کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار جون نداره رندش کنیم میشه 75 میلیارد جنگ بین نوسان گیراست حقوقی ها هم زخمی ها رو جمع می کنند کار خاصی نمی کنند.
اون تاری که سال 92 به شدت کشیده شد بعد از چند نوسان شدید داره انرژیش صفر میشه و به سکون نزدیک میشه.
اوضاع اقتصاد که معلومه وضعیت درامد دولت هم معلوم رفع تحریم ها نخواهد گذاشت وضعیت از این وخیم تر بشه و بهتر نخواهد شد تا زمانی که سود بانکی پایین نره صادرات جون نگیره سرمایه خارجی وارد نشه ........
بعد از این (که فضای هیجانات هم خوابیده) فقط تک سهم ها می تونند حرکت بکنند اونهم محدود و البته رفع تحزیم ها هم بر خی صنایع را تا حدودی تحت تاثیر قرار خواهند داد.
به نظرم بودجه سال آینده هم انتخاباتی خواهد بود (سیگنال خوبی نمیشه ازش گرفت) و در کل تا پایان سال بورس در بخش ICU باید تحت مراقبت های ویژه باشه .
از جو بازار بریم سراغ جو روسری
به نظرم کشف حجابی هم باشه تو چشم و مغز ما مردان هست.
در کل هر چیزی رو با زور اعمال کنی یه کشفیاتی اتفاق می افته
کشف ویدئو
کشف ماهواره
کشف روسری
کشف ویدئو پشت بامی
کشف موسیقی زیر زمینی
کشف زمین خواری
کشف اختلاص
کشف مدرک
کشف بورسیه
کشف ..........کشف آزادی
راستی من هر روز تو میدون صادقیه می بینم افرادی با قیافه خاص صبح ها یه چیزهای ریزی به جوون ها می فروشند احتمالا نیروی انتظامی کارهای مهمتری دارند ندیدند این هم کشف منه
چی داری میگی استاد؟ الان چه حسی داری؟؟؟!!
آخه اینم شد مقایسه؟ بس کن دیگه/:.nono.:/
با ساکت شدن من تغییری تو این تغییرات صورت نمیگیره
ولی خوب سوالی کردی
احساس خوبی دارم
میدونی چرا
چون دوران یک گروه تمام شده
از لرزیدن ساختمان شورای نگهبان مشخصه
راستی امروز با یکی از دوستان کارگزاری صحبت صندوق توسعه بازار شد، می گفت عملکرد سال مالی اخیرش 40 میلیارد تومان کاهش ارزش پرتفوی ! و 80 میلیارد تومان زیان ناشی از واگذاری سهام بوده !
گرچه میگند توافق بده ولی دوست دارن همینو به نام خودشون بزنند
همین دیروز جلیلی گفت این توافقات رو ما کرده بودیم
اینه که یک توهم واقعیه
تموم امیدشون به جمهوری خواهان بود که نقش برباد شد
حالا اگه اقتصاد از رکود خارج بشه که حتما میشه
آقای هاله به سر میاد میگه رکود تو ریاست من به پایان رسیده بود
الان هم رهبر گذاشت تو کاسشون تا امیدشون به مجلس باشه
به وضوح خواهند دید که مجلسشون دورانش به سر اومده
هیچی ازشون برنمیاد
کاربر گرامی خانم نگار میناوی گویا از این مملکت خسته و نا امید شدند خوب بهتره از این کشور به یکی از ممالک آبادی مثل کشورهای که دکتر احمدی نژاد کشف کردند مهاجرت کنند تا طعم مدیریت جهانی رو بهتر درک کنند.!
امیدوارم به جای ایدی با اسم یک خانم ایشون خیلی منطقی تر با ایدی بدون اسم فردی وارد میشدند و نقد و انتقاد میکردند هر چند خودم با 80% حرف های ایشون موافق هستم !!!
در پایان بدترین چیز زندگی کردن در کنار دالتون ها و تمساح ها و زامبی های چسبیده به صندلی قدرتی هست که با نقاب برابری برادری انسانیت و مهدویت بر سر کار امدند تا عدالت و اسایش رو در کشور گسترش بدهند ولی در اخر چیزی جز جنگ جنگ تا انقلاب مهدی و تهدید دنیا و مردم فریبی حاصل نشد.........با بهترین ارزوها بدترین جنایت ها رو در تاریخ این کشور مرتکب شدیم
از زندگی در کشورم نا امیدم
کاربر گرامی خانم نگار میناوی گویا از این مملکت خسته و نا امید شدند خوب بهتره از این کشور به یکی از ممالک آبادی مثل کشورهای که دکتر احمدی نژاد کشف کردند مهاجرت کنند تا طعم مدیریت جهانی رو بهتر درک کنند.!
امیدوارم به جای ایدی با اسم یک خانم ایشون خیلی منطقی تر با ایدی بدون اسم فردی وارد میشدند و نقد و انتقاد میکردند هر چند خودم با 80% حرف های ایشون موافق هستم !!!
در پایان بدترین چیز زندگی کردن در کنار دالتون ها و تمساح ها و زامبی های چسبیده به صندلی قدرتی هست که با نقاب برابری برادری انسانیت و مهدویت بر سر کار امدند تا عدالت و اسایش رو در کشور گسترش بدهند ولی در اخر چیزی جز جنگ جنگ تا انقلاب مهدی و تهدید دنیا و مردم فریبی حاصل نشد.........با بهترین ارزوها بدترین جنایت ها رو در تاریخ این کشور مرتکب شدیم
از زندگی در کشورم نا امیدم
فکرشو که میکنم میبینم تو حق داری که ناامید باشی/:.yead.:/
دوستان گرامی از بحث کشف حجاب عبور بفرمایید یک سهم خوب معرفی کنید یه حداقل 20 درصدی سود کنیم
مانو جان سلام صبح بخیر
بعضی از اساتید وتوشه را توصیه می فرمایند البته در قیمت های 220 الی 230.از لحاظ بنیادی هم ظاهرا کم ریسک است البته به دید میان مدت.
روزهای آخر تعطیلات مدرسه ایها و دانشجویان
و باز سالی جدید
جنب و جوش خرید مهرماه از حراجی های تابستانه
شور و شوق کلاس اولیها
یاد اون روزها بخیر
یک سکوت نامفهوم در سایتهای خبری حکمفرما شده
مثل اینکه رسیدن رای اوباما به حد نصاب لازم برای وتو یک عده رو وادار به سکوت کرده
گرچه اینها از در بیرون برن از پنجره میان
ولی به هر حال یه چند روزی حرفی برای گفتن ندارن
فعلا فقط یک حرف دارن اونم حرف رهبری
بقول کیهان اتمام حجت است
به هر حال هرچی جلو میریم پیشی گرفتن یک قدرت بر قدرتهای دیگر نمایانتر میشه
یاد سال 92 میفتم واقعا میبینم چه فرصت سوزی کردم
دیروز بازار مثبت و امروز منفی . خسته شدیم بخدا
سال 92 هر چی میخریدیم حداقل 50 درصد رشد میکرد
من که با تمام صبوری که داشتم بریدم اگر سبدم دوتا مثبت کامل بخوره که سر به سر بشه میرم بیرون
دیگه اعصابم نمیکشه فکرشو کن یه سبد 200 میلیونی دوسال هیچ سودی نده کلی در ضرر هم باشه
این بازار مثل این دولت شده اشغال
سهام اشغال و بورس اشغال دونی دولت هم شده شهردار سهامدار هم شده رفته گر
نظر