جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    شخصا خودرو را تا زمانیکه مجددا بالای 195 نیاد به خریدش فعلا فکر نمیکنم. دقیقا زیر حمایت باز شد

شما انتظار داشتید خودرو با 50 درصد تعدیل منفی 10 تومان هم پایین تر باز نشه !!!!
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Alain Delon
      Banned
      • Dec 2014
      • 628

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      حرف های شما باید در صورتهای مالی شرکت ها دیده بشه نه اینکه بیاد 22تومن سود رو بکنه 5 تومن و کلی هم خودروی فروش نرفته مونده باشه دستشون.
      اون وام 25 میلیونی هم هر کی میگیره بنظرم خودش رو برده و اسیر یه خودروی بی کیفیت میکنه.
      سندش رو که تا 7 سال دست بانک میمونه و نمیتونی بفروشی.ماهی 400-500هزار تومن میدی بانک بعد 7 سال یه قراضه میمونه دستت از اونطورف هم یه پراید 20 میلیونی (که این قیمت هم براش بالاست) 34 میلیون برات تموم میشه و اون زمان هم اگه پرایدی باشه 3 یا 4 میلیون همون ازت بخرند.
      ممنون از توضیحات شما

در خصوص پاراگراف آخر ، بنده چند روز پیش مطلبی نوشتم :

اجرایی و عملیاتی شدن بسته اقتصادی جدید دولت از 15 آبان آغاز می شود.

چند روز پیش در رسانه های خبری اعلام شد که با ارائه تسهیلات خرید خودرو که از 15 آبان شروع خواهد شد، در گام نخست پیش بینی میشود که حدود 200 هزار تقاضای خرید خودرو توسط خریداران درخواست شود.

***به قول شخصی که میگفت، الان آنقدر جوان بیکار و جویای کار در شهرها ریخته که با این تسهیلات جدید دولت برای خرید خودرو ، طرف با آورده اولیه 3 الی 4 میلیون تومان ، به ماشین میگیرد و شروع به مسافر کشی میکند.

ماشاالله در کشور که درآمد مسافركشها و کلاً صنایع خدماتی بسیار خوب است

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
        شما انتظار داشتید خودرو با 50 درصد تعدیل منفی 10 تومان هم پایین تر باز نشه !!!!
        شما فکر کنم اشتباه گرفتید منو
        کجا چنین انتظاری داشتم:O

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10176

قیمت خودرو زیر 150تومن هست.
          شاید امروز نگذاشتند این قیمت بیاد ولی زمانی به این قیمت خواهد رسید.
          حالا ممکنه از شنبه حمایتش کنند ببرند بالا ولی دلیل نمیشه اصلاحش رو تموم نکنه.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
            شما فکر کنم اشتباه گرفتید منو
            کجا چنین انتظاری داشتم:O
            خیر اشتباه نشده بلکه برداشت خودم را از نوشته شما گفتم که بیان کردید خودرو زیر حمایت باز شده !!!

نظر

• m.rahmani
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 181

جو گزارشات 6 ماهه خيلي سريع تموم ميشه... بشخه فكر نميكنم خودرو افت مچددي داشته باشه

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

خندم میگیره اینجا صحبت از خودرو 150 میکردن روز بازگشایی
                یعنی با تجربه چندین ساله متوجه شدم 98% صحبت های تالارها اشتباه هست
                فلوله 110 رو میرن 190 میخرن میگن چرا ضرر کردیم . با تحلیل سود 30 تومانی برای 6 ماهه
                کماسه زیر 600 دو هفته پیش را ملت تازه امروز 770 تو صف میخرن
                یا قندی ها و خیلی سهم دیگه
                همین هست که اکثرا پولشون میره

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

در اصل توسط m.rahmani پست شده است View Post
                  جو گزارشات 6 ماهه خيلي سريع تموم ميشه... بشخه فكر نميكنم خودرو افت مچددي داشته باشه
                  گزارش 6 ماهه اومد یه عده را جو گرفت و باز صحبت از شاخص 57 کردن .
                  یعنی فقط هیجان . هر روز هم نمودار شاخص میکشن
                  هنوز بعد از 2 سال نفهمیدن شاخص دستوری بالا پایین میشه ولی باز نقاشی میکشن

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

یک ویژگی که این فرومهای بورسی داره...اینکه میتونی روحیات همه را از نوشته هاشون حدس بزنی...اینکه واقعا عیار هر کسی چقدره؟...واقعا دانش لازم برای کار تو بازارهای مالی داره یا نه؟؟..یعنی از 4 تا پست اول طرف راحت میشه فهمید.../.:biggrinsmiley.:/
                    یک چیز دیگه هم میشه فهمید...چه کسانی تو بازار سود میکنند و چه کسانی ضرر؟؟؟...راحت از تعصب گفتارشون مشخصه...البته بعضی اشخاص هم هستند که در ضرر هستند ولی واقعا رفتارشون با متانت همراهه بدون هیچ گونه تعصبی...

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                      فلوله 110 رو میرن 190 میخرن میگن چرا ضرر کردیم . با تحلیل سود 30 تومانی برای 6 ماهه
                      آقا شیره سلام
                      منو نخوری ها
                      من گوشتم خوشمزه نیست
                      من از گروهانه خودرو سهمی ندارم اما بانک تجارت دارم اما امیدارم بعد زا گروهان خودرو نوبت بانکی ها باشه رفع تحریم ها رشد کنن

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                        آقا شیره سلام
                        منو نخوری ها
                        من گوشتم خوشمزه نیست
                        من از گروهانه خودرو سهمی ندارم اما بانک تجارت دارم اما امیدارم بعد زا گروهان خودرو نوبت بانکی ها باشه رفع تحریم ها رشد کنن
                        این دولت دندان ما رو کشید
                        دندانی نمونده چیزی شکار کنم /:.yead.:/
                        گروه بانک قطعا رشد میکنه . اینکه شکی نیست

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10176

خودروی زیر 150 تومن رو هم بشما نشون خواهم داد همانند اون کسیکه روی 120تومن ،خکاوه 80تومني رو وعده دادم و روی 80تومن صداش در نیومد،امیدوارم شما باشید و من خودروی زیر 150تومني رو نشونتون بدم ولی جرات داشته باشید و اون موقع بگيد من اشتباه کرده ام.البته تا حالا هم خیلی اشتباه تحلیلی داشته ای ولی این خودرو زیر 150تومن رو ملاک قرار میدم و هر وقت داد و هوار کردی اینو نشونت میدم.
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

سجاد جان چرا تو تاپيك خودت مطلب نميزني كه مطالبت ارشيو باشه؟

تو اين تاپيك كه مطلب ميزني در بين ورق خوردن صفحات از بين ميره
                            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

گزارش 6 ماهه اومد یه عده را جو گرفت و باز صحبت از شاخص 57 کردن .
                              یعنی فقط هیجان . هر روز هم نمودار شاخص میکشن
                              هنوز بعد از 2 سال نفهمیدن شاخص دستوری بالا پایین میشه ولی باز نقاشی میکشن

با باز گشای سهم های که تعدیل منفی داده اند بالای 50 درصد و باز هم چند سهم شاخص ساز مانده که باز گشای بشه وضعیت شاخص کل نشان می دهد که بزرگان نمی خواند دیگه شاخص به زیر 62 هزار بیاید و باید کم کم منتظر اعداد بالای برای شاخص کل باشیم هر چند که از این دولت آبی برای تعدیل نرخ خوراک گروه پتروشیمی گرم نمی شود باز هم با اعلام نرخ 13 سنت با تعدیل منفی این گرده شاخص کل زیر 62 هزار نمی اید دیگه منم منم را باید گذشت کنار و منتظ گذشت زمان بود دولت وقتی نداره برای نشان دادن رشد اقتصادی که خود نوبخت از 4 الی 5 درصد می کند نگاه این دولت هم به گروه خودرو جلب شده چه خوشمان بیاید و چه نیاید !!! منتظر گذشت زمان هستم

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                خودروی زیر 150 تومن رو هم بشما نشون خواهم داد همانند اون کسیکه روی 120تومن ،خکاوه 80تومني رو وعده دادم و روی 80تومن صداش در نیومد،امیدوارم شما باشید و من خودروی زیر 150تومني رو نشونتون بدم ولی جرات داشته باشید و اون موقع بگيد من اشتباه کرده ام.البته تا حالا هم خیلی اشتباه تحلیلی داشته ای ولی این خودرو زیر 150تومن رو ملاک قرار میدم و هر وقت داد و هوار کردی اینو نشونت میدم.
                                بنده وارد بحث شما و کاربر سلطان خان نمی شوم ولی آن مسری که باید گروه خودرو طی می کرد بابت گزارش تعدیل منفی بالای 50 درصد مسیر درست را پیموده و حالا دیگه باید منتظر خبر های لغد تحریم ها تا آخر آذر ماه بود و خبر های دیگه که باعث رشد محدود بازار میشود حالا خودرو با افزایش سرمایه هم حتی شده ممکنه به 150 تومان هم برسد ولی ببینیم هفته آینده قرارداد ایران خودرو با پژو چه نتیجه دارد بهتره منتظر گذشت زمان باشیم چون بهترین جواب را دارد برای منتقدان !!

نظر

در حال کار...
                                X