کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان فقط صحبت از عدم نقدینگی در بازار میکنن !!!
اگر نقدینگی نیست پس چطور گروه قند 30 تا 100 درصد رشد کردن !!!!
درسته این گروه پول کمی لازم داره . ولی در همین یک ماه منفی رشد کردن
پس مشکل بازار نقدینگی نیست . دوست ندارن بازار بالا بره
دوستان فقط صحبت از عدم نقدینگی در بازار میکنن !!!
اگر نقدینگی نیست پس چطور گروه قند 30 تا 100 درصد رشد کردن !!!!
درسته این گروه پول کمی لازم داره . ولی در همین یک ماه منفی رشد کردن
پس مشکل بازار نقدینگی نیست . دوست ندارن بازار بالا بره
روندی که قندهای پیدا کردند همان روش قبلی سالهای 90 الی 91 که بازار منفی میشد گروه قند صف خرید حالا هم همیشه سهم های شاخص ساز منفی می باشد همین روند ادامه پیدا مینکه تا خبری در مورد قندهای بیاد !!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
هدف اصليشون حتي اينكه بخوان به هر سهامدار 100 تومن سهم بدن هم نيست. هدف اصلي اينه كه روزاي بعد خودشون سرخطي بزنن و سود نجومي داشته باشن. قبلا گفته بودن اين روش عرضه رو عوض ميكنن ولي خب اين روش پول مفت بدست اوردن رو حاضر نيستن از دست بدن. كل مملكت رو دزدي گرفته و بعد بعضيا مثل نگار ميناوي مياد ميگه دليل بدبختي مملكت اينه كه احمدي نژاد نيست!!!!!!!!!!!!
ببخشید ضمن عذرخواهی
اینقدر به خانم میناوی یا کلا هرکس که نظر مخالف نظرمون داره گیر ندیم البته بحث کردن خوبه ولی تا حدی که نظرات گفته بشه و بس دیگه پافشاری رو نظر خودمون یا رد نظرات دیگران طوری که خدای نکرده به توهین و مراحل بعدی بیانجامه پسندیده نیست و نتیجه مثبتی نخواهد داشت بازم عذرخواهی می کنم.
ببخشید ضمن عذرخواهی
اینقدر به خانم میناوی یا کلا هرکس که نظر مخالف نظرمون داره گیر ندیم البته بحث کردن خوبه ولی تا حدی که نظرات گفته بشه و بس دیگه پافشاری رو نظر خودمون یا رد نظرات دیگران طوری که خدای نکرده به توهین و مراحل بعدی بیانجامه پسندیده نیست و نتیجه مثبتی نخواهد داشت بازم عذرخواهی می کنم.
شما اگه ميخوايد گفتمان نباشه تشريف ببريد افغانستان! بدون هيچ گفتگويي ادمو زنده ميسوزن!!! اميدوارم همونطور كه مسئولين حاضرين به گفتگو و مذاكره شدن مردمي كه خودشون رو بهتر از مسئولين ميدونن هم اين فرهنگ رو ياد بگيرن و حاضر به گفتگو باشن. اگر من حرفي زدم كه در اون توهيني بوده دقيقا اون جمله رو بگيد من پاسخگو خواهم بود.
شما اگه ميخوايد گفتمان نباشه تشريف ببريد افغانستان! بدون هيچ گفتگويي ادمو زنده ميسوزن!!! اميدوارم همونطور كه مسئولين حاضرين به گفتگو و مذاكره شدن مردمي كه خودشون رو بهتر از مسئولين ميدونن هم اين فرهنگ رو ياد بگيرن و حاضر به گفتگو باشن. اگر من حرفي زدم كه در اون توهيني بوده دقيقا اون جمله رو بگيد من پاسخگو خواهم بود.
این بنده خدا نگفت که توهین کردید
گفت ممکنه به توهین بیانجامه
تازه کلی احترام قائل شده
ما مخلصش هم هستیم
نظر