت برای بیان چنین صحبتی، استدلال و برداشت خود را داشته باشیم لذا از جناب نوبخت تقاضا داریم تا در اسرع وقت توضیحات تکمیلی و شفاف سازی ویژه خود را در خصوص منظور نظر از بیان چنین سخنی و نگاه مشخص دولت یازدهم نسبت به بازار سرمایه بیان فرمایند، چرا که از نگاه سرمایه گذاران بازار سرمایه و اهالی تالار بیان چنین سخنی قفلی محکمی بود بر درب های امید سهامداران به جهت بازگشت بورس به روند منطقی و صعودی پس از آغاز اجرای توافق هسته ای در کشورمان.

نگاه دولتی ها به بورس نگاه سیاسیه هالا محمود از همون اول راستش رو گفت اینا صداقت ندارن که راستش رو بگن واینجور فکر میکنن که پولهای کلان تو ی بورس پارک شده واهرم بسیار مهمی واسه کنترل تورمه واینو مسلم بدونین که اینا امار دستشونه دقیقا میدونن چه تعداد ادم با چه مبلغ در بورس فعالیت دارن ویقینا در بررسیهاشون مطمین شدن که با نزول شاخص جمعیت زیادی ناراضی نخواهند شد ولی در عوض با نزول شاخص مبالغ سنگینی از پولهای ازاد نیست و نابود خواهد شد ومعتقدند با این ترفند پولهای باد اورده سنگینی از چرخه خارج خواهد شد ودر این بین عده قلیلی هم نابود بشوند خیالی نیست منافع کنترل تورم با این ترفند به مضارش میچربد واین میشود که شده شما خود شریفشان را ملول نفرمایید تا زمان انتخابات هم ترفندها به نوبه خود بکار گرفته خواهند شد تدبیر و امید یعنی همین .بدانید
                شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10175

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  23 تیرماه، روز توافق !
                  رو اعصاب من راه نرو،هزا بار بعد از اون سیگنال خروج داده ام.این پست رو بالا آوردی که چی؟ که خیلی بلدی یا چی؟
                  حتی انگشت کوچیک من هم تو بازار خونی نمیتونی بشی.
                  من مثل شما یا دیگران نیستم که دو ساله یا مدام سیگنال خرید میدهید یا مدام سیگنال فروش.
                  من بمحض اطمینان از حرکت بازار سیگنال خرید توی فروم بارها داده ام و بمحض اطمینان از شروع موج نزولی، سیگنال خروج .
                  قبل از توافق (فروردین ماه) یادمه جنابعالی یه روز قبل ازگشایی پالایشی ها مدام چرت و پرت فروش میزدی یادت مونده باشه گفتم بازار بالا میره و در برخی سهم تا 25 درصد بالا رفت ولی جنابعالی چه بازار بالا بره جه پایین بیاد همون نوای فروش سر میدهید یا برعکس شما افرادی توی همین فروم هستند که از صبح تا شب نوای صعود میدهند ولی من با موج ها هم نوا هستم.نزولی باشه سیگنال خروج میدم صعودی باشه سیگنال ورود .دو ریالیت افتاد؟
                  پست های من هم بالا نیار،من با تو و از اون عقاید مزخرفت سیاسیت حالم بهم میخوره.
                  حیف واقعا حیف که من وقتم رو برای چه کسانی هدر میدم.

26اسفند قبل از شروع یه موج صعودی، پست جنابعالی روز بازگشایی پالایشی ها

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  500-600 واحد مثبت در 2-3 روز اخیر رو چه تحلیل هایی که نکردن برخی دوستان !!!

حالا 3500 واحد منفی با این وضعیت بدی که در دیدگاه سهامداران ایجاد شده

و البته صندوق پاداش سهامداری ....
                  و پست من همان روز در جواب پست شما

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  شما اگه میخواهید خودتون رو گول بزنید،مشکلی نیست تا ابد در همون افکار مالیخولیایی منفی بمونید ولی من برای سود کردن به بورس اومده ام و خوب هم سود میکنم و خواهید هم دید بازار چگونه سبز خواهد شد.
                  صرف بر اینکه نماد 6 سهم که حدود یکسالی بسته بود و شاخص رو 3500واحد در یک روز منفی کرد (در حالیکه اگه باز بودند بیشتر از این تاثیر میذاشتند) رو من بد تحلیل نمیکنم و این رو بمنزله عبور یک خطر دیگه و اماده بودن بازار از هر لحاظ برای صعود می بینم

من اگه تونسته باشم به حتی یه نفر سودی رسونده باشم خدا رو شکر میکنم.
                  این پست خصوصی یکی از دوستان هست که نمیخوام اسمش روببرم ولی از اینکه از سیگنال فروش من باعث زیان زیادی نشده خوشحالم.
                  همین فردا بخواد بخره حداقل ده درصد پایینتر از قیمت های اون روز میتونه بخره.
                  ده میلیون بخره یه میلیون سود کرده 100 میلیون بخواد بخره ده میلیون سود کرده و این هنر منه.هنر شما چیه؟تبلیغ احمدی نژاد و راه رفتن روی اعصاب دیگران؟!
                  .
                  .
                  .
                  باسلام و احترام
                  بنده يك تشكر ويژه به شما بدهكارم دوهفته پيش شما هشدار داده بوديد كه بازار جونداري نداريم و اين باعث شده توي خريدام بسيار احتياط كرده و مترصد فروش باشم تا خريد.
                  به هر حال خوشحالم كه به فروم برگشتيد/
                  .
                  .
                  .
                  فکر میکنم دیگه وقتشه وقتم رو دیگه توی فروم ها هدر ندهم .اون هفته قبل از آدان تحلیل اینم از رفتار کابران سایت خودمون بورسی .
                  مثل اینکه دیورای کوتاهتر از دیوار چارتیست ها پیدا نمیشه.
                  این بازار و این هم شما.ما دیگه مزاحم نمیشیم.
                  خدانگهدار
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/08/24, 19:25.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

رو اعصاب من راه نرو،هزا بار بعد از اون سیگنال خروج داده ام.این پست رو بالا آوردی که چی؟ که خیلی بلدی یا چی؟
                    من مثل شما یا دیگران نیستم که دو ساله یا مدام سیگنال خرید میدهید یا مدام سیگنال فروش.
                    من بمحض اطمینان از حرکت بازار سیگنال خرید توی فروم بارها داده ام و بمحض اطمینان از شروع موج نزولی، سیگنال خروج .
                    قبل از توافق (فروردین ماه) یادمه جنابعالی یه روز قبل پالایشی ها مدام چرت و پرت فروش میزدی یادت مونده باشه گفتم بازار بالا میره و در برخی سهم تا 25 درصد بالا رفت ولی جنابعالی چه بازار بالا بره جه پایین بیاد همون نوای فروش سر میدهید یا برعکس شما افرادی توی همین فروم هستند که از صبح تا شب نوای صعود میدهند ولی من با موج ها هم نوا هستم.نزولی باشه سیگنال خروج میدم صعودی باشه سیگنال ورود .دو ریالیت افتاد؟

این پست خصوصی یکی از دوستان هست که نمیخوام اسمش روببرم ولی از اینکه از سیگنال فروش من باعث زیان زیادی نشده خوشحالم.
                    ده میلیون بخره یه میلیون سود کرده 100 میلیون بخواد بخره ده میلیون سود کرده و این هنر منه.هنر شما چیه؟تبلیغ احمدی نژاد و راه رفتن روی اعصاب دیگران؟!
                    .
                    .
                    .
                    باسلام و احترام
                    بنده يك تشكر ويژه به شما بدهكارم دوهفته پيش شما هشدار داده بوديد كه بازار جونداري نداريم و اين باعث شده توي خريدام بسيار احتياط كرده و مترصد فروش باشم تا خريد.
                    .
                    .
                    .
                    فکر میکنم دیگه وقتشه وقتم رو دیگه توی فروم ها هدر ندهم .اون هفته قبل از آدان تحلیل اینم از رفتار کابران سایت خودمون بورسی .
                    خدانگهدار
                    اروم جان...حیف از وقتی که باسه بعضیا بذاری.......حیف اعصابت نیست ....شما اثبات شده ایی...
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

قبل از توافق (فروردین ماه) یادمه جنابعالی یه روز قبل پالایشی ها مدام چرت و پرت فروش میزدی یادت مونده باشه گفتم بازار بالا میره و در برخی سهم تا 25 درصد بالا رفت ولی جنابعالی چه بازار بالا بره جه پایین بیاد همون نوای فروش سر میدهید یا برعکس شما افرادی توی همین فروم هستند که از صبح تا شب نوای صعود میدهند ولی من با موج ها هم نوا هستم.نزولی باشه سیگنال خروج میدم صعودی باشه سیگنال ورود .دو ریالیت افتاد؟

.
                      .
                      .
                      باسلام و احترام
                      .
                      .
                      .
                      خدانگهدار
                      اروم بورس عزیز
                      شما ناراحت نشید
                      این نگار میناوی تمام هم و غمش بالا بردن تعداد ارسال هاشه
                      این هم مثله آقاش عاشقه رکورد زدنه
                      ما از مطالبت استفاده میکنیم
                      مهم اینه که شما تحلیلت درست بوده
                      ایکاش ما هم به حرف شما گوش کرده بودیم
                      حالا بذار اینهم دلش خوش باشه
                      من نمیدونم کسیکه اعتقادی به این بازار نداره چرا اینقدر فعاله؟

نظر

• tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

اقتصاد ایران شبیه ساختن سازه های ماکارونی است بعد روزها می سازی یک هو یکی می اید فوت میکند میریزد
                        مثل دهه50...
                        مثل زمان خاتمی که وقتی داشت ساخته میدش فرماندهان نظامی که 17نفر بودند به خاتمی نامه نوشتند و وعده سرنگونیش را دادند از انها قالیباف..جعفری رادان قاسم سلیمانی همچنان در صدر قدرتند و فکر کنم شوشتری در زاهدان کشته شد...اینها همچنان صدها احمدی نژاد جلیلی در استین دارند و هر قوت اوضاع اقتصاد خوب شد بر میگردانند...در واقع احمدی نژاد رفت ولی سازندگانشان مانده اند
                        هزار بارم ساخته شود اینها باز می ایند یک فوت میکنند می ریزد زمین
                        منتها تکلیف اینده در مجلس خبرگان مشخص می شود اگر هاشمی یک پاکسازی حسابی نکند اینده نیز تکرار گذشته است و اگر موفق شود سال اتی عظیمترنی جنگ قدرت نظامیان با هاشمی خاتمی روحانی رخ میدهد...جنگی که اکنون با گرفتن پروژه ها ی اقتصادی از خاتم الانیبیا و...شروع شده است....
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                          نگاه دولتی ها به بورس نگاه سیاسیه هالا محمود از همون اول راستش رو گفت اینا صداقت ندارن که راستش رو بگن واینجور فکر میکنن که پولهای کلان تو ی بورس پارک شده واهرم بسیار مهمی واسه کنترل تورمه واینو مسلم بدونین که اینا امار دستشونه دقیقا میدونن چه تعداد ادم با چه مبلغ در بورس فعالیت دارن ویقینا در بررسیهاشون مطمین شدن که با نزول شاخص جمعیت زیادی ناراضی نخواهند شد ولی در عوض با نزول شاخص مبالغ سنگینی از پولهای ازاد نیست و نابود خواهد شد ومعتقدند با این ترفند پولهای باد اورده سنگینی از چرخه خارج خواهد شد ودر این بین عده قلیلی هم نابود بشوند خیالی نیست منافع کنترل تورم با این ترفند به مضارش میچربد واین میشود که شده شما خود شریفشان را ملول نفرمایید تا زمان انتخابات هم ترفندها به نوبه خود بکار گرفته خواهند شد تدبیر و امید یعنی همین .بدانید

به نظر میرسد که این دولت با تمام توان تمام برگه های برنده خود را برای راضی نگاه داشتن مردم در انتخابات رو کند البته از سال 95 شروع میشه در این بین هم بورس بی نسیب نخواهد بود این گروه برای بقا خود دست به هر کاری می زنند به صورت کوتاه مدت بعد از اینکه به هدف خود رسیده اند دیگه از پشت خنجر می زنند !!!و ما هم باید از این فرصت کم استفاده را ببریم حالا این بین سهامدارانی داریم که 2 نوع ضرر کرده اند 1 نوع از این گروه که سهام را در اوج گرانی با قیمتهای بالا خرید کرده اند و احتمال بسیار اندکی وجود دارد به آن قیمتها برسد البته آن هم بستگی به نوع سهم داره گروه دوم کسانی هستند که قیمتهای پایینی دارند ولی از سود در ضرر هستند مثلا کسانی هستند که خودرو 200 الی 250 تومانی دارند سهم رشد کرده تا 400 هم رفته ولی فروش نداشته و یا سهم های دیگه حالا قیمت سهم شده 250الی 260 تومان به محض رشد دوباره تا 300 تومان فروش و خداحافظی !!!این گروه می تواند بگویند که سود بورس در این 2 سال صبر شده سودی بانکی معقول 20 درصد ولی یک نکته مهم اینجا باز هم جای سوال داره آیا این دولت در انتخاب مجدد ریاست جمهوری 4 سال دوم باز هم می خواهد همین سیاست را پیش بگیرد قواید بازی تغییر می کند !!!

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                            اقتصاد ایران شبیه ساختن سازه های ماکارونی است بعد روزها می سازی یک هو یکی می اید فوت میکند میریزد
                            مثل دهه50...
                            مثل زمان خاتمی که وقتی داشت ساخته میدش فرماندهان نظامی که 17نفر بودند به خاتمی نامه نوشتند و وعده سرنگونیش را دادند از انها قالیباف..جعفری رادان قاسم سلیمانی همچنان در صدر قدرتند و فکر کنم شوشتری در زاهدان کشته شد...اینها همچنان صدها احمدی نژاد جلیلی در استین دارند و هر قوت اوضاع اقتصاد خوب شد بر میگردانند...در واقع احمدی نژاد رفت ولی سازندگانشان مانده اند
                            هزار بارم ساخته شود اینها باز می ایند یک فوت میکنند می ریزد زمین
                            منتها تکلیف اینده در مجلس خبرگان مشخص می شود اگر هاشمی یک پاکسازی حسابی نکند اینده نیز تکرار گذشته است و اگر موفق شود سال اتی عظیمترنی جنگ قدرت نظامیان با هاشمی خاتمی روحانی رخ میدهد...جنگی که اکنون با گرفتن پروژه ها ی اقتصادی از خاتم الانیبیا و...شروع شده است....

با سلام حالا به فرض هاشمی انتخاب شده و قدرت را در دست گرفتند و از آن رو هم روحانی مجدد ریس جمهور شدآیا بعد از سال 96 چه اتفاقی برای اقتصاد ایران رخ می دهد حتی با نفت 30 الی 50 دلاری آیا تغییر اساسی در رشد اقتصاد واقعی انجام میشود یا با همین روش کتنرول تورم سود حداقلی برای تمام صنف ها باز هم تکرار میشود مثل تعیین نرخ خوراک 13 سنتی و بهره مالکانه معادن با کاهش قیمت جهانی و بستن مالیات های شدید که رانت را حذف کنند

نظر

• mohsen68
                              عضو فعال
                              • Jun 2012
                              • 1756

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                              با سلام حالا به فرض هاشمی انتخاب شده و قدرت را در دست گرفتند و از آن رو هم روحانی مجدد ریس جمهور شدآیا بعد از سال 96 چه اتفاقی برای اقتصاد ایران رخ می دهد حتی با نفت 30 الی 50 دلاری آیا تغییر اساسی در رشد اقتصاد واقعی انجام میشود یا با همین روش کتنرول تورم سود حداقلی برای تمام صنف ها باز هم تکرار میشود مثل تعیین نرخ خوراک 13 سنتی و بهره مالکانه معادن با کاهش قیمت جهانی و بستن مالیات های شدید که رانت را حذف کنند
                              سلام بر شما آقای اکبری.
                              چند نکته رو خواستم بگم.یه عده میگن هرچی بدبخیته به خاطر احمدی نژاده.یا اینکه روحانی و هاشمی و خاتمی همه چیز رو درست میکنن دوباره یکی میاد خراب میکنه!من کاری به درستی و غلطیش ندارم هرکس که انصاف و وجدان داشته باشه میفهمه چطوری باید مسائل رو بگیره.
                              اما در مورد قیمت نفت و مسئله بودجه دولت.اگر تحریم برداشته بشه ظرف 2 سال یعنی تا پایان سال 96 پاکستان خط لوله صلح رو افتتاح میکنه.هند هم مشتری گاز و ال ان جی هست.همانطور که میدونید تمام فازهای پارس جنوبی تا پایان 96 به ظرفیت کامل مورد بهره برداری قرار میگیره.(خبر خود دولت).
                              پس ظرفیت گاز دو برابر میشه.صادرات ترکیه بیشتر خواهد شد.صادرات به عراق تا چند ماه دیگه شروع میشه.پاکستان و هند و سال بعد.ایران هم دیگه قرار نیست گاز وارد کنه.شرکتهای پتروشیمی با ظرفیت کامل کار میکنن از امسال(قطع گاز به خاطر زمستان).نفت هم ظرف یکسال به 2 میلیون بشکه صادرات میرسه.دولت وضعش بد نخواهد بود!! فقط میماند مالیات که به نظر از سال بعد یک تحول بزرگی در انتظار سیستم مالیاتی و درآمد و رشد اون شاهد خواهیم بود.حال ببینیم این جنرالها باز هم بهانه دارند یا باز هم سوز میخوانند و مظلوم نمایی میکنند .من قبول دارم سال 94 سال خوبی از لحاظ درآمدی نیست ولی سال 95 اصلا و ابدا هیچ بهانه ای پذیرفتی نیست.مخصوصا سال 96.
                              از سال آینده دولت باید یک فکری به حال سیستم بانکی و موسسات بکنه.قوانین اقتصادی و تجارت رو اصلاح کنه.امکان سنجی طرح ها و سودآوری آنها مورد توجه باشه.آمایش سرزمین اجرا شود و مسائل دیگر.تنها جایی که واقعا به اقتصاد بدون هزینه کمک میکنه همین بورسه.نه تورم داره! نه شرکتها مجبورن وام بگیرن و سودشون رو با بانکها تقسیم کنن.پول که در بورس باشه مردم با کمال میل در اقزایش سرمایه شرکت میکنند.

نظر

• mohsen68
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 1756

کثیف ترین و خبیث ترین باندها در صنعت خودرو قرار دارند.کاهش 30 درصدی آلومینیوم سرب و روی و کاهش 40 درصدی مس.کاش 40 درصدی محصولات پتروشیمی و پلاستیک ها و کلا تمام مواد اولیه صنعت خودرو.حال جنرال نعمت زاده و بقیه اوباش فرقونساز با کمال پررویی در تلویزیون میگویند باید خودرو گران شود! اگر نخرید ضرر میکنید و بعدا گران تر بخرید!بزودی گران خواهیم کرد!
                                اگر هیچی بهشون نگی 20 سالگی ورود پر شکوه پراید رو جشن میگیرن!این گاو شیرده سایپا.فعلا ایران خودرو با 80 هزار خودرو در پارکینگ ها بنشیند تا ملت بخرند.اینها بر گرده ملت سوارند.

نظر

در حال کار...
                                X